Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2009

Απ' τον πατέρα του Μίχαλου στο γιο του Βούτση

Ευτυχώς το κράτος μας δεν το εκπροσωπεί
ούτε ο πατέρας του Μίχαλου ούτε ο γιος του Βούτση
αλλά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Στην αντιδημοκρατικής αντίληψης οικογενειακή ευθύνη
η δημοκρατία μας απαντά με την οικογενειοκρατία της.
Στον κίνδυνο των άκρων που την καταλύουν
η δημοκρατία μας απαντά με την αυτοϋπονομευτική αναξιοκρατία της.

33 Comments:

At 3/20/2009 02:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

δεν το κατάλαβα αυτό το ισοπεδωτικό

γιατί δηλαδή τα παιδιά μας να μη μπορούν να γίνουν βλόγερς ;

 
At 3/20/2009 04:53:00 μ.μ., Blogger sou lou said...

ti ennoeis gia ton voytsi?pragmatika den katalava

 
At 3/20/2009 05:16:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Μίχαλο γιατί «μεγάλωσε στα σαλόνια της χούντας» (ο πατέρας του ήταν υπουργός) και ο Μίχαλος ανταποδίδει λέγοντας ότι τα επεισόδια στο Κολωνάκι έγιναν από κάποιους που ζητούσαν την απελευθέρωση του γιου του Βούτση, ο οποίος είναι αντιεξουσιαστής και δικάζεται για ληστεία.

 
At 3/20/2009 05:19:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

ΚΚ Μοίρη, φυσικά και θα γίνουν. Για ποιόν τα ανοίξαμε τα μπλογκ μας; Για μας; Τα ανοίξαμε ώστε να τα στρώσουμε, να πάνε καλά και να τα δουλέψουν εκείνα μετά ;)

 
At 3/20/2009 06:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

δεν ξέρω για σας αλλά το δικό μου πατρικό φίλτρο δεν λειτουργεί τόσο άψογα
ας κάνουν και κάτι μόνα τους τέλος πάντων..

 
At 3/20/2009 08:00:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

άντε ρε γαμημένε μαλάκα
πιστεύεις σε δημοκρατία με εκμετάλλευση;
ηλίθιε

 
At 3/20/2009 08:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

καλά ρε συ Ζώνεκρε (απ' τη Ζάκουλα το πήρες;),

κι η απάντηση στη ψευτοδημοκρατία της εκμετάλλευσης είναι οι ληστείες;

μόνο σα λύσεις ατομικής σωτηρίας ή προσωπικού γούστου μπορώ να τις δεχτώ, όχι σαν κοινωνική απάντηση στη κοινωνική ταξική βαρβαρότητα.

 
At 3/20/2009 10:30:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ζόρα; Θα δανειστώ από άλλον άνθρωπο το αντικείμενο για το μεταχειστώ αν έχει κάποιος δανειστεί το δικό μου πριν το χρειαστώ εγώ...

 
At 3/21/2009 12:48:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εγώ χαίρομαι πολύ που δεν έχω δικά μου παιδιά, όπως έχει διαμορφωθεί από τα ΜΜΕ, τους πολιτικούς σε τοπικές κοινωνίες, αλλά και τους "κρατούντες" ιστολόγους, πάλαι ποτέ νέους, το κοινωνικό τοπίο. Σας λυπάμαι τους γονείς στα σπίτια σας μαζί τους, αλλά έχω φτάσει να τα λυπάμαι κι εγώ εντός σχολείου. Ήδη από την έκτη δημοτικού, χειραφετημένοι κομπάρσοι ως εξαγριωμένο κοινό σε τηλεοπτικό show alterTV με ολίγο behaviour α λα πιτσιρίκος, old-boy, vlemma, prezatv, mhulot,κλπ. Απροσάρμοστοι επαίτες βαθμών. Να τα χαίρεστε, ολοδικά σας, να τους τα δώσετε όλα, τους πολιτικούς που εσείς θέλετε, στη χώρα του ξεδιάντροπου παρελθόντος και πραγματικά, δίχως μέλλον.
3/20/2009 08:31:00 μμ

 
At 3/21/2009 12:54:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

anasthod μου θυμίζεις τον Πήτερ Σέλλερς στην εναρκτήρια σεκανς του Πάρτυ! lol!

 
At 3/21/2009 12:55:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Kαλό.

