Τρίτη, Μαΐου 22, 2012

Μεταρρυθμιστική κόπωση

Και δημοψήφισμα με μοναδικό θέμα «Θέλετε να εξακολουθήσει να βρίσκεται η Ντόρα στην κεντρική πολιτική σκηνή;» να γινόταν, και 97,5% ΟΧΙ να συγκέντρωνε, πάλι σε λίγες μέρες η Ντόρα θα επανερχόταν. 2 1/2 χρόνια τα κανάλια την έπαιζαν νυχθημερόν. Οι δημοσκοπήσεις σταθερά και αμετάβλητα έδειχναν ότι το κόμμα της ΔΕΝ είχε απήχηση. Κι όμως εκεί, να μας τηγανίζει το μυαλό καθημερινά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια φτιάχτηκαν κόμματα με πολλαπλάσια απήχηση και μηδενική προβολή, όπως και φτιάχτηκαν κόμματα με μικρή απήχηση που η η μηδενική προβολή τους τα εξαφάνισε. Δικαιούται κανείς να ρωτήσει εάν υπάρχει μια ανώτατη δύναμη που πρέπει να φυτεύει διαρκώς τη Ντόρα Μπακογιάννη στα σπίτια μας. Δικαιούται κανείς να ρωτήσει τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες για να απαλλαγούμε οριστικά από τον πολιτικό αυτό σκελετό. Δικαιούται κανείς να ρωτήσει και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς τον μεταρρυθμιστικό και καινοτόμο λόγο της Δημοκρατικής Συμμαχίας; Πώς θα την βγάλουμε; Σκέτα με τους Mανοτζήμερους; Εμείς την πιστέψαμε τη Δημοκρατική Συμμαχία, εμείς ταχθήκαμε δίπλα στη Ντόρα την Μπακογιάννη αναγνωρίζοντας τη γενναία αυτοκριτική που έκανε για τα πεπραγμένα της όσο ήταν στη ΝΔ, αναγνωρίζοντας επίσης τη σαφή και ριζική διαφοροποίησή της από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. Πού θα στεγάσουμε πια τα όνειρά μας; Ποιός θα υπερασπιστεί τον ιδιωτικό υπάλληλο και τον άνεργο; Ποιός θα τα βάλει με το Δημόσιο, τους υπαλλήλους του, τις συντεχνίες και τους συνδικαλιστές; Αυτή η χωματερή Ανατολάκηδων και Κιλτίδηδων; Εντάξει, καταλαβαίνω πως η Ευρώπη πρέπει να μπει πάνω από τις προσωπικές διαφορές και τις ιδεολογικές αποκλίσεις. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι και εσύ Ντόρα πιπωμένη γυρνάς πίσω, καταλαβαίνω ότι το κόστος πρώτα απ' όλα είναι δικό σου, δική σου κι η θυσία. Ότι αν δεν διακυβευόταν η ευρωπαϊκή προοπτική του τόπου, ποτέ δεν θα καταδεχόσουν να γυρίσεις βάζοντας στο σταντ μπάι το κόμμα σου. 
Υπάρχει όμως δυνατότητα να σε αφήσει ο κόσμος πάλι εκτός Βουλής; Μπαίνοντας επικεφαλής του Επικρατείας φαντάζει σχεδόν αδύνατο. Αλλά όλα θέμα χημείας είναι. Η Τσέλσι του Βίλας Μπόας παράπαιε και η Τσέλσι του Ντι Ματέο το πραγματοποίησε το αδύνατο. Έτσι κι εσύ. Γίνε η Ντι Ματαία της κεντροδεξιάς παράταξης. Γίνε η Ντρόγκμπα Μπακογιάννη. Πάρε αυτό το τσούρμο βετεράνων που έχει φάει τα ψωμιά του και οδήγησέ τους στην μεγαλύτερη ανατροπή. Ναι, το 3% μοιάζει αδύνατο να μην πιαστεί, ναι, μοιάζει αδύνατο να μην μπεις ξανά στη Βουλή. Γίνεται όμως. Όλοι μαζί, ο Αντώνης, ο Αντώναρος, ο Φαήλος, ο Χρύσανθος, ο Μπατίστα, ο Tάσος Μητρόπουλος, ο Ανατολάκης, ο Κικίλιας, η Άρια η Αγάτσα, ο Θάνος ο Πλεύρης, ο Στέλιος ο Σταυρίδης, ο Τραγάκης, ο Βελόπουλος, ο πρωταθλητής των μεταγραφών Κιλτίδης, ο Ψωμιάδης, ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός, ο Γλύξμπουργκ, η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο Χουάν Κάρλος, ο Παπάγος, ο Χολαργός, ο Γρίβας, ο Ψαρρός, ο Σκόμπι, ο Μεϊμαράκης, ο Βουλγαράκης, η Βουλγαράκη - Πελέκη, ο Εφραίμ, ο Ρουσόπουλος, ο Καραμανλής, ο Ψυχάρης, ο Σπηλιωτόπουλος, ο Κακλαμάνης, ο Γιώργος ο Κύρτσος, ο Γιώργος ο Μύρτσος, η Νίκη Τζαβέλλα, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, ο Κώστας ο Μητσοτάκης, ο Κώστας ο Μπακογιάννης, η Ντόρα, τυχόν μέλη της οικογενείας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη που ξεχνώ, αυτή η κεντροδεξιά ντριμ τιμ, αυτή η δύναμη ελπίδας, αυτή η ομάδα των ασυμβίβαστων ευρωπαϊστών και ανυποχώρητων πατριωτών μαζί.
Γίνεται να μείνει και πάλι η Ντόρα Μπακογιάννη εκτός Βουλής ή το 3% είναι πολύ χαμηλό για να μην ξεπεραστεί; Γίνεται. 
Εκείνο που δεν γίνεται είναι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να μη δούμε τη Ντόρα σε νέο διακριτό ρόλο την επόμενη μέρα, όπου θα σημάνει ένα ακόμη νέο ξεκίνημα.
Οπότε για να μην κοροϊδεύω τους αναγνώστες μου, τους προειδοποιώ: αφήνουμε ΝΔ και Ντόρα εκτός Βουλής για να ξεκαυλώσουμε και μόνο. Όχι για να την εξοντώσουμε πολιτικά. Η Ντόρα όσες φορές και αν την ρίξεις, ξανασηκώνεται, she fails again, she fails better. 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

