Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2007

Περί επικοινωνίας με την κοινότητα των βουλευτών

Παρακινημένος από αυτό το ποστ και φιλοδοξώντας να διαδράσω διαδραστικά στη διάδραση, σκέφτομαι να καλέσω τους βουλευτές σε μία ανοικτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε φυσικό χώρο στην Αθήνα, πιθανώς μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Στη συζήτηση αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά βουλευτές. Ελπίζω στην θετική ανταπόκρισή σας, σε αυτή την πρόσκληση για μια συζήτηση ανοιχτή, ουσιαστική και πολιτισμένη.
Φιλικά, Ωλντ Μπόει.
Απ' ντέιτ: Επειδή αρκετοί από εσάς επισημάνατε ότι ο τρόπος δήλωσης συμμετοχής στη συνάντηση είναι προβληματικός (προστασία προσωπικών δεδομένων, zwan, κτλ), από εδώ και στο εξής θα ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με αποστολή μηνύματος στο e-mail oldboy.ohdaesu@gmail.com. Στον χώρο Subject του μηνύματος πρέπει να αναγράφεται η φράση «Για τη συνάντηση με τους βουλευτές». Ειδικά η Έλενα Ράπτη παρακαλείται να αναγράψει «Για τη συνάντηση με την Έλενα».
Στο μήνυμά σας πρέπει να αναφέρετε τη βουλευτική σας περιφέρεια, το κόμμα με το οποίο εκλεγήκατε και τον αριθμο σταυρών που λάβατε. Όταν καθοριστεί ο χώρος και ο χρόνος της συνάντησης, όσοι δήλωσαν συμμετοχή θα ειδοποιηθούν με σχετικό απαντητικό e-mail. Διαβεβαιώνουμε τους συμμετέχοντες ότι: 1) το email τους δεν θα χρησιμοποιηθεί για αποστολή οποιουδήποτε υλικού και δεν θα αποτελέσει υλικό καμμίας βάσης δεδομένων, 2) θα τηρηθεί απολύτως η αρχή της ανωνυμίας, καθώς οι συμμετέχοντες δεν θα δηλώνουν το όνομά τους κατά την είσοδο, αλλά απλά έναν αύξοντα αριθμό που θα τους αποσταλεί (Βουλευτής 1, Βουλευτής 2, Βουλευτής 3 κλπ).

16 Comments:

At 9/26/2007 07:14:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ποιο είναι το emoticon για το standing ovation;

Τέλος πάντων, ας βολευτώ με αυτό:

:^)

 
At 9/26/2007 07:17:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

ΜΟΛΙΣ διάβαζα το ποστ σου! Καλή αρχή κι από μένα. Διαβάζετε http://mpampakis.wordpress.com/ κάνει καλό :)

 
At 9/26/2007 09:21:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε συ old-boy η Έλενα βγήκε ή είναι υπεράνω ;
gs

 
At 9/27/2007 09:50:00 π.μ., Blogger fevis said...

Εγώ πάλι μπορώ να πάρω την κουρτίνα? Ή έστω το Ζόνγκ?:-)

 
At 9/27/2007 10:42:00 π.μ., Blogger akindynos said...

Επειδή η συνάντηση θα γίνει σε φυσικό χώρο (υποθέτω εννοείς "εκτός βουλευτόσφαιρας") καλό θα ήταν να προνοήσεις για τυχόν συμπτώματα στερητικού συνδρόμου. Ας πούμε, καλό θα ήταν στο χώρο να περιφέρεται κάποιος τύπος (προσφέρομαι) με ένα ποτήρι νερό στο χέρι. Εν είδει κοινοβουλευτικού κλητήρα, για την πρόκληση παβλοφικών αντανακλαστικών στους όσο νά 'ναι τρακαρισμένους προσκεκλημένους σου.

Θερμά συγχαρητήρια για την ωραία πρωτοβουλία σου και μακάρι να μην την υπονομεύσουν οι διάφοροι θας, σραόσα και τα υπόλοιπα βαρίδια του παρελθόντος.