 
At 3/21/2009 01:46:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εμένα μού ήρθε σήμερα μια κιμωλία στο κεφάλι σε ΣΤ τάξη δημοτικού στην οποία βρίσκομαι δίχως να είμαι δάσκαλος και δίχως βιβλία πληροφορικής (εκτός από τον χαρτοπόλεμο και τη φασαρία), εξαιτίας των κρατούντων στη Ζάκυνθο και προφανώς λόγω των αναφορών των "μαθητών" από πιτσρίκο, mhulot, κ.λπ. για σεξ, βία στα σχολεία & παιδιά τα οποία αλίμονο αν δεν είναι αναρχικά.. Την προσεχή Τρίτη υποτίθεται πως θα έρθουν γονείς να ζητήσουν εξηγήσεις για βαθμούς, οι οποίοι βαθμοί πιθανότατα είναι διαφορετικοί από αυτούς που δίνω εγώ στη διεύθυνση(;) και τη Δευτέρα απλώς θα υποβάλλω μια σύνοψη για το τι κάνουν οι μαθητές σε τάξη, εργαστήριο σε Β & Γ τάξη ενός ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ από την αρχή της σχολικής χρονιάς (η πλειοψηφία εννοείται) και για την περαιτέρω τυπική μου παρουσία στο σχολείο. Καλό μάθημα στα παιδιά σας κι όποτε θέλετε σταματήστε να με πληρώνετε όσοι (και)φορολογούμενοι δημοσιογράφοι, να πάω και γω στη μανούλα μου, στον πατέρα μου και στον αδερφό μου μια ώρα αρχύτερα, όπως άλλωστε συμβαίνει για εσάς στο ιστολόγιο του old-boy, για τους ιστολόγους στο lifo & τους συντάκτες στην AV, αλλά και για τους Ζακυνθινούς, στο οποίο νησί μένω φέτος. υγ: Εσείς γλείψτε και τα ούλα σας, κανένα πρόβλημα, εγώ λόγω καπνίσματος το αποφεύγω.

3/21/2009 01:38:00 πμ

 
At 3/21/2009 01:48:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

##εμένα μού ήρθε σήμερα μια κιμωλία στο κεφάλι σε ΣΤ τάξη δημοτικού



ούτε στο Χάρλεμ δεν συμβαίνουν αυτά.

 
At 3/21/2009 01:51:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν ξέρω αν είσαι πιο παλαβός εσύ που ποστάρεις διαρκώς ή εγώ που σε σβήνω διαρκώς για ένα δίωρο. Την πέφτω. Κάτσε αλώνισε τώρα και κάνε εξήντα πέντε σχόλια. Να κάνει κι άλλα εξήντα πέντε κι ο Ζώνεκρος που με είχε ξεχάσει λίγο καιρό και είχα ησυχάσει να φτάσουμε τα 130.
Αναστασίου Θεόδωρε, εύχομαι ειλικρινά να μην είσαι δάσκαλος, γιατί είσαι ψυχανώμαλος του χειρίστου είδους.

 
At 3/21/2009 01:54:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Φέτος, όποτε μεταβώ στην Αθήνα θα κάνω για πρώτη φορά κάτι το οποίο είχα κατά νου αρκετό καιρό και δεν έχω ξανακάνει. Θα στείλω σε μια ευγενέστατη επιστολή ένα συμβολικό ποσό στους Ανδρέα Ρουμελιώτη & Στάθη Σταυρόπουλο στα γραφεία της Ελευθεροτυπίας, όπως και στον πιτσιρίκο & στον mhulot στα γραφεία του Lifo. Ουδέποτε φανταζόμουν πως θα φτάσω σε τέτοιο βαθμό ειρωνείας και πως μπορούν να μού δημιουργούν τόσα προβλήματα δημοσιογράφοι και ιστολόγοι στη δική μου δουλειά. Αποτελεί κι ένα ευχαριστώ για όσους από αυτούς είναι νομοταγείς και πληρώνουν φόρους από τους οποίους πληρώνομαι. Στον nicoxy δε χρειάζεται, ούτε και στον Ευγ. Αρανίτση, δε ζητιανεύει λεφτά στο διαδίκτυο, είναι αξιοπρεπής.

 
At 3/21/2009 01:57:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

δεν είμαι old-boy, για κάποιο λόγο με έστειλαν φέτος σε ένα δημοτικό σχολείο. Δεν έχω καν αντίστοιχες σπουδές. Τον ψυχανώμαλο μπορείς να τον διακρίνεις στα κείμενα των posts σου. Για τα υπόλοιπα συμβάντα, αν θες με πιστεύεις.

