Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2009

ΟΛΑ 19

Τον αποτροπιασμό τους για την καταδίκη και την βαθύτατη ανησυχία τους για το είδος του μηνύματος που εκπέμπουν τέτοιου είδους δικαστικές αποφάσεις σε μια περίοδο πανθομολογούμενης έκπτωσης των αξιών εξέφρασαν με κοινή δήλωσή τους οι Μάνος Ελευθερίου, Γιώργος Κιμούλης και Γιώργος Νταλάρας.

22 Comments:

At 1/28/2009 07:34:00 μ.μ., Blogger costinho said...

Και κάποιοι δικηγόροι. Ηλεκτρονικοί.

 
At 1/28/2009 07:40:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Είναι γνωστό ολδ μου πως τα ΟΛΑ τα σκατά δεν έχουν την ίδια μυρωδιά.
Ιδίως τα τηλεοπτικά.
Αυτό ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι των προαναφερθέντων.
(δίνω άφεση στον Ελευθερίου. ο συγγραφέας πρέπει να συναναστρέφεται ακόμα και με το χειρότερο απόβρασμα. είναι κι αυτό μέρος του μελανιού του;-)

 
At 1/28/2009 07:50:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Eγώ πάλι για τον Ελευθερίου στεναχωρήθηκα. Και δεν είναι θέμα εστετισμού, δεν με ενοχλούν όσα λέει για τους σκυλάδες. Δεν θα στεναχωριόμουν δηλαδή αν είχε πάει στο «ΟΛΑ» πριν δυο χρόνια.

 
At 1/28/2009 08:47:00 μ.μ., Blogger Unknown said...

Πω πω τον τσακίσανε τον άνθρωπο!
Νισάφι πια η τόσο ανάλγητη και σκληρή Δικαιοσύνη!!

 
At 1/28/2009 09:10:00 μ.μ., Blogger Unknown said...

Ο άλλος πάντως πρόλαβε και βγήκε εγκαίρως από τη μπανιέρα...

 
At 1/28/2009 10:12:00 μ.μ., Blogger Αθ. Αναγνωστoπουλος said...

Παρατηρώ ότι οι σχολιαστές ενθουσιάστηκαν για την καταδίκη ΚΑΙ για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων... Πάντα τέτοια.

 
At 1/28/2009 10:20:00 μ.μ., Blogger lemon said...

Εγώ πάλι νόμισα πως κάνεις πλάκα. Κι έπαθα πιο μεγάλη πλάκα βλέποντας στα σχόλα πως δεν αστειευόσουν..

 
At 1/29/2009 01:43:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Lemon, όχι. Καμιά φορά αστειεύεται η πραγματικότητα. Και συνδυάζοντας τις πληροφορίες σκέφτομαι ότι καθόλου τυχαία δεν τους κάλεσε μια μέρα πριν τη δίκη του. Αν γνώριζαν ότι έπαιζαν το ρόλο υπερασπιστικού όπλου ή όχι, λίγη σημασία τελικά έχει.

 
At 1/29/2009 02:01:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Χρίστο Βάρδακα, δεν είναι μικρή η ποινή.
Αθ. Αναγνωστόπουλε, στη συγκεκριμένη υπόθεση γιατί σε ενοχλεί η καταδίκη και με βάση το νόμο περί ασέμνων;

 
At 1/29/2009 12:08:00 μ.μ., Blogger Unknown said...

Η ποινή είναι αστεία. Προφανώς εδόθη με αναστολή ή, αν υπήρχε προηγουμένη καταδίκη και μη λευκό ποινικό μητρώο, με εξαγορά, δηλ. με ελαχίστη οικονομική επιβάρυνση.
Οι καταδικασθέντες με την χωρίς έγκριση δημοσίευση φωτογραφίας (που έκλεψαν)η οποία απεικονίζει προσωπικές ερωτικές στιγμές δύο προσώπων (το ένα των οποίων δεν εγνώριζε καν ότι είχε φωτογραφηθεί!!) αύξησαν σηαμντικά την κυκλοφορία της Εφημερίδας τους και κατά συνέπεια τα έσοσδά τους από τις πωλήσεις της και κυρίως από την αύξηση της διαφημιστικής δαπάνης.
Επομένως εξακολουθεί η επίλήψιμη αυτή ποινικώς ενέργεια να παραμένει, παρά την επιβληθείσα ποινή, άκρως κερδοφόρος γοια τοιυς δράστες.
Το έγκλημα στην Ελλάδα πάντοτε συμφέρει ακόμη και εάν ο δράστης τιμωρηθεί από τα Δικαστήρια!!

