Κυριακή, Μαΐου 08, 2011

Τhe spy who drachmed me

Ο θάνατος του Θου Βου συγκλόνισε τον συναρπαστικό κόσμο των μυστικών πρακτόρων. Βασικοί παίκτες της ευρωπαϊκής κατασκοπείας, όπως ο Έλλην Γου Που, η Γαλλίδα Κρου Λου, ο Γερμανός Βου Σου κι ο Τραπεζίτης Ζου Κλου Τρου, εκλήθησαν από τον Ζου Κλου Γιου για να ανταλλάξουν απόψεις στο Λουξεμβού. Φόρεσαν κουκούλες, στολές, παρέστησαν τους Ιλουμινάτι, τους Εκοφινάτι, τους Ναϊτες, τους Ελευθεροτέκτονες, ήπιαν αίμα παρθένου από περίοδο δύο ημερών, έσφαξαν κοκόρια, έψαλλαν ακατάληπτους ύμνους και στο τέλος είπαν να συζητήσουν και τίποτα οικονομικό. Το μνημόνιο δεν βγαίνει εξήγησε ο Γου Που. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή στον πρώτο χρόνο εφαρμογής του, ήδη τα κόμματα Δράση και Δημοκρατική Συμμαχία φαίνεται να πείθονται για την αναγκαιότητά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας μικρός υπεράνθρωπος που σώζει κάθε δίωρο κι από ένα εικοσάευρο (κι έχει τύχει να φτάσει και το πενηντάευρο), ο Μπάμπης Παπαδημητρίου καθημερινά και ο Φώτης Γεωργελές κάθε Πέμπτη τα εξηγούν στον λαό, αλλά αυτός λάτρης φευ της συντήρησης αντιστέκεται, με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμη δρόμο. Χρειαζόμαστε χρόνο. Και χρήμα ξερόβηξαν οι υπόλοιποι. Να πληρώσουν κι άλλο οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι είχε τη φαεινή ιδέα ο Ζου Κλου Τρου. Να πληρώσει και καμιά τράπεζα απάντησε ο Βου Σου. Χου χου χου.
Μολονότι η σύσκεψη έγινε σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας (ο Γου Που μάλιστα την είχε κρατήσει κρυφή ακόμη και από τους τζιτζιφιόγκους του), οι πράκτορες τελικά ήταν προμελετημένοι, καρφωτοί και λαδωμένοι. Ουπς. Το βαπόρι απ' την Γρεκία πιάστηκε απ' τα μαλλιά του. Εξετάζεται η λύση του κουρέματός τους, καθώς και η λύση του κοψίματος των χεριών που τα κρατούν. Συγκρίνονται τα υπέρ και τα κατά τους και ιδιαίτερα η ταχύτης καταβύθισης μιας εκάστης.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο αρχηγός του Γου Που, ο θρυλικός Γου Αου Που, έκανε ό,τι έκανε, κάνει ό,τι κάνει και θα εξακολουθήσει να κάνει ό,τι κάνει, με μoναδικό γνώμονα τη σωτηρία της πατρίδας. Τι άλλο να ζητήσεις από έναν εκλεγμένο ηγέτη; Να μην σου λέει τόσο χονδροειδή ψέμματα; Να μην κάνει τα ακριβώς αντίθετα από όσα υποσχέθηκε; Να μην λέει άσπρο Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και μαύρο Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο; Να μην υποτιμά τη νοημοσύνη σου; Να τα κάνεις τι όλα αυτά, αν δεν γίνονται για τη σωτηρία της πατρίδας; Αν ο Γου Αου Που χρειαστεί να μιλήσει υπογείως με τον Στρος Καν, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει, αν χρειαστεί να πάθει πάρκινσον και να γιατρευτεί από τον Πάπα, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει, αν χρειαστεί να μείνει μόνος του στη Σοσιαλιστική Διεθνή ελλείψει εκθρονισμένων δικτατόρων, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει, αν χρειαστεί να συγκυβερνήσει αύριο με το Σαμαρά, τη Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει. Το βαπόρι δεν θα βουλιάξει στα χέρια του, αλλά και αν χρειαστεί να το βουλιάξει, για να σώσει την πατρίδα του θα το κάνει.

11 Comments:

At 5/08/2011 05:08:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΚΛΑΙΩ :) ΘΕΟΣ

 
At 5/08/2011 12:25:00 μ.μ., Blogger Ξενικός said...

τα πολλά λόγια (των σχολιαστών) είναι φτώχεια.
τα είπες όλα και πολύ παραστατικά.
Ξενικός
xenikos.blogspot.com

 
At 5/08/2011 01:16:00 μ.μ., Blogger the elf at bay said...

Πραγματικά έχω ζαλιστεί από όλο αυτό το γαϊτανάκι των εξελίξεων, των συνομιλιών και των κρυφών συμφωνιών. Θα ήθελα τα πράγματα να ήταν όπως παλιά. Λίγο ανέμελα, λίγο τρελά.

 
At 5/08/2011 03:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

χωρίς Πάσχο το στόρι πάσχει
(αλλά δάκρυσα) ))

ΚΚΜ

 
At 5/08/2011 06:05:00 μ.μ., Blogger Кроткая said...

ελφ, σκέφτηκες πως πιθανώς αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος τους;

 
At 5/08/2011 08:51:00 μ.μ., Blogger Polykarpos said...

Χαχαχαχαχα
Εφυέστατο και σαρκαστικότατο

 
At 5/08/2011 09:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

Ο χαβαλές και η ειρωνεία είναι το πιο εύκολο πράγμα.
Κι ο Λαζόπουλος το ίδιο κάνει.

 
At 5/09/2011 08:57:00 π.μ., Anonymous Γράκχος Μπαμπέφ said...

κλαπ κλαπ κλαπ!!!
Υπέροχος.
Απίστευτος,
με μια λαϊκότητα που θα ζήλευε ο 'Ρωσσαγγλογάλος' του Ανωνύμου του 1800. Μπράβο

 
At 5/10/2011 04:11:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Δυνατός, όπως πάντα. Εύστοχη η αναφορά στα πρακτόρια της ''δημοσιογραφίας'' που αναλαμβάνουν να φωτίσουν και να συνετίσουν τον αμόρφωτο και ανάγωγο λαουτζίκο. Και είναι τόσο κακάσχημοι και οι δύο (ειδικά ο Φ. Αναγουλές).

 
At 5/10/2011 06:35:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Για πρακτόρια μιλάς εσύ. Παίζει ξέρεις και να πιστεύουν αυτά που λένε. Ονομάζεται ιδεολογία και δεν είναι εξ ορισμού κακό πράγμα. Όσο για την εξωτερική εμφάνιση, εικάζω πως είσαι κούκλος.

 
At 5/10/2011 06:35:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ανώνυμε Πολίτη, αν είναι τόσο εύκολο, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home