Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

Φώτοσoπ

Να τους στείλουμε την ρωσίδα - την πουτάνα - με το Αids μέσα στο φιλοξενείο της Αμυγδαλέζας. Να τους κολλήσει έναν έναν. Ό,τι πάθαμε εμείς οι οικογενειάρχες να το πάθουν κι αυτοί. Να πάρουμε την μεμονωμένη υγειονομική βόμβα του σώματός της και να τη ρίξουμε μέσα στην ευρύτερη υγειονομική βόμβα του συλλογικού λαθρομεταναστευτικού σώματος. Και να τους βγάζουμε φωτογραφίες καθώς το κάνουν. Εν ανάγκη κάνουμε και φώτοσοπ. Παίρνουμε τη φωτογραφημένη και δημοσιοποιημένη για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου φάτσα της και την μιξάρουμε με διάσημες φώτο από το Άμπου Γκράιμπ. Και μετά να βγάλουμε την οροθετικιά από το φιλοξενείο και να βρούμε τρόπο να τους πάρει όλους με τη σειρά. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες είναι; Όλους. Όχι μόνον τους πενήντα έξι που έμπασε στην Αμυγδαλέζα σήμερα ο Μιχάλης για να επανεκλεγεί. Αυτοί μπορεί να είναι και οι προσωπικοί του αράπηδες, τίποτα βυσματίες πασόκοι. Πενήντα έξι - πενήντα έξι ζουν άλλωστε σε κάθε δωμάτιο του κέντρου. Χάρη τους κάνουμε. Πολυτελέστατα ζουν συγκριτικά. Τους ταϊζουν, τους ποτίζουν, δουλειά δεν έχουν, ούτε λογαριασμούς και χαράτσια πάνω απ΄το κεφάλι τους. Βάλε με και μένα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αν είναι έτσι. Και μην παίρνεις τα κοντέινερ τα προορισμένα για τους σεισμόπληκτους. Ήρθαν και κλέβουν από τους Έλληνες δυνάμει σεισμόπληκτους τα κοντέινέρ τους. Θα γίνει ένας σεισμός αύριο και δεν θα έχει που να ζήσει ο Έλληνας. Ούτε μια φυσική καταστροφή δεν δικαιούμαστε πλέον να πάθουμε αξιοπρεπώς. Αν δεν μπορεί να προστατεύσει τα δικαιώματα του Έλληνα ούτε ο Υπουργός Βορίδης, τότε ποιός; Μήπως και ο Μιχαλολιάκος αποδειχτεί ανάξιος των προσδοκιών; Μήπως κι αυτός αποδειχτεί λίγος; Μήπως πετάξει κι αυτός το τσεκούρι του πολέμου και αγαπηθεί κι αυτός από τον Γρηγόρη Ψαριανό; Έχει αγανακτήσει ο Έλληνας και θέλει να ξεφορτώσει. Θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή να τους δείξει. Να ξεβρωμίσει η χώρα. Το είδα και διαφήμιση μόλις στο Μega. Δυνατό σποτάκι, ξεσηκωτικό.  Άντε, να τελειώνουμε και με τις Αμυγδαλέζες και με όλα αυτά τα VIP κέντρα πριν καλά καλά ανοίξουν. Να μείνουν για πάντα προεκλογικά μακέτα του Μιχάλη και του Ανδρέα. Εχθρός των δραστικών λύσεων είναι οι δραστικότερες. Εχθρός του επικοινωνιακού χρυσαυγιτισμού είναι ο αληθινός. 

28 Comments:

At 4/30/2012 08:59:00 π.μ., Blogger ΑΦ said...

Το είδα και διαφήμιση μόλις στο Μega. Δυνατό σποτάκι, ξεσηκωτικό.

