Τρίτη, Μαρτίου 27, 2012

Χρυσοχοϊδική Αυγή


Οι σκέψεις για την απλή απαγόρευση αντιασφυξιογόνων μασκών μυρίζoυν πολύ "αριστερή ιδεολογική ηγεμονία". Να μοιράζουν στον πληθυσμό δακρυγόνα και να καθίσταται υποχρεωτικός ο εκούσιος αυτοψεκασμός. Όποιος πριν από κάθε διαδήλωση δεν αυτοψεκάζεται σε βαθμό λιποθυμικό, θα διαπράττει νέο ιδιώνυμο κακουργηματικού χαρακτήρα και θα οδηγείται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθροημεδαπών, τα οποία θα έχουν ψυχιατρική κατεύθυνση, αφού εκεί θα κλείνονται βασικά παλαβοί αριστεροί. Η θεραπεία τους θα κυμαίνεται μεταξύ της λύσης του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" και αυτής της "Φωλιάς του Κούκου". Για τους αμετανόητους θα παραμένουν πάντα ακροβολισμένοι έξω από κάθε στρατόπεδο ελεύθεροι σκοπευτές, το αγαθοποιό έργο των οποίων θα επαινούν και επικοινωνούν φιλελεύθεροι στοχαστές στη πλατιά μάζα των δημοκρατών πολιτών.
Όταν το Κράτος αποφασίζει να σου πετάξει δακρυγόνα και εσύ έχεις βρει τον τρόπο να τα αντιμετωπίζεις, τότε περιφρονείς έναν από τους πυλώνες διατήρησης της δημόσιας τάξης τις τελευταίες δεκαετίες, τότε με την πράξη σου αυτή κάνεις μια δήλωση προς το Κράτος όπου του λες τι ακριβώς; Ότι αρνούμαι αυτό που εσύ κρίνεις ότι πρέπει να αναπνεύσω; Ότι αρνούμαι το μέσο που εσύ κρίνεις ως πρόσφορο για να με καταστείλεις; Με ποιό δικαίωμα; Τι άλλο υποδηλώνει αυτή η άρνησή σου παρά μια συνολικότερη άρνηση του τρόπου λειτουργίας του πολιτεύματος, του ίδιου του πολιτεύματος, του μονοπωλίου της κρατικής βίας, της ευχέρειας της κρατικής βίας να επιλέξει με ποιόν τρόπο θα εξειδικευθεί επάνω σου;
Η ακροδεξιοποίηση της προεκλογικής ατζέντας είναι ο μόνος τρόπος απομνημονιοποίησής της και ο αποτελεσματικότερος τρόπος να χτυπηθεί η Αριστερά, η οποία θα σπεύσει να τσιμπήσει και να επαναλάβει τα δικά της; Πολύ πιθανόν. Αλλά η ακροδεξιοποίηση δεν είναι μόνο ένα τέχνασμα. Είναι και μια υπαρκτή πολιτική αλλαγή, είναι και μια συνειδητή μετατόπιση θέσεων και πρακτικών, είναι η σταδιακή νομιμοποίηση της κρατικής βαρβαρότητας, έτσι ώστε να διαγράψει ολόκληρη τη διαδρομή από το αδιανόητο στο απαράδεκτο, από το απαράδεκτο στο αναγκαίο κακό, από το αναγκαίο κακό στο απόλυτα θεμιτό και από το απόλυτα θεμιτό στο αυτονόητο. 

28 Comments:

At 3/27/2012 07:47:00 μ.μ., Blogger avanti_maestro said...

Φίλε Oldboy, μέχρι η αριστερά να "νομιμοποιήσει" τις μάσκες στον κόσμο της στον δρόμο, αυτές βγήκαν στη παρανομία..

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μήπως δεν ήταν η αριστερά που καταδίκασε με χίλιους τρόπους, ευκαιρίες και προφάσεις τις συγκρούσεις, τις μάσκες και τις κουκούλες;

Μία ακόμη φορά, λοιπόν, για την αριστερά επιβεβαιώνεται το αρχαίο μαρξικό ρητό:
"καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς".
'Η το -λιγάκι- πιο γνωστό "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα".