24 Comments:

At 5/22/2012 08:09:00 π.μ., Blogger Unknown said...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΕΑΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ.

 
At 5/22/2012 09:16:00 π.μ., Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Και μετά μιλάνε για συνιστώσες στο ΣΥΡΙΖΑ. Στη ΝΔ μετράνε με τυχαία σειρά: φιλελεύθερους (Μητσοτάκης, Αλογοσκούφης) και νεοφιλελεύθερους (Ντόρα), εθνικιστές φιλοευρωπαϊστές (Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εθνικσιτικές αντιερυωπαϊστές (Δίκτυο 21, Κρανιδιώτης), λαϊκοπατριωτικούς εθνικιστές (Κιλτίδης), και τη μετριωπαθή λαϊκή πατριωτική τάση λαϊκοπατριωτικό μέτωπο, ακροδεξιά δεξιά (Βορίδης), κεντροδεξιά μετριοπαθή τάση (Παυλόπουλος και ΣΙΑ). Και δε συμπεριέλαβα τις δύο προσωπεκτρικές τάσεις: καραμανλικούς και μητσοτακικούς...

 
At 5/22/2012 10:04:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

μην απελπιζεσαι ολντ.Υπαρχουν τροποι:http://kenyluger.hubpages.com/hub/How-to-kill-a-vampire

 
At 5/22/2012 12:45:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Προλαβαίνουν να πάρουν μεταγραφή και τον Μιχαλολιάκο ή τον έχουν καβάτζα για την κυβέρνηση συνεργασίας;

 
At 5/22/2012 01:21:00 μ.μ., Blogger talos said...