Oldboy, πιστεύεις θα ήταν καλύτερο η ΧΑ, να είναι εκτός νόμου και εκλογικής διαδικασίας; Το ρωτάω επειδή αυτή την άποψη είχα πριν 2-3 χρόνια. Αλλα μετά θεώρησα ότι είναι καλύτερο για τη δημοκρατία να μπορεί να εκφράζεται ο καθένας όπως θέλει, όσο εγκληματικό και αν είναι αυτό που πιστεέυει, και ότι η καταπίεση άποψης μόνο χειρότερα αποτελέσματα μπορεί να έχει. Αν ο κόσμος έχει ακροδεξιοποιηθεί, το αλλάζει αυτό η παρουσία της ΧΑ; Αν υποθέσουμε ότι η αύξηση των ποσοστών της διευκολύνει επικοινωνιακά αυτούς που θέλουν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά των λαθρομεταναστών, δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει ακριβώς το ίδιο για αυτούς που υποστηρίζουν το αντίθετο, που προσάπτουν με πολύ εύκολο τρόπο στους απέναντι τις ίδιες ιδέες και θέσεις με αυτές της ΧΑ; Μήπως τελικά η συζήτηση για τους λαθρομετανάστες μεταξύ των δημοκρατικών δυνάμεων, πρέπει να γίνεται βγάζοντας απέξω την ΧΑ, ακριβώς όπως η συζήτηση μεταξύ μνημονίου και αντιμνημονίου πρέπει να γίνεται βγάζοντας απέξω την αντιμνημονιακή στάση της ΧΑ;

Τα γράφω αυτά σε συνέχεια κάποιων σκέψεων αναφορικά με τα πολτικά άκρα. Ως φιλελεύθερος έχω κατηγορηθεί αρκετές φορές ως ακραίος. Οι φιλελεύθεροι και οι συντηρητικοί (και προσωπικά ο ίδιος) κατηγορούν την αριστερή βία του δρόμου ως ακραία και ότι προσομοιάζει με αυτή της ΧΑ ειδικά όπως εκδηλώθηκε με τον Ευθυμίου. Ο καθηγητής Λιάκος και εσύ θεωρείτε το πολιτικό κέντρο ακραίο επειδή αντιπροσωπεύεται με έναν Χρυσοχοΐδη, καθώς επίσης και όσους πιστεύουν στο flat tax. Στο Buzz είχα διαβάσει τον Π.Δούκα να αποκαλεί ακραία τη Σαμαρική ΝΔ. Αν λοιπόν όλοι θεωρούμε όλους τους άλλους ακραίους, σε τι διάολο μας ενοχλεί ειδικά η διαφαινόμενη είσοδος της ΧΑ στο κοινοβούλιο;

 
At 4/30/2012 09:43:00 π.μ., Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Δεν ξέρω τι να πρωτοκλάψω στην πολιτική μας ζωή. Το διασυρμό μιας ασθενούς, που δεν της φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα (HIV), της φορτώνουν και το διασυρμό που μπορεί να οδηγήσει λόγω ασθένειας στην καλύτερη στην πλήρη περιθωριοποίηση και στη χειρότερη στη δολοφονία της ή να κλάψω για τις συλλήψεις και τη συγκέντρωση στο στρατόπεδο;

Εξαιρετικό κείμενο και βγάζεις όλη την οργή που πρέπει. Κοινοποιώ.

 
At 4/30/2012 01:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Χ.Α.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

 
At 4/30/2012 05:51:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

AΦ, όχι, δυστυχώς πιστεύω κι εγώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν a priori αποκλεισμοί, όπως πιστεύω ότι δεν γεννά η Χρυσή Αυγή το αυγό του φιδιού, αλλά αυτό υφίσταται και η Χρυσή Αυγή το βοηθά να αναπτυχθεί. Από εκεί και πέρα η συζήτηση είναι τεράστια για τους λόγους και αιτίες που οδηγούν στη γέννηση του φαινομένου. Και επίσης είναι σίγουρο ότι είναι ποιοτικά διαφορετικό να υπάρχει ένα φαινόμενο μισοϋπόγεια και καταδικασμένα σε επίπεδο αρχής, και να υπάρχει σε επίπεδο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Αλλά δεν μπορείς να κλείνεις την πόρτα στις πιο άσχημες ιδεολογικές πλευρές του εκλογικού σώματος, χωρίς να αναιρείς την έννοια της δημοκρατίας. Η μεγάλη ένσταση βέβαια είναι πως οι πόρτες δεν κλείστηκαν αλλά ανοίχθηκαν. Όχι αμέσως, η Χρυσή Αυγή παραμένει προφανώς ένα κόμμα αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, αλλά με όλους τους υπόλοιπους έμμεσους τρόπους, από την περιβόητη εξίσωση των άκρων ως την ακροδεξιοποίηση της ατζέντας ως το άσυλο που απολαμβάνει η ΧΑ από την αστυνομία.