 
At 9/27/2007 12:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Είναι σαφής η τακτική του συναδέλφου (μπλόγκερ) Ωλντ Μπόει: Πρόκειται για απόπειρα υφαρπαγής ψήφου εμπιστοσύνης, την στιγμή που κρίνεται το μέλλον της δημοκρατικής μπλογκόσφαιρας.
Για καλή τους τύχη, όμως, Εγώ, ως μελλοντικός ηγέτης όλης της μπλογκόσφαιρας συγχωρώ τους ταλαίπωρους μπλόγκερς, συγχωρώ τους εθισμένους δικτυογράφους που γίνονται καθοδηγούμενα όργανα σε αθλιότητες.
Γιατί είναι αθλιότητα και προσβολή στα πρόσωπά μας και στο Καταστατικό της ιστοδημοκρατίας η σύγκριση της κατοχής μιας διεύθυνσης στο blogspot ή στο wordpress με την βουλευτική έδρα.

 
At 9/27/2007 01:38:00 μ.μ., Blogger xasodikis said...

Ωραία ιδέα :-)

 
At 9/27/2007 03:54:00 μ.μ., Blogger ios said...

Στην συνάντηση κάθε βουλευτής θα κρατάει και κάποιο ταμπελάκι που θα αναγράφει τον αριθμό του ώστε να ξεχωρίζουν μεταξύ τους; (Καϊλή-Ράπτη excluded)

 
At 9/27/2007 04:34:00 μ.μ., Blogger DRN 06 said...

Χαχαχα!
Αυτό μόνο έχω να πω...

 
At 9/27/2007 04:53:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ακίνδυνε, τα εν λόγω βαρίδια τα έχω κλασμένα και δεν έχω πρόβλημα να το πω δημόσια. Τους ξέβρασε η ιστορία αυτούς. Ως φυσικό χώρο έννοω ένα από τα εκατοντάδες άλση και πάρκα των Αθηνών. Τα ποτήρια με το νερό εγκρίνονται ήδη με παράλληλη μέριμνα για δεύτερο κλητήρα που θα τους τα παίρνει όχι μόλις αδειάσουν, αλλά μόλις τα δει μισοάδεια ή μισογεμάτα ανάλογα με την ψυχοσύνθεσή του.
Gs, βγήκε η Έλενα. Αυτό έλειπε να μην βγει.
Εl Ven, έχεις γράψει το όνομά μου ανορθόγραφα.

 
At 9/27/2007 06:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Να κάνουμε και ένα Βουλευτικό Social Networking Site!!!

 
At 9/27/2007 09:13:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

old boy, η Έλενα δήλωσε ότι έχει νομικό σύμβουλο και πάντα ρωτάει και το Νίκο-γκόμενο για όλα τα κοινοβουλευτικά θέματα που προκύπτουν λόγω της βαθιάς του γνώσης στο αντικείμενο. προτείνω στη συνάντηση να της κάνεις πρόταση ρελάνς για δωρεάν συνεργασία αφού για έτερο ρόλο αδυνατείς πλέον....με δεδομένη την αδυναμία που έχεις στο ήθος και το διανοητικό της εκτόπισμα...! :)
όσο για το χοντρό, λυπήσου τη δίαιτα των 25 κιλών, μέσα στη θύελλα...ούτε στον εχθρό σου :)

 
At 10/01/2007 03:22:00 π.μ., Blogger thas said...

Τι’ν’ αυτά ρε. Tι ν’ αυτά ρε μαλάκα. Ε; Τι είναι αυτά; Λέγερεμαλάκα, τι ν’ αυτά ρε. Τι είναι; Τι είναι ρε; Τι βαρίδια και μαλακίες, ρε; Λέγε ρε, τι έχεις πάθει. Τι έχεις πάθει ρε μαλάκα με τα βαρίδια, λέγε ρε. Ρε λέγε με τα βαρίδια και τις μαλακίες τι έπαθες. Ε; Τι σραόσα και βαρίδια λες ρε μαλάκα Ε; Τι ξέβρασε ρε η ιστορία, λέγε. Ρε. Ε; Τι Έλενα βγήκε; Τι έχεις πάθει με την Έλενα ρε, λέγε.

 
At 10/01/2007 06:04:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσατε
είσαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολυ μιλήσατε
στο εξής θα παίζετε σ'αυτόν τον θίασο μόνο ως φαντάσματα.

 
At 10/01/2007 07:43:00 μ.μ., Blogger Unknown said...

απίθανος!!!!!!!!!!

 
At 10/02/2007 02:45:00 π.μ., Blogger thas said...

Θα αφήσω την απαξιωτική σιωπή μου να πει το τραγούδι της:




































































































































































































































Υ.Γ. Κάπως μεγάλο αλλά καλό, ε; Της τάβλας.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home