 
At 3/27/2012 08:11:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τώρα το τι σχέση έχουν οι αντιασφυξογόνες μάσκες με το Μνημόνιο μόνον εσύ το ξέρεις. Έχει κολλήσει η βελόνα! Είναι αυτό που λέμε "ελέυθερος συνειρμός" -θέλει τέχνη!

 
At 3/27/2012 08:17:00 μ.μ., Blogger celin said...

Ναι, ενταξει, ομως κανεις δε μπορει να αμφισβητησει τον πατριωτισμο του

http://2.bp.blogspot.com/_yZknP-QyAIU/TS9WAc74uUI/AAAAAAAAACM/QI4eIxl1EOk/s1600/%25CE%25A7%25CF%2581%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2587%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B7%25CF%2582.jpg

Ο Θεος να ευλογει την Αμερικη

και τα αναπνευστικα συστηματα των ανθρωπων που δε θα κατσουν στους καναπεδες τους να βλεπουν σε λαιβ συνδεση τη σφαγη τους,
απο τους Αμερικανογερμανοτσολιαδες.

 
At 3/27/2012 08:26:00 μ.μ., Blogger ΑΦ said...

"Αλλά η ακροδεξιοποίηση δεν είναι μόνο ένα τέχνασμα. Είναι και μια υπαρκτή πολιτική αλλαγή, είναι και μια συνειδητή μετατόπιση θέσεων και πρακτικών."

Σύμφωνοι, αλλά (σε ότι αφορά τους μετανάστες) αυτή η υπαρκτή πολιτική αλλαγή δεν επιβάλλεται από τα κόμματα εξουσίας, ο λαός την επιβάλλει κατά κάποιο τρόπο στην πολιτική αντζέντα των κομμάτων αυτών. Για αυτό ακριβώς έχει νόημα αυτό που γράφεις περί τεχνάσματος για το εκλογικό στρίμωγμα της Αριστεράς· από ότι πέφτει στην αντίληψή μου, ο κόσμος της είναι διχασμένος σχετικά με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

 
At 3/27/2012 09:13:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Aνώνυμε, πραγματικά δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα αυτό που λέω. Είμαι στην καρακοσμάρα μου και παραληρώ. Μόνο εγώ καταλαβαίνω τι γράφω. Κανένας μα κανένας άλλος δεν βγάζει νόημα από τα παραληρήματά μου. Ευχαριστώ που μου το επισημαίνεις και σε παρακαλώ πολύ να συνεχίσεις να μου το επισημαίνεις, να μην ξεχνιέμαι.

 
At 3/27/2012 09:16:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

ΑΦ, δεν διαφωνώ ότι είναι και "από κάτω" η πίεση αυτή. Ωστόσο είναι και από πάνω. Δεν ισχύει δηλαδή πως γίνεται κάτι με βαριά καρδιά, προκειμένου να μην χαθούν οι ψηφοφόροι. Αντίθετα περισσότερο ως εκμετάλλευση της κατάστασης μοιάζει, προκειμένου να φύγει η προσοχή από το ένα θέμα και να επικεντρωθεί στο άλλο.

 
At 3/27/2012 09:18:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Αvanti Maestro, καταλαβαίνω τι λες, αλλά έχω και ενστάσεις.

 
At 3/27/2012 11:12:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Επειδή όντως η γενική και προληπτική απαγόρευση της χρήσης τέτοιας μάσκας φτάνει, ίσως κατά μία άποψη , στην ποινικοποίηση ( α λα κουκούλα ) του φρονήματος , μήπως θα ήταν λέτε μια λύση να θεσπιστεί η χρήση τέτοιας μάσκας ως επιβαρυντική περίσταση ως προς το δράστη τελέσεως ποινικών αδικημάτων ? Γιατί , κακά τα ψέματα , αυτές οι μάσκες στα κατάλληλα χέρια είναι όντως εγκληματικά σύνεργα ( με την έννοια ότι όντως βοηθούν αποφασιστικά τους όποιους ταραξίες να μένουν ανεπηρέαστοι από χημικά και έτσι να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους ) και , συνεπώς , προσθέτουν στην απαξία της οποιασδήποτε εγκληματικής πράξης .