 
At 4/30/2012 06:34:00 μ.μ., Anonymous Σωτήρης said...

Το θέμα με την Ρωσίδα, νομίζω πως σηκώνει πολύ συζήτηση.
Το άλλο θέμα, με τη Χρυσή Αυγή, νομίζω ότι το έκλεισες ωραία
και εδώ, αλλά και στο ποστ “Η ασφάλεια της συντεταγμένης συντριβής”

 
At 4/30/2012 06:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Με βρίσκει σύμφωνο η υπαινικτική κριτική του κειμένου σε όλα τα σημεία , πλην αυτού που έχει σχέση με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της ιερόδουλης φορέα του AIDS. Είναι προφανές ότι πίσω από την απόφαση αυτή δεν κρύβονται ρατσιστικά κίνητρα ούτε διάθεση διαπόμπευσης της κοπέλας, αλλά λόγοι προστασίας της υγείας των πολιτών που είχαν επαφή μαζί της . Εν ολίγοις , θα υπήρχε άλλος τρόπος να προστατευτούν αυτοί οι άνθρωποι χωρίς αυτήν την αναγκαστική εκ των πραγμάτων προσβολή της προσωπικότητας της κοπέλας?
Ως προς την ενδιαφέρουσα ερώτηση του ΑΦ: παρακολουθώντας την χθεσινή συνέντευξη του Μιχαλολιάκου της Χ.Α. σε κρατικό κανάλι, πείστηκα πόσο δίκιο έχει η άποψη που ζητάει την άρση του αποκλεισμού από τα Μ.Μ.Ε. της Χ.Α και την επί ίσοις όροις προβολή από τα μέσα ενημέρωσης των θέσεων και των υποψηφίων της , προκειμένου ακριβώς η προβολή αυτή να οδηγήσει στο ξεμπρόστιασμά της. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο αποκλεισμός οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο -από το επιθυμητό -αποτέλεσμα , αφού εμφανίζει την τάχα μου αντισυστημική Χ.Α. να τελεί υπό διωγμό από το σύστημα.

 
At 4/30/2012 07:22:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν θα μπορούσε όμως η προστασία να επιτευχθεί ανακοινώνοντας ότι μια κοπέλα (με τα τάδε χαρακτηριστικά) που εργαζόταν στον οίκο ανοχής επί της οδού τάδε ήταν οροθετική; Θα μπορούσε. Εκτός και αν προτίμησαν να έχουν λιγότερο φόρτο εργασίας, να μην τους ενοχλήσουν δηλαδή όλοι όσοι είχαν επισκεφτεί το συγκεκριμένο οίκο. Θα μου πεις και αν δούλευε και εκτός οίκου; Ναι, ίσως αυτό έχει βάση. Ωστόσο το θέμα δεν είναι ρατσιστικό. Το θέμα είναι πως αυτή είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Πως στην περίπτωσή της θα υπήρχαν πενήντα λιγότερες επιφυλάξεις για να δημοσιοποιήσουν τη φώτο της. Πως τελικά ακόμη και αν δεχτούμε ότι δεν είναι παράλογο να δοθεί στη δημοσιότητα η φώτο, δε νομίζω ότι το κριτήριο ήταν μόνο η προστασία του κοινού. Νομίζω δηλαδή ότι είχε και έναν χαρακτήρα διαπόμπευσης. Θα μου πεις ότι αυτό είναι δίκη προθέσεων. Οκ, δεκτόν.

Ως προς το Μιχαλολιάκο, δεν το είδα, αλλά έχω αντίθετη γνώμη. Φοβάμαι ότι αν αρχίσει να τους βλέπει ο κόσμος, θα τους ακούσει να αρνούνται ότι είναι ναζί, θα τους ακούσει να λένε πράγματα πιασάρικα, φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ξεμπρόστιασμα αλλά ένας γενικός εμετός, μια γενική καταβύθιση του πολιτικού πεδίου σε επίπεδα νοσηρότατα.

 
At 4/30/2012 07:34:00 μ.μ., Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Καλώ όλους τους σχολιαστές που για οποιοδήποτε λόγο πιστεύουν ότι ο old boy έχει κάτι να πει ή να προσφέρει στο διαδίκτυο, να τον υποστηρίξουν/ψηφίσουν στα e-awards.

