Σάββατο, Ιουνίου 27, 2015

Ιστορία

Κάπως έτσι γράφεται η Ιστορία. Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά από απόψε. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Με μία κίνηση ανατράπηκαν όλα τα δεδομένα, σωριάστηκαν όλοι οι αντίπαλοι παίκτες στο γρασίδι και τώρα παραζαλισμένοι προσπαθούν να καταλάβουν από πού τους ήρθε. Θα ανασυνταχθούν γρήγορα βέβαια. Ειδικά οι απ' έξω παίκτες, οι σοβαροί. Θα προσπαθήσουν να μας τσακίσουν. Διόλου απίθανο να τα καταφέρουν. Αλλά έχουν ήδη χάσει. Και έχουμε ήδη νικήσει.

6 Comments:

At 6/27/2015 10:58:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καλά! Μην το κάνουμε θέμα. Αν είναι έτσι κι ο Γιωργάκης ιστορία έγραψε-σαν πολιτικός πρόγονος του σημερινού εμπρηστή.

 
At 6/27/2015 02:03:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το έχεις χάσει τελείως

 
At 6/27/2015 06:27:00 μ.μ., Blogger Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. said...

Ανασυντάχθηκαν ήδη, σ' αυτό είναι μαθημένοι - στην άσκηση πρόσφορης για τον λαό πολιτικής είναι αμάθητοι.

Κι επειδή δεν έχω ακόμα απαλλαγεί από τα εναπομείναντα ψήγματα πολιτικής ορθότητας -δεν έχω προλάβει-, ζορίζομαι που δεν μπορώ να κάνω σεξιστικό σχόλιο για το τι έχει ο Αλέξης Τσίπρας και δεν έχουν οι άλλοι. Αυτοί οι αποτυχημένοι άλλοι, που αντί να ανοίξουν τάφρο και να χωθούν μέσα της από μόνοι τους, λόγω βαθιάς ντροπής γι αυτό που προξένησαν στην χώρα, έχουν το θράσος να ομιλούν ακόμα.

- - - - - -

Ανώνυμε 10:58 π.μ.
ναι, η Ιστορία έχει και μαύρες σελίδες, αλλά η σύγκριση που επιχειρείς είναι ανόητη επειδή η χθεσινοβραδινή απόφαση/πολιτικό γεγονός, δεν θα γραφτεί σε μαύρη σελίδα της.

Διαφωνώ με γελοίες e-διαγνώσεις του στυλ Ανώνυμου 02:03, που σου γράφει ότι το έχεις χάσει τελείως - θέλησα μόνο να σου πω ότι ο παραλληλισμός σου είναι ανόητος.

 
At 6/28/2015 03:24:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@κατερίνα Σ.Μ. Κατερίνα τελικά σε λένε ή μήπως Ιστορία και προεξοφλείς με τόση σταχανοβίτικη σιγουριά τη θέση του Τσίπρα και της απόφασης του για γιωεγοπαπανδρεϊκής κοπής δημοψήφισμα;

 
At 6/28/2015 06:27:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ποιοι είστε εσείς που νικήσατε, αυτοί που θα εκμεταλλευτείτε τον πόνο του ελληνικού λαού από την καταστροφή που θα φέρει η έξοδος από την Ευρώπη;

 
At 6/28/2015 11:32:00 π.μ., Anonymous Συμεών said...

Αφού εσύ σκέφτεσαι και γράφεις σαν ψεκασμένος , δεν μπορώ να διανοηθώ , πώς σκέφτονται και τελικά πώς θα ψηφίσουν συμπολίτες μου που αντικειμενικά δεν έχουν ή έχουν ασθενή εχέγγυα ορθολογικής κρίσης και συμπεριφοράς, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασής τους , της ελλιπούς μόρφωσής τους , της κακής ενημέρωσής τους κ.ο.κ. . Ή μάλλον το διανοούμαι . Και μετά από αυτό σκέφτομαι , ότι μας αξίζουν απολύτως αυτά που κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσουν , αφού τα σκάγια εκ πρώτης όψεως μεν αδίκως θα πάρουν εμάς τους μειοψηφούντες λογικούς , αλλά στις δημοκρατίες οι πλειοψηφίες δεσμεύουν τις μειοψηφίες .

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home