 
At 3/27/2012 11:15:00 μ.μ., Blogger ΑΦ said...

"Δεν ισχύει δηλαδή πως γίνεται κάτι με βαριά καρδιά, προκειμένου να μην χαθούν οι ψηφοφόροι. Αντίθετα περισσότερο ως εκμετάλλευση της κατάστασης μοιάζει, προκειμένου να φύγει η προσοχή από το ένα θέμα και να επικεντρωθεί στο άλλο."

Δεν βλέπω και τρελή απόσταση ανάμεσα στις δύο αντίθετες ερμηνείες. Μάλλον αλληλοσυμπληρούμενες είναι (βεβαίως βγάζω απέξω τη βαριά καρδιά). Οι ψηφοφόροι δείχνουν μια σαφή και οξεία απαίτηση λόγω μιας κατάστασης που έχει ξεφύγει και έχει φτάσει το μη περαιτέρω, οι πολιτικοί (που επιπροσθέτως αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος θεωρεί ότι υπήρξαν χαλαροί ή αναποτελεσματικοί στο συγκεκριμένο ζήτημα) προσφεύγουν σε καιροσκοπισμούς που θα μεγιστοποιήσουν το τελικό εκλογικό αποτέλεσμά τους.

 
At 3/28/2012 12:04:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε Χρυσοχοΐδη να μπαίνεις και να κάνεις ανώνυμα σχόλια στα μπλογκ, υπουργός πράμα, παραείναι ρε φίλε...

 
At 3/28/2012 12:21:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Aνώνυμε των 11:12, καλώς ή κακώς ως προς αυτό κατ' αρχάς υπάρχει ήδη ο κουκουλονόμος.

 
At 3/28/2012 12:47:00 π.μ., Blogger Stefanos Max said...

Γεια σας
ειμαι μπλογκερ
εχω 2 μπλογκ
στο ενα γραφω για ελληνικα περιοδικα :
http://mag-gr.blogspot.com
και στο αλλο γραφω για ελληνικα μπλογκ :
http://blogo-gr.blogspot.com
Θα ηθελα να ρωτησω αν ενδιαφερεται καποιος-α (ενας ή και περισσοτεροι) για
συνεργασια. Θα πρεπει να διαβαζει σε τακτικη βαση ελληνικα περιοδικα
και μπλογκ και να γραφει γι' αυτα. Οχι ομως απλη αντιγραφη. Τα ποστ απλα
θα αντλουν υλικο, εμπνευση απο τα περιοδικα και τα μπλογκ και θα εχουν
περιληψεις, αποσπασματα, σχολια, φωτογραφιες, τι μας αρεσε και τι οχι
και διαφορα αλλα. Οποιος-α θελει ας μου στειλει e-mail : stefanos_andrul@yahoo.com

 
At 3/28/2012 12:53:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ουπς , ανώνυμε μ' έπιασες. Ε, τι να κάνουμε , αδυναμίες είναι αυτές .
Χρυσοχοϊδης.

 
At 3/28/2012 02:03:00 π.μ., Anonymous Thrass said...

Tο βρίσκεις πολύ διαφορετικό όταν το κράτος απαγορεύει τις κουκούλες/μάσκες με όταν απαγορεύει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Κράτος είναι, ό,τι γουστάρει απαγορεύει.

Άμα λάχει, θα σού απαγορεύσει και να επιτρέπεις το κάπνισμα στο μαγαζί σου ή θα σού επιβάλλει το ωράριο λειτουργίας του. Θα σού πει πόσο θα πληρώνεις τούς εργαζομένους σου.

Θα σού απαγορεύσει να οδηγείς όπως γουστάρεις.

Θα σού θέσει κριτήρια για το ποιός μπορεί να γίνει ερωτικός παρτενέρ σου (πχ, ηλικιακά). Και πόσοι.

Θα σού πει αν, τι, πού μπορείς να καπνίζεις. Και πίνεις μόνο επειδή σε έχει αφήσει.

Αν χρειαστεί, αυξάνει και τούς φόρους και σού παίρνει όλα τα λεφτά ναούμ'. Μετά τα δίνει σε όποιον να 'ναι, δικά του είναι;

Επάγγελμα θα κάνεις μόνο αν σού δώσει άδεια.

