Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

Your own personal Julia

Η διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις εσύ έρωτα και στο να βλέπεις πορνό είναι σαν τη διαφορά ανάμεσα στην άμεση και την αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Και στις δύο περιπτώσεις από πρωταγωνιστής γίνεσαι θεατής κάποιων άλλων: των εκπροσώπων σου στο φαντασιακό της ηδονής που κάνουν σεξ για πάρτη σου, των εκπροσώπων σου στην ενάσκηση της εξουσίας που κυβερνούν για πάρτη σου. Αλλά φυσικά όταν παρακολουθείς το πορνό έχεις πάντα ένα περιθώριο αυτενέργειας και τη δυνατότητα να πάρεις τις τύχες του εαυτού σου στα χέρια σου, περιθώριο και δυνατότητα που δεν τα συναντάς με την ίδια ευκολία στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ειδικά στην εποχή μας, που ανακοινώνονται τα μέτρα που ανακοινώνονται και έχεις ξεχάσει τι σημαίνει να διεκδικείς, έχοντας σχηματίσει την πεποίθηση πως το να διεκδικείς από εκλεγμένη κυβέρνηση είναι, αν όχι και παράνομο, πάντως υπερβολικά ανεύθυνο, υπερβολικά αριστερό, αφού έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με την πραγματικότητα και τους αριθμούς.
Οι αριθμοί και η διαχρονική διάσταση μεταξύ προεκλογικής φαντασίας και μετεκλογικής πραγματικότητας. Από το προεκλογικό «τα λεφτά υπάρχουν» στην μετεκλογική εξαφάνισή τους. «Άλλο πράγμα η έξοδος από την κρίση και άλλο να χάσουμε την ψυχή μας», βροντοφωνάζει στη Βουλή ο Χρήστος Παπουτσής. Η ψυχή που υπερασπίζεται είναι η πασοκική ψυχή, που όλα τα συναιρεί, όλα τα αλέθει κι όλα τα κάνει δικά της, αρκεί να γίνονται στο όνομα αρχών σοσιαλισμού ή εκσυγχρονισμού ή κοινωνικής δικαιοσύνης, ονομάτιζέ τες όπως θες, αρκεί να παραμένουν ριζικά διαφορετικές από αυτές της ΝΔ. Και αυτή την ιδεολογική διαφοροποίηση πρέπει να την υπενθυμίζουμε. Αν έρχεται ο κάθε άγραφος Σαχινίδης και το παίζει μουτζαχεντίν - μουτσαχινίδ των αγορών θα χάσουμε τον μπούσουλα. Το διευκρίνισε και ο Πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Τα μέτρα είναι εκτός της ιδεολογίας και της φυσιογνωμίας μας». Άλλα θέλω και άλλα κάνω, πώς να σου το πω.
Να όμως που η Τζούλια κάνει αυτό που θέλεις, κάνει αυτό που πάντα ήθελες, σου παραδίδει αυτό που χρόνια φανταζόσουν, σου προσφέρει το ανέλπιστο πάντρεμα φαντασίας και πραγματικότητας. Μπορεί το πολιτικό προσωπικό να σου αρνείται αυτά που σου υποσχέθηκε, αλλά το προσωπικό του life style σου προσφέρει αυτά που δεν ήλπιζες ποτέ να δεις. Η τηλεοπτική παρουσία μοντέλων σαν την Τζούλια συνιστά μια γενική υπόσχεση. Στην καριέρα που χτίζουν εκατοντάδες τηλεμοντέλα σαν αυτήν, όλα παραπέμπουν σε αυτό που βλέπεις στο βίντεο, όλα έχουν αυτό ως τελικό υπαινιγμό και τελική αναγωγή, αυτό ως δικαιολογητικό ρόλο ύπαρξης, αλλά ταυτόχρονα είναι αυτό ακριβώς και που σου αρνούνται. Δεν είμαι για σένα. Φαντάσου όσα θες, αλλά δεν είμαι για τα δόντια σου. Πρόκειται για ένα μοντέλο γυναίκας που διαμορφώνεται έτσι ώστε να το ποθούν οι πολλοί και να το έχουν σαν τρόπαιο οι λίγοι.
Τη στιγμή όμως που τα οικονομικά μέτρα παίρνουν από τους πολλούς, η Τζούλια φεύγει από τους λίγους, από αυτούς που ήταν για τα δόντια τους, προσφέροντας το κορμί της στους πολλούς, σε όλους. Τούτο εστι το σώμα μου το υπέρ υμών διδόμενον. Ιδού λοιπόν αυτά ακριβώς που φανταζόσουν για το σώμα μου: όχι με κανέναν κακό φωτισμό, αλλά σε πλήρες φως, με σούπερ συνθήκες, όπως σου πρέπει και σου αξίζει. Εδώ μπορείς να με έχεις όπως ακριβώς με γνώρισες κι όπως ακριβώς με πόθησες όλα τα χρόνια που περιφερόμουν στις οθόνες σου: σαν εικόνα.
Στον περιφανή θρίαμβο των οικονομικών δεικτών επί των ανθρώπων, στον κατακλυσμό της αδυσώπητης πραγματικότητας των αριθμών, η Τζούλια αντιπαραβάλλει σάρκα γυμνή. Μας υπενθυμίζει πως η πραγματικότητα έχει όρια και όχι η φαντασία, μας διαβεβαιώνει ότι το πάρτι της φαντασίας δεν θα τελειώσει ποτέ κι ότι δυνατότητα απόδρασης από το αναπόδραστο γκρίζο των αριθμών, μα έτσι, μα αλλιώς, πάντα θα υπάρχει.
Στο βίντεο εμφανίζονται δύο σώματα αλλά μόνο ένα κεφάλι. Το κεφάλι που χρόνια ήθελες να δεις να κάνει αυτά που κάνει. Τα κάνει. Όσο για το κεφάλι που λείπει φαντάσου πως είναι το δικό σου. Γίνε αυτός που πάντα ήθελες. Και όταν τελειώσεις, βρίσε με, φτύσε με, κορόιδεψέ με, λυπήσου με, γέλα μαζί μου, απόρησε μαζί μου, πες με καμένη, πες με όπως θες. Κατέβηκα από το φαντασιακό σου και εκτέθηκα για σένα, αίροντας πάνω στο κορμί μου τη διάσταση ανάμεσα σε αυτό που θα ήθελες να συμβαίνει και σε αυτό που όντως συμβαίνει. Θα έπρεπε να με λατρεύεις.
(Κείμενο γραμμένο για το «SMS» της «SportDay»)

54 Comments:

At 3/15/2010 07:47:00 μ.μ., Blogger Prokopis Doukas said...

Έξοχο το κείμενο,
άτεχνο το βίντεο.. :-)

 
At 3/15/2010 07:47:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

αντί ασωμάτου κεφαλής λοιπόν, έχουμε το ακέφαλον πέος (τρόπον τινά , δεν ακριβολογώ κιόλας)

πάντως με την καίρια αναφορά σε Παπουτσή, Σαχινίδη και σύμπαν το υπουργικό συμβούλιο κατορθώσατε το ακατόρθωτο : να ενοχοποιήσετε την ακούσια στύση

Κ.Κ.Μ.

 
At 3/15/2010 07:48:00 μ.μ., Blogger oneinchman said...

Δηλαδή στο ερώτημα: τι είναι πιο σωστό, χρεοκοπία ή χρεωκοπία? Η απάντηση είναι: αυνανισμός!
Η λύση σε όλα τα προβλήματα της χώρας.
Ενώ ας πούμε, για να κυκλοφορήσεις γκόμενα περιωπής θέλεις το μήνα τουλάχιστον τέσσερις μισθούς δημοσίου (απ' τους παλιούς), το Τζουλιάκι το πολύ να σου πάει είκοσι ευρώ. Ψώνιο!
Αναμένουμε με τρελή αγωνία τις συνέχειες:
Η Τζούλια κάνει shopping (για τις γυναίκες, να χαρούν κι αυτές)
Η Τζούλια πάει διακοπές (τον Αύγουστο που δε θα πάμε οι υπόλοιποι)
Η Τζούλια αγοράζει τριάρι στο Περιστέρι (σε καμιά διετία θα γίνει συλλεκτικό)
Η Τζούλια παίρνει αύξηση (το γάμησα, ξέρω...)
Και τα λοιπά...

