Δευτέρα, Αυγούστου 09, 2010

ΑΤΖ (Αυτόματος Τραπεζικός Ζητιάνος)

ΑΕΚ
2037: επεισόδια αμαύρωσαν την κηδεία του Ντούσαν Μπάγιεβιτς στο Μόσταρ, όταν την ώρα της κηδείας ομάδα οπαδών άρχισε να μπινελικώνει εν χορώ τον μακαρίτη, ενώ την ώρα της ταφής καθώς συγγενείς και φίλοι πετούσαν χώμα στο ανοικτό φέρετρο, ένας οπαδός βούτηξε μέσα στο φέρετρο και ήρθε στα χέρια με το πτώμα (ισχυριζόμενος πάντως πως τον προκάλεσε).
2087: με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η φετινή εκδρομή στο Μόσταρ οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ, που αφού εναπόθεσαν Κέρμιτ, δίσκους της Κατερίνας Στανίση και σκισμένα πεντοχίλιαρα πάνω στο μνήμα, διαλύθηκαν ησύχως.
2096: τα εκατόχρονα της προδοσίας του Ντούσαν Μπάγιεβιτς γιορτάστηκαν με βομβαρδισμό του Μόσταρ και παραδειγματική εκτέλεση δέκα ανήλικων μοσταριτών.
ΠΑΟ
Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα φιλικά με την Ίντερ και την Μίλαν εκθέτουν όλους εκείνους που έσπευσαν να λοιδορήσουν την ανάληψη της προεδρίας από το Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μαζί με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις εναντίον των μορατομπερλουσκόνιδων πανηγύρισε και την εισαγγελική πρόταση καταπέλτη κατά του Κορκονέα. Αν στο πρώτο μόλις μήνα με πρόεδρο το Νικόλα η ομάδα παίζει τέτοια μπάλα, τον Μάη η πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο θα είναι γεγονός, ένα γεγονός που θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις παγκοσμίως, αφού όλοι θα δουν πως όταν η αριστερά παίρνει στα χέρια της το τιμόνι η ουτοπία μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
ΟΣΦΠ
Αρνητικά τα πρώτα δείγματα της νέας θητείας του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Εάν η κατάσταση δεν δείξει σημάδια βελτίωσης στις επόμενες προπονήσεις, ο Βάσκος τεχνικός θα παίξει την καρέκλα του στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας. Με ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του όμως οι Πειραιώτες διασφάλισαν την ρητή του παραίτηση από κάθε δικαίωμα στο σύνθημα «Εεε-ρνέ-στο Βαλ-βέεερ-δε», το οποίο θα μπορεί ο κόσμος των Πειραιωτών να το φωνάζει διαχρονικά ως σύμβολο του εκάστοτε επόμενου Μεσσία.
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Μετά το σαββατοκύριακο, και σήμερα Δευτέρα -για τρίτη συνεχή δηλαδή ημέρα- δεν ανακοινώθηκε κανένα νέο έκτακτο πακέτο στήριξής τους ούτε από την ελληνική Κυβέρνηση ούτε από την τρόικα, γεγονός που αποδεικνύει για πολλοστή φορά πόσο γερά θεμέλια έχει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Σύμφωνα με όλες πάντως τις ενδείξεις, δίπλα σε κάθε σε ΑΤΜ θα τοποθετηθεί και ΑΤΖ (Αυτόματος Τραπεζικός Ζητιάνος), μηχάνημα όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ρίχνει τον οβολό του προκειμένου να ενισχυθεί η ρευστότητα της τραπεζικής οικονομίας, με στόχο την μετακύλιση της ρευστότητας αυτής στην αληθινή.
ΤΗΕ ΓΑΠ WE LOVE
Ποιός δεν θα ανακουφιζόταν στο άκουσμα της είδησης ότι υπάρχει επιτροπή για την αναμόρφωση της λειτουργίας του Γραφείου του Πρωθυπουργού, που όχι μόνο έχει μέσα τον Κέβιν τον Φέδερστοουν, τον Ρίτσαρντ τον Πάρκερ, τον Ρότζερ τον Γουίλκινς, τον Λέιφ τον Παγκρότσκι και τον Τζεφ τον Μάλγκαν, αλλά συντονίζεται και από τον Χάρη τον Παμπούκη;
Η σύλληψη της ιδέας της επιτροπής και πολύ περισσότερο η στελέχωσή της πρέπει να είναι για τον Πρωθυπουργό από πλευράς κεφιού και ξεδώματος ό,τι ήταν για τον πατέρα του το να του τραγουδάει η Ρίτα η Σακελλαρίου.
O ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ Ή «ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ»
Έχουμε περάσει έξι μήνες, τους οποίους διαψεύδουμε όλες αυτές τις Κασσάνδρες. Αρχικά, ότι η Ελλάδα θα πήγαινε στον τοίχο και θα έκανε στάση πληρωμών. Δεν έκανε στάση πληρωμών. Στη συνέχεια ότι η Ελλάδα δεν θα έπαιρνε ποτέ το δάνειο. Πήραμε την πρώτη δόση του δανείου. Μετά, «δεν θα πάρετε, όμως, δεύτερη δόση». Παίρνουμε τη δεύτερη δόση του δανείου. Τώρα διαβάζω, «ναι, αλλά δεν θα πάρετε την τρίτη δόση». Θα την πάρουμε και την τρίτη δόση. Όλες τις δόσεις θα τις πάρουμε.
Η κάθε ιστορική προσωπικότητα και οι θρίαμβοί της.