Θα σού πει το κράτος πού θα είσαι και τι θα κάνεις. Αν σού πει να είσαι σχολείο, θα είσαι σχολείο. Αν σού πει να είσαι στρατό, θα είσαι στρατό. Αν σού πει να παρουσιαστείς στο δικαστήριο, θα είσαι δικαστήριο.

Θα σού πει αν μπορείς να κρατάς όπλο, ποιόν και πότε μπορείς να πυροβολείς. Θα σού πει αν επιτρέπεται να σκοτώσεις όταν είσαι σε άμυνα.

Θα σού πει αν μπορείς να κάνεις έκτρωση, ποιόν μπορείς να παντρευτείς και αν μπορείς να πεθάνεις χωρίς να πέσεις στα χέρια των παπάδων.

Θα σού πει ποιόν μπορείς να βρίσεις.

Και δεν μπορεί να σού απαγορεύσει μια αντιασφυξιογόνο μάσκα; Ό,τι γουστάρει θα κάνει.

 
At 3/28/2012 09:12:00 π.μ., Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Οι μετανάστες είναι το ξεκίνημα. Μετά θα έρθουν οι αντιφρονούντες. Το πιο τραγικό είναι η προληπτική φυλάκιση αλλοδαπών. Δυστυχώς η πολιτική ατζέντα κινείται ανάμεσα σε δύο δίπολα: μνημόνιο και ακροδεξιά. Όλο και περισσότερο ακροδεξιές τάσεις και πολιτικές θέσεις προβάλλονται στο δημόσιο διάλογο, όλο και βαθύτερα ακροδεξιές στάσεις επιβάλλονται στη συμπεριφορά των Ελλήνων. Δεν βλέπουν ότι η πλειοδοσία επί της ακροδεξιάς τάσης χαρίζει έδαφος στο μίσος και τη ρατσιστική εγκληματικότητα. Την ίδια στιγμή όλο το κλίμα λειτουργεί εντελώς αποπροσανατολιστικά από την ίδια την κρίση και τις δανειακές συμβάσεις με τα οικονομικά μέτρα που ακολουθούνται.

Το ΠΑΣΟΚ, άλλαξε αρχηγό, αλλά προφανώς όχι μυαλά. Για να επιβιώσει από την επερχόμενη εκλογική μάχη, στρέφεται όλο και πιο δεξιά, όλο και πλησιάζει περισσότερο στο κοινωνικό μίσος.

Η υποθετική είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι το σύμπτωμα μιας παραπαίουσας κοινωνίας εν βρασμώ που αναζητά από κάπου να πιαστεί πέφτοντας εδώ και δύο χρόνια στο βούρκο. Ήδη από χρόνια καλλιεργείται ένα ακροδεξιό κλίμα (είτε με τον εθνοχαρδαβελισμό των πετρελαίων, είτε με τον υπερτονισμό της εγκληματικότητας, είτε με δράσεις κατά μεταναστών ή το φοβικό κλίμα κατά της αριστεράς). Και η Χρυσή Αυγή κινούνταν πάνω σε τούτο το κλίμα, αδράττοντας τις ευκαιρίες που τα επίσημα ΜΜΕ πρόσφεραν σε κάθε ακροδεξιό πολιτικό στοιχείο.

 
At 3/28/2012 11:10:00 π.μ., Blogger kopria said...

Υπάρχει νομοθεσία για όλα αυτά. Αν φοράς προστατευτικά και άλλα στις πορείες τότε διαπράττεις το αδίκημα της ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

