Κυριακή, Ιουνίου 12, 2011

Autumnocracy


Υποθήκευσαν κρυφά το ελληνικό καλοκαίρι. Γερμανοποίησαν αναίσχυντα τον ελληνικό ήλιο. Συγκλίνουν με φρενήρεις ρυθμούς το ελληνικό κλίμα με το κεντροευρωπαϊκό. Αγανακτούμε σήμερα, γιατί μεσοπρόθεσμα τα παιδιά μας ο μόνος ήλιος που θα βλέπουν θα είναι του ΠΑΣΟΚ. Αγανακτούμε σήμερα, γιατί μετά την υφαρπαγή του θέρους, άραγε τι; Η επιμήκυνση της ημέρας και το αντίστοιχο κούρεμα της νυκτός κατά ένα εξάωρο ώστε να αντιμετωπιστούν οι απεργίες των Φωτόπουλων αφενός και να αυξηθεί η παραγωγικoανταγωνιστικότητα αφετέρου; Αγανακτούμε σήμερα μουτζώνοντας όλοι μαζί τον ουρανό και φωνάζοντας ρυθμικά ουστ προς τα τευτονικά νέφη, το μεγαλύτερο τμήμα των οποίων κρίνεται λογιστικά επαχθές. Ανοίγουμε τις από μαύρους αγορασμένες μαύρες ομπρέλες μας και πετάμε σαν Μαίρες Πόπινς, αιωρούμαστε μαζικά, ένα ποτάμι λαού ταξιδεύει πάνω από όλες τις ευρωπαϊκές πλατείες, αφυπνίζοντας τους εν υπνώσει ευρωπαίους συμπολίτες μας, εξηγώντας τους ότι εμείς είμαστε μόνο η αρχή, ότι εμείς είμαστε η χρεωστική πρωτοπορία, η χρεωκοπική πρωτοπορία, άρα και η επαναστατική πρωτοπορία. Οι ευρωπαϊκές μάζες εκστασιασμένες από το θέαμα εξεγείρονται και αυτές από ξηράς. Ευρωπαϊκός στρατιωτικός νόμος επιβάλλεται με στρατάρχη τον Ρομπάι ή Ρομπέι και δεύτερη στην ιεραρχία την Λαίδη τάδε. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες μουτρώνουν, κλείνουν, πατάνε διάφορα πλήκτρα στους υπολογιστές τους και μεταφέρουν όλα τα χρήματά τους στα νησιά Κάιμαν ή Κέιμαν. Η Ευρώπη μένει ρέστη και ταπί. Οι λαοί αρχίζουν να αποκαλούν ο ένας τον άλλο μαλάκα. Μεγάλος ευρωπαϊκός εμφύλιος. Τα στρατεύματα του Ρομπάι ή Ρομπέι αποσύρονται ικανοποιημένα. Οι πολίτες πεινασμένοι τρώνε ο ένας τον άλλο. Μεγάλος ευρωπαϊκός αλληλοκανιβαλισμός Οι Έλληνες από ψηλά συνειδητοποιούν ότι μην ακούγοντας τη φωνή της σύνεσης και προκρίνοντας την καταστροφική λύση από την απλά δυσάρεστη τα έκαναν μαντάρα. Aντί να προσγειωθούν πίσω στο Σύνταγμα πάνε στα νησιά Κάιμαν ή Κέιμαν που έχει πάντα ήλιο. Ζούνε εκεί πιο έντονα από ποτέ το πρόσκαιρα κλονισθέν καπιταλιστικό τους όνειρο. Ο νόστος για την πατρίδα και τις παραδόσεις της δεν τους αφήνει όμως σε ησυχία. Τιμής ένεκεν διοργανώνουν εκεί το 2020 τους πρώτους Off Shore Οlympics, την Υπεράκτια Ολυμπιάδα. Η Γιάννα Αγγελοπούλου ευχαριστεί το σύζυγό της. Για τους νεκρούς μετανάστες από εργατικά ατυχήματα γίνεται αυτή τη φορά ειδική μνεία με επί τούτου δρώμενο στην τελετή.

4 Comments:

At 6/12/2011 06:21:00 μ.μ., Anonymous Lex Luthor said...

Κανιβαλισμος; Δυσκολο. Προτιμω νεκροφαγεια. Ενας πολυ σοφος τυπος έγραφε οτι μια κοινωνια νεκροφάγων δεν θα εξαληφθει ποτέ απο ασιτια.

 
At 6/13/2011 12:35:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πολύ φτηνό αστείο.

 
At 6/13/2011 11:22:00 π.μ., Blogger ΣΠΙΘΑΣ said...

α)Βλέποντας προς τα μέσα, ελλάδα μεριά

- "Υποθήκευσαν κρυφά το ελληνικό καλοκαίρι.
- Γερμανοποίησαν αναίσχυντα τον ελληνικό ήλιο.
- Συγκλίνουν με φρενήρεις ρυθμούς το ελληνικό κλίμα με το κεντροευρωπαϊκό."

β)Βλέποντας προς τα έξω, ευρώπη μεριά

"Μεγάλος ευρωπαϊκός αλληλοκανιβαλισμός"

"Η Ευρώπη μένει ρέστη και ταπί."

γ) "Οι Έλληνες από ψηλά συνειδητοποιούν ότι μην ακούγοντας τη φωνή της σύνεσης και προκρίνοντας την καταστροφική λύση από την απλά δυσάρεστη τα έκαναν μαντάρα."

Υ.Γ.
Μαντάρα μέσα, έξω.
(..και λίγα λες )

 
At 6/13/2011 03:05:00 μ.μ., Blogger Αγγελική said...

"Οι εφεδρειες του Τριτου Κοσμου Ανεξάντλητες.Σε Σαρκα. Και σε Αγανάκτηση . ...Η γηραιά ήπειρος εποικίζεται απο τους Απόκληρους Λαους που αιώνες καταπίεζε . Αποδίδεται Δικαιοσυνη ."
(Η Σαρκα Σου ΟΛη /Κωστης Μοσκωφ /Εξαντας 1998)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home