Κυριακή, Ιουλίου 26, 2009

U 20

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρέπει να είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος αθλητικός παράγοντας της ιστορίας της χώρας, γιατί κατόρθωσε να χτίσει ό,τι πιο σπάνιο για τα γενικότερα νεοελληνικά δεδομένα: ένα οικοδόμημα με παράδοση, διάρκεια, αντοχή, το οποίο δεν εξαρτάται μόνο από τα εκάστοτε άτομα, αλλά στηρίζεται σε δομές που επιτρέπουν στα άτομα με το ξεχωριστό ταλέντο να αναδεικνύονται και να διακρίνονται.
Για την επιτυχία στο πανευρωπαϊκό των νέων κάτω από 20 ετών, ήταν φυσικό να μην χαρεί κανείς περισσότερο από μια κοπέλα της εντελώς δικής τους γενιάς, από την barely legal, Κάτια Δανδουλάκη.
Διαβάζoντας κανείς πως «η μοναδικότητα της γραφής του Μπόστ, παρουσιάζει την τραγική ηρωίδα του Ευριπίδη, σε μια κωμικοτραγική φιγούρα», δεν μπορεί παρά να θαυμάσει την κωμικοτραγική φιγούρα της Κάτιας, που προκειμένου να μπει εντελώς στο πετσί του ρόλου αναγκάστηκε -όπως αποδεικνύεται από τη φωτογραφία κράχτη- να χάσει τουλάχιστον σαράντα πέντε χρόνια.

4 Comments:

At 7/27/2009 02:50:00 π.μ., Anonymous anasthod said...

Από το Ηustler, barely legal για όσους κάνουν κέφι την πορνογραφία: http://barelylegal.com, ωστόσο δεν αποκλέιεται όσοι ενδιαφέρεστε να βρείτε νεαρές δασκάλες του σεξ στην Πατησίων, κοντά στο ομώνυμο θέατρο. Για τους μπασκετμπολίστες δεν έχω τίποτε να αναφέρω, έχω πολλά χρόνια να παίξω μπάσκετ, έκανα πρόσφατα μια απόπειρα σε videogame, στο ΝΒΑ live 2008 της ΕΑ, αλλά βαρέθηκα. Γήπεδο έχω περισσότερο από μια δεκαετία να επισκεφτώ.

 
At 7/27/2009 03:00:00 π.μ., Blogger vague said...

"Γι' αυτόν τον ρόλο και την ψυχή μου στο διάβολο πουλάω", φέρεται να είπε σε συνέντευξη τύπου η γνωστή ηθοποιός. :))

 
At 7/29/2009 01:31:00 π.μ., Anonymous henriksen said...

πες μου ότι το λες ειρωνικά για τον Βασιλακόπουλο.. Έλεος δλδ ο άνθρωπος έχει πάει πίσω το Ευρωπαϊκό μπάσκετ όσο κανείς...

 
At 7/29/2009 01:35:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Mπα, σοβαρολογώ. Το ποστ για το ελληνικό μπάσκετ μίλαγε όμως, όχι για το ευρωπαϊκό ;)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home