Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2009

Rewind

Ακολουθούν τα γεγονότα που στιγμάτισαν το 2009 στη συνείδηση όλων.
IΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
O Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπόλος αποκαλύπτει ότι ο απελευθερωθείς Περικλής Παναγόπουλος «έφαγε κοτόσουπα κατόπιν πίεσης», τονίζοντας τόσο το «κο», όσο και το «το».
Το πρώτο X Factor τελειώνει, στη σκηνή εισβάλλει το έπαθλο της μαύρης τζιπούρας και τότε η Κατερίνα Γκαγκάκη αφήνει ένα μακρόσυρτο οργασμικό «ααααααααα», ενώ αμέσως μετά -με τις κόρες των ματιών της διάπλατα ανοιχτές- κουνά το χέρι σαν να έχει μόλις βιώσει τα πάντα όλα και να μην αντέχει άλλο.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Σε μια κατακλυσμιαία πολιτισμική συνάντηση ο Βασίλης Καρράς διασκευάζει την «Πριγκηπέσσα» του Σωκράτη Μάλαμα, την ώρα που το φως της και το φως χορεύουν γύρω μας, απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται άλλωστε από την ερώτηση σταθμό που θέτουν ο ένας μετά τον άλλο οι πρωταγωνιστές του«Lost»: «When am I?»
ΜΑΡΤΙΟΣ
Φίλος που είχε πάει στην Ισπανία για να δει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ ανεβάζει στο You Tube βιντεάκι που έχει τραβήξει με την κάμερά του. Δείχνει τα τραγούδια πριν το γκολ του Καραγκούνη και τους πανηγυρισμούς μετά. Λίγες μέρες μετά το βίντεο είχε σβηστεί επειδή η Ουέφα είχε εγείρει θέμα copyright, αφού προφανώς θεωρεί ότι της ανήκει η εικόνα του φίλου μου και μερικών εκατοντάδων ανθρώπων δίπλα του, τη στιγμή που παραληρούν από χαρά και ενθουσιασμό.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Φωτογραφίζω νεαρό μαύρο μετανάστη την ώρα που κόβει κάθετα την Πατησίων φορώντας φανέλα Φαν Πέρσι (ενώ η Άρσεναλ είναι τίγκα στους μαύρους) και υπενθυμίζω για μια ακόμη φορά στον εαυτό μου γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο.
ΜΑΪΟΣ
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο Notis αποκαλύπτει: «Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη «σεξ» γιατί δεν είναι ελληνική».
Αμέσως μετά το τέλος του ματς Τσέλσι - Μπαρτσελόνα η ατάκα του Κώστα Βερνίκου «Και στην Ευρώπη γίνονται διαιτητικά λάθη, μόνο που εκεί ουδείς διανοείται να κατηγορήσει τους διαιτητές για σκοπιμότητα» δένει υπέροχα με το καροτσάκι του Μπάλακ στον διαιτητή, το «Fucking disgrace» που ολοκληρώνει το αμόκ του Ντρογκμπά και το «Αυτό ήταν που ήθελε η Ουέφα» του Χίντιγκ.
ΙΟΥΝΙΟΣ
Σαπίλα.
ΙΟΥΛΙΟΣ
Στο επιμνημόσυνο σόου για τον Μάικλ Τζάκσον, η μικρή του κόρη πάει να βάλει τα κλάμματα, λέγοντας ότι είχε τον καλύτερο πατέρα στον κόσμο. Μια κυρία δίπλα της πιάνει το μικρόφωνο. Νομίζεις πως πάει να της το απομακρύνει. Λάθος· της το προσάρμοζε καλύτερα στο στόμα, γιατί το κοριτσάκι στην ταραχή του δεν το είχε κεντράρει καλά.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Μια φωτογραφία από τις πρόβες των «Περσών» δείχνει επτά ταλαντούχους ηθοποιούς την ώρα που απαγγέλλουν εν χορώ με έξτρα παραμυθιασμένο βλέμμα. Πρόκειται για ηθοποιούς
που έχουν προλάβει να θητεύσουν δίπλα όχι σε απλούς σκηνοθέτες, αλλά σε Δασκάλους, οι οποίοι δεν κάνουν απλές πρόβες, αλλά σκάβουν την ψυχή, και αν η ψυχή τους τον χειμώνα σκάβεται από την μια πλευρά και το καλοκαίρι από την άλλη και τον επόμενο χειμώνα από την παράλλη, τότε το επίπεδο της αυτογνωσίας, ευαισθησίας και σοφίας που έχει κατακτήσει πρέπει να αγγίζει ήδη το ανεπανάληπτο.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Αιμίλιος Λιάτσος δηλώνει: «Το ντιμπέιτ πρέπει, επιτέλους, να γίνει με όρους δημοσιογραφικούς».
Σε προεκλογική διαφήμιση ο Γιώργος Παπανδρέου κηρύσσει το τέλος της εποχής των Μοnt Blanc, αφού χρησιμοποιεί Bic και μάλιστα
μεταχειρισμένο, με μελάνι που από πλάνο σε πλάνο ολοένα και λιγοστεύει, αφού στις διακοπές των γυρισμάτων μια το χρησιμοποιούσε ο Ραγκούσης και μια ο Παπακωνσταντίνου, με καπάκι που λογικό είναι κάπου να χάθηκε, αφού με δυο τρία στυλό τη βγάζει όλη η Ιπποκράτους, φτωχικά, νοικοκυρεμένα, διάφανα και σοσιαλιστικά
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Ο Σωκράτης Κόκκαλης
δεν κάνει ένσταση για το ματς του Πανσερραϊκού βραχυκυκλώνοντας προσωρινά το δημοσιογραφικό κύκλωμα που είχε υποθέσει ότι θα έκανε. Η παρεξήγηση λύνεται γρήγορα με ανάλυση της ειδοποιού διαφοράς μεταξύ Βάλνερ και Όγιος.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Gummy Bear και ο Αντώνης Σαμαράς θριαμβεύουν.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Με το που γίνεται γνωστό το σεξουαλικό ρεκόρ του Νίκου Αλέφαντου (1 ώρα και 45 λεπτά) ηχεί παγκόσμια κραυγή: «Κατούρα και λίγο». Την εισακούει ο Γιανς Λέμαν σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα την εισαγωγή νέου παιχνιδιού. Πρόκειται για το «Πάμε Στοίχημα Κατούρημα», όπου δεσπόζει το «Πρώτος παίκτης που θα πάει προς νερού του» και το Under - Over 2 1/2 (ψιλές) ανάγκες ανά ματς.
(Kείμενο γραμμένο για το «SMS» της «SportDay»)

