Τρίτη, Απριλίου 26, 2005

Κλειστόν

Μολονότι, εάν υπάρχει μια περίοδος του χρόνου που δεν πρέπει κανείς να φεύγει απ' την Ελλάδα, αυτή είναι αναμφίβολα η Μεγάλη Βδομάδα, ο Οld Boy υποπίπτει στο ατόπημα και μετ' αποσκευών και Old Girl αναχωρεί για λίγες ημέρες για την χώρα όπου τα μπλογκς είναι φραγμένα και τα ατμοσίδερα ελαττωματικά, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει αφενός γιατί φράζουν τα μεν και δεν φτιάχνουν σωστά τα δε και αφετέρου αν έχει κι εκεί τόσο πολλά κινέζικα μαγαζιά όσο εδώ. Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση, Καλή Πρωτομαγιά και οι απαντήσεις στα αγωνιώδη αυτά ερωτήματα θα δοθούν, πρώτα ο Θεός, μεταπασχαλινά, όταν θα είμαστε -όπως λέει κι ο μικρός Τζιμ- και πάλι χαζοί.

2 Comments:

At 4/27/2005 04:31:00 μ.μ., Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός said...

Να μην ξεχάσεις να μου ευχηθείς Χρονια Πολλά του Αγίου Γεωργίου...Ο Αλέκος ο Καριώτογλου για ένα διάστημα θα ψέλνει στον Αγιο Νικόλαο Ραγκαβά...λέω μήπως ήθελες καμμιά φορά να πάς να τον δείς...φιλάω αναστάσιμα και την Ολντ Γκίρλ!

 
At 10/07/2006 06:16:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

best regards, nice info
Publishers webmasters make money with pay per click hp ipaq h2210 ppc 2003 Metasearch fast pay per click search metasearch engine xanax union bay white leather shoes national championship scrabble Culinary school in ireland Homeschool cruises Osx on a ppc 6500 Fat burner umax ppc reston dental plans

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home