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι υπεράνω των δεσμεύσεών της: http://youtu.be/1Eh7z39ou9Q

 
At 5/22/2012 01:59:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σε κάθε περίπτωση , μέκανες να χαμογελάσω .
Επί της ουσίας , ότι πολιτική ίσον ακινησία ( "συνέπεια") , κακά τα ψέμματα , μόνον το ΚΚΕ ενστερνίζεται και εφαρμόζει. Ο κόσμος γύρισε ανάποδα και ο Τσίπρας πήρε διερευνητική εντολή , για να έλθει το ΚΚΕ να ομνύει στη συνέπειά του , υπερασπιζόμενο την πίστη του σε ένα άλλο σύστημα που θα εφαρμόσει μόλις πάρει αυτοδυναμία! Όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις πλειοδοτούν σε "ασυνέπεια" , που εκδηλώνουν με συνεργασίες , προσχωρήσεις , διαγραφές στελεχών , αλλά και με συμπράξεις και συνεργασίες αλλά και διασπάσεις σε σχέση με άλλες δυνάμεις . Για παράδειγμα , εάν τα κόμματα ήταν "συνεπή" , δεν θα γινόταν ο συνασπισμός συριζα , δεν θα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στις τάξεις του αρκετούς παλαιοπασόκους, ούτε και θα υπήρχε καν η ΔΗΜΑΡ.
Για να μην φλυαρώ άλλο, γίνεται έξω χαλασμός . Το πολιτικό σκηνικό γκρεμίστηκε. Το να αποδίδουμε τις αλλαγές πορείας σε πολιτικό τυχοδιωκτισμό είναι μια κατηγορία , που παραβλέπει τις μετακινήσεις τεκτονικών πλακών του πολιτικού σκηνικού αλλά και την κρίσιμη καμπή της χώρας , στο όνομα της οποίας γίνονται αυτές . Δεν λέω ότι μπορούμε εκ των προτέρων να αθωώσουμε τους μεταγραφόμενους πάσης κατηγορίας εναντίον τους ( ιδιοτέλεια , τυχοδιωκτισμός , ασυνέπεια ). Θα έπρεπε όμως σίγουρα κάθε περίπτωση να κρίνεται χωριστά . Αντικειμενικά πάντως , είναι σίγουρα πρόσφορη η στήριξη της ΝΔ από όλους αυτούς που αναφέρεις και η δι'αυτής μετεξέλιξη της ΝΔ από καθαρό κόμμα της σαμαρικής λαϊκής δεξιάς σ'ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό σχήμα ( συνονθύλευμα , αν θέλεις , στα παλιά πρότυπα ) προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης των πάσης φύσεως δεξιών ( από φιλελεύθερους μέχρι ακροδεξιούς ) και , συγχρόνως , της αποσυσπέιρωσης και ανακοπής της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ , των Ανεξ Ελλ και της Χρυσής Αυγής. Πιστεύουν οι μεταγραφέντες ότι η οριστική επικράτηση του αντιμνημονιασμού πρέπει να αποτραπεί πάση θυσία , ακόμη και με θυσία της πολιτικής τους ιδεολογίας και του εγωισμού τους . Γιατί να μην προτιμηθεί αυτή η ερμηνευτική εκδοχή ?

 
At 5/22/2012 03:35:00 μ.μ., Blogger Βάσκες said...

Υποκλίνομαι στον Ψαρρό...

 
At 5/22/2012 06:10:00 μ.μ., Blogger celin said...

Στα δυσκολα, ολοι αυτοι γινονται ενα. Για την ακριβεια, δε ΓΙΝΟΝΤΑΙ ενα, ΕΙΝΑΙ ενα. Απο την αρχη της παλης των ταξεων, ειναι ενα.
Κι απεναντι τους, ΕΝΑΝ εχουν ως εχθρο, εναν εχθρο που συνηθως τον καθυποτασσουν, τον χειραγωγουν, τον κουλαντριζουν οπως γουσταρουν,
οπως ο γυφτος την αρκουδα στα πανηγυρια.
Αυτος ο εχθρος ειναι ο λαος.