 
At 3/28/2012 11:16:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καλά τα λέει ο από επάνω, το κράτος της γραφειοκρατείας των μονιμάδων και της μίζας ελέγχει όλη την οικονομική δραστηριότητα (στην Ελλάδα ειδικά) και ο socialist utopiaς παλαβοαναρχικός (που στην Ελλάδα μπορείς ταυτόχρονα να είσαι αναρχικός και να ζητάς κρατικού χαρακτήρα αναπτυξιακό πρόγραμμα) ασχολιέται με κολοκυθια τούμπανα όπως οι μάσκες και το άβατο των πανεπιστημίων. Ακροδεξιοποίηση αυτή η μαλακία που δεν έχει νόημα; Εδώ σε βάζουν 12 μήνες στράτο να βαράς μύγες, και είναι οι μάσκες τώρα και καλά που επέφεραν την ακροδεξιοποίηση. Και λες και θα βγάλει ψωμί η χώρα με το να κάνει πορείες ίδου μια άλλη εναλλακτική άποψη για αυτές http://s3.amazonaws.com/rapgenius/4db77_ORIG-look_at_all_the_fucks_i_give.jpg

 
At 3/28/2012 01:47:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σαράντα χιλιάδες τυφλοί
από την ααα
από την ακροαεριστεροδεξιά
πήγανε να πατήσουνε την βουλή
μωρ στην βουλή επήγανε

στον δρόμο που πηγαίνανε
ματατζής
τους ρίχνει χηημίικα
πώπω κακό μεγάλο
αιντέ κακό
κακό μεγάλο και χοντρό


Ιδού η παναγία δακρύζει και αυτή για τα απάνθρωπα μέτρα του Χρυσοχοιδή. Εϊναι από την αδίστακτη και χωρίς όριο χρήση τόνων χημικών το δάκρυ. Δείτε πως κυλάει....

http://i55.tinypic.com/ruwprr.jpg

-Jung

 
At 3/28/2012 03:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ολντ, μου θυμίζεις όλο και περισσότερο τη λογική των Ρεπουμπλικάνων: για όλα φταίει η φορολόγηση των πλουσίων και οι δαπάνες των συστημάτων περίθαλψης. Ο,τι και να γίνει, εκεί το πάνε. Έτσι κι εσύ: για όλα φταίνε το Μνημόνιο και οι κακοί ξένοι. Βάλε και τη γερή δόση συνομωσιολογίας που υπάρχει σε κάθε ποστ, κι είσαι έτοιμος να ανταγωνιστείς τον Μιτ Ρόμνι. Πάντως, δεν πείθεις (ελπίζω).

 
At 3/28/2012 03:54:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Νομίζω ότι πρέπει να το ιδούμε θετικά: Λειτουργούν ακόμη οι θεσμοί διότι αναζητείται το νομικό πλαίσιο. Λειτουργούν οι διπλωματικές σχέσεις με τις άλλες προηγμένες χώρες.Υπάρχει σαφής ικανότητα διάκρισης προσώπων-οργανισμών (σε ανθεκτικούς και μη) και όχι αντιμετώπιση μάζας.Υπάρχει το επιστημονικό ενδιαφέρον να εξηγηθεί η βιολογική αντοχή. Και τέλος, υπάρχει και μια χρυσή εμπορική ευκαιρία: να κατασκευαστούν διάφανες αντιασφυξιογόνες τις οποίες με χαρά θα δεχθεί ο νομικός πολιτισμός!Αμ.

 
At 3/28/2012 10:28:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

Υπήρχε ο νόμος περί κουκούλας, ο οποίος μια χαρά μπορούσε να καλύψει και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες. Ο Χρυσοχοίδης σε μια περιττή επίδειξη προοδευτισμού, τον κατήργησε.
Μπορεί να ακούεται υπερβολικός ο νόμος αυτός΄, όμως στις μεγάλες πορείες που έγιναν, οι απλοί διαδηλωτές προσπαθούσαν με άλλα μέσα να αντιμετωπίσουν τα δακρυγόνα. Αυτοί που φοράνε τις μάσκες αυτές, είναι αυτοί που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια κατά κανόνα.

Οld Boy ο τίτλος "Χρυσοχοϊδική Αυγή", δείχνει ότι τελικά ότι καλλιεργείς την ολοκληρωτική ισοπέδωση, που επιχειρεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είσαι τελικά πολύ πιο καθοδηγούμενος και στρατευμένος απ' ότι φανταζόμουν.