 
At 1/29/2009 01:20:00 μ.μ., Blogger Αθ. Αναγνωστoπουλος said...

Ολντμπόυ, δεν με ενοχλεί μόνο στην συγκεκριμένη υπόθεση, με ενοχλεί γενικά ο νόμος περί ασέμνων. Αλλά και αν ακόμη δεν διαφωνούσα μαζί του, δεν θα μπορούσε παρά να με εξοργίζη η τυχαία και αυθαίρετη εφαρμογή του.

 
At 1/29/2009 04:51:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

H γενική ενόχληση από το νόμο είναι άλλη κουβέντα με την οποία μπορεί να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει κανείς. Εδώ όμως γιατί είναι αυθαίρετη;

 
At 1/29/2009 04:52:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Χρίστο Βάρδακα, γενικά έχεις δίκιο. Από την άλλη όμως υπάρχει ένα προϋπάρχον πλαίσιο ποινών και με βάση αυτό κρίνει κανείς αν η ποινή είναι χαριστική ή όχι.

 
At 1/29/2009 06:20:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Για λόγους άσχετους με τον νόμο περί ασέμνων, πικράθηκα που είδα τον Ελευθερίου (στο trailer, γιατί κάποια σκατά επέλεξα να μην τα τρώω).
Από τους άλλος δυο δεν περιμένω τίποτα να με ενδιαφέρει.

 
At 1/29/2009 09:26:00 μ.μ., Blogger Αθ. Αναγνωστoπουλος said...

Όταν από όλα τα περίπτερα που κρεμάνε τσόντες, από όλα τα ντιβιντάδικα που νοικιάζουν τσόντες και τα λοιπά και τα λοιπά, κανείς εκ των οποίων δεν διώκεται, ξαφνικά ξεσπάει ένας αρχαίος νόμος στο κεφάλι του τυχόντος, αυτό είναι αυθαιρεσία. Δεν είναι κράτος δικαίου, είναι κράτος ατυχίας.

 
At 1/30/2009 12:32:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν είναι το ίδιο όμως οι κρεμασμένες τσόντες στα περίπτερα με την πρωτοσέλιδη φωτογραφία της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της χώρας.
Δηλαδή αν αύριο άρχιζαν όλες οι σοβαρές εφημερίδες κι έδειχναν πρωτοσέλιδα τσιμπούκια δεν θα υπήρχε παράβαση του νόμου επειδή έχουν αυτά πάψει να θεωρούνται άσεμνα;

 
At 1/30/2009 09:36:00 π.μ., Blogger Αθ. Αναγνωστoπουλος said...

Είναι ακριβώς το ίδιο, όλοι υποκείμεθα στους ίδιους νόμους.

"Δηλαδή αν αύριο άρχιζαν όλες οι σοβαρές εφημερίδες κι έδειχναν πρωτοσέλιδα τσιμπούκια δεν θα υπήρχε παράβαση του νόμου επειδή έχουν αυτά πάψει να θεωρούνται άσεμνα;"

Τόσο καλό που δεν μπορώ να το ελπίζω. Είχε συμβή με το ΚΛΙΚ προ κάμποσων ετών, όταν είχε δημοσιεύσει πέη στο εξώφυλλο, είχε κατασχεθή κιόλας, μεγάλη επιτυχία της αστυνόμευσης των ηθών και αυτή.

 
At 1/30/2009 11:48:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

δεν έπρεπε να κατασχεθεί το αριστερό κλικ
δεν έπρεπε να πετύχει με αυτόνα τον τρόπο η αστυνόμευση ηθών
μα γιατί αν είναι Ποινικολόγος ο άνθρωπος, ο εραστής, ο ηγέτης, ο φιλαρμονικός δρυοκολάπτης, τα μέσα έγκατα του φόνου, το σιωπηλό παρατηρητήριο της κραυγής, θα πρέπει να φέρει τον τρόμο στην καρδιά μας
μ' απίστευτες σκηνές απελευθερώσεως
ωσάν εκδίδεται με πέη το έντυπο κερδίζοντας εμείς -Ποινικολόγοι κ' ερασταί, παρατηρηταί και φόνοι- σ' ελευθερία.