σ.σ. Βάλε και κανένα μπανεράκι να το μάθει ο κόσμος που έρχεται, ρε φίλε...

 
At 4/30/2012 09:29:00 μ.μ., Blogger karagiozaki said...

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα, όχι όμως στο θέμα με τη Ρωσίδα το οποίο με έχει προβληματίσει πολύ να σου πω την αλήθεια. Ναι, δεν συμφωνώ με την διαπόμπευση κανενός ανθρώπου. Ούτε όμως με την έκθεση σε κίνδυνο αθώων συμφωνώ. Ακόμη και αν δεν μας καίγεται καρφί για «τους μαλάκες που πηδάνε χωρίς προφυλακτικό» όπως κάπου διάβασα, (και αυτό σηκώνει συζήτηση, αφού αν κάθε μαλακία την πληρώναμε με θάνατο, ο πλανήτης θα είχε πολύ λίγο κόσμο) σίγουρα όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις οικογένειες αυτών ή όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους. Δεν γινόταν να προστατευτούν αυτοί οι άνθρωποι χωρίς τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών? Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιός θα ήταν ο καλύτερος χειρισμός του θέματος. Δεν ξέρω. Και νομίζω με σιγουριά δεν μπορεί να απαντήσει κανείς.

 
At 4/30/2012 10:02:00 μ.μ., Anonymous Ανωνυμότατος said...

Ως προς το θέμα της Ρωσίδας: Είσαι μοναδικός στο να πιάνεις κάθε θέμα της επικαιρότητας με τρόπο που να διεγείρει το θυμικό σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο! Αυτό ακριβώς κάνουν και τα κανάλια που κατηγορείς. Θα πω κάτι κοινότοπο, αλλά αυτό είναι η πεμπτουσία του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Αυτού του είδους η αντιμετώπιση των σοβαρών θεμάτων μας έχει οδηγήσει στην πολιτική πολτοποίηση των πάντων και αποτελεί το καλύτερο φυτώριο των φασιστικών αντιλήψεων -κι αυτές στο θυμικό απευθύνονται, με παρόμοιο τρόπο.

Ως προς τη ΧΑ: Πιστεύω κι εγώ ότι θα έπρεπε να της δίνεται η ευκαρία προβολής, ώστε να ξεμπροστιάζεται. Το ημίφως την κολακεύει.

 
At 4/30/2012 10:40:00 μ.μ., Anonymous Βασίλης said...

Old boy,

αν οι δημοσιογράφοι που δίνουν βήμα στους εκπροσώπους της Χ.Α. λειτουργούσαν αντικειμενικά, δηλαδή δίνοντάς τους μέν το λόγο, αλλά επισημαίνοντας την εγκληματική δράση διακεκριμένων μελών της Χ.Α. (για την οποία έχουν εκδοθεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις) και ζητώντας τους να αιτιολογήσουν αυτές τους τις δραστηριότητες (οι οποίες ελάχιστα τους διαφοροποιούν από κοινή εγκληματική συμμορία), τότε η όλη "προβολή" τους από τα ΜΜΕ θα είχε αρνητικό αντίκτυπο για την Χ.Α.. Αλλά οι δημοσιογράφοι σιωπούν, προφασιζόμενοι αποστασιοποίηση και αντικειμενικότητα. Ομως η συγκεκριμένη αποσιώπηση δεν λειτουργεί ως αντικειμενικότητα, αλλά ως μεροληψία.

Ισως βέβαια δεν πρέπει να είμαι τόσο επικριτικός κατά των δημοσιογράφων. Εδώ πρίν λίγους μήνες ο Μιχαλολιάκος είπε στον Ακη Παυλόπουλο ότι αν δεν τον βγάλει στον αέρα, θα πρέπει να πάρει σωματοφύλακες - και το επιβεβαίωσε και on-air μετά από λίγο...

Περισσότερα εδώ: Τα μέσα ενημέρωσης και η Χρυσή Αυγή. Του Δημήτρη Ψαρρά (TVXS.gr)

 
At 4/30/2012 10:52:00 μ.μ., Blogger ΑΦ said...

