Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2008

20525/ΠΒ

20525/ΠΒ (αρχικά που κατ΄ άλλους σημαίνουν Πολύδωρας Βύρων και κατ΄άλλους Πραίτωρ Βαρά, αλλά πάντως όχι Πελέκη Βουλγαράκη) είναι το καλλιτεχνικό της «πειστήριας βολίδας», η οποία, ό,τι κι αν λένε τα ρεπορτάζ, έχει ήδη κρίνει ένα σημαντικό ποσοστό της υπόθεσης, βελτιώνοντας ιλιγγιωδώς την θέση του κατηγορουμένου.
Τις αμφιβολίες μου για το θέμα τις εξέθεσα πριν λίγες μέρες, αλλά πλέον καθίστανται άνευ νοήματος, αφού όταν μιλά το διοξείδιο του πυριτίου όλα τα λόγια που έχουν ειπωθεί κι όλα τα λόγια που πρόκειται να ειπωθούν είναι τελικά δευτερεύουσας και συμπληρωματικής σημασίας.
Εν πάση περιπτώσει, μια υποσημείωση της ιστορίας θα γράψει ότι σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα κι έφτασε να αναβάλει εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις στη Γαλλία, ο τόπος του εγκλήματος θα εξεταστεί όχι απλά κατόπιν εορτής, αλλά ενδεχομένως και κατόπιν εορτών, χρόνια πολλά σε όλους, να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, βρε.
Αυτά τα «contaminated» που ακούμε στις ταινίες και τα σίεσάι, είναι για τις ταινίες και τα σίεσάι. Πριν και πέρα από τον τόπο του εγκλήματος, μολυσμένο είναι το μυαλό μου που έσπευσε να αμφισβητήσει, αφού η αμφισβήτηση πλήττει τους θεσμούς στη ρίζα τους, εκτός κι αν προβαίνει σε αυτήν ένα θεσμικό σύμβολο, ένας άνθρωπος που διετέλεσε διακόσια χρόνια βουλευτής, καθώς και σύμβουλος του Πρωθυπουργού μέχρι και την επόμενη το πρωί της καταδίκης του.
Η τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του είναι μεν «συνέχεια της προσπάθειας που είχε αναληφθεί για να αμαυρώσουν έναν πάλλευκο πολιτικό βίο», αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι ίδιοι κι έτσι η βαλλιστική αντιστάθηκε σε αυτό το σκηνικό αρένας και ανθρωποφαγίας που είχε στηθεί κατά του κατηγορουμένου από Παπούλιες, Παυλόπουλους και Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών.

23 Comments:

At 12/19/2008 09:40:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο.Β.

η βαλλιστική δεν ΑΠΕΔΕΙΞΕ κάτι που να ελαφραίνει οπωσδήποτε τη θέση του κατηγορούμενου.

Παραθέτω: "Αποκαλύπτεται πως η σφαίρα προτού τρυπήσει την καρδιά του 15χρονου είχε προσκρούσει από την αριστερή της πλευρά σε σκληρό αντικείμενο. Ωστόσο η κεφαλή της παρέμεινε ανέγγιχτη, κάτι που αποδυναμώνει την εκδοχή του ειδικού φρουρού πως πυροβόλησε προς κάτω. [...] Επίσης, η απουσία υψηλών κτιρίων στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Αλέξης δεν δικαιολογεί την εκδοχή του εξοστρακισμού μίας εκ των δύο σφαιρών που υποστηρίζει ο Κορκονέας πως έριξε ως προειδοποιητικές βολές εναντίον των