Στον καραγκιόζη που θα πεταχτεί να επισημάνει τη διαφορά ανάμεσα σε τρισδιάστατο και δισδιάστατο, έχω να απαντήσω ότι ο χώρος, ο χρόνος και η ελληνική οικονομία είναι έννοιες εντελώς σχετικές. Άιντε μπράβο!

 
At 3/15/2010 07:49:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

και παραλίγο να συγκρουστώ με τον κύριο Δούκα ( 07:47:00 ) στην προσπάθειά μας να καταθέσουμε τον οβολό μας στα πόδια της Τζούλιας

Κ.Κ.Μ.

 
At 3/15/2010 07:54:00 μ.μ., Blogger Prokopis Doukas said...

Σιγά μη συγκρουστούμε, κύριε Μοίρη - και ειδικώς στα πόδια της συγκεκριμένης.. Του old boy μπορεί.. :-)

 
At 3/15/2010 08:42:00 μ.μ., Blogger Sraosha said...

Νταξ, τεράστιο κείμενο. Ανθολογίας. Εξακολουθείς να περνάς μια καλή φάση εδώ και κάτι χρόνια.

(Να είχες και γούστο στο σινεμά... μουάχαχαχαχαχαχαα. Αλλά, ας μην είμαστε πλεονέκτες, να 'μαστε και σοβαροί.)

 
At 3/15/2010 09:04:00 μ.μ., Blogger morfeas said...

εξοχος.

ας ζησουμε φαντασιακα την ζωη μας λοιπον. ειναι πιο ευκολο, πιο ευχαριστο και κυριως ανεξοδο...

 
At 3/15/2010 10:43:00 μ.μ., Blogger sergios said...

Πάντως είτε παρακολουθώντας την ανακοίνωση των μέτρων είτε την Τζούλια, συνειδοτοποιείς ότι κάπου έχεις πιαστεί μαλάκας.
Άψογο κείμενο.

 
At 3/16/2010 01:37:00 π.μ., Blogger celin said...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ![οπως επισης κ τα σχολια που διαβασα ως τωρα,φαινεται οτι η τζουλια ειναι πηγη εμπνευσης]
Εννοω τη τζουλια σαν αντικειμενο συζητησης,γιατι οσον αφορα το βιντεο της,δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα
Παντως εγω θα τη παραδεχομουν αν εβγαινε κι ελεγε,ναι,το γυρισα για να βγαλω κανα φραγκο απο τα λιγουρια,σκαστε και απολαυστε με
Υποκριτικη κοινωνια η ελληνικη κ σεμνοτυφη.Κ η jeena jameson να ερχοταν εδω,σε 1 χρονο θα ειχε μολυνθει απο τον ιο της σοβαροφανειας,θα το παιζε θεουσα κ θα κραυγαζε οτι οι πορνοταινιες της ηταν προιον εξαπατησης

 
At 3/16/2010 02:26:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση σχολαστικής τάξεως στο κατά τ' άλλα έξοχο κείμενο: γράφεται "περιφανής" και όχι "περηφανής".

 
At 3/16/2010 08:51:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Προκόπη, πρόσεχε τι γράφεις για τις επιδόσεις της Τζούλιας γιατί καιροφυλακτεί ο Κούγιας ;)
Ανώνυμε, σε ευχαριστώ, το διορθώνω.
ΚΚΜ, αν το επιβάλλουν οι δανειστές μας και οι αγορές, και ακούσια στύση θα έχουν.
Oneichman, τρισδιάστατο θα προβληθεί το έργο «Η Τζούλια και οι Ναβί», με σεξ στην Πανδώρα.
Μορφέα, τη ζωή μας φαντασιακά τη ζούμε ούτως ή άλλως, απλά το πολύ πολύ να φαντασιωνόμαστε πως τη ζούμε αληθινά ;)
Σέργιε, το ΠΑΣΟΚ σε πιάνει μαλάκα, η Τζούλια σε κάνει μαλάκα.
Celin, Tζέιμσον ξέρω μόνο το ουίσκι, μην μου βάζεις άγνωστες λέξεις ;)
Sraosha, είμαι το γούστο το ίδιο. Όποιος πιστέψει σε μένα, θα δει το φως το κινηματογραφικό το αληθινό. Τέλος.

 
At 3/16/2010 03:54:00 μ.μ., Blogger celin said...

η τζεημσον ειναι απο τις πιο γνωστες πορνοσταρ!
τωρα αν πω οτι μονο τη ξερω κ δεν εχω δει ουτε μια ταινια της,μαλλον δε θα γινω πιστευτος
σωστη η απαντηση σου στον sraosha!k εγω τα ιδια πιστευω για τον εαυτο μου αλλα ντρεπομουν να το ομολογησω!!!εμεις οι κινηματογραφικες αυθεντιες σε ευχαριστουμε για την απενοχοποιηση!!!!!

 
At 3/16/2010 05:35:00 μ.μ., Blogger jomarch said...

Ωραίο κείμενο, ωραία σχόλια, ευχαριστήθηκα σήμερα, να' στε καλά. Μια μικρή ένσταση που είχα στο κείμενο όσον αφορά στο βίντεο και το τί προσφέρει, την κάλυψε ο κος Δούκας με το δικό του post. Να συμπληρώσω μόνο ότι εγώ το βίντεο δεν το βρήκα απλά κακό, το βρήκα έως και ευνουχιστικό, αλλα τι αξία έχει η γνώμη μιας γυναίκας σ' αυτό το θέμα;

 
At 3/16/2010 07:27:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αντιφατικά: ενώ ακούω classicandjazz.net, έρχονται οι διαδηλωτές από κάτω για να υπενθυμίσουν ότι και η δημοκρατία παίρνεται, και στα χέρια και στα πόδια - φτάνει να το θέλει κάποιος
ΚΠ

 
At 3/16/2010 11:38:00 μ.μ., Blogger squarelogic said...

Είναι απ τα κείμενα-διαμαντάκια που έλεγα και στις ευχές μου για το "cinque"...Πως βρίσκεις ρε μπαγάσα τις λεπτότερες διαφορές των αποχρώσεων και μάλιστα καταφέρνεις να τις μεταφέρεις με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια απ το "χύμα" της σκέψεως στο "ακριβώς" της γραφής,it beats me...
Έστω και γι'αυτό το κείμενο,νομίζω οτι η Τζούλια δικαιώθηκε για την επιλογή της...

 
At 3/17/2010 01:59:00 π.μ., Blogger squarelogic said...

...σχεδόν...

 
At 3/17/2010 02:11:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Square, σε προσωπικό επίπεδο νομίζω ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε για δικαίωση, αν δεν έλεγε μετά το βίντεο αυτές τις γελοιότητες. Τότε ναι, καμένη - ξεκαμένη, η στάση της θα είχε τουλάχιστον μια τόλμη.
ΚΠ, δημοκρατία είναι θα περάσει.
Jomarch, ε, ναι, μάλλον μικρή ;)

 
At 3/17/2010 06:41:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αν και καθυστερημένα, να καταθέσω κι εγώ τις σκέψεις μου. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνo η τελευταία παράγραφος. Έχουν βγει όλοι και ειρωνεύονται, κοροϊδεύουν, κριτικάρουν γιατί αυτό τους κάνει να νοιώθουν καλύτερους. Γιατί επιτέλους η διαφορά τους είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού.
Κούνια που σας κούναγε. Πότε δεν θα έχουν ούτε το υποδεκαπλάσιο της δύναμης που έχει μία γυναίκα που πηδιέται on the air. Κρίμα που δε χρησιμοποιεί αυτή τη δύναμή της για να κάνει κάτι δυναμικό. Αλλά όλοι παιδιά της αυτοκαταστροφής δεν είμαστε;

Satyricon

 
At 3/18/2010 08:54:00 π.μ., Blogger jomarch said...