Έρχεται σε αντίθεση με κάτι που είπα προηγουμένως, αλλά δεν θα έπρεπε να βλέπουμε ωφελιμιστικά την σκοπιμότητα παρουσίας της ΧΑ στα μέσα. Ανεξάρτητα αν είναι καλό ή κακό για την ίδια και άρα κακό ή καλό για τη δημοκρατία, το κράτος (και όλη η δημοκρατική διαδικασία) οφείλει να είναι ουδέτερο. Εννοείται ότι αυτό πρέπει να ισχύει και για την αστυνομία.

 
At 4/30/2012 11:08:00 μ.μ., Anonymous Βασίλης said...

ΑΦ,
Δεν διαφωνώ.
Γι'αυτό και θα περίμενα από τα ΜΜΕ να αναδεικνύουν, και όχι να αποσιωπούν τις εγκληματικές ενέργειες που έχουν -αποδεδειγμένα- τελέσει άνθρωποι που ζητούν τώρα (ως κόμμα πλέον) την ψήφο μας. Σε όποιον πολιτικό φορέα κι αν στεγάζονται, της Χ.Α. συμπεριλαμβανομένης. Ετσι αντιλαμβάνομαι εγώ την αντικειμενικότητα.

 
At 4/30/2012 11:41:00 μ.μ., Blogger ΑΦ said...

Βασίλη, βασικά αναφερόμουν στα σχόλια του Oldboy και του Ανώνυμου (6:37). Σε ότι έχω γράψει έχω περιοριστεί επίτηδες στις πολιτικές θέσεις, γιατί εννοείται πως αν είχε αποδειχθεί η ποινική και τρομοκρατική της δράση, ως οργάνωση και όχι για τα μέλη της μεμονωμένα, θα ήταν έτσι κι αλλιώς παράνομη (ή θα έπρεπε αν έχει γίνει ήδη αυτό και δεν το γνωρίζω). Πάντως σε μια τόσο εξτρεμιστικά λαϊκίστικη οργάνωση, δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και να αρνείται τα πάντα, και ταυτόχρονα να κλείνει το μάτι σε όσους επικροτούν τη βία της (που βασικά είναι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που θα τη ψηφίσουν ή που το σκέφτονται)

 
At 5/01/2012 01:12:00 π.μ., Blogger apologia pro sua vita said...

‎"Μετά δε τη γνωστοποίηση αυτή, έχουν απευθυνθεί στην τηλεφωνική γραμμή για το AIDS και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ πάνω από 700 που είχαν κατά δήλωσή τους απροφύλακτη επαφή με την ανωτέρω εργαζόμενη".

Δηλαδή πάνω από 700 άνδρες πλήρωσαν παραπάνω για να έχουν επαφή με ιερόδουλη χωρίς προφυλακτικό. Δηλαδή πάνω από 700 άνδρες θεωρούν το σεξ σε οίκους ανοχής χωρίς προφυλακτικό ασφαλές. Δηλαδή πάνω από 700 άνδρες δεν θα στο πουν ποτέ.

Πάνω από 700 φωτογραφίες.
Πάνω από 700 φωτοσόπ.

Six Degrees Of Global Separation.

Ίσως όχι.

Αλλά Six Degrees Of Athens Separation, πιθανόν.
Κι αυτό το ήξερες και πριν. Κι αυτό το ξέρεις χωρίς ηθικολογίες και χωρίς διαπομπεύσεις.


Ολντ πολύ ωραίο ποστ.

 
At 5/01/2012 01:42:00 π.μ., Blogger Χρίστος said...

Μονο στην χωρα των θρασυδειλων η 21 χρονη ρωσιδα, θυμα trafficking και χωρις καμμια προστασια θυμα και ΑΙDS απο τους "σοβαρους οικογενειαρχες" που προφανως την κολλησαν γινεται ο θυτης και οι εμετικοι σαπιοκοιλιαδες που πηδανε κοριτσακια στα μπουρδελα γινονται τα θυματα..
Σε σοβαρες χωρες, (Σουηδια, Νορβηγια) ο παρανομων ειναι αυτος που παει στο μπουρδελο, οχι η εκδιδομενη...
Αν αυτος που ειχε AIDS δεν ηταν επαγγελματιας, απλως καποιος/καποια που ειχε πολλες σχεσεις θα το δημοσιοποιησαν επισης? Και η προστασια των σχεσεων του/της?
Βρωμια....το πιο επικινδυνο ΑΙDS μεταδισεται απο τον ρατσισμο...