 
At 3/21/2009 02:14:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

31.130 old-boy. Αλλά δεν είναι δικά σου. Ξέρω πως ζητιανεύεις λεφτά στο διαδίκτυο. Πρέπει να τα κλέψεις, να παρανομήσεις για να τα κάνεις δικά σου, να κλέψεις κι από άλλους για να έχεις τα λεφτά που ζητάς. Η υποκλοπή με κρυφές κάμερες, τηλεφωνικές υποκλοπές, μηνύματα α λα Vodafone και εφημερίδα ποντίκι δεν αρκεί. Μπορείς όμως κι εσύ να γράψεις τα στοιχεία σου να σου στείλω ένα συμβολικό ποσό. Πέντε ευρώ για παράδειγμα. Το ξέρεις πως σε λυπάμαι. Σβήσε κι αυτό το σχόλιο όποτε ξυπνήσεις μιας και δεν έχεις τι να κάνεις.

 
At 3/21/2009 02:29:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

##εμένα μού ήρθε σήμερα μια κιμωλία στο κεφάλι σε ΣΤ τάξη δημοτικού

ούτε στο Χάρλεμ δεν συμβαίνουν αυτά.

3/21/2009 01:48:00 πμ

ανώνυμε γελάω που άφησες και υπονοούμενο για τον Άγγελο. Μικρό παιδί είναι, τι να του πεις, για μια κιμωλία και κατάληψη στον πίνακα; Ό,τι του λένε κάνει. Laptop του δίνουν, laptop φέρνει στο σχολείο, ό,τι διαβάζει στον mhulot και στον πιτσιρίκο, όποια ανατροφή παίρνει από τους γονείς του, αυτά κάνει και στο σχολείο. o κάθε Άγγελος.

 
At 3/21/2009 03:46:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

woh!antikrizw Old-boy kai KK na dialogizontai se koino netopedio!fak my root...e,kai paremvallei mia kargia sunistwsa(NAI ANASTHOD,ESENA..) gia na epanaferei tin isoropia,na upenthumisei oti teleiotita se ateli kosmo den paizei me ton kanena!oute sta blog re gamwto...
meshuggener

 
At 3/21/2009 03:48:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

έκανα λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας. ο Ευγ. Αρανίτσης ανήκει στους επαίτες.

 
At 3/21/2009 12:02:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

τετοια διαβαζω και δεν ανησυχω ,
η παιδεια μας ειναι σε καλα χερια....

Α.Γ.

 
At 3/21/2009 12:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε anasthod γύρνα στους γονείς σου 32χρονο μαμόθρεφτο που σε πειράξαν τα συνομήλικα σου επειδή πετάνε κιμωλίες, ξέρεις ο σεβασμός των παιδιών κε-ρδί-ζε-τε, αλλά είσαι ανίκανος όπως φαίνεται.
Επίσης τα όσα λες φωνάζουν κλασική περίπτωση σχιζοφρένειας, από τις απλά καραμπινάτες που βλέπει κάποιος ψυχίατρος και ας με διορθώσει κανείς ειδικός, παντού βλέπεις θεωρίες συνωμοσίας, εγκάθετους,κακούς κλπ.
Αυτό που αναρωτιέμαι πως δεν σε έχει στείλει ο διευθυντής σου σπίτι σου με καμία ΕΔΕ. Εκτός αν ελπίζει να σε αποτρελάνουν οι Ζακυνθινοί που δεν είναι αδύνατον!
Φίλαράκι πήγαινε να σε δει κανένας γιατρός γιατί έχεις μεγάλο πρόβλημα και αρχίζω να θυμάμαι την περίπτωση Φόστερ, λες οι μπλόγγερς να είναι τα επόμενα είδωλα σε απειλή; χαχα

 
At 3/21/2009 01:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ρε anasthod γύρνα στους γονείς σου 32χρονο μαμόθρεφτο που σε πειράξαν τα συνομήλικα σου επειδή πετάνε κιμωλίες, ξέρεις ο σεβασμός των παιδιών κε-ρδί-ζε-τε, αλλά είσαι ανίκανος όπως φαίνεται.
Επίσης τα όσα λες φωνάζουν κλασική περίπτωση σχιζοφρένειας, από τις απλά καραμπινάτες που βλέπει κάποιος ψυχίατρος και ας με διορθώσει κανείς ειδικός, παντού βλέπεις θεωρίες συνωμοσίας, εγκάθετους,κακούς κλπ.
Αυτό που αναρωτιέμαι πως δεν σε έχει στείλει ο διευθυντής σου σπίτι σου με καμία ΕΔΕ. Εκτός αν ελπίζει να σε αποτρελάνουν οι Ζακυνθινοί που δεν είναι αδύνατον!
Φίλαράκι πήγαινε να σε δει κανένας γιατρός γιατί έχεις μεγάλο πρόβλημα και αρχίζω να θυμάμαι την περίπτωση Φόστερ, λες οι μπλόγγερς να είναι τα επόμενα είδωλα σε απειλή; χαχα