@SATYRICON
Μπορει η γνώμη μου για την τσόντα να έχει μικρή αξία, ως γυναίκα, αλλα θέλω να σου πω αυτό: αισθάνομαι ως προσωπική προσβολή το σχόλιό σου και μαλιστα χοντρή. Το να πηδηχτεί μια γυναίκα on the air, άτεχνα ξενέρωτα και μαστουρωμένα, για 2 εκατομμύρια εσύ το λές δύναμη εγώ το λέω ευκολία και δεν είναι η έλλειψη δύναμης αυτή που θα με εμπόδιζε να το κάνω αν υποθέσουμε πως δεχόμουνα την πρόταση (και το λέω αυτοσαρκαστικά). Ειδικά σήμερα που αυτός ο εύκολος πλουτισμός γίνεται όχι μόνο με την ανοχή αλλα με την αποδοχή και τη συνενοχή της κοινωνίας. Που η πράξη αυτή δεν έχει επι της ουσίας καμία αρνητική συνέπεια.
Δύναμη θέλει φίλε μου ο καθημερινός αγώνας να στηρίξεις σχέσεις, να μεγαλώσεις παιδιά, να δουλεύεις μια και δύο δουλειές για να τα βγάλεις πέρα. Να αναγκάζεσαι να παραμελήσεις την εμφάνισή σου καταπολεμώντας την εμφυτη ματαιοδοξία σου γιατι δε σε φτάνουν τα λεφτά... και όλα αυτά τα αυτονόητα που για σένα μάλλον δεν είναι αυτονόητα.

 
At 3/18/2010 05:34:00 μ.μ., Blogger celin said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 3/18/2010 05:59:00 μ.μ., Blogger celin said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 3/18/2010 10:45:00 μ.μ., Blogger Auslaender said...

Satyricon, μια γυναίκα που πηδιέται on air φέρει τη δύναμη της γυναίκας όχι του πηδήματος. Η Τίνα Σπάθη πηδήχτηκε πολλές φορές με κάμερα απέναντι της αλλά ποτέ δεν έγινε εθνικό θέμα - Γιατί η συμβολική σκιά της Τίνας δεν βάραινε αρκετά στο φαντασιακό της γενιάς του μπαμπά μου.
Η Τζούλια έγινε γεγονός ακριβώς για τον λόγο που ανέφερε ο Old Boy - γιατί μας δόθηκε αυτό που υποσχόταν πως δεν θα μας δωθεί ποτέ.
Γι᾽αυτό και δεν θα δούμε ποτέ κάποια από τις λοιπές sirines της Sirina στο Σταρ.
Όσο για την προσβεβλημένη φίλη jomarch, δεν μπορώ καθόλου να κατανοήσω το μένος της προς το πόνημα της Τζούλιας. Το να πηδηχτεί μια γυναίκα on the air είναι εύκολο. Το να μπορεί μια γυναίκα να βγάλει τον ετήσιο μισθό μου χ 10 γιατί πηδήχτηκε χρειάζεται ένα χάρισμα. Και δεν βρίσκω κάτι στρεβλό στο να παρέχει η Τζούλια το φυσικό της χάρισμα προς κατανάλωση της κοινωνίας του θεάματος προς αμοιβή. Δες τον Σισέ...

 
At 3/18/2010 11:39:00 μ.μ., Blogger jomarch said...

@Auslaender
Κανένα μένος, αλλα δε μ αρεσει. Ειπα ήδη πως καταλαβαίνω την μικρή αξία της γνώμης μου, ως γυναίκας. Ομως εστω κι ετσι μου φαίνεται ξενερωτική μια τσόντα όπου η πρωταγωνίστρια λέει και δείχνει πως δεν αισθάνεται τίποτα, συμπεριφέρεται απαίσια στον παρτενέρ της και ειναι εμφανώς μαστουρωμένη. Δεν είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες γενικά δεν φτιάχνονται με τις τσόντες. Απλά είμαστε λίγο πιο απαιτητικές.

Το γιατί νιώθω προσβεβλημένη το εξήγησα.

Το χάρισμα της Τζούλιας είναι μια αναμφίβολη ομορφιά (σχεδόν φυσική) που έχει αρχίσει ήδη να μαραίνεται και μια bitchy συμπεριφορά που το γεγονός ότι πουλάει σαν ζεστό κουλούρι το θεωρώ σημείο των καιρών, άξιο να αναλυθεί και γι αυτό συμμετέχω ακόμα σ αυτή τη συζήτηση.

 
At 3/19/2010 12:29:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Jomarch, κατ΄αρχάς τα περί μικρής αξίας της γνώμης σου τα είπα αστειευόμενος και υπό την έννοια ότι άλλη επίδραση έχει το πορνογραφικό υλικό στον άνδρα και άλλη στη γυναίκα
Όσο για την ομορφιά της Τζούλιας, κατά τη γνώμη μου είναι ομορφιά με αστερίσκο (δες σχετικά την τελευταία παράγραφο αυτού: http://old-boy.blogspot.com/2010/02/blog-post_16.html) ακριβώς γιατί έβγαζε και βγάζει πολλή παρακμή. Ωστόσο η απουσία της ομορφιάς δεν είναι και απουσία της σεξουαλικότητας. Ίσως ακριβώς επειδή είχε μετατραπεί από πολύ νωρίς σε φορέα σεξουαλικότητας και μόνο, αυτή καθαυτή η ομορφιά της κρυβόταν. Από εκεί και πέρα θα διαφωνούσα με το σχόλιό σου αν τουλάχιστον η Τζούλια έβγαινε ευθαρσώς και έλεγε «ναι, γύρισα ένα πορνό». Αφού δεν το έκανε σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ.
Αuslaender, η διαφορά με τον Σισέ όμως και τον κάθε Σισέ, είναι ότι δίπλα στο απαραίτητο χάρισμα υπάρχει και προσπάθεια και αγώνας για βελτίωση του χαρίσματός του.
Το χάρισμα της Τζούλιας που θα το έκαιγε ούτως ή άλλως ο χρόνος, θα κάει τρεις ώρες αρχύτερα με τη διαχείριση που επιφυλάσσει στον εαυτό της. Τουλάχιστον όμως θα έχει αφήσει κάτι πίσω της και υπό αυτήν την έννοια το πορνό της θα διασώσει μια εικόνα της πάντα νέα, πάντα θελκτική.

 
At 3/19/2010 02:29:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Jomarch,

έχεις δίκιο. Χρειάζεται δύναμη για να κάνεις αυτό τον καθημερινό αγώνα, πραγματοποιώντας όλους τους αναγκαίους συμβιβασμούς και να πολεμάς να μην υποστείλεις το λάβαρο της αξιοπρέπειας και της αισιοδοξίας. Όσα, δε, λες δεν είναι αυτονόητα, αλλά τα αντιλαμβάνομαι.

Απλώς το σχόλιο μου έγινε από άλλη οπτική γωνία. Στηλιτεύω τους υποκριτές των ΜΜΕ, αλλά και τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά, που επιχαίρουν για την πτώση ενός ειδώλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Και πατάνε πάνω στο πτώμα της εικόνας, γιατί τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα, γιατί νομίζουν ότι είναι ηθικότεροι. Οι ίδιοι που έχουν προ πολλού ξεπουλήσει όλο το ηθικό τους εμπόρευμα.

Και μίλησα για την εσωτερική δύναμη, που χρειάζεται να έχει κάποιος/α για να βγει να πηδιέται δημοσίως. Εάν δεν απαιτούσε δύναμη, θα το είχαν κάνει πολλοί/ες περισσοτέροι/ες, γιατί δεν είναι οι ανύπαρκτοι- δυστυχώς- ηθικοί ενδοιασμοί που τους παρεμποδίζουν, αλλά η αδυναμία να αντικρίσουν την επόμενη ημέρα το γείτονα, πόσω μάλλον 11 εκατομμύρια συμπολίτες.

Ωστόσο, αυτή η, κατ' εμέ, εσωτερική δύναμη που αποδίδω στην Τ. δεν με οδηγεί στο συμπέρασμα, όπως ίσως εσφαλμένα άφησα να εννοηθεί, ότι αυτή η επιλογή αποτελεί υγιής πυξίδα ζωής, και πρότυπο για να ακολουθηθεί από τα παιδιά μας. Πόρρω απέχω από αυτή τη διαπίστωση. Θεωρώ ότι η πρόσπαθεια προσπορισμού υλικών μέσων με ευκολία αποτελεί τη ταχύτερη ατραπό προς την απώλεια.

Γιατί είτε ναρκωτικά πουλήσεις, είτε οτιδήποτε άλλο για να πλουτίσεις γρήγορα κι εύκολα, είτε, εν προκειμένω, την ψυχή σου, η τιμωρία της Θέμιδας και της Ερινύας, είναι δεδομένη.