Κι ολοι αυτοι, ειναι ο εχθρος μας.

 
At 5/22/2012 06:21:00 μ.μ., Blogger karagiozaki said...

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται σχεδόν πιο πιθανό να πει η Αλέκα μια μέρα ναι στην Ευρώπη, παρά η Ντόρα "πάω σπίτι μου".


αν αυτή η φωτογραφία δεν είναι η επιτομή της υποκρισίας, ποια είναι?

αυτό το "Ντρόγκμπα Μπακογιάννη" με τσάκισε. :)))

 
At 5/22/2012 06:30:00 μ.μ., Anonymous sunCoater said...

τι σου θυμίζει;
fast track διαδικασίες, ένα παιδί που αναβοσβήνει παίζοντας τα φώτα, το βιβλίο των ρεκόρ με τη νέα του καταχώρηση για το συντομότερο κόμμα, 1000 νοματαίους που ξαφνικά ομαδικά βουβαίνονται, τους αρχισυνδικαλιστές που κατεβάζουν όποτε γουστάρουν τους διακόπτες, μια ταινία προσεχώς για κάποιον φόνο για μια θέση στο Επικρατείας, μιαν άλλη με ήρωες δύο επικοινωνιολόγους που προσπαθούν να συμμαζεύουν τα ασυμμάζευτα, ευτυχισμένους ΜΜΕνθρωπους που εξοικονομούν μια καρέκλα στα πάνελ, μια ουρά πολύπαθου παγονιού που κάθε φορά που αλλαξοπιστεί βουλευτής κόβεται και ράβεται σε νέα θέση ένα φτερό της, μια μετανιωμένη ηθοποιό που αγοράζει όλα τα playboy από τα περίπτερα για να μη δουν ότι πόζαρε γυμνή και δέκα πρόβατα σκασμένα στα γελοβελάσματα που το πρόβατο επαναστάτης δεν πρόλαβε να φτάσει ούτε ως τη διπλανή γούρνα.

 
At 5/22/2012 07:15:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ολντ,
Δεν μου αρκεί να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μου φτάνει η δεξιά ντριμτίμ να μείνει κάτω από το 3%.
Θέλω κείμενα σου σαν κι αυτό να "πέφτουν" κάποτε θέματα στην Έκθεση των πανελλαδικών εξετάσεων.
Κ.Μ.

 
At 5/22/2012 07:22:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο.Β. μπας και παίζεις παιχνίδι όπως αυτό που κάνουν οι τεκτονικές πλάκες του υπεδάφους?
Έμπλεξαν οι συνιστώσες όλων.

 
At 5/22/2012 07:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Oσο τέτοιοι άνθρωποι θα πλασάρονται ως "υπεύθυνες δυνάμεις απέναντι στην ακυβερνησία και τον λαϊκισμό" η ως " σταυροφόροι της εξυγίανσης του κράτους" ο πολίτης θα εξακολουθεί να είναι απέναντι τους εξαγριωμένος, τρελαμένος και αποφασισμένος να τους κάνει να πονέσουν..... Βέβαια αυτό συμφέρει όσους θέλουν ένα διαλυμένο κράτος γιατί σε ένα κράτος με υπουργό οικονομικών ή (ακόμη χειρότερα) με πρωθυπουργό την εν λόγω σινιέ λαϊκίστρια κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος για την παραμικρή θυσία. Μπορούμε να το πούμε κι αλλιώς, όσο αυτοί που μας κυβερνούν πραγματικά χρησιμοποιούν ως μάσκες αυτά τα απαίσια πολιτικά πρόσωπα, για να δίνουν την ψευδαίσθηση πως τα πράγματα κινούνται και αλλάζουν, η σήψη θα συνεχίζει να υφίσταται. Μόνο όταν οι βρυκόλακες τραβήξουν τα δόντια της από τον λαιμό της χώρας θα υπάρξει ελπίδα. Και φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με το γελοίο, εμετικό και κενού πολιτικού περιεχομένου (που ο άφθονος σαλτιμπαγκισμός το κάνει να μοιάζει τέτοιο) δίλημμα "ευρώ ή δραχμή" στο οποίο χωρεί ως απάντηση μία και μόνη λέξη: ΕΛΛΑΔΑ!... Και φυσικά όταν λέμε Ελλάδα δεν εννοούμε μια χώρα γεμάτη με το λογότυπο της siemens.

