Σάββατο, Μαΐου 09, 2009

Λήγω σαν Κοινοβούλιο

Αιφνιδιαστική λήξη ποιών ακριβώς εργασιών;
Αυτών που ουδέποτε έλαβαν χώρα επειδή δεν το επέτρεψε ο Σανιδάς;
Αυτών που έλαβαν χώρα με μόνη την αντιπολίτευση παρούσα, αφού τα συμπολιτευόμενα πρόβατα τα είχε αποσύρει ο τσοπάνης;
Αυτών που έλαβαν χώρα με την εφεύρεση της λευκής ψήφου;
Η Β' Τακτική Σύνόδος της ΙΒ' Περιόδου της Βουλής πολύ πριν λήξει
με το σχεδόν έτσι θέλω
είχε καταευτελιστεί με το ακριβώς έτσι θέλω.

9 Comments:

At 5/09/2009 01:25:00 π.μ., Blogger μ said...

Απογοήτευση, αποστροφή, απόγνωση.

 
At 5/09/2009 02:18:00 μ.μ., Blogger Χρήστος Α. Μιχαήλ said...

Τι τα θες.

Πάλι μύτη δεν θα ανοίξει.

Εμείς ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.

 
At 5/09/2009 03:41:00 μ.μ., Anonymous Θεόδωρος Αναστασίου said...

KOSTAS TRENT

4/11/2008 11:05:02 πμ
"Συγγνώμη.... αλλά για τα αλβανάκια στα ελληνικά σχολεία ; Γιά το ''συνωθούνταν στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922"; Γίά το βιασμό της Αμαρύνθου ; Γιά τον αλβανό σημαιοφόρο των Ν.Μουδανιών ; Γιά την κα Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου; Γιά τους ...ιερείς στο μάθημα των...κατηχητικών-Θρησκευτικών ; Γιά τα πολυπολιτισμικά σχολειά; Η σεξουαλική καταπίεση των εφήβων κτλ. μόνο σας ενδιαφέρει ; Τά ρόζ ; Είσθε σ' ...επαφή ; Ή μήπως είσθε ε κ τ ό ς του χώρου ; Αναρωτιέμαι....". - Ένα σχόλιο ως απάντηση σε δικό μου μήνυμα σε σινεκριτική στο ηλεκτρονικό περιοδικό αθηνόραμα για όσους ενδιαφέρονται για τα θιγούμενα ζητήματα κι επιθυμούν να διατυπώσουν τις απόψεις τους. Δεν ξέρω πώς ο χρήστης KOSTAS TRENT γνωρίζει περί σεξουαλικής καταπίεσης των νέων και σε ποιό χώρο βρίσκεται ώστε να γνωρίζει τι κάνουν οι νέοι στις ιδιωτικές τους ερωτικές στιγμές, στις σεξουαλικές τους συνευρέσεις, εγώ βρίσκομαι εκτός τέτοιου χώρου και δεν ξέρω ούτε με αφορά το τι κάνουν οι νέοι στις σεξουαλικές τους συνευρέσεις. Επιπλέον, το τι κάνει η κα Γιαννάκου-Κουτσίκου, ποιά η εθνικότητα των σημαιοφόρων στα σχολεία και των υπολοίπων μαθητών, αποτελούν ζητήματα τα οποία δεν με αφορούν, όπως και δεν με αφορούν οι βιασμοί εκτός αν συμβαίνουν στα videogames στα οποία αρέσκομαι ως gamer. Περί ροζ αρκούμαι στο χρωματικό κύκλο και σε αυτήν την ερμηνεία των χρωμάτων, ενώ για το 1922 και ό,τι συνέβη τότε, ούτε μπορώ να κάνω τίποτε προς "επανόρθωση", αλλά ούτε και είμαι ιστορικός/χρονογράφος προκειμένου να ασχοληθώ. Για τους ιερείς στο μάθημα των κατηχητικών-θρησκευτικών τι μπορώ να εκφέρω εφόσον έχω διαφορετική ειδικότητα, ενώ δεν έχω κάνει έρευνα για το τι συμβαίνει στα πολυπολιτισμικά σχολεία και ποιά η αποτελεσματικότητά τους. Προφανώς δεν είμαι σ'επαφή με τα εν λόγω ζητήματα, ωστόσο δεν αποκλείεται να απασχολούν κάμποσους άλλους σχολιαστές κι επισκέπτες σε αυτό το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρονται παρόμοια θέματα ιστορικού, κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου, είτε επίκαιρα, είτε όχι.