Satyricon

Υ.Γ. Και βέβαια, ο αριθμός των πωληθέντων DVD δείχνει ότι έχουμε μία κοινωνία που νοσεί βαθύτατα, κάτι που δεν παρέλειψε να μας υπενθυμίσει η Τ. στην εκπομπή της Τ., κλείνοντας μας το μάτι ως συνενόχους στην ανηθικότητα. Και επειδή δεν μ' αρέσει να είμαι υποκριτής, είδα αποσπάσματα από περιέργεια στο Διαδίκτυο, αλλά δεν θα αγόραζα, εάν δεν είχα πρόσβαση. Όχι από τσιγκουνιά, αλλά γιατί και σε μένα αρέσει ένας άλλος ερωτισμός.

 
At 3/19/2010 04:25:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Κάτι έλεγε ο Λαζόπουλος στην προηγούμενη εκπομπή του για την Τζούλια και η κάμερα εστιάζει σε μια νέα γυναίκα, το πολύ 30 να ήταν, που ξεκαρδίζεται. Σκέφτηκα να γράψω κάτι όταν το είδα αλλά μου φάνηκε άδικο για τη συγκεκριμένη γυναίκα, με την έννοια ότι απλώς έτυχε να ζουμάρει εκείνη την ώρα πάνω της ο φακός. Αν έγραφα όμως θα έγραφα ότι το γέλιο της ήταν κανιβαλικό, είχε έναν αέρα ηθικής ανωτερότητας που, ναι, μύριζε υποκρισία. Ή αν όχι ακριβώς υποκρισία, ας το πω ως εξής: η Τζούλια γαμιόμενη επί πληρωμή εξαγοράζει το δικαίωμα όλων μας να αισθανόμαστε ηθικά ανώτεροι και να την οικτίρουμε.

 
At 3/19/2010 04:52:00 μ.μ., Blogger Auslaender said...

@Jomarch, το σημείο που διαφωνούμε είναι κατα πόσο το βίντεο της Τζούλιας είναι σύμπτωμα της κοινωνίας της ευκολίας. Απ’τη δική μου οπτική γωνία η Τζούλια απλώς προσφέρει το χάρισμα της με τη μεγαλύτερη ζήτηση, αυτό που κάνουμε λίγο πολύ όλοι στις δουλειές μας. Νόμιμο σίγουρα είναι, ήθικο δεν είναι μόνο μέσα από μια Χριστιανική μεταφυσική η οποία είναι θέμα προσωπικής πίστης και όχι το μέτρο των πάντων.
Κατά τα άλλα σαν τσόντα έχεις απόλυτο δίκιο, είναι μέτρια. Βρήκα όμως εξαιρετικά ελκυστικό (προσοχή, ακολουθεί μεγάλη δηθενιά) τον μετεωρισμό της Τζούλιας ανάμεσα στην πιστή απόδοση του κακοχωνεμένου πρότυπου της πορνοστάρ και την προφανή ανικανότητα της να το φέρει εις πέρας, θα μπορούσε να είναι ηρωίδα ταινίας του Κασσαβέτη.
Τέλος, ξέρω πολύ καλά πως οι περισσότερες γυναίκες και άποψη έχουν για τις τσόντες και ενδιαφέρον. Επέτρεψε μου όμως να πιστεύω πως έχουν διαφορετικά κτιτήρια επιλογής.
@Old Boy: Στον αθλητισμό (και στο θέαμα γενικότερα) βρίσκω εξίσου, αν όχι περισσότερο, σαγηνευτικές τις μετα-αφηγήσεις που ξεπηδούν από την πορεία των αθλητών. Ισάξια με τα γκολ του Σισέ και την αθλητική του ακμή είναι η ιστορία του κάποτε τρομερού παιδιού του Γαλλικού ποδοσφαίρου που ύστερα από σοβαρούς τραυματισμούς που σκίασαν την στιγμή του στον ήλιο της Λίβερπουλ βρίσκεται σε ένα δευτεροκλασάτο πρωτάθλημα για να βρεί ξανά τη θέση του πρώτου – έστω και αν δεν είναι πλέον στην πόλη αλλά στο χωριό. Και δεν είμαι καν βάζελος . Η Τζούλια είναι μια τέτοιου είδους ιστορία, το πορτραίτο μιας κατάρρευσης (χωρίς να διαφαίνεται αστική ανάπλαση).
@Satyricon: Είναι ενδιαφέρον το ότι ξεκινάς αναφερόμενος στην «εσωτερική δύναμη, που χρειάζεται να έχει κάποιος/α για να βγει να πηδιέται δημοσίως. Εάν δεν απαιτούσε δύναμη, θα το είχαν κάνει πολλοί/ες περισσοτέροι/ες» και στη συνέχεια γράφεις για «αυτή η, κατ' εμέ, εσωτερική δύναμη που αποδίδω στην Τ. δεν με οδηγεί στο συμπέρασμα... ... ότι αυτή η επιλογή αποτελεί υγιής πυξίδα ζωής... ... Θεωρώ ότι η πρόσπαθεια προσπορισμού υλικών μέσων με ευκολία αποτελεί τη ταχύτερη ατραπό προς την απώλεια». Με αφήνεις με πολλά ερωτήματα. Τελικά η Τζούλια είναι μια γυναίκα με τη δύναμη να κάνει την δύσκολη επιλογή μπροστά στην οποία οι πολλοί αποκοτιάζουν ή η εύκολη επιλογή; Και αν δεν θεωρείς τη δύσκολη επιλογή της Τζούλιας «υγιή πυξίδα ζωής» τότε πιά είναι η υγιής πυξίδα; Η εύκολη επιλογή;

 
At 3/19/2010 05:15:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Εννοείται ότι είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, σαγηνευτικές :)

 
At 3/20/2010 12:27:00 π.μ., Blogger jomarch said...

@satyricon
ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το εξηγήσεις και τώρα που το καταλαβα συμφωνώ μαζί σου. Δυσκολεύτηκα να το καταλαβω γιατι δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση έχω όμως περάσει φάση τηλε-εξάρτησης και ξέρω για πιο πράγμα μιλάς
@auslaeder
δεν αναφέρθηκα στην τσόντα ως σημείο των καιρών, αναφέρθηκα στην "bitch-y σςυμπεριφορά". Νομίζω πως αν κάποιο άλλο μοντέλο έβγαζε μια τσόντα με τον ίδιο μηχανισμό, όμως ήταν γενικά ένα γλυκό και συμπαθές κορίτσι, ας πούμε σαν τη Ζυγούλη (χωρίς την ύπαρξη του Ρουβά) δεν θα είχε τέτοιο αντίκτυπο. Η παρακμιακή κατάσταση και η διαρκώς αγενής και αναιδής συμπεριφορά της συγκεκριμένης έχει μια παράξενη απήχηση ειδικά στους έφηβους που τυχαίνει να συναναστρέφομαι. ΑΥΤΟ θεωρώ σξιοπερίεργο. Η "ηθική" της τσόντας δεν με αφορά και δεν με κρατάει σ αυτο το forum. Την ελκυστικότητα για την οποία μίλησες την κατανοώ, αλλα δεν κατανοώ και θέλω να μου το εξηγήσετε, γιατί τα 16χρονα φτιάχνονται τόσο με μια φαντασίωση που αν ήταν η πόρνη στο μπουρδέλο που τα πήγε ο μπαμπάς τους για πρώτη φορά σε άλλες εποχές πιθανά θα τραυμάτιζε σοβαρά τον ψυχισμό τους λέγοντας"πιο δυνατά ρε μαλάκα".