 
At 5/01/2012 01:55:00 π.μ., Blogger Χρίστος said...

"‎"Μετά δε τη γνωστοποίηση αυτή, έχουν απευθυνθεί στην τηλεφωνική γραμμή για το AIDS και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ πάνω από 700 που είχαν κατά δήλωσή τους απροφύλακτη επαφή με την ανωτέρω εργαζόμενη".
Αρα, λογικα, καθε ενας απο τους 700 αυτους εβαλε την ζωη της σε κινδυνο.
Καθε ενας απο τους 700 ειναι δυνητικα αυτος που την κολλησε.
Να περιμενω να δημοσιευτουν οι φωτογραφιες τους - η κανουμε τον μαγκα μονο σε αλλοδαπες 22 χρονων?

 
At 5/01/2012 01:56:00 π.μ., Blogger Кроткая said...

Προς όλους εκείνους που θρηνούν για την υγεία των "πελατών":

Δεν είμαι φεμινίστρια.
Αλλά έχω βαρεθεί, για να μην πω σιχαθεί, να θίγουμε το ζήτημα της πορνείας από οπτικές γωνίες τύπου κυρίας Ξ. Παπαμήτρου της δεκαετίας του '50.

Στο ελεεινό και φρικαλέο κύκλωμα της πορνείας εμπλέκονται πολλοί παράγοντες: οι έμποροι, οι πελάτες, οι μπάτσοι, οι διακινητές και τα εμπορεύματα.
Συχνά ψελλίζουμε πέντε δειλές κουβέντες για τους εμπόρους.
Παντα κραυγάζουμε ηθικοπλαστικές κορώνες για τις πουτάνες.
Ποτέ, μα ποτέ δε μιλάμε για τους πελάτες: μάλλον γιατί αυτοί είναι οι μπαμπάδες μας, οι αδερφοί μας, οι μπαρμπάδες μας. Το ρολάκι που παίζει το γαλάζιο αγοράκι με τη βαρβάτη την ψωλή που λέει κι ο Πανούσης.

Σιχαίνομαι αυτή την υποκρισία. Τη σιχαίνομαι. Και ειλικρινά στεναχωριέμαι που γίνομαι τόσο ανάλγητη ωστέ να μη λυπάμαι όσους κόλλησαν αρρώστιες, επειδή πήδηξαν ρωσίδες πουτάνες οροθετικές. Ίσως επειδή κάνω τον κόπο να σκεφτώ για λίγο τι έχει βιώσει η ρωσίδα πουτάνα. Το οποίο είναι απείρως φριχτότερο.

Στο κάτω κάτω κι αυτή άρρωστη είναι. Και φυσικά πάντα το θύμα, ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα για τους υποκριτές οικογενειάρχες που δεν μπήκαν κάν στον κόπο να πηδήξουν με καπότα. Ας πρόσεχαν.

 
At 5/01/2012 03:33:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Για τη θέση του ΚΕΕΛΠΝΟ τί έχετε να πείτε? Δεν θα έπρεπε να προστατεύσει αυτή την κοπέλα? Και ποιος ο ρόλος του στην δημόσια διαπόμπευση ενός ασθενούς, της κοπέλας δηλαδή?

Επειδή δυστυχώς πολλά έχουν ακουστεί για την διοίκηση αυτού του οργανισμού. Ιδιαίτερα όταν ο ίδιος οργανισμός, πέρυσι εμφανίστηκε ως χορηγός σε πορνογραφικό φεστιβάλ που παρουσίαζε bareback live sex, δηλαδή σεξ χωρίς προφυλακτικό. Και το μόνο κράξιμο που έφαγε τότε ήταν από κάποιους θαρραλέους γκέι ακτιβιστές.

 
At 5/01/2012 11:33:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Την ώρα που γράφω αυτό το σχόλιο ο εκτυπωτής έχει ήδη αρχίσει να εκτυπώνει. Θα το μοιράσω στη σημερινή πορεία και ό,τι περισσέψει θα αφισοκολληθεί στη γειτονιά. Πάντα τέτοια!

 
At 5/01/2012 05:55:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Kpotka ή κάτι τέτοιο , εύγε! Άξια!

