Παρασκευή, Μαΐου 18, 2012

Τι Φραγκούλης, τι Στρατούλης

Ο Μάριος κανιβαλίζει τον Εθνικό Ύμνο 

σε ένδειξη αποτροπιασμού για την κλήση του Κώστα Χαλκιά στην Εθνική. Άλλοι μελετητές του έργου του υποστηρίζουν όμως ότι η ερμηνεία του συμβολίζει με μουσικό τρόπο τα παρά φύση αποτελέσματα που παράγει η προσπάθεια να χωρέσεις την ελληνική οικονομία στο ευρωπαϊκό νομισματικό κουστούμι. Τρίτη εκδοχή λέει ότι αν τραγουδούσε τον Ύμνο ντουέτο με το Νίκο Αλιάγα, όλα θα ήταν πιο ταιριαστά και ακούγοντάς τον δεν θα είχες την αίσθηση πως πίνεις νερό με τσιμέντο.
Εδώ ο Μπόρατ προοικονομεί τον κανιβαλισμό του Μάριου, το αμερικάνικο κοινό όμως αντιδρά πιο γρήγορα από το παραζαλισμένο, λόγω της εποχής, ελληνικό και η προσπάθειά του μένει ημιτελής.
(Ο Άρης από τα γουναράδικα αφιερώνει 
στον Τάκη Μίχα από τα προταγκονάδικα)
Παράλληλα με την αφή και παράδοση της ολυμπιακής φλόγας, γινόμαστε μάρτυρες της αφής και παράδοσης της κομμουνιστικής φλόγας. Όλα από τη χώρα μας πάντα. Όλα εδώ ανάβουν. Όλα από εδώ μεταλαμπαδεύονται. Αφήστε τον Φραγκούλη και παραδοθείτε στη γλυκιά φωνή του Στρατούλη. Θα σας φάμε τις καταθέσεις με τα κονσερβοκούτια.
ΧΑΟΣ - ΛΙΜΟΣ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
Εντάξει, δεν υπάρχει. 
(via)
Δεν είχαμε μόνο την τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας χθες, αλλά και της ολυμπιακής κοτρόνας. Αντί για τον Μπέκαμ την παρέλαβε ο Περπέρογλου (και μία που περίσσεψε ο Σμιθ). Κρίμα μόνο για τον υπέροχο λαό του θρύλου, που εξαιτίας αυτών των λιγοστών κάφρων στο δρόμο στερήθηκε την ευκαιρία να πετάξει σιφόνια μέσα στο γήπεδο. 
Να 'τη και η κυρία Μιχαλολιάκου, η σιδηροσταυρίτισσα. Ή να είσαι στην μόδα ή να μην είσαι. Ψηφίζουμε και τον Ιούνη Χρυσή Αυγή για να απαλλαγούμε από την Μέρκελ και τους Γερμαναράδες. 
(via)
Αρκετά όμως με τους νεοναζί και τους γραφικούς. Η χθεσινή θαυμαστή μέρα εκτός από φλόγες, πέτρες, ανοίγματα βουλής και ορκωμοσίες προσωπικοτήτων, περιελάμβανε και την επιστράτευση από την Μεγάλη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά Παράταξη του μυθικού τιμωρού της διαφθοράς, του Νομάρχη που δεν εξέπεσε ποτέ από το αξίωμά του και δεν καταδικάστηκε ποτέ αμετάκλητα από τα ποινικά δικαστήρια. Ευρώπη - Υπευθυνότητα - Σοβαρότητα - Αντιλαϊκισμός- Διαφάνεια - Kαθαρά Χέρια - Πανίκας.
.
Οκ, κοπέλα μου, έπαθες φρίκη, λογικό. Αλλά θα μπορούσε να σου συμβεί κάτι χειρότερο.

Φαντάσου ας πούμε να ΄σαι ο Χαλκιάς, να σηκώνεις το δεύτερο σου ευρωπαϊκό το καλοκαίρι και τα μεγάφωνα να αρχίσουν να σου παίζουν τον Εθνικό Ύμνο στη βερσιόν του Μάριου. Θα το σκεφτείς τότε να τερματίσεις πρόωρα την καριέρα σου, μην σου ξανατύχουν τα ίδια το 2016, ή δεν θα το σκεφτείς;

13 Comments:

At 5/18/2012 09:42:00 π.μ., Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Με μια λέξη μπορούμε να το περιγράψουμε κι ως κατάντια...

