Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

Sunday Bloody Sunday

Περισσότερη ώρα έκανε;
1) Το πούλμαν να πάει από την Παιανία στο Φάληρο.
2) Ο μέσος εβδομηνταπεντάρης ψηφοφόρος για να καταφέρει να ψηφίσει αρχηγό της ΝΔ.
3) Ο Βύντρα να πάει στην μπάλα στην κεφαλιά που του πήρε ο Μέλμπεργκ στο πρώτο γκολ.
Ποιό ήταν το σύστημα που όλοι έλεγαν πως έπεσε χθες;
1) Όχι πάντως το σύστημα ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτό πολεμούσε τη Ντόρα.
2) Το 4-3-1- αγνώστου συστήματος Γκάμπριελ-1.
3) Το ανοσοποιητικό του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Με ποιούς τρόπους μπορεί να μην κερδίζει ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη;
1) Με δοκάρια, χαμένα πέναλτι και απίστευτα τετ α τετ, όπως πρόπερσι.
2) Ελέω επόπτη, όπως πέρσι.
3) Γιατί, φέτος, πώς να κερδίσεις ομάδα που έχει Όσκαρ και Λεονάρντο και σου βάζει μετά και Πάντο και Ντομί: υποτάσσεσαι στην ανωτερότητά της.
Αφού σήμερα είχαμε όλα τα ντέρμπι μαζεμένα, ποιό θα είναι το επόμενο;
1) Το Ντόρα - Βενιζέλος, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε νέο ριάλιτι του Mega, με τίτλο «Οι συντετριμμένοι νικητές της καρδιάς μας» και παρουσιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη.
2) Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός του Β' Γύρου, μόνο όμως εφόσον ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας. Αν τα πράγματα είναι οριακά, το αποτέλεσμα που θέλει θα το πάρει ο Ολυμπιακός (που θα κατέβει με τους Κόβατς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γιαννάκη Παπαδόπουλο, Κατσικογιάννη, Φετφατζίδη, Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη και φυσικά τους Πάντο, Ντομί, Όσκαρ, Λεονάρντο).
3) Το ντέρμπι του μπάσκετ όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα αλώσει το ΟΑΚΑ (Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα).

15 Comments:

At 11/30/2009 02:49:00 π.μ., Blogger masha nevalyashka said...

Περαστικά...

Πάντως, η εικόνα της Ντόρας εμφανώς σπασμένη, έχοντας αφήσει το φορετό χαμόγελο στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου της, δεν μπορείς να πεις, είναι κάπως παρήγορη...

 
At 11/30/2009 03:00:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

To χαμόγελο της είναι σαν του Τζόκερ: δεν την εγκαταλείπει ποτέ. Δεν είναι θέμα επιλογής δηλαδή.

 
At 11/30/2009 08:17:00 π.μ., Blogger Snowball said...

Τέτοια αγαλλίαση από τo στραπατσάριμσα της Ντόρας δεν περίμενα να νιώσω... Μεγαλύτερη και από αυτή των ντέρμπυ του Φαλήρου... :P

 
At 11/30/2009 10:09:00 π.μ., Anonymous Σωτήρης said...

Οδυνηρό αλλά Αληθές .
-Δε με λένε Ντόρα και Κυρ Ντόρα
και Αφέντρα Τσουτσουλομύτα,μόνο Θοδώρα με λένε, ούτε καν Θεοδώρα.
-Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα
από τον Παναθηναϊκό.

 
At 11/30/2009 02:21:00 μ.μ., Anonymous Finger said...

.... Ένας προφήτης μα Τι προφήτης...
(στο ρόλο του Graham Chapman ο Κώστας Γκόντζος)

http://2.bp.blogspot.com/_zi_nIifKr14/SxMEXWtfb1I/AAAAAAAAAnk/2bmopMotZgE/s1600/gkontzos.JPG

 
At 11/30/2009 02:53:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

remember remember the 29th of november

 
At 11/30/2009 03:48:00 μ.μ., Anonymous Να φυγει ο καρκινος said...

Αν δεν φυγει ο Ραλίστας και το βαρδινογιαννέικο δεν θα δούμε άσπρη μερα. Αυτοι φταινε και για τη χτεσινη ηττα. Εξ αιτίας τους η ομαδα δεν εχει ψυχη. Κι απο τη τσιγγουνια τους δεν εχει ούτε παιχτες σε θεσεις που καινε, όπως η άμυνα.

 
At 11/30/2009 04:00:00 μ.μ., Anonymous Παρασκευή 13 said...