Ευαίσθητη με την πουτάνα και αναίσθητη με τους πελάτες της !

Εξοργισμένη -υποτίθεται- από τη ρατσιστική αντιμετώπιση που έτυχε η πουτάνα , φτάνεις στο σημείο να αδιαφορείς για την ενδεχόμενη βλάβη της υγείας των πελατών της και μάλιστα να την θεωρείς ως τη δίκαιη τιμωρία τους.
Ψάχνω να βρω τι είναι αυτό που τους καταλογίζεις και επισύρει στη συνείδησή σους την εις θάνατον καταδίκη τους και το μόνον που εντοπίζω είναι μια βιαστική αποστροφή του λόγου σου για υποκριτές οικογενειάρχες.

Στο μεταξύ βέβαια έχεις προλάβει να δηλώσεις ενοχλημένη από τις ηθικοπλαστικές κορώνες για τις πουτάνες...

Δεν θα ήθελα να πω κάτι βαρύ γιατί δεν σε ξέρω. Αναρωτιέμαι όμως εάν αναγνωρίζεις - τώρα πια που τα είπες και έχεις ξεθυμάνει- ότι θα μπορούσες τουλάχιστον να αντιμετωπίζεις τους πελάτες με λιγότερη απανθρωπιά.

 
At 5/01/2012 07:14:00 μ.μ., Blogger Χρίστος said...

Να σε βοηθησω εγω ανωνυμε να μαθεις τι τους καταλογιζουμε -
Δεν ακουσες ποτε για trafficking - για δουλεμποριο γυναικων απο χωρες τριοτου κοσμου ε? Ουτε και οι πελατες τους...
Δεν σκεφτηκες ποτε οτι μπορει αυτη που πηδας να μην εχει επιλογες - και να υπαρχει πισω της σωρεια απο νταβαδες, διεφθαρμενους αστυνομικους και μοφιοζους ε? Ουτε και οι πελατες της...
Δεν σκεφτηκες καν οτι αυτος που της ζητα να κανει σεξ χωρις προφυλακττικο δεν ρισκαει απλως την δικη του ζωη - ρισκαρει και την δικη της? Ουτε οι πελατες της...

Ντροπη...
Σε ολες τις πολιτισμενες χωρες, για sex workers θυματα λαθρεμποριου υπαρχει προνοια, αλλα καμμια ανοχη για τους πελάτες τους (και διωκεται ποινικα, πχ στη Σουηδια, οχι η πορνη αλλα ο πελατης)..
Στην χωρα τωνς θρασυδειλων, συμβαινει το αντιθετο...

 
At 5/01/2012 08:15:00 μ.μ., Blogger Auslaender said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 5/01/2012 10:03:00 μ.μ., Anonymous Άλλος Ανώνυμος said...

Πάντως, από τα στοιχεία που έχουν δοθεί δεν προκ΄θυπτει ότι η σδυγκεκριμένη γυναίκα ήταν θύμα δουλεμπορίου ή δεν είχε άλλη επιλογή (μολονότι αυτό είναι υποκειμενική έννοια). προκύπτει μάλλον ότι ασκούσε με τη θέλησή της ελεύθερο επάγγελμα.

Ας μην είμαστε τόσο μονομερείς στις αντιδράσεις μας κι ας μην ξεχνάμε ότι εδώ το διακυβευόμενο είναι κάτι υπέρτερο της προστασίας προσωπικών δεδομένων, είναι ανθρώπινες ζωές! Αυτό δεν σχετικοποιείται. Γιατί τα πάντα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τόσο υστερικό τρόπο και τόση πλειοδοσία εκ του ασφαλούς ευαισθησίας και αγανάκτησης;

 
At 5/01/2012 11:22:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Χρίστο , δυστυχώς αυτή η έρμη χώρα των θρασύδειλων είναι πριν απ'όλα χώρα των ημιμαθών .

