Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2010

Ριμάιντερ

Εδώ και μήνες, κάθε που πλησίαζε Πακιστανός το παρμπρίζ της, είχε πάντα την ίδια εικόνα: εκείνη να του έλεγε ως συνήθως όχι, ο Πακιστανός ως συνήθως να επέμενε, εκείνη να επέμενε περισσότερο και τότε ο Πακιστανός να άρχιζε να της χτυπά το παρμπρίζ με το κοντάρι της βούρτσας, επαναληπτικά και με μανία, μέχρι που το παρμπρίζ να θρυμματιζόταν και μετά να μην υπήρχε τίποτα ανάμεσα στο κοντάρι και στο κρανίο της, το οποίο θα άρχιζε να χτυπιέται με ακόμη μεγαλύτερη μανία, ίσως ως βίαιη υπενθύμιση ότι τα πράγματα είναι λάθος που είναι έτσι και ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάψουν να είναι έτσι, μια υπενθύμιση που θα έμελλε να μην ξαναξεχάσει, ακριβώς επειδή θα της καρφωνόταν άπαξ δια παντός στο μυαλό.
Στην προσπάθειά της να απαλλαγεί από αυτήν την εικόνα είχε πάψει να λέει όχι, έλεγε ναι, με αποτέλεσμα να έχει ένα από τα πιο καθαρά παρμπρίζ στην πόλη, αλλά όχι και ένα από τα πιο καθαρά μυαλά, αφού η εικόνα δεν έλεγε να την αφήσει, έτσι ώστε ένα βραδάκι κι ενώ το πήξιμο ήταν ήδη στο φουλ, άνοιξε πανικόβλητη την πόρτα του αυτοκινήτου και το εγκατέλειψε τρέχοντας κι ουρλιάζοντας σε ένα φανάρι στο ύψος του Χίλτον.
Το αυτοκίνητο το μάζεψε γερανός και τα μυαλό της εν μέρει κάποια χάπια. Ωστόσο δεν ξανατόλμησε να οδηγήσει αυτοκίνητο και γενικότερα δεν πολυέβγαινε από το σπίτι της, μέχρι που πολλά χρόνια αργότερα αποφάσισε να μετακομίσει στο Πακιστάν, όπου και ξεκίνησε καριέρα παρία.

5 Comments:

At 1/03/2010 03:41:00 π.μ., Blogger vague said...

Υποθέτω ότι δεν θα εξελίχθηκε και ιδιαίτερα η εκεί καριέρα της.

Πολύ καλό!

 
At 1/03/2010 08:58:00 π.μ., Blogger Αταίριαστος said...

Πολύ καλό αρκεί να αλλάξουμε την τελευταία φράση
"όπου ξεκίνησε καριέρα καθαρίστριας παρμπρίζ στα φανάρια μιας κεντρικής οδού του Ισλαμαμπάντ"

 
At 1/03/2010 03:55:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

...και όλα αυτά
(μπαμπρίζ, αντιρατσισμός, πλύσιμο, ανθρώπινα δικαιώματα, σαπουνάδες, ευαίσθητη Αριστερά, έτσι θέλω, δώσε λεφτά, Ισλάμ),
μόνο και μόνο για να κονομάει η Πακιστανική Μαφία.
Μην βιαστείς να απαντήσεις, έτσι και αλλιώς είναι αργά,
μου τα έχουν εξηγήσει όλα φίλοι μου Πακιστανοί για το πως λειτουργεί αυτή η μαφιόζικη βιομηχανία.

 
At 1/03/2010 04:54:00 μ.μ., Blogger Unknown said...

Το κακό είναι ότι εαν επιμείνεις στο όχι και αυτός στο Ναί μερικές φορές τελικά καταλήγεις με λερωμένο παρμπρίζ από τα βρωμόνερα που σου πέταξε για να εκδικηθεί την άρνησή σου και δεν μπορτείς να οδξγήσεις.. Ετσι στο επόμενο φανάρι εκών άκων υποκύπτεις...

 
At 1/05/2010 03:12:00 μ.μ., Blogger jean couceau rouceau said...

καλός ο όλντμπόης.Αλλά δεν του 'πα εγω του πακιστανού να έρθει.Κι ουτε είμαι ο χριστός.Περισσότερο με σκώρο μοιάζω

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home