3/21/2009 12:43:00 μμ

πω πω πω, αυτά είναι, κατανάλωση σασπένς δίχως συνωμοσία από ακυβέρνητους γαλερίστες και ΕΔΕ προς αποφυγή δεδικασμένου. Κι έπειτα σε σανατόριο στη Βόρεια Ευρώπη, με φαρμακευτικά ματζούνια κι απασχόληση με θέα σε χιονισμένες πεδιάδες, σε νεκροφορεμένες κοιλάδες. Ο/Η ανώνυμε Ι like clever people. Θέλω να ζήσω μαζί σου.

 
At 3/21/2009 01:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ξέρεις ο σεβασμός των παιδιών κε-ρδί-ζε-τε, αλλά είσαι ανίκανος όπως φαίνεται. 3/21/2009 12:43:00 μμ

Σωστό, εκλαμβάνεται υπόψη ως δεδομένη συμπεριφορά πως όλα τα παιδιά είναι όλα τους απροσάρμοστοι μαθητές (και γενικώς απροσάρμοστα στο εκάστοτε περιβάλλον τους), άρα βιολί. Μια θέση ΑΣΕΠ κενή για αναμορφωτήρια. Με επιβεβαιώνεις.

 
At 3/21/2009 04:33:00 μ.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Έχω την εντύπωση ότι το μισό κακό στην ελληνική μπλογκόσφαιρα ξεκινάει απο ελλειπές moderation...

 
At 3/21/2009 04:36:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

old-boy, απευθυνόμενος στο κείμενο, ένα γράφω εγώ, δέκα μού γράφουν. Ποιός να 'ν ο παλαβός; Πλάκα κάνω κι εγώ, έτσι, για τον πόλεμο.

 
At 3/21/2009 07:30:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

''Ποιός να 'ν ο παλαβός;''
εσύ; α μια χαρά είσαι, ατραξιόν..μια μαλακία γράφεις, δέκα κραξίματα τρως...από αυτούς τους άλλους, τους κακούς, τους παλαβούς...
πήγαινε να παίξεις το sim city σου και άστους να λένε, είσαι απόλυτα διαυγής, χα χα!

 
At 3/22/2009 11:28:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

''Ποιός να 'ν ο παλαβός;''
εσύ; α μια χαρά είσαι, ατραξιόν..μια μαλακία γράφεις, δέκα κραξίματα τρως...από αυτούς τους άλλους, τους κακούς, τους παλαβούς...
πήγαινε να παίξεις το sim city σου και άστους να λένε, είσαι απόλυτα διαυγής, χα χα!

3/21/2009 07:30:00 μμ

ανώνυμη, στις 21/03/2009 07:30:00 μμ, είχα ανοιχτή την εφαρμογή SimSocieties, και κάμποσες καρτέλες ανοιχτές στον περιηγητή-φυλλομετρητή. Τις περισσότερες φορές κι άλλες εφαρμογές, π.χ. επεξεργασίας εικόνας, λεξικό, σκάκι, αναπαραγωγή πολυμέσων κ.λπ. Δεν σχολίαζα μόνο στο παρόν ιστολόγιο. Σχετικά με τη δική μου διαύγεια και περί χαρακτηρισμών των "άλλων", σε ενημερώνω πως δεν τους γνωρίζω, ούτε ως οντότητες διαδικτυακές, αλλά ούτε και προσωπικά εκτός διαδικτύου. Είμαι βέβαιος δε, πως είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τον οποιονδήποτε με την έννοια μιας πλήρους κατανόησης κι αποσαφήνισης περί του τι εστί "οι άλλοι", "ο άλλος", και πως οι επιστήμονες-ερευνητές δεν έχουν πάψει να μαθαίνουν και να ανακαλύπτουν τον άνθρωπο ως καθαυτού βιολογικό οργανισμό (βλ. θεραπεία ασθενειών), αλλά και ως κοινωνική οντότητα ως μια διαρκώς μεταβαλλόμενη μονάδα συμπεριφοράς. Όλοι οι άνθρωποι μέχρι το τέλος της ζωής τους αλλάζουν διαρκώς με ρυθμούς τους οποίους αδυνατούμε να συλλάβουμε δια γυμνού οφθαλμού. Το σημειώνω αυτό με αφορμή τους χαρακτηρισμούς, για τους οποίους - κι εγώ τους εκφέρω - δε θα είναι ποτέ αρκετό ένα λεξικό οποιασδήποτε γλώσσας προς προσδιορισμό τους. Γι' αυτό οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους ανέπτυξαν και άλλους κώδικες περιγραφής προς επεξήγηση και κατανόηση (βλ. φυσική, χημεία, μαθηματικά, κ.λπ.), οι οποίοι και βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη. Αρωγός τους οι Η/Υ μέσω της δυαδικής λογικής προς ταχύτερη επεξεργασία πληροφοριών δίχως λάθη, μέσω απλούστευσης συστήματος αρίθμησης και ελαχιστοποίηση καθυστερήσεων σε λήψη (και όχι πάρσιμο) αποφάσεων. Αν δε σε κάλυψα όσον αφορά στις απορίες σου, όποτε έχω χρόνο σου απαντώ ξανά, θέσε ελεύθερα τις απορίες με όπιον τρόπο τα καταφέρνεις. Καλημέρα.