Ο πελάτης θύματος σωματεμπορίας ΔΕΝ βρίσκεται στο απυρόβλητο του νόμου . Τιμωρείται κατά τους όρους του άρθρου 351 παρ. 3 του Ποινικού Κώδικα . Απαραίτητη -και αυτονόητη - προϋπόθεση για να είναι ο πελάτης αξιόποινος είναι να γνωρίζει ότι πρόκειται για θύμα σωματεμπορίας.
Πάσχει βέβαια ο νόμος - ναι, το παραδέχομαι - κατά τούτο : ο νόμος δεν προβλέπει για τη συμπεριφορά αυτή ούτε λιθοβολισμό μέχρι θανάτου ούτε κρέμασμα στην πλατεία συντάγματος ούτε καν ηλεκτρική καρέκλα. Προβλέπει μια ευτελή για την βαρύτητα του αδικήματος ποινή φυλακίσεως τουλάχιστον 6 μηνών.
Και τώρα που το σκέφτομαι ...τσούπ , κι άλλο πρόβλημα , αυτή τη φορά συνταγματικής προέλευσης : η κρίση για τον αξιόποινο χαρακτήρα των συμπεριφορών δεν ανατίθεται σε μένα , ούτε καν σε σένα , αλλά ανατίθεται στα δικαστήρια. Ρε πόσο πίσω είμαστε...
Υ.Γ. : πως συμβιβάζονται - μόνο εσύ το ξέρεις - από τη μία να ρίχνεις τους πελάτες στον καιάδα και από την άλλη να επικαλείσαι τις πολιτισμένες χώρες;


Αυτός που θα έπρεπε να ντρέπεται.

 
At 5/02/2012 03:22:00 π.μ., Anonymous Michael said...

Πουθενά στον δυτικό κόσμο τα θύματα μιας τόσο σοβαρής ασθένειας δεν διαπομπεύονται έτσι. Τόσο μεγάλη είναι πλέον η κατηφόρα που έχει πάρει η ελληνική κοινωνία τα τελευταία τρία χρόνια; Καταφέραν κάποιοι να δικαιολογήσουν το άνοιγμα στρατοπέδων συγκέντρωσης, ετοιμάζονται τώρα να επαναλειτουργήσουν και τη Σπιναλόγκα.

 
At 5/02/2012 08:11:00 π.μ., Blogger Χρίστος said...

Αγαπητε ανωνυμε
" η κρίση για τον αξιόποινο χαρακτήρα των συμπεριφορών δεν ανατίθεται σε μένα , ούτε καν σε σένα , αλλά ανατίθεται στα ..." - διαδυκτιο?
"από τη μία να ρίχνεις τους πελάτες στον καιάδα"..
στο καιαδα ριχτηκε η ρωσσιδα - οι πελατες ειναι η ¨"ευπαθης ομαδα" που χρηζει προστασιας. Ειδες πουθενα να μιλα κανεις για προστασια της ρωσσιδας?
"παραίτητη -και αυτονόητη - προϋπόθεση για να είναι ο πελάτης αξιόποινος είναι να γνωρίζει ότι πρόκειται για θύμα σωματεμπορίας." - προφανως, το να γνωριζε η ρωσσιδα οτι μετεδιδε τον ιο ΔΕΝ κρινεται ως προυποθεση για να δικαστει και καταδικαστει ηδη...

 
At 5/02/2012 01:37:00 μ.μ., Blogger Χρίστος said...

Απο τον Ιατρικο Συλλογο Αθηνων - ανακοιωνση - καταγγελια χθες¨


"...Επιπρόσθετα δε με μία πρωτοφανή προεκλογική «ανθρωποφάγα» διάθεση δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες των συγκεκριμένων θυτών-θυμάτων, μία κατάφορη παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων, που ως ενέργεια τινάζει στον αέρα κάθε συντονισμένη προσπάθεια καταγραφής και ελέγχου των περιστατικών από τους αρμόδιους φορείς. Ένα ακόμη, πέρα από απάνθρωπο, άστοχο μέτρο αφού απομακρύνει από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας και ελέγχου εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Και τούτο γιατί άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αληθής αποτύπωση των διαστάσεων του προβλήματος, η χαρτογράφηση του πληθυσμού στόχου και μία σειρά μέτρων ελεγκτικών μηχανισμών που στόχο θα έχει την προφύλαξη της δημόσιας υγείας στην ελληνική κοινωνία.
Ανακύπτει συνακόλουθα, κ. Εισαγγελεύ, ενδεχόμενα, διττά, ζήτημα ποινικών ευθυνών που είμαστε βέβαιοι ότι θα διερευνήσετε σε βάθος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας."

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home