 
At 1/30/2009 05:16:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ε όχι και αριστερό το κλικ. Εντάξει στην εποχή του ξεκίνησε μια τάση (ολέθρια στη συνέχεια) για ψευτο-απελευθέρωση από τα "ταμπού" κλπ κλπ...Και καλά δηλαδή, γιατί επί της ουσίας έδωσε το έναυσμα σε ένα σωρό δήθεν απελευθερωμένους να δείξουν το καφριλίκι τους όχι μόνο χωρίς τύψεις αλλά με μεγάλη περηφάνεια...όχι όμως και αριστερό, μην τρελαθούμε...

 
At 1/31/2009 03:16:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ασφαλώς. αριστερό κλικ είναι μόνον το δεξί κλικ. πέντε κόμματα με μία πολιτική. και δεν ξέρεις, αν πρέπει να πας ένα κλικ αριστερά, τι θα σου ξημερώσει πάνω στον ελληνικό όσο και γαλάζιο ουρανό. και έδωσαν οι εξαφανισμένοι διλοφόσαυροι τις θέσεις των εις Μανουήλ Γλέζον-Πανσέληνον, Νικόλαον Κωνσταντόπουλον-Ευλογητόν, και αριστερός ταυτοποιείσαι αν νιώσεις με θρασύδειλη νεοφιλελεύθερη ελληνικότητα την πειραματική θεσμολαγνεία στο πετσάκι σου (=Ποινικολόγος Νατάσσα). δηλαδή αριστεριστής. γιατί αριστερές πεποιθήσεις είναι άλλο πράμα. πρέπει να λες όχι δεν πουλάμε στην πανταχουπαρούσα εκμετάλλευση, να μπορείς να πεις ότι οι ζωντανοί δεν μπορούν να πάθουν οικονομική κρίση, να βλέπεις ΚΡΑ, να χαίρεσωσάν βλέπεις τον καπετάνιο Ανδρέα Ζέππο.

 
At 1/31/2009 11:25:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Το Κλικ(επι Κωστοπουλου) τοτε το μααακρινο 1993;-) δεν ειχε εξωφυλλο τα Πεη:-)
Τα ειχε σε δισελιδο μεσα στο περιοδικο. Ασε που σαν φωτο την ειχαν κλεψει απο το αυστραλιανο γυναικειο περιοδικο Cloe(τωρα τι το ψαχνεις το διπολο ηθη-δικαστικη εξουσια Αθανασιε μου?αφου οι προισταμενοι σας ενα ζεοντα αρτηριοσκληρωτισμο τον εχουν. δεν τους αποκαλεις και τον ανθο της προοδευτικης και innovative οπτικης πανω στα πραγματα. μετα τη προασπιση των οποιων ηθων στα μισθολογικα εξαντλουν ολη τους τη μαχητικοτητα;-)

@ανωνυμος 5:16:το lifestyle καφριλικι τελικα ειναι το χειροτερο.γιατι καμωνεται το cool ενω στη πραγματικοτητα ειναι θεοκουλο(ασε που οι επιζησαντες ρεκτες του απο τα αληστου 90s, με τα prozac και τα xanax βαστιουνται για να αντεπεξελθουν τα χρυσα μου..)

 
At 2/01/2009 01:21:00 μ.μ., Blogger hemin said...

εγώ συμφωνώ γενικά με ότι και αν συμφωνείτε και διαφωνώ γενικά με ότι διαφωνείτε. Γιατί είναι κουταμάρες ειδήσεις αυτά. δεν μας ενδιαφέρουν, δεν γνωρίζω τον θέμο , ούτε τον μάνο, ούτε κανένα σας. Και γιατί μπήκα εδώ μέσα να γράψω αυτά τα πράγματα δεν ξέρω. απλά αυτό το θέμα είναι άσχετο με την πραγματικότητά μου. είναι σχετικό με μια μίζερη νεοελληνική πραγματικότητα που ζούσε κάποτε μέσα μου αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει. ελπίζω να βρείτε το φως σας. αμήν και τρις αλή.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home