Φιλαράκι έχεις κι εσύ τα κολλήματά σου. Το Βύντρα βγάζεις στη σέντρα; Και δεν είδες το πάρτι που κάνανε οι γαύροι από τη μεριά του Γιούρκα; Η ανυπαρξία του Κατσουράνη σού ξέφυγε, που άφηνε στρέματα ολόκληρα ελεύθερα στο κέντρο;

 
At 11/30/2009 04:03:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγούνται αυτήν την ώρα δέκα άτομα τα οποία συνελήφθησαν χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο Καραϊσάκη και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη των αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που διεξήχθησαν αντίστοιχα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μια ομάδα περίπου 6 χιλιάδων οπαδών επιχείρησαν να μπουν στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου χωρίς να διαθέτουν εισιτήριο. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν και τότε περίπου 500 οπαδοί τους επιτέθηκαν πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν εκ νέου προς την παλιά παραλιακή λεωφόρο. Κατά την απομάκρυνση τους οι οπαδοί εγκατέλειψαν δυο μοτοσικλέτες ενώ κατά την διάρκεια των επεισοδίων απο βόμβα μολότοφ προκλήθηκε πυρκαγιά σε μοτοσικλέτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά.

Η φωτιά κατασβέστηκε απο οχήματα της Πυροσβεστικής που έφτασαν στη περιοχή. Επίσης έγιναν επτά συλλήψεις και δυο προσαγωγές ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά απο πέτρες. Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν. Εξαιτίας των επεισοδίων η κίνηση των οχημάτων στο δρόμο μπροστά απο το γήπεδο διακόπηκε με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

 
At 11/30/2009 04:44:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Παρασκευή 13, κι όμως δεν έχω κόλλημα με τον Βύντρα. Αντίθετα παλαντζάρω παιχνίδι με παιχνίδι για να καταλάβω τι είναι τελικά: ένας μοντέρνο ποιοτικό μπακ ή ένας αμυντικός με έντονη ροπή στο να γίνεται μοιραίος. Είναι και τα δύο είναι σαφές, αλλά και ο Νασίφ Μόρις ποιοτικός ήταν και κάποια στιγμή δεν αντέξαμε το πόσο μοιραίος γινόταν και τον διώξαμε. Για χθες πάντως έχεις δίκιο. Αν φταίει ο Βύντρα μία, ο Κατσουράνης φταίει δέκα μία, η ανυπαρξία του οποίου μόνο με αυτή του Καραγκούνη μπορεί να συγκριθεί. Όσο για τον Σεϊταρίδη ξεχωρίζω τις δύο φάσεις, μία ανά ημίχρονο που δεν μπορούσε να προλάβει πάσα στα δύο μέτρα και η μπάλα βγήκε πλάγιο. Αλλά αν δεν ήταν έτοιμος φταίει ο Τεν Κάτε που τον έβαλε. Όσο για τον Ζαϊρί που ζάλισε εκτός από τον Γιούρκα και τον Σπυρόπουλο, με όλη την δεδηλωμένη απέχθεια που έχω για τον Κόκκαλη, του γυάλισε πέρσι, τον πήρε, όλοι έλεγαν τι να κάνει αυτός ο παίκτης, κι αυτός ο παίκτης κάνει και παρακάνει.

 
At 11/30/2009 04:46:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Finger, ότι ο Γκόντος βλέπει πολύ μπροστά το ήξερα. Αλλά νόμιζα μόνο στα του ποδοσφαίρου, δεν ήξερα ότι έχει χάρισμα και στην πολιτική.

 
At 11/30/2009 04:48:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Να φύγει ο καρκίνος», έχουμε ξεμπερδέψει με τους εμφυλίους και η πολυπόθητη αλλαγή έγινε. Από εκεί και πέρα ας μην ψάχνουμε ένα εξιλαστήριο θύμα για όλα.

 
At 11/30/2009 07:47:00 μ.μ., Anonymous Παρασκευή 13 said...

Αν φταίει ο Βύντρα μία, ο Κατσουράνης φταίει δέκα μία, η ανυπαρξία του οποίου μόνο με αυτή του Καραγκούνη μπορεί να συγκριθεί.

Όμως το Βύντρα έβγαλες στη σέντρα. Έχεις κόλλημα ότι κι αν λες.

 
At 12/01/2009 12:04:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Koίτα, προφανώς δεν πρόκειται να σε πείσω, γιατί είσαι ήδη πεισμένος. Πάντως αφενός το ποστ είναι μισοχιουμοριστικό και τα μισά που λέει αφορούν τη ΝΔ και άρα δεν είναι ποστ που αφορά αποκλειστικά το ντέρμπι, ώστε να του κάνει αναλυτική κριτική και αφετέρου αν θεωρείς ότι «βγάζω κάποιον στη σέντρα», με ποιά λογική να βγάλω τον Κατσουράνη που ως τώρα έχει προσφέρει 400% περισσότερα από το αναμενόμενο. Με τη λογική σου δηλαδή αν ο Κατσουράνης πρέπει να βγει στη σέντρα για μια άθλια εμφάνιση, ο Βύντρα για την τελευταία πενταετία τι πρέπει να πάθει; Αλλά γενικά δεν είμαι αυτής της λογικής και θεωρώ αυτές τις συζητήσεις άχαρες, ενώ κάθε παίκτη που φορά τη φανέλλα της ομάδας τον βλέπω πάντα με καλή προαίρεση.

 
At 12/01/2009 09:09:00 π.μ., Anonymous Παρασκευή 13 said...

Δεν είμαι ήδη πεισμένος.

Είμαι ήδη κολλημένος!

:-))

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home