 
At 3/28/2012 10:40:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Τον κατήργησε πράγματι, απλά όχι στην πραγματικότητα, αλλά στο παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζεις και στο οποίο εγώ είμαι καθοδηγούμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 
At 3/28/2012 11:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι από τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καταργήθηκε ο νόμος αυτός. Θυμάμαι μάλιστα που επι ΝΔ οι πασόκοι φώναζαν ότι θα τον καταργήσουν ως αντιδημοκρατικό κλπ.

Αυτό είναι που με κάνει να ζω σε παράλληλο σύμπαν?

 
At 3/29/2012 01:10:00 π.μ., Anonymous Ανδρέας said...

Ανώνυμε πράγματι οι πασόκοι φώναζαν όταν ο Δένδιας έφερε τον κουκουλονόμο.
Έλεγαν ότι θα τον καταργήσουν και μάλιστα ο Χρυσοχοΐδης το είπε και σαν υπουργός Δημοσίας Τάξης τον Νοέμβριο του 2009 όπως και ο Καστανίδης σαν υπουργός Δικαιοσύνης τον Μάρτιο του 2010.
Έκτοτε όμως το ξέχασαν...
Μπορείς να δεις στο διαδίκτυο ότι και στα πρόσφατα επεισόδια του ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ τρεις πήγαν για κακούργημα με τον κουκουλονόμο που "καταργήθηκε".

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο που υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτά που λένε οι υπουργοί της κυβέρνησης, πόσω μάλλον ο Χρυσοχοΐδης.

 
At 3/29/2012 03:48:00 π.μ., Anonymous kollaps said...

Τα ανώνυμα νεοφιλελεύθερα bots μπαίνουν και στον old-boy; Κρίμα. Ο άλλος λέει ότι αφού το κράτος έχει το δικαίωμα να καταργεί τις σεξουαλικές διαστροφές, μια χαρά μπορεί να καταργήσει και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, και μη διαμαρτύρεστε και πολύ εσείς οι αριστεροαναρχικοί γιατί είστε αντιφατικοί. Bots λέμε, λειτουργούν μόνο στο 0 και στο 1.

 
At 3/29/2012 03:51:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ω φίλε θυμάμαι το greek humanitarian leftrigthism όταν βγαίναν με δάκρυα οργής στα μάτια ντυμένοι ΑντιΝατοικοί Ιππότε, κάναν το κομμάτι τους και το παίζαν εξεγερμένοι ανθρωπιστές και τι άλλα κατέβαζε η γκλαβα τους η χοντροκέφαλη, εν τω μεταξύ δεν ήξεραν στην κυριολεξία καν τι ήταν αυτό στην Σερέμπνιτσα, αφού από τον πιο αριστεροδεξιό ώς τον πιο αριστεροδεξιό το είχαν περάσει κάτω απ το χαλί. Those where the glory days της Ακροαριστεροδεξιάς Αγανάκτησης αλλά έπονται ακόμα πιο γελοίες (παρακαλώ να μην περάσει αυτό με τις μάσκες μην παρεμποδίζετε τα νούμερα)

 
At 3/29/2012 06:35:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

Οκ, λάθος. Θύμαμαι που ο Χρυσοχοίδης είχε πει ότι θα καταργθεί ο νόμος, και νόμιζα ότι όντως καταργήθηκε.
Και δε καταλαβαίνω γιατί ο νόμος με τις κουκούλες εφόσον ισχύει να μην καλύπτει και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες.

 
At 4/06/2012 07:22:00 μ.μ., Blogger TRASH said...

Προς ενημέρωση:
Φίλος, έχει καταδικαστεί σαν συμμετέχωντας σε επισόδεια, με μοναδικό στοιχείο την αντιασφιοξιογόνα μάσκα του, ηδη από το 1991. Που σημαίνει πως κανένας νέος νόμος, δεν χρειάζεται πρακτικά-τεχνικά (το ίδιο συμβαίνει και με τις κουκούλες) για να βρεθείς στην μουζού, αν συληφθείς με τέτοιο πράγμα επάνω σου, σε διαδήλωση.
Αυτές οι νομικές αναγγελίες-παρεμβάσεις, στην τρομοκρατία των πολλών στοχεύουν, και στην κολακεία του φοβισμένου ακροδεξιού μικροαστού....

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home