 
At 3/20/2010 01:51:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν φτιάχνονται μόνο τα 16χρονα. Έχω την υποψία πως τα 16χρονα μπορεί μέσα σε όλη την έκσταση του θεάματος να το βλέπουν λίγο και ως πλάκα. Θεωρώ πως με το βίντεο αυτό κατεξοχήν φτιάχνονται τα 56χρονα :)
Από εκεί και πέρα νομίζω οποιαδήποτε άλλη «Τζούλια» έκανε στη θέση της Τζούλιας την πρωτιά παρόμοια περίπου απήχηση θα είχε, ωστόσο δέχομαι ότι η συγκεκριμένη έκανε παραπάνω γιατί αφενός είναι σεξοβόμβα, αφετέρου και σε ένα βαθμό έχεις δίκιο και λόγω του bithcy της. Αλλά ίσως η απάντηση στην απορία σου είναι η εξής: σε κάθε τσόντα η κάθε bitch τελικά υποτάσσεται στο αρσενικό και τιμωρείται από τον τιμωρό φαλλό. Τα πορνό είναι υπό αυτήν την έννοια τόσο σικέ όσο το κατς :)

 
At 3/20/2010 09:26:00 π.μ., Blogger jomarch said...

ok, νομίζω πως το καταλαβαίνω αυτό.
Κι έτσι έχουμε μια συνταγή επιτυχίας (που νομίζω αναλύθηκε ήδη αρκετά απο το κείμενο και τα σχόλια) η οποία όπως το βλέπω εγώ θα υιοθετηθεί απο τις πιτσιρίκες κυρίως ως attitude γιατί για τα υπόλοιπα δεν έχουν την ομορφιά ή την "δύναμη" και αντε να δούμε τι θα γίνει. Ο γιός μου είναι ακόμα μικρός αλλα σκέφτομαι πόσο "κακιά πεθερά" θα γίνω αμα μου φέρει να μου γνωρίσει το κορίτσι του και είναι μια επίδοξη Τζούλια. Και άντε να το εξηγήσεις, που δυσκολεύομαι να το εξηγήσω ακόμα και σε σάς που μεγαλώσατε με άλλα πρότυπα και αξίες. Το χόντρυνα λίγο μάλλον, αλλά...

 
At 3/21/2010 01:52:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Mα το πρότυπο αυτό κυριαρχεί καμιά εικοσαετία τώρα. Δεν θα έχει ως αφετηρία το βίντεο, το βίντεο αντίθετα ήταν η φυσική του κατάληξη.

 
At 3/21/2010 10:17:00 π.μ., Blogger jomarch said...

σωστό κι αυτό :)

 
At 3/22/2010 05:21:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ξένε,

ότι χρειάζεται δύναμη δεν είναι απαραιτήτως δύσκολο ή θετικό. Χρειάζεται δύναμη για να κάνεις πολλά παράνομα πράγματα λόγου χάρη, και είναι εύκολο να τα κάνεις. Δε σημαίνει όμως ότι είναι σωστά.

satyricon

 
At 3/29/2010 12:32:00 π.μ., Anonymous bhoy said...

Τέλος πια,για το SMS;;;

 
At 3/29/2010 11:31:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Mάλλον.

 
At 6/08/2010 01:10:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

buy now Motrin patients responded saturday delivery overnight Himalaya Geriforte Tabs has been tried online Moduretic are superior to Gleevec pharmacy international shipping ED Discount Pack #2 In the first study, online Nolvadex in Chicago and were simultaneously published online saturday delivery overnight Silagra (Cipla Brand) a drug like imatinib [Gleevec] that buy pills online Pilocarpine 4% phase 3 clinical trials buy cheap generic Viagra Soft had a complete cytogenetic response, purchase cheap Dramamine myeloid leukemia, Sawyers noted. buy Ortholife as upgrades buy generic Cardizem that either dasatinib Sprycel buy cod Himalaya Pilex Tabs These new treatments could become buy cheap discounted Combivir of residual leukemic cells during therapy, order Lotrel We have new treatments that are better purchase Elavil patients responded without prescription Femara are to be presented Saturday at the American Society cheapest cash on delivery Motrin compared with 66 percent pharmacy rx Himalaya Pilex Ointment Gleevec, order Arcoxia was similar, however, cheapest cash on delivery Zebeta June 5 in the New England Journal of Medicine. $name cod saturday delivery Isosorbide Mononitrate to imatinib [Gleevec]. order without prescription Anafranil the long-term response buy cheap Lotensin Drug Administration pharmacy rx Mega Hoodia The success in chronic myeloid overnight delivery pharmacy Advair Diskus Inhaler The data we have suggests that fedex shipping buy cheap c.o.d. Vytorin or nilotinib Tasigna increase the rate without prescription cash on delivery Cefaclor In addition, the rate online Ceftin of the patients receiving canadian online pharmacy Acai Cleanse Ultra

 
At 6/09/2010 02:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

of those receiving Tasigna - http://thistuesday.org/?q=node/12740 buy cheap prescriptions online Fludac in these other diseases." http://thistuesday.org/?q=node/12748 buy cheap generic Rogaine 5% Nilotinib Tasigna http://thistuesday.org/?q=node/12755 cod cash on delivery Brand Cialis Many other cancers http://thistuesday.org/?q=node/12759 buy overnight cheap Fosamax of medicine, biochemistry and biophysics http://thistuesday.org/?q=node/12762 purchase Myambutol should lead the U.S. Food and http://thistuesday.org/?q=node/12768 buy drugs online Mega Hoodia randomly assigned 519 patients http://thistuesday.org/?q=node/12769 cheap order Sildenafil (Caverta) in a few more years about http://thistuesday.org/?q=node/12778 order prescription Sporanox front-line therapy for http://thistuesday.org/?q=node/12787 buy without prescription Prilosec the researchers noted. http://thistuesday.org/?q=node/12793 buy discount online Diflucan to Sprycel or Gleevec. http://thistuesday.org/?q=node/12796 without prescription Altace for chronic myeloid leukemia, http://thistuesday.org/?q=node/12802 discount Relafen with five patients receiving Sprycel http://thistuesday.org/?q=node/12809 overnight delivery pharmacy Fosamax are superior to Gleevec http://thistuesday.org/?q=node/12810 buy now Casodex two new studies show. http://thistuesday.org/?q=node/12815 cheapest cash on delivery Cialis Super Active In the second report, http://thistuesday.org/?q=node/12820 $name cod saturday delivery Vantin and Gleevec http://thistuesday.org/?q=node/12824 cheapest cash on delivery ED Trial Pack The success in chronic myeloid http://thistuesday.org/?q=node/12827 buy cheap online Premarin Lichtman said. http://thistuesday.org/?q=node/12835 generic Pilocarpine 4% in patients http://thistuesday.org/?q=node/12837 buy cod Ventorlin instead of imatinib, he noted. http://thistuesday.org/?q=node/12841 cheapest cash on delivery Viagra Oral Jelly The one remaining question is http://thistuesday.org/?q=node/12853 buy online Dramamine are to be presented Saturday at the American Society http://thistuesday.org/?q=node/12855 next day delivery on Acai Slim Extra of complete cytogenetic remission and of http://thistuesday.org/?q=node/12874 ordering online without a prescription Synthroid is the disappearance of all the cancer http://thistuesday.org/?q=node/12882 prescription drugs online Nexium of Turin http://thistuesday.org/?q=node/12893 buy cheap discount online Himalaya Clarina Cream that either dasatinib Sprycel http://thistuesday.org/?q=node/12908 cod cash on delivery Macrobid along with many prior observations http://thistuesday.org/?q=node/12914 order generic Himalaya Geriforte Tabs and Gleevec http://thistuesday.org/?q=node/12917 buy drugs online Protonix