8 Comments:

At 12/26/2009 05:19:00 μ.μ., Anonymous Γαϊδάρα said...

Απολαυστικός όπως πάντα!!!

 
At 12/26/2009 11:35:00 μ.μ., Anonymous N.Ago said...

Ξεπέρασες (τονίζω τόσο το «ξε», όσο και το «πε») και τον ...OldBoy! :)))
Υγεία και πάντα ο ίδιος!

 
At 12/27/2009 05:49:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Kαλο rewind...αλλα προτιμω να καλυψω τη σαπιλα του Ιουνη με μια λεξη..Vertigo!!!Γιατι μου χες φανει πορωμενος με την επανεκδοση του επους αλλα τωρα μου θυμασαι τα ξεφτυλικια του νοτη και του αλεφαντου..
Και αν πεις πως ηδη το ξεχασες το..."Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice" μου φαινεται πως κατι σου λεει..


Υ.Γ.Γιατι τιποτα δεν ειναι σαπιο στο βασιλειο του oldboy...:-)


akira 13

 
At 12/27/2009 11:27:00 π.μ., Blogger ΠΑΝΟΣ said...

Άψογο ποστ, πολύ πολύ ενδιαφέρον μπλογκ...

Ρε συ, μπας και είσαι κανένας φίλος που δεν ήξερα; :Ρ
Η ιστορία σου είναι σχεδόν ίδια με τη δική μου, αφού δεν έχω λογαριασμό στο γιουτιουμπ και έδωσα σε φίλο που ήμαστε μαζί στην Ισπανία να ανεβάσει το βιντεάκι το οποίο και κατέβασαν!!! Απίστευτο; Ένηγουέι...

Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά σε όλους

 
At 12/27/2009 05:45:00 μ.μ., Blogger TheCurlySue said...

polu kalo :)

 
At 12/27/2009 11:57:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Πάνο, για την ακρίβεια το σωστό είναι «φίλος φίλου». Φίλος μου δηλαδή που είχε πάει στην Ισπανία όταν γύρισε μου έστειλε το λινκ από το βίντεο που είχε τραβήξει ένας φίλος του και το οποίο την επόμενη εξαφανίστηκε. Οπότε καθόλου δεν αποκλείεται να είσαι εσύ.
Αkira 13, έπαθα Vertigo φαίνεται διαβάζοντας τα ποστ του Ιούνη και αποσυντονίστηκα ;)
Γαϊδάρα, Ν. Αgo & CurlySue, να ΄στε καλά.

 
At 12/28/2009 10:26:00 π.μ., Blogger kopria said...

Καλό... Πολύ καλό

 
At 12/28/2009 11:31:00 π.μ., Blogger ΦΙΛΙΠΠΟΣ said...

Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
..esi pou pou ksereis poio kala apo emas tous bloggerw se parakaloume na steileis kai se allous an theleis tin diefthinsi mas...to blog mas einai gia olous

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home