 
At 5/22/2012 07:26:00 μ.μ., Blogger Unknown said...

Τί να κάνεις... από τότε που καταργήθηκε ο εξοστρακισμός είμαστε αναγκασμένοι να τους ανεχόμαστε όλους.
Αν και κάτι μου λέει πως αν δεν είχε καταργηθεί δεν θα έμενε κανένας σήμερα... :p

 
At 5/23/2012 12:50:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο.Β. μάλλον την γουστάρεις. Ντόρα είναι....

 
At 5/23/2012 08:45:00 μ.μ., Anonymous Faye said...

"All of old. Nothing else ever. Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

 
At 5/23/2012 09:07:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

Δε θα ψηφίσω Ν.Δ.
Αλλά προκειμένου να μη βγει πρώτος ο νέος καραγκιοζάκος της Ευρώπης παρέα με τις συνιστώσες του, είναι θεμιτές και οι κωλοτούμπες.

 
At 5/23/2012 10:29:00 μ.μ., Anonymous μιχαηλ "μιγκελ" αθηνοδωράκης said...

5/22/2012 07:24:00 μμ

Πραγματικά έκφραζεις την λαικη βούληση με τον γνήσιο και απερίφραστο σου λόγο, ο οποίος απέδωσε ξεκάθαρα και με δυναμική, μάλλον τα εσώψυχα σου, συνθλίβοντας την Ντόρα σε μια λυσσώδη και ολόψυχη επίθεση κατά την οποία είναι βέβαιο ότι θα σου άφρισε το στόμα, θα σου τέλειωσαν 10 κουτιά λεξοτανιλ και δεν θα μπορούσες να διαχειριστείς την ίδια σου την καταγγελτική έμπνευση και φούρια μέχρι να την ολοκληρώσεις, και θα κατουρήθηκες και πάνω σου.

Έυγε, εξοντώσεις λεκτικά την νεοφιλελεύθερη λεία που ακούει στο όνομα Ντόρα Μπακογιάννη και έδειξες πόσο αποφασισμένος είσαι να πολτοποιήσεις ότι δεν είναι σύριζα, φαντάσου πόσα θα χρωστάς σε τράπεζες για δάνεια για εξοχικά ταξίδια πόρσε και συνδικαλιστικά σκατά και κάτουρα που η νεοπελατειακή προοπτική της συμμαχίας παρασιτικών δυνάμεων (κλεφτών, χρεωμένων, γλυφτών, παλαιοπασόκων, τρεντυ αριστεριστικο αφελολόι, τραμπούκοι πλην χρυσαυγιτών) του ΣΥΡΙΖΑ θα περισώσει, και η οποία θα αποτελέσει τον ανάχωμα στην ανελέητη υφαρπαγή των κεκτημένων του ελληνικού λαού από την ζοφερή νεοφιλεύθερη πλάνη της τελμάτωσης της πύρινης κόλασης της εξαθλίωσης της μιζέριας του θανάτου της ελονοσίας της ωτίτιδας και των κροκοδειλίων δακρύων. Ψηφίζω σύριζα ο ανδρέας ζει να καούν τα νεοφιλελεύθερα μουνάκια!!!!

 
At 5/23/2012 10:43:00 μ.μ., Blogger Alpha said...

γουαου-τι σούπερ κείμενο!