 
At 3/22/2009 01:29:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Η μπουρνουζοπετσέτα η καλή είναι τόσο απαλή
σαν την καρδιά ενός μαρουλιού
είσαι έρωτας ταπριλιού
η μπουρνουζοπετσέτα η καλή.

 
At 3/22/2009 07:29:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε, αφήστε τον όλντ μπόι ήσυχο, αλλιώς θα σβήνεστε συνεχώς.

Ρε όλντ μπόι, δεν βάζεις και κανένα χαλαρό θέμα μπας και ηρεμήσει ο κόσμος;

 
At 3/23/2009 02:19:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο/Η Old Boy είπε...

Δεν ξέρω αν είσαι πιο παλαβός εσύ που ποστάρεις διαρκώς ή εγώ που σε σβήνω διαρκώς για ένα δίωρο. Την πέφτω. Κάτσε αλώνισε τώρα και κάνε εξήντα πέντε σχόλια. Να κάνει κι άλλα εξήντα πέντε κι ο Ζώνεκρος που με είχε ξεχάσει λίγο καιρό και είχα ησυχάσει να φτάσουμε τα 130.
Αναστασίου Θεόδωρε, εύχομαι ειλικρινά να μην είσαι δάσκαλος, γιατί είσαι ψυχανώμαλος του χειρίστου είδους.

3/21/2009 01:51:00 πμ

old-boy, νεότερα από το δημοτικό σχολείο: ενοχοποίηση διεύθυνσης προς εμπλοκή με γονείς για βαθμολογίες τις οποίες δεν έδωσα ο ίδιος και με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα, προτροπή προς εξηγήσεις σε γονείς για διαφορές σε βαθμολογία για τις οποίες δεν ευθύνομαι και κατόπιν βίαιο κλείσιμο τηλεφώνου υπό την αδυναμία κατανόησης διαφοράς σπουδών και κατάρτισης μεταξύ δασκάλων-καθηγητών, αποδιδόμενη σε διάκριση "κατωτερότητας". Πόσο ανάρμοστη & ανεύθυνη συμπεριφορά από υποδιευθύντρια δημοτικού σχολείου(!) και πόσα προβλήματα από τα οποία κάμποσα προανέφερα. Αυτό προς ενημέρωση και όσων φιλόδοξων δασκάλων-καθηγητών προσπαθούν πάνω από τα βιβλία και τυγχάνει να διαβάζουν σε αυτό το ιστολόγιο. Διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης λίγα λεπτά της ώρας, τα έξοδα δικά μου. Χρήσιμα νεότερα αναλόγως προβλημάτων τα οποία δημιουργούν. Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα.

 
At 3/23/2009 03:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

μην ξεχνάς anasthod να μας ενημερώνεις άμεσα για κάθε νεώτερη εξέλιξη...

 
At 3/23/2009 07:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνάς anasthod να μας ενημερώνεις άμεσα για κάθε νεώτερη εξέλιξη...

3/23/2009 03:34:00 μμ

ο,τιδήποτε μικροαστικό αποτελεί είδηση σε μένα, ασήμαντο στα Νέα. Οι προβληματουργοί τη δόξα ν'αποστρέφονται. Ο πόλεμος καλά κρατεί.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home