Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2009

Οι μπάτσοι πουλάνε τη ντονατίνη

Στις προκηρύξεις τίποτα δεν μπαίνει τυχαία. Όταν λοιπόν μια και μόνο λέξη γράφεται ξεκάρφωτα με κεφαλαία, γράφεται φαινομενικά και μόνο ξεκάρφωτα.
Γι΄αυτό ενώ η πρώτη προκήρυξη στάλθηκε στον ΔΟΛ, η δεύτερη θα παρουσιαστεί απευθείας από την Ανατροπή, συνοδευόμενη από γκάλοπ της GPO, όπου οι μετρ της ευφυϊας και των αριθμών, Κώστας Γαλάνης και Τάκης Θεοδωρικάκος, θα παρουσιάσουν καυτές ερωτήσεις όπως: «Ποιά είναι η καταλληλότερη για Ε.Ο, η ΣΕΧΤΑ ή ο Επαναστατικός Αγώνας;» και «Πιστεύετε ότι το αντάρτικο πόλης είναι προτιμότερο να διεξάγεται στα Εξάρχεια ή στο άβατο του εχθρού;».
Και όχι, δεν θα είναι ακραίο για τον Πρετεντέρη να φιλοξενήσει σεχταριστή στην εκπομπή του, αφού έχει τολμησει να κάνει και πιο ακραία πράγματα, έχει πάρει συνέντευξη και από τον ίδιο τον Τσίπρα.
Υπάρχουν σήμερα Θεοδωράκηδες και Χατζηδάκιδες; Ελύτηδες και Σεφέρηδες; Μπιθικώτσηδες και Καζαντζίδηδες; Δομάζοι και Δεληκάρηδες; Παρακμή πολιτιστική παντού. Αχ, στην εποχή μας. Διαβάζαμε τότε προκήρυξη της 17Ν και τη συζητούσαμε για μέρες. Άλλα πνευματικά μεγέθη. Μια προκήρυξη δεν είναι ικανοί να γράψουν οι σημερινοί. Δυστυχώς κάνουμε κύκλο και καταλήγουμε πάντα από εκεί που ξεκινάμε: δεν υπάρχει Παιδεία. Από το μηδέν πρέπει να ξαναχτιστεί ολόκληρο το εκπαιδευτικό μας σύστημα.
Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής ... Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση ... Ήδη γνωρίζουμε πως μερικές δεκάδες μαχητές, γυναίκες και άντρες, προετοιμάζονται να περάσουν στη πρώτη γραμμή της ένοπλης αντεπίθεσης.
Καλώς σας βρήκα, αδέλφια.
Για να είμαι πανέτοιμος ξεκίνησα εντατικές προπονήσεις τυπώνοντας φωτογραφίες καπς χου ιτ ντόνατς επί των οποίων βάλλω με νταρτς. Όταν το νταρτ βρίσκει τον κάπ μέσα από την τρύπα του ντόνατ το σκορ μου διπλασιάζεται.
Εν τω μεταξύ αρχίζει να ξεκαθαρίζει η αρχικά θολή εικόνα του πυροβολισμού του σεκιουριτά έξω από το σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη. Σύμφωνα με την βλητική έκθεση και αυτοψία η σφαίρα του αστυνομικού προσέκρουσε στην τρίτη κατά σειρά πακτωμένη μπάλα από μπετόν επί της οδού Τζαβέλα. Πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται τους τελευταίους μήνες η συγκεκριμένη τσιμεντένια μπάλα, γεγονός που την καθιστά υπότροπη. Ήδη αυτήν την ώρα η μπάλα οδηγείται ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα διατάξουν την προφυλάκισή της, ενώ δεν αποκλείεται να συσχετισθούν οι δικογραφίες και με άλλη παλαιότερη που είχε σχηματισθεί μετά από καταγγελία του Ίβιτσα Όσιμ ότι η μπάλα είναι πόρνη. Ακόμη πάντως κι αν αποδειχθεί ότι ο Βοσνιοκροάτης μιλούσε για άλλη μπάλα, η μπάλα της Τζαβέλα αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι πρέπει να σε θέλει κιόλας κι όταν η στρογγυλή θεά έχει κέφια ή ακεφιές κανείς δεν μπορεί να της πάει κόντρα.
Άλλες πληροφορίες πάντως ξαναμπερδεύουν την κατάσταση μιλώντας για σκόπιμο πυροβολισμό του σεκιουριτά, καθώς στοχοποιώντας η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ τους αστυνομικούς («αρχίστε να υποβάλλετε παραιτήσεις γιατί αλλιώς θα ξεκινήσετε να μετράτε τάφους»), οφείλει να γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί μπορεί να συμμορφωθούν, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι και να αφήσουν με τις παραιτήσεις του την ασφάλεια των πολιτών στα χέρια των σεκιουριτάδων:
«Στην πρώτη μας ενέργεια, ως ΧΕΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, στοχοποιήσαμε τις εταιρίες ιδιωτικής φύλαξης. Τώρα είναι οι δικοί μας μαχόμενοι σχηματισμοί ενάντια στο μισθοφορικό στρατό του καθεστώτος. Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε σεκιουριτά κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής».
OXI ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ

12 Comments:

At 2/05/2009 09:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΠΑΙΧΤΟ!
Εισαι μεγάλος
Γεωργία

 
At 2/05/2009 09:53:00 μ.μ., Blogger xasodikis said...

Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με το ποστ, αν βέβαια θέλεις να πεις κάτι συγκεκριμένο, πέρα από το να σκιαγραφήσεις (τι είπα πάλι :) το άρτζι-μπούρτζι και λουλάς σκεπτικό της προκήρυξης της ΣΙΕΣΤΑΣ.

Έχω να παρατηρήσω επίσης ότι οι περί ων ο λόγος σεχταριστές μάλλον διαβάζουν πολλά κόμικς του Φρανκ Μίλερ, όπου πράγματι οι καπς τρώνε διαρκώς ντόνατς. Στα καθ' ημάς, αν έπρεπε οπωσδήποτε να αναφερθούν σε κάποιο πρόχειρο έδεσμα με τρύπα, μάλλον θα ήταν προσφορότερο το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Άντε καλό βράδυ!

 
At 2/05/2009 10:23:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΠΑΙΧΤΟ!
Εισαι μεγάλος
Σαμάνθα

 
At 2/05/2009 11:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

το σημείο αναφοράς του τίτλου του post γίνεται προφανές από το link στο οποίο παραπέμπει ένα click στο ψευδώνυμό μου. Πάντως, ουδέποτε κατάφερα να συμβιβάσω στο λεξιλόγιό μου τη λέξη "μπάτσος". Ακαλαίσθητη και αταίριαστη, μόνο ειρωνικά μπορώ να τη χρησιμοποιήσω προς αυταναίρεση.

 
At 2/06/2009 12:22:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τόσες δεκαετίες τα πολιτικά κόμματα, η δικαστική και εκτελεστική εξουσία απέδειξαν τα συμφέροντα του κατεστημένου που εξυπηρετούν. Η εποχή των αναλύσεων έχει πλέον λήξει...

“Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable.” JFK

Ekato louloudia anthisan, htan ola plastika, ntemonte stolismena me fraxies kai sextes apo th dekaetia tou 70.

 
At 2/06/2009 01:19:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

«Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με το ποστ, αν βέβαια θέλεις να πεις κάτι συγκεκριμένο»

Εν είπα, ότι ουδέν είπα ;)

 
At 2/06/2009 02:11:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Mhpws en oides oti ouden oides ;)

ta prwta dyo sygkrinontai metaksy tous. Kai kata synepeia to trito einai symperasma diko mou peri ths, kata thn apopsh mou, parwxhmenhs ideologias, fraseologias kai tropou drashs

 
At 2/06/2009 02:23:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

H dhlwsh tou JFK ousiastika apotelouse aitiologhsh-parakinhsh twn ypo kommounistika kathetwta na katafygoun sth via.

Paromoiws h dhlwsh auth ths prokhrykshs apotelei gia mena th vasiki aitiologhsh pou dinetai apo th organwsh gia thn enoplh via

 
At 2/06/2009 02:59:00 π.μ., Blogger Unknown said...

Είσαι μέγιστη μορφή old-boy

Ρε πούστη πως τα έφερες και πως τα κατάφερες ένα θέμα πολύ ζόρικο το μετετρέψες σε χαβαλέ δεν μπορώ να σε πιάσω.

Πάντως για να σοβαρεύσουμε στην Πατρίδα μας μια ζωή ΣΕΚΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ κυριαρχούνε και τώρα προσπαθούν να μας ταίσουν κουτόχορτο.

Οχί φίλε old-boy τα παιδιά μέσα στην πλατεία ονειρεύονται και αγαπάνε, δεν δολοφονούν και δεν προσκυνάνε....

Αφιερωμένο το κομμάτι αυτό στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=AemG7-gSWOU



Και μην ξεχνάμε απο τις 6 του Φλεβάρη και κάθε παρασκευο Σαββατο κύριακο μέχρι το Πάσχα όλοι στο Σταυρό του Νότου για να δούμε τον παιχταρά που παίζει στο video.

 
At 2/06/2009 11:14:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"οι περί ων ο λόγος σεχταριστές μάλλον διαβάζουν πολλά κόμικς του Φρανκ Μίλερ, όπου πράγματι οι καπς τρώνε διαρκώς ντόνατς."

Δε χρειάζεται να διαβάζουν τέτοια κόμιξ, άσε που το διάβασμα κουράζει ακόμα κι αν συνοδεύεται από εικόνες.

Αρκεί να έχουν δει 2-3 κλασικές αμερικάνικες ταινίες "δράσης" ή έστω 1-2 αμερικάνικα σίριαλ. Εδώ ο ντονατιστής μπάτσος είναι εκ των ουκ άνευ (μάλλον έχουν ρίξει φράγκα οι ντοτανοπαραγωγοί, τι μάλλον δηλαδή, σίγουρο είναι).

Που πάει να πει, πολύ αμερικανιά αυτή η σέχτα. Μα πάάάάρα πολύ αμερικανιά.

 
At 2/06/2009 07:59:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΠΑΙΧΤΟ!
Εισαι μεγάλος
Konstantina

 
At 2/07/2009 11:11:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Tho και ανωνυμε 2/06/2009 07:59:00 μμ, πολυ πετυχημενο ...
Afroxylanthi

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home