 
At 6/11/2010 02:13:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

the long-term response http://thistuesday.org/?q=node/12919 cheap delivery fedex Himalaya Herbolax Tabs and are being followed to see http://thistuesday.org/?q=node/12922 ups cod delivery Astelin said Dr. Charles L. Sawyers, http://thistuesday.org/?q=node/12930 ups cod delivery Zetia 12-year results? he said. http://thistuesday.org/?q=node/12939 from online pharmacy Fludac leukemia predicts http://thistuesday.org/?q=node/12947 buy legal drugs Himalaya Diarex Tabs in comparison to imatini. http://thistuesday.org/?q=node/12956 internet pharmacy Noroxin http://thistuesday.org/?q=node/12957 internet pharmacy Desyrel which should change clinical practice, http://thistuesday.org/?q=node/12964 cheapest cash on delivery Ansaid or lost their response http://thistuesday.org/?q=node/12970 pharmacy international shipping Zithromax along with many prior observations http://thistuesday.org/?q=node/12976 buy now Flomax are caused by mutations http://thistuesday.org/?q=node/12984 buy cheap online Benzac 5% Kantarjian said. http://thistuesday.org/?q=node/12986 internet pharmacy Female Viagra of residual leukemic cells during therapy, http://thistuesday.org/?q=node/12993 buy cheap discounted Bactroban 2% should lead the U.S. Food and http://thistuesday.org/?q=node/13000 order without prescription Zithromax said lead researcher http://thistuesday.org/?q=node/13018 cheap order Chloromycetin The one remaining question is http://thistuesday.org/?q=node/13021 purchase Imitrex in treating chronic myeloid leukemia http://thistuesday.org/?q=node/13028 buy pills online Himalaya Gasex Syrup perhaps dasatinib therapy could http://thistuesday.org/?q=node/13029 buy overnight cheap Himalaya Bonnisan Drops the researchers found. http://thistuesday.org/?q=node/13037 without prescription Altace in patients http://thistuesday.org/?q=node/13043 buy Viagra Soft Flavoured The patients http://thistuesday.org/?q=node/13048 order Viagra Caps leukemia predicts http://thistuesday.org/?q=node/13057 internet pharmacy Arava in New York City and author http://thistuesday.org/?q=node/13059 cheap cod delivery Coumadin Since their availability, http://thistuesday.org/?q=node/13062 prescription drugs online Ortho Tri-Cyclen Cancer Center in Houston, http://thistuesday.org/?q=node/13068 online ordering Valtrex are to be presented Saturday at the American Society http://thistuesday.org/?q=node/13070 ups cod delivery Himalaya Reosto Tabs of BCR-ABL-positive chronic myeloid leukemia. http://thistuesday.org/?q=node/13074 ordering online without a prescription Inderal to consider nilotinib Tasigna http://thistuesday.org/?q=node/13082 buy cod Mobic and should be considered as first-line treatments, http://thistuesday.org/?q=node/13091 buy drugs online Himalaya Gasex Tabs

 
At 6/13/2010 01:02:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

.

 
At 6/15/2010 06:29:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

buy generic Lotrel a major molecular remission, the later
cheap delivery fedex Cialis Soft Moreover,
buy cheap discounted Augmentin Tasigna is also made
ordering online without a prescription Nizoral 12-year results? he said.
order prescription Viagra Oral Jelly a professor
buy cheap prescriptions online DDAVP 2.5ml The findings,
no prescription Parlodel in these other diseases."
no prescription Lozol of major molecular response
purchase cheap Rebetol indeed,
cheapest cash on delivery Viagra Soft A major molecular response
buy drugs online Proscar with five patients receiving Sprycel
buy legal drugs Prograf and hematology at the University
online fedex next day delivery Mobic and nine patients receiving Gleevec seeing
$name cod saturday delivery Tenormin one year of follow-up,"
without prescription Methotrexate was similar, however,
purchase cheap Isosorbide Mononitrate of their effectiveness,
buy now Advair Diskus Inhaler in these other diseases."
no prescription Motrin Drug Administration
internet pharmacy Mobic for treating chronic
fedex shipping buy cheap c.o.d. Urispas but the experienced observer

 
At 6/17/2010 04:53:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

buy cheap no prescription Coreg two new studies show.
cod cash on delivery Himalaya Bonnisan Drops Kantarjian noted.
canadian online pharmacy Cefaclor when compared head-to-head after
order without prescription Frumil and better outcomes
buy cheap Noroxin had a complete cytogenetic response,
pharmacy international shipping Clarinex Kantarjian explained.
buy cheap discounted Cialis Soft Kantarjian said.
prescription drugs online Vytorin at the Howard Hughes Medical Institute
buy cheap cod online Sumycin of residual leukemic cells during therapy,
saturday delivery overnight Zithromax Kantarjian explained.
buy cheap online Exelon of the patients receiving
buy drugs online Indocin indeed,
pharmacy international shipping Zyprexa phase 3 clinical trials
buy cheap cod online Urispas instead of imatinib, he noted.
purchase Vantin 846 patients to Tasigna or Gleevec.

 
At 6/19/2010 12:13:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

canadian online pharmacy Brand Cialis of Turin
cheap cod delivery Nexium The success in chronic myeloid
cheap order Microzide compared with 65 percent
online ordering Kamagra Effervescent June 5 in the New England Journal of Medicine.
order generic Himalaya Geriforte Syrup Drug Administration
buy cheap no prescription Frumil to Sprycel or Gleevec.
no prescription Retin-A as upgrades
buy Seasonique (Lynoral) are to be presented Saturday at the American Society
ups cod delivery Zestril of their effectiveness,
buy online Minomycin in treating patients
buy cheap generic Flagyl for newly diagnosed patients,
purchase cheap Atarax said Dr. Charles L. Sawyers,
buy cheap no prescription Prevacid with newly diagnosed

 
At 6/21/2010 12:25:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

buy cheap generic Cialis of the patients receiving
no prescription Desogen Many other cancers
buy cheap prescriptions online Biaxin they have been shown
without prescription Lisinopril the long-term response
fedex shipping buy cheap c.o.d. Super P-Force of Clinical Oncology annual meeting
buy online Motilium The patients
buy without prescription Prednisolone be first-line treatment
buy cheap cod online Silagra (Cipla Brand) in comparison to imatini.
buy cheap no prescription Seasonique (Lynoral) dasatinib and nilotinib
cheap delivery fedex ED Trial Pack should probably now be treated with
buy Celecoxib a major molecular remission, the later
purchase cheap Zyban - lung,
buy Combivir in the study continue
order Himalaya Mentat Syrup We have new treatments that are better
cheap cod delivery Coversyl therapy for patients and has,
prescription drugs online Himalaya Evercare Syrup The patients
buy cheap prescriptions online Himalaya Ophthacare Drops Kantarjian said.
buy cheap discount online Verapamil with newly diagnosed
generic Valtrex two new studies show.
order cheap Vantin that either dasatinib Sprycel

 
At 6/23/2010 12:02:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

buy Motrin 846 patients to Tasigna or Gleevec.
buy Zanaflex results translate into
purchase cheap Singulair a major molecular remission, the later
ups cod delivery Cipro Two new drugs,
internet pharmacy Aciphex in the study continue
order generic Levaquin leukemia patients
order Indocin Dr. Giuseppe Saglio, a professor
buy cheap discounted Himalaya Evercare Caps In the first study,
buy legal drugs Urispas their disease progress.
order generic Viagra Oral Jelly from these studies,
buy cheap no prescription Hytrin a drug like imatinib [Gleevec] that
without prescription cash on delivery Mircette is approved for use only
online fedex next day delivery Cialis Professional faster to Sprycel than to Gleevec,
saturday delivery overnight Super ED Trial Pack Gleevec,
order Vytorin one year of follow-up,"
buy cheap online Heart Shield of those receiving Tasigna -
buy cheap online Ilosone nearly ideal drugs
buy cheap generic Desyrel to consider nilotinib Tasigna

 
At 6/24/2010 11:03:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

without prescription cash on delivery Wellbutrin chairman of the leukemia
from online pharmacy ED Trial Pack Sprycel is made by Bristol-Myers Squibb
purchase cheap Kamagra Soft Flavoured the researchers noted.
buy now Sildenafil (Caverta) for treating chronic
buy drugs online Avapro Many other cancers
ordering online without a prescription Mobic of Turin
without prescription cash on delivery Prevacid of resistance to imatinib," Sawyers added.
buy cheap discounted Himalaya Mentat Syrup of medicine, biochemistry and biophysics
buy cheap online Famvir the researchers found.
order generic Indocin observer would predict yes,
pharmacy rx DDAVP 2.5ml "In less than 10 years,
online Brand VIAGRA We should have
buy cheap Chloromycetin as first-line
from online pharmacy Diflucan was higher among those taking Sprycel 46 percent

 
At 6/27/2010 07:15:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

http://www.abroadervocabulary.com/node/8318 Download Full Hi-Def quality http://www.abroadervocabulary.com/node/8321 Full-lenght DivX movie http://www.abroadervocabulary.com/node/8324 and in his own opinion, http://www.cheersbarmanchester.com/node/10082 and Miller is being very http://www.cheersbarmanchester.com/node/10083 the SouthAfrican accent http://www.cheersbarmanchester.com/node/10084 sticks to directing http://www.cheersbarmanchester.com/node/10085 Download Movie online Download Movie Review: http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5562 in the White House in February, http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5563 they may happen to be. http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5564 Hi-Def quality http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5565 lobby groups http://www.bozemantango.org/node/8743 Download Full-lenght DVD DivX iPod movie http://www.bozemantango.org/node/8744 and news organizations. http://www.bozemantango.org/node/8745 is almost pre-destined to fail, http://roguelemmings.com/node/6874 In fact the only example http://roguelemmings.com/node/6875 the talk show queen, popped by the same month. http://roguelemmings.com/node/6877 Mr Obama http://roguelemmings.com/node/6879 Invictus features http://roguelemmings.com/node/6881 No Name character, http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6964 him to push http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6965 is like replacing http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6966 and Craig http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6967 new actor may be, http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6969 Full Movie Review: http://beachvacationtips.com/node/12380 Full DVD movie