9 Comments:

At 8/10/2010 02:01:00 π.μ., Blogger tk said...

και τα σώβρακα θα τους πάρουμε!

τον πούλο να δούμε πότε θα πάρουμε...

 
At 8/10/2010 08:54:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ήταν ημιτελής η αναφορά σας..

η Ρίτα η Σακελλαρίου

νομίζω πως με αυτό το "η" αποκτά τη βαρύτητα που του έλειπε το ποστ

Κ.Κ.Μ.

 
At 8/10/2010 11:38:00 π.μ., Blogger ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ said...

Η φωτό με την γκόμενα και τα Prada που κολλάει???? Όχι ότι με χάλασε, τουναντίον, απλά ρωτάω.

 
At 8/10/2010 05:07:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Moρφέα, και να τον πάρουμε, ο θρίαμβος των δόσεων που έχουμε πάρει δεν μπορεί να αναιρεθεί ;)
ΚΚΜ, ανεπίτρεπτο λάθος μου, το διορθώνω αμέσως :)
Κουτόχορτε, πουθενά. Μπας και κολλάνε μεταξύ τους όσα γράφω στο ποστ ;)

 
At 8/10/2010 09:58:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

υπόχρεως :-)

K.K.M.

 
At 8/10/2010 11:24:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

A, εύκολα υποχρεώνεστε :)

 
At 8/10/2010 11:53:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

OLDBOY καταπληκτικά τα σχετικά με την ΑΕΚ σχόλια.. νομίζω πάντως ότι θα χε ένα κάποιο ενδιαφέρον να κάνεις ένα ποστ για τη σχέση ηθικής και οπαδισμού στη πλαίσιο του επαγγελματικού αθλητισμού. Θέλω να πω οτι "παλικαράκια" που προπηλάκισαν, προπηλακίζουν και θα προπηλακίζουν το Ντούσαν , αντλούν νομιμοποίηση από το γεγονός ότι πιστεύουν ότι η ΑΕΚ (ανωνυμος εταιρια ή ερασιτεχνική)είναι 'ΙΔΕΑ" και επομένως έχουν το δικαίωμα να τη δαιφυλλαττουν όπως αυτοί νομίζουν...
Παρόμοιοι με τους ΑΕΚΤΖΗΔΕς είναι και οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ σε μια σειρά από θέματα , ενω το φαινόμενο φαίνεται να αμβλύνεται σε μας τους Παναθηναικούς. Θέλω να πω , κανεις βάζελος δε βγηκε να τα σπασει όλα το περασμενο Ιουνιο όταν Βγενοπατεροτγγιγκερογιανακοπουλλοι ξεφτίλιζαν την ομάδα στη βάση της στήριξης της μπίζνας τους και ας πλειοδοτούσαν σε βαζελοφροσύνη με το καντάρι, όλη τη χρονιά...

Keep up the good work..

Tζιμπουτιανός εξτρεμιστής του Κοκο Μιτσιγιούγου..

 
At 8/11/2010 12:02:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος πως συμφωνώ απόλυτα. Δεν μου φαίνεται δηλαδή και τόσο οφ που θεωρούν οι συγκεκριμένοι οπαδοί ιδέα την ΑΕΚ. Οφ μου φαίνεται αυτό που έκαναν. Επίσης και εμείς, μπορεί φέτος το καλοκαίρι να μην αντιδράσαμε, την άνοιξη του 2008 όμως έγινε ένα τεράστιο συλλαλητήριο που αποτέλεσε καταλύτη για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Με άλλα λόγια θεωρώ ότι ακόμη και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο παράγοντας οπαδικός ρομαντισμός εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο.

 
At 8/16/2010 05:46:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

gia de grafeis oti eisai praktoras ths ayrianhs?

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home