 
At 5/18/2012 10:46:00 π.μ., Blogger mahler76 said...

αχ δεν υπάρχει ο Φραγκούλης. Άμεσα να τον στείλουμε Γιουροβίζιον.

 
At 5/18/2012 10:58:00 π.μ., Anonymous Σωτήρης said...

Έχεις μεγάλα κέφια, να είσαι καλά.

 
At 5/18/2012 11:01:00 π.μ., Blogger ΑΦ said...

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της κυβερνητικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε πανηγυρικός για την ευρεία αριστερή σύνθεση με το ζεύγος Αρσένη-Κατσέλη και
αποχαιρετιστήρια παρέλαση των ιστορικών συνιστωσών.

 
At 5/18/2012 12:48:00 μ.μ., Anonymous θουβου said...

Χαχαχαχα..!!!Να 'σαι καλά!...και ήμουν ένα στάδιο πρίν την κατάθλιψη!

 
At 5/18/2012 02:02:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

old boy...αρχισες να <>????

 
At 5/18/2012 04:35:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κέφια, ω ρε κέφια.... μας αρέσει!

 
At 5/18/2012 07:09:00 μ.μ., Blogger celin said...

Ειναι η πιο ξεκαρδιστικη αναρτηση που εχω διαβασει ποτε!

 
At 5/18/2012 11:47:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

old boy...αρχισες να <>????

Να είμαι εντός αγκυλών και με τέσσερα αγγλικά ερωτηματικά μετά, εννοείς;

 
At 5/18/2012 11:48:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

ΑΦ, καλό. Αν πάντως υπάρξει κατσελοεισδοχή, θα γράψω από μόνος μου, μην ανησυχείς :)

 
At 5/19/2012 12:11:00 π.μ., Anonymous Thrass said...

Για να είμαι δίκαιος, η περίπτωση Ψωμιάδη άξιζε δικό της ποστ. Αηδία.

 
At 5/19/2012 04:58:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Από την μία έχουμε την μεγάλη κεντροδεξιά παράσταση με Βουλγαράκη, Ψωμιάδη, τον μπούφο τον Πλεύρη, και από την άλλη το μεγάλο αντιμνημονιακό χαπανινγ με Καμένο Τσίπρα Μίκη και αυτόν με τα γυαλιά από τον ΣΥΡΙΖΑ τι είναι που γκαρίζει σε κάθε εκπομπή ότι "Ο ΛΑΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" και ότι "ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ" ρε μαλάκα άτομα με τόσο άκομψα αυθαίρετες θέσεις είναι δυνατόν στην πρώτη ευκαιρία να μην βάζαν χέρι σε δημόσιο χρήμα; Γιατί όχι αφού είναι τοκοχρεολύσια. Ή ο Βουλγαράκης γιατί όχι αφού κάνω τάματα στο Άγιο Όρος, γιατί να μην είμαι αυθαίρετος και λαμόγιο.


Ειδικά αυτός ο γυαλιάς που ναι σαν τον Πλεύρη συνδικαλιστή θα μας μουρλάνει όλους, θυμίζει την φάση που ο της ALCO έβγαινε περιχαρής και έλεγε "Ο ΣΕΓΑΣ αθώωσε παμψηφεί τους Κεντέρη Θάνου", με αυτόνα στο τέλος θα μας βομβαρδίσουνε όλος ο ΟΗΕ, δεν έχει τον θεό του. Όπως και ο Βαρουφάκης που είναι τόση η μανία του με την χρεοκοπία (αρχίζει να γίνεται υπόπτο) που στο τελευταίο διάγγελμα Βαρουφάκη σχεδόν είπε ότι αν χρεοκοπήσουμε θα καταστραφούν όλοι εκτός από μας, τι είναι όλοι αυτοί ρε που έχουμε μπλέξει

 
At 5/19/2012 09:44:00 μ.μ., Blogger pensierix said...

Μόνο εγώ ακούω "βαλμένη" στη βερσιόν του Μάριου; Ρε λέτε να μπήκε και η Ελευθερία με μέσο;

:)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home