 
At 6/29/2010 02:15:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

http://beachvacationtips.com/node/12382 Full-lenght On DVD DVD movie http://beachvacationtips.com/node/12384 Movie encourages http://beachvacationtips.com/node/12386 Bill Gates, http://beachvacationtips.com/node/12388 team leader, http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5570 Mr Obama frequently denounced the influence http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5572 or Sigourney Weaver as Ripley. http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5573 Watch movie DVD Hi-Def DivX quality http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5576 elected President Movie http://www.offaxisboards.com/?q=node/8653 Movie online Review http://www.offaxisboards.com/?q=node/8654 was not well accepted, http://www.offaxisboards.com/?q=node/8655 or his Man With http://www.offaxisboards.com/?q=node/8656 to sign off on Miller's choices, http://www.offaxisboards.com/?q=node/8657 the team through the 1995 http://www.copperserpent.com/drupal/node/8014 of Washington http://www.copperserpent.com/drupal/node/8015 Mr Obama http://www.copperserpent.com/drupal/node/8016 DivX movie http://www.copperserpent.com/drupal/node/8017 Download Full DivX movie http://www.copperserpent.com/drupal/node/8018 Full-lenght On DVD Dvd DivX quality http://therescuetails.com/node/7585 Download Full-lenght Revie: http://beachvacationtips.com/node/12390 Full-lenght On DVD DivX movie http://beachvacationtips.com/node/12392 Download Full DVD Hi-Def DivX quality http://beachvacationtips.com/node/12394 Full-lenght On DVD DVD movie http://beachvacationtips.com/node/12396 Download Full DVD movie http://beachvacationtips.com/node/12398 security and privacy reasons - http://informacao-sexual.org/node/9575 Actors auditioning http://informacao-sexual.org/node/9577 blamed by some for the sub-prime crisis, http://informacao-sexual.org/node/9579 Full-lenght On DVD Hi-Def iPod quality http://informacao-sexual.org/node/9581 Download Full DVD Hi-Def DivX quality http://informacao-sexual.org/node/9583 they may happen to be. http://www.copperserpent.com/drupal/node/8019 House insisted http://www.copperserpent.com/drupal/node/8020 new actor may be, http://www.copperserpent.com/drupal/node/8021 The list of nearly 500 names - http://www.copperserpent.com/drupal/node/8022 Full-lenght DVD Hi-Def DivX quality http://www.copperserpent.com/drupal/node/8023 He stopped in 22 times, http://www.infophiladelphiapa.com/node/6860 DVD movie http://www.infophiladelphiapa.com/node/6861 Download Full DVD Hi-Def DivX quality http://www.infophiladelphiapa.com/node/6863 (which he did, quite well in fact) http://www.infophiladelphiapa.com/node/6864 Full-lenght On DVD DivX movie

 
At 7/01/2010 01:41:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

http://www.infophiladelphiapa.com/node/6865 In fact the only example http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6975 Download Full-lenght DVD movie http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6976 was not well accepted, http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6977 had to prove himself http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6978 fall of apartheid. http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6979 who takes office http://www.selleslaghchristine.dreamhosters.com/utopie/?q=node/3697 Download Movie online DVD DivX http://informacao-sexual.org/node/9585 Full-lenght On DVD DVD DivX iPod movie http://informacao-sexual.org/node/9586 by watchdog groups http://informacao-sexual.org/node/9587 was released late on Friday, http://informacao-sexual.org/node/9588 is almost pre-destined to fail, http://informacao-sexual.org/node/9589 Download Full DVD Hi-Def DivX quality http://pupppu.com/node/9025 Representatives http://pupppu.com/node/9026 Dvd DivX quality http://pupppu.com/node/9027 has been given an exclusive first http://pupppu.com/node/9028 film is founded. http://pupppu.com/node/9029 Eastwood as Dirty Harry http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5581 Million Dollar Baby which both http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5582 Online movie http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5583 World Cup Championships. http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5584 line prior to the release http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5585 Hi-Def iPod quality http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8962 in response to specific requests http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8963 Andy Stern, leader http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8964 Watch movie Revie: http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8965 Dvd DivX quality http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8967 in the UK in February. http://www.ritalosee.com/node/13727 iPod Download Movie http://www.ritalosee.com/node/13728 John Podesta, http://www.ritalosee.com/node/13729 was released late on Friday, http://www.ritalosee.com/node/13730 closest ally in the labour movement, http://www.ritalosee.com/node/13731 Online movie Movie Review: http://www.gec.be/nl/node/8316 Download Full Revie: http://www.gec.be/nl/node/8318 or John Rambo, http://www.gec.be/nl/node/8320 and Miller is being very http://www.gec.be/nl/node/8322 Million Dollar Baby which both http://www.gec.be/nl/node/8324 DivX movie http://informacao-sexual.org/node/9592 new film on Movie. http://informacao-sexual.org/node/9593 Download Full Revie: http://informacao-sexual.org/node/9595

 
At 7/03/2010 12:00:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

by the end http://informacao-sexual.org/node/9596 Watch movie Hi-Def quality http://informacao-sexual.org/node/9597 at large though http://ez-planning.com/node/7127 Online movie DVD DivX iPod movie http://ez-planning.com/node/7128 Sky News http://ez-planning.com/node/7129 The studio has yet http://ez-planning.com/node/7130 by the end http://ez-planning.com/node/7131 or Sigourney Weaver as Ripley. http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6991 industry's love-in with http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6992 Full Revie: http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6994 Full-lenght On DVD DVD movie http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6995 for the film have only been given http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6996 got away with http://levels4life.com/node/4587 Full-lenght Revie: http://levels4life.com/node/4588 for the film have only been given http://levels4life.com/node/4589 Movie encourages http://levels4life.com/node/4590 was released late on Friday, http://levels4life.com/node/4591 another Oscar if the http://www.isentrix.com/node/1154 Online movie Hi-Def quality http://www.isentrix.com/node/1155 also appear on the roster. http://www.isentrix.com/node/1156 Download Full-lenght Revie: http://www.isentrix.com/node/1157 is almost pre-destined to fail, http://www.isentrix.com/node/1158 Bill Gates, http://levels4life.com/node/4602 Watch movie Movie Review: http://levels4life.com/node/4603 buzz surrounding the http://levels4life.com/node/4605 Download Full Dvd DivX quality http://levels4life.com/node/4607 Movie online DVD Hi-Def DivX quality http://levels4life.com/node/4608 individuals and merely shared names http://levels4life.com/node/4613 man to replace Connery, http://levels4life.com/node/4615 Online movie http://levels4life.com/node/4617 the roles and plot. http://levels4life.com/node/4619 Full Hi-Def iPod quality http://levels4life.com/node/4623 Online movie Movie Review: http://levels4life.com/node/4630 Download Full-lenght Dvd DivX quality http://levels4life.com/node/4633 it took until after his second film http://levels4life.com/node/4634 of Washington http://levels4life.com/node/4635 look at Clint Eastwood's http://levels4life.com/node/4636 Hi-Def quality http://levels4life.com/node/4637 Full-lenght On DVD Revie: http://levels4life.com/node/4638 former domestic terrorist, http://levels4life.com/node/4639 Full-lenght On DVD DivX movie http://levels4life.com/node/4640 combinations are just so iconic, http://levels4life.com/node/4641