 
At 5/09/2009 06:47:00 μ.μ., Blogger Βάσκες said...

2:

1) Δεν περιμένω τίποτε λιγότερο από την Νέα Διακυβέρνηση την ντυμένη στα ολοκαίνουργια ρούχα του βασιλιά.

2) Old Boy, μήπως έχεις alter ego (εν είδει Πεσσόα) τον Anasthe αλλέως πως Θεόδωρο Αναστασίου, αλλέως πως KOSTAS TRENT, τον γνωστό καταζητούμενο τον πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών; Μήπως γελάς μπροστά στα 1400Χ1050 pixel της LCD οθόνης σου, στην άνεση του γραφείου σου (ή μήπως του καναπέ) όταν έχοντας ήδη ποστάρει για την ημέρα, ξαναμπαίνεις να σχολιάσεις ως νέος Tyler Durden του unnamed ήρωα σου;

Μια υπόθεση εργασίας αλλέως πως λέμε καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

 
At 5/10/2009 01:30:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"2) Old Boy, μήπως έχεις alter ego (εν είδει Πεσσόα) τον Anasthe αλλέως πως Θεόδωρο Αναστασίου, αλλέως πως KOSTAS TRENT, τον γνωστό καταζητούμενο τον πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών; Μήπως γελάς μπροστά στα 1400Χ1050 pixel της LCD οθόνης σου, στην άνεση του γραφείου σου (ή μήπως του καναπέ) όταν έχοντας ήδη ποστάρει για την ημέρα, ξαναμπαίνεις να σχολιάσεις ως νέος Tyler Durden του unnamed ήρωα σου;"

τρομακτικό, αυτό περνούσε κι από το δικό μου το μυαλό!
...λεες;
...έχει γούστο....

 
At 5/10/2009 02:32:00 μ.μ., Blogger Vicky said...

[ Συγνώμη, κι εγώ κάτι άσχετο θέλω να πω με αφορμή το 'γνωστό καταζητούμενο τον πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών'. Εαν σας τύχει ερώτηση για ηπείρους, στην Αμερική η σωστή απάντηση είναι επτά. Έτσι έχασα ένα trivial τις προάλλες :S ]

Γεια σου Καραμανλή με τα ωραία σου..

 
At 5/10/2009 03:22:00 μ.μ., Blogger Νίκος Κιτωνάκης said...

Ο πρωθυπουργός είναι πολύ απασχολημένος με το να είναι ξεκάθαρος και αμείλικτος. Αφήστε τον να εργαστεί!

 
At 5/27/2009 08:18:00 μ.μ., Anonymous anasthod said...

με όλο το θάρρος, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει από τώρα τη διαφημιστική εκστρατεία έχοντας μετατρέψει τη Ζάκυνθο σε Κούβα του '70 με εμβατήρια αριστερών μουσικών παλαιάς κοπής (μπεκρούλιακες και χασικλήδες οι περισσότεροι). Οι απορίες μου είναι γιατί δεν κερνάνε κανά χασισάκι να γίνει το κόμμα ανάρπαστο και γιατί τα Κουβανά ριζοσπαστικά μελαμψά κορίτσια με τα λατρευτά στήθη δεν εκδίδονται, κι αυτό διότι αν περιμένουν τον Γιώργο (τον Νταλάρα) να δωρίσει το καγιέν του στους φτωχούς αγρότες, τον ήπιανε.

 
At 5/27/2009 08:46:00 μ.μ., Anonymous anasthod said...

να μην παρεξηγηθούμε άνευ λόγου, εγώ γράφω και καμιά μαμακία να περάσει η ώρα, καθόλου δεν με ενοχλεί οποιοδήποτε κόμμα κι αν εισέλθει στην πολιτική εξουσία, εφόσον αποτελέσει βούληση της πλειοψηφίας. Αν μη τι άλλο κι εγώ ενίοτε γίνομαι μπεκρούλιακας και μου αρέσει το χασίς. Άλλωστε τι πιο σοφό από μια πολιτική πολυφωνία προς συνεργασία για τα κοινά συμφέροντα του λαού, εκτός από τη διεκδίκηση μιας αξιοπρεπούς, άνετης ζωής για τους πολιτικούς.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home