έχασα ενα 500άρικο ποντάροντας κατά Τσέλση και κάτι μου λέει ότι θα χάσω κι εγώ κ η γενιά μου(45αρης είμαι)τα αυγά και τα πασχάλια, γιατί το αδιανόητο είναι έτοιμο να συμβεί:

το αδιανόητο είναι ο κόσμος να ψηφίζει στις 6/5 αντιμνημονιακά(το 68%), το βιοτικό μας επίπεδο να έχει κατέβει, να έχουμε 1,1 εκατ ανεργους κλπ., και τελικά στις 17/6 να βγει μ αυτά και μ αυτά(ντορες, και κιλτιδηδες) μια ωραια μνημονιακή κυβένηση συνεργασίας, αφού αμα ο Τόνι πάρει 25% (ολο και κάποιες χιλιαδες σταυρους κουβαλάνε οι ντορες και οι πλευρηδες κλπ)μετά θα τα βρουνε με Μπένι, και θα θελουν 5-6 βουλευτάδες(καμένοι το πιο πιθανό για μένα) να έχουν τους 151 και καθαρισαν

κ θα μείνουμε όλοι μαλ#Ακες
------------
old boy θα σκαγα στα γέλια, αν δεν ήταν τόσο μα τόσο τραγικά αυτά που συμβαίνουν(ποιος το πε?)

 
At 5/24/2012 12:07:00 π.μ., Anonymous ChrisMrSly said...

Έλα ρε Όλντ. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τώρα μόλις το είπε ο Στάθης: "Η Ντόρα έκανε ό,τι κάνει κάθε γυναίκα αντιμέτωπη με την ανεργία, και κατέβηκε στη Συγγρού".


@ miguel αθηνοδωρακης

Καλό trolling. Σου βάζω, σε κλίμακα από 0 έως 10, ένα καλό -4.

 
At 5/24/2012 01:13:00 π.μ., Anonymous Μiguel said...

Μόνο -4 για όλη αυτή την μπούρδα, απέτυχα να αλλάξω κάτι, όπως και ο τσίπρας που μαζεύει φάσκελα από όλη την ήπειρο, την επόμενη θα ρίξω κατευθείαν βιτριόλι μες στο thread σαν την σαπφω νοταρα

 
At 5/24/2012 01:23:00 π.μ., Blogger Auslaender said...

Από περιέργεια, αλλά ποιά είναι τα κόμματα που φτιάχτηκαν την τελευταία διετία με πολλαπλάσια απήχηση και μηδενική προβολή; Γιατί η ΔΗΜΑΡ (το μόνο που φτιάχτηκε την τελευταία διετία και είχε υψηλότερα ποσοστά από την ΔΗΣΥ) μηδενική προβολή δεν είχε

 
At 5/24/2012 01:48:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

O Kαμμένος είναι περίπτωση πολλαπλάσιας απήχησης. Ο Δημαράς περίπτωση κόμματος που εξαφανίστηκε. Για να μην πούμε για τον Καζάκη ας πούμε ή και το τι πέτυχε ο Τζήμερος με δυο παρουσίες στην τηλεόραση. Οι Οικολόγοι με παρουσία ετών περίπτωση κόμματος που δεν μπήκε στο τσακ στη Βουλή. Ο Κουβέλης είχε πολύ μικρότερη παρουσία από τη Ντόρα. Και ίσως για κανένα από αυτούς το επίθετο «μηδενική» να μην ακριβολογεί, συγκριτικά όμως με την προβολή που είχε η Ντόρα αποδίδει την αλήθεια, έστω και με μια δόση υπερβολής.

 
At 5/24/2012 05:27:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

>Πιστεύουν οι μεταγραφέντες ότι η οριστική επικράτηση του αντιμνημονιασμού πρέπει να αποτραπεί πάση θυσία , ακόμη και με θυσία της πολιτικής τους ιδεολογίας και του εγωισμού τους . Γιατί να μην προτιμηθεί αυτή η ερμηνευτική εκδοχή ?>
γιατι ειναι πολυ αθωα ....

Ζεππελιν

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home