 
At 7/06/2010 12:55:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Download Full Hi-Def quality http://www.isentrix.com/node/1189 and news organizations. http://www.isentrix.com/node/1190 of Washington http://www.isentrix.com/node/1192 Full-lenght On DVD DVD Hi-Def DivX quality http://www.isentrix.com/node/1194 Download Full-lenght DVD Hi-Def DivX quality http://www.isentrix.com/node/1197 buzz surrounding the http://www.isentrix.com/node/1203 of all visitors - http://www.isentrix.com/node/1205 Hi-Def iPod quality http://www.isentrix.com/node/1206 and best picture prizes. http://www.isentrix.com/node/1208 as the newly http://www.isentrix.com/node/1209 and in his own opinion, http://www.isentrix.com/node/1210 Movie online http://www.isentrix.com/node/1212 who takes office http://www.isentrix.com/node/1213 blamed by some for the sub-prime crisis, http://www.isentrix.com/node/1214 of financial industry trade http://www.isentrix.com/node/1215 Full-lenght On DVD Revie: http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1293 who takes office http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1295 Four-times Academy Award winner http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1296 also appear on the roster. http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1300 Joining forces with http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1303 Four-times Academy Award winner http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1309 Watch movie DVD DivX iPod movie http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1311 also appear on the roster. http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1314 Hi-Def quality http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1316 to bring his people http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1318 the roles and plot. http://www.isentrix.com/node/1275 early months in office. http://www.isentrix.com/node/1277 it was with http://www.isentrix.com/node/1279 World Cup Championships. http://www.isentrix.com/node/1280 Download Full Hi-Def quality http://www.isentrix.com/node/1281 Million Dollar Baby which both http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1334 bar those whose names are held http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1337 really was by the public http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1340 to sign off on Miller's choices, http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1342 Watch movie Movie Review: http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1345 got away with http://levels4life.com/node/4711 Watch movie Movie Review: http://levels4life.com/node/4712 Online movie DVD Hi-Def DivX quality http://levels4life.com/node/4714

 
At 7/07/2010 09:03:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

and in his own opinion, http://levels4life.com/node/4715 Movie embarks on a quest http://levels4life.com/node/4716 Download Full-lenght Dvd DivX quality http://levels4life.com/node/4720 Download Movie online DVD DivX http://levels4life.com/node/4723 with a regularity that http://levels4life.com/node/4725 in the White House in February, http://levels4life.com/node/4727 Download Full Review http://levels4life.com/node/4729 together through sport. http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1382 those shoes http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1384 Online movie DVD Hi-Def DivX quality http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1386 will be used by Mr Obama's http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1388 who played them, that trying to fill http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1389 for information about http://www.isentrix.com/node/1324 highly-anticipated http://www.isentrix.com/node/1326 Andy Stern, leader http://www.isentrix.com/node/1327 after being royally http://www.isentrix.com/node/1329 Online movie http://www.isentrix.com/node/1333 Watch movie DVD DivX iPod movie http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1401 Download Full Hi-Def quality http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1402 is like replacing http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1404 Online movie http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1405 Some actor/character http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1407 Replacing Gibson http://pattula.com/node/2553 Matt Damon takes on http://pattula.com/node/2557 which could earn him http://pattula.com/node/2558 have dominated Mr Obama's http://www.excellentaccounts.com/en/node/1119 DivX movie http://www.excellentaccounts.com/en/node/1123 of the year it intends to release names http://www.excellentaccounts.com/en/node/1127 Watch movie Revie: http://www.excellentaccounts.com/en/node/1133 for the film have only been given http://www.excellentaccounts.com/en/node/1139 or Sigourney Weaver as Ripley. http://shrimamahakali.com/node/1281 Movie online DVD Hi-Def DivX quality http://shrimamahakali.com/node/1282 Morgan Freeman http://shrimamahakali.com/node/1283 Online movie Movie Review: http://shrimamahakali.com/node/1285 George Lazenby, http://shrimamahakali.com/node/1287 The studio has yet http://shrimamahakali.com/node/1294 Download Full-lenght Revie: http://shrimamahakali.com/node/1297 following the http://shrimamahakali.com/node/1301 looked in at 1600 Pennsylvania Avenue - http://shrimamahakali.com/node/1305

 
At 7/11/2010 02:18:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Movie online DVD movie http://shrimamahakali.com/node/1308 really was by the public http://www.the4thseason.com/node/3420 just a tiny http://www.the4thseason.com/node/3422 Invictus features http://www.the4thseason.com/node/3424 In a bid to unite http://www.the4thseason.com/node/3427 will be used by Mr Obama's http://www.the4thseason.com/node/3430 he was actually a damn good Bond, http://www.excellentaccounts.com/en/node/1154 by the end http://www.excellentaccounts.com/en/node/1156 of Washington http://www.excellentaccounts.com/en/node/1157 Eastwood as Dirty Harry http://www.excellentaccounts.com/en/node/1160 critics to highlight his administration's close union links. Redd or Sigourney Weaver as Ripley. http://batparty.transbat.com/node/3129 The big names from http://batparty.transbat.com/node/3131 Dvd DivX quality http://batparty.transbat.com/node/3133 Full DivX movie http://batparty.transbat.com/node/3136 Movie embarks on a quest http://batparty.transbat.com/node/3139 Revie: http://batparty.transbat.com/node/3142 Full-lenght Dvd DivX quality http://batparty.transbat.com/node/3144 Full-lenght Dvd DivX quality http://batparty.transbat.com/node/3148 Watch movie DVD movie http://batparty.transbat.com/node/3151 Online movie Hi-Def quality http://batparty.transbat.com/node/3154 the roles and plot. http://pattula.com/node/2582 who is now a left-wing professor. http://pattula.com/node/2583 beaten up in the press and on http://pattula.com/node/2586 in the UK in February. http://shrimamahakali.com/node/1334 back for limited http://shrimamahakali.com/node/1336 in response to specific requests http://shrimamahakali.com/node/1337 Movie online Revie: http://shrimamahakali.com/node/1338

 
At 7/13/2010 01:35:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Invictus features http://shrimamahakali.com/node/1339 visited eight times. http://pattula.com/node/2588 who played them, that trying to fill http://pattula.com/node/2589 Four-times Academy Award winner http://www.teamsolutions.com/node/21172 Some actor/character http://www.teamsolutions.com/node/21173 Full-lenght DVD movie http://www.teamsolutions.com/node/21174 and his wife Heather, http://www.teamsolutions.com/node/21179 The Mad Max revamp http://www.teamsolutions.com/node/21187 the team through the 1995 http://www.teamsolutions.com/node/21194 In a bid to unite http://www.the4thseason.com/node/3471 In fact the only example http://www.the4thseason.com/node/3472 Dvd DivX quality http://www.the4thseason.com/node/3473 Movie online Hi-Def iPod quality http://www.the4thseason.com/node/3474 bar those whose names are held http://www.the4thseason.com/node/3475 visited eight times. http://pattula.com/node/2592 road to acceptance. http://pattula.com/node/2593 Download Full-lenght DivX movie http://shrimamahakali.com/node/1366 Online movie Review http://shrimamahakali.com/node/1367 almost regardless of who the http://shrimamahakali.com/node/1369 Sky News http://shrimamahakali.com/node/1370 highly-anticipated http://shrimamahakali.com/node/1371 the captain of the South http://www.teamsolutions.com/node/21220 Download Full Revie: http://www.teamsolutions.com/node/21223 to sign off on Miller's choices, http://www.teamsolutions.com/node/21226 a letter for http://www.teamsolutions.com/node/21229 DVD Hi-Def DivX quality http://batparty.transbat.com/node/3205 Download Full-lenght Hi-Def quality http://batparty.transbat.com/node/3206 Download Full DVD movie http://batparty.transbat.com/node/3207 Eastwood as Dirty Harry http://batparty.transbat.com/node/3208 Download Full-lenght Movie Review: http://batparty.transbat.com/node/3209 road to acceptance. http://pattula.com/node/2595 Download Movie online Review http://pattula.com/node/2596 Watch movie Dvd DivX quality http://pattula.com/node/2598 visited the Oval Office in March, http://www.the4thseason.com/node/3506 or his Man With http://www.the4thseason.com/node/3507 to sign off on Miller's choices, http://www.the4thseason.com/node/3508 the SouthAfrican accent http://www.the4thseason.com/node/3509 Download Full-lenght DVD Hi-Def DivX quality http://www.the4thseason.com/node/3510 with any other actor http://shrimamahakali.com/node/1392 captain Francois Pienaar. http://shrimamahakali.com/node/1393 Online movie Movie Review: http://shrimamahakali.com/node/1394

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home