Τρίτη, Απριλίου 10, 2012

Q & A

Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο θα νοίκιαζα τον προσωπικό μου μπάτσο;
Για να με προστατεύει από τους συναδέλφους του στις πορείες. Αν το παράδειγμά μου ακολουθούσαν πολλοί, το σύστημα θα βραχυκύκλωνε. Στην επόμενη μεγάλη διαδήλωση θα είχαμε εκτεταμένο αστυνομικό εμφύλιο, όπου ΜΑΤ θα πλάκωναν νοικιασμένους αστυνομικούς και το αντίστροφο. Αν υπήρχαν τίποτα σοβαροί τραυματισμοί, θα διεξαγόταν κατεπείγουσα ΕΔΕ, υπό την εποπτεία όχι ενός, αλλά, για λόγους αμεροληψίας, δύο εισαγγελέων, ενός κανονικού κι ενός που θα μπορεί να μισθωθεί (εκκρεμεί η ψήφιση σχετικής τροπολογίας) από εκείνον που νοίκιασε και τον μπάτσο. Έτσι το προαιώνιο ερώτημα «Ποιός θα μας φυλάξει από τους φύλακες;», θα έβρισκε επιτέλους απάντηση: «Μα άλλοι φύλακες, μισθωμένοι επί τούτου, αφού ο νεοφιλελευθερισμός για όλα έχει λύση, διεισδύοντας ακόμη και στον σκληρό πυρήνα του κράτους».
Οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους ο Τάσος Γιαννίτσης έκανε σήμερα την καρδιά του πέτρα και δέχτηκε να καταθέσει την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων;
Επειδή δεν επηρεάζει άμεσα τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού. Επειδή είχε έτσι την ευκαιρία να πει στη Βουλή τη φράση «Η δημοκρατία έχει κόστος» και να της τα χώσει της καριόλας, αφού η τεχνοκρατία είναι σημαντικά φτηνότερη. Επειδή κατάφερε να συνδυάσει ταχυδακτυλουργικά το κόστος των εκλογών με το νέο δικομματικό συγχωροχάρτι στο δικομματικό φέσι.
Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο χρωστάνε διαχρονικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
Επειδή κανείς τους δεν είχε ποτέ αρχηγό τη Ντόρα Μπακογιάννη (Και τον Στέφανο Μάνο βέβαια, που όμως έκανε χρήση της άδειας Πάσχα και απουσίαζε από τους «Φακέλους» της Μεγάλης Δευτέρας).
Οι αποψινοί «Φάκελοι» με τη Ντόρα σε ρόλο τοτέμ του διαφανούς πολιτικού χρήματος θα μπορούσαν να είναι;
Εκπομπή για την παιδοφιλία, με καλεσμένο τον Πάπα σε ρόλο κατηγόρου του φαινομένου.
Όταν ο Φίλιππος Σαχινίδης δήλωνε την Κυριακή ότι «πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχουν πια δωρεάν γεύματα», απαντούσε σε ερώτηση:
α) Για τη χρηματοδότηση του κόμματός του; β) Για τον Μιχάλη Σάλλα, το Γιάννη Κωστόπουλο, τον Σπύρο Λάτση και τους λοιπούς τραπεζίτες; γ) Για εκείνους που έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια προ κρίσης και τώρα δεν μπορούν να τα πληρώσουν;
Πότε θα ανακοινωθούν οι εκλογές;
α) Σύντομα. Αν και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. β) Την Μεγάλη Τετάρτη, εκτός αν φυσάει στη Λιβαδειά, πάρει ο αέρας τις πινακίδες και μετατεθεί η ανακοίνωση για την Τετάρτη του Πάσχα. γ) Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, την ώρα ακριβώς που στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» μετά το «Τετέλεσται» ανοίγουν οι ουρανοί και σκίζεται το καταπέτασμα.
Η ανακοίνωση θα συμπεριλαμβάνει και την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής τους;
Αυτό δεν έχει αποσαφηνισθεί ακόμα. Ενδέχεται να ανακοινωθεί μεν ότι προκηρύσσονται εκλογές, ώστε να αποφορτισθεί κάπως το κλίμα, αλλά η ακριβής ημερομηνία τους να μείνει μυστική για λόγους ασφαλείας. Στο τραπέζι έχει πέσει πάντως ως πιθανή ημερομηνία και η 8η Απριλίου 2012. Στην περίπτωσή αυτή, μαζί με την ημερομηνία θα ανακοινωθούν και τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα.

9 Comments:

At 4/10/2012 04:33:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

πάρε κανα αντικαταθλιπτικό ξερόλα της πεντάρας ,γίναμε όλοι πολιτικοί αναλυτές

 
At 4/10/2012 07:37:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@Ανωνυμος 04:33:00
;;;;;;;;;;;
Ευτυχώς που υπάρχει και κανά τέτοιο κείμενο και γλιτωνουμε εμείς τα αντικαταθληπτικα

 
At 4/10/2012 10:18:00 π.μ., Blogger glykosymoritis said...

Ο πασα ενας ειναι πολιτικος αναλυτης, ο καθε ενας εχει δικαιομα στην προσωπικη του αποψη, κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να συμφωνει η να διαφωνει με τις αποξεις συνανθρωπων μασ εκτος και αν δεν πιστεευει στη Δημοκρατια και σιγουρα κανενας δεν εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο κανενος να διαβασει κατι, προς τι τοση κακια? Εκτος και αν εχεις προσωπικα με τον old boy...αλλα και παλι δεν δικαολογειτε αυτη η κακια..

 
At 4/10/2012 02:47:00 μ.μ., Anonymous sunCoater said...

ob p: διασκεδαστικά δεικτικό
an c: κομπλεξικά διασκεδαστικό

 
At 4/10/2012 02:47:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

(στον αποπάνω):Πιες ξύδι να σου περάσει.

 
At 4/10/2012 04:26:00 μ.μ., Blogger GMT said...

Η πολιτική είναι η ανώτερη των επιστημών. Ίπταται πάνω από όλες τις υπόλοιπες σύμφωνα με τον Αριστοτέλη. Μπορεί να διαφωνείς με αυτό. Αλλά ακόμη για όλη τη παγκόσμια διανόηση το γεγονός ότι η πολιτική είναι συνυφασμένη με την συμβίωση και την ύπαρξη, τότε οφείλεις να γίνεις αναλυτής και συμμετέχων με τον δικό σου τρόπο.

Αν περιμένεις αναλυτή, τότε έδωσες φασόν τη ζωή σου στη σιγουριά.

Από την άλλη, βέβαια, γίναμε όλοι κριτές κειμένων και ιστολογίων.

 
At 4/10/2012 04:29:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τι ακριβώς σε ενόχλησε; Γιατί εγώ γέλασα και συμφώνησα!!

 
At 4/10/2012 04:35:00 μ.μ., Anonymous blackboy1955 said...

Πολύ καλό, φίλε oldboy.

Παρεπιπτόντως συμφωνώ με τον Friedman.

Όσο για τον Σαχινίδη καλό κατευόδιο. Σε λίγο δε θα θυμάται ούτε η μάνα του πως ήταν υπουργάρα.

 
At 4/10/2012 08:28:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εϊμαι αισιόδοξος.
Και εκλογές θα γίνουν κάποτε και θα φυτρώσουν αρχίδια σε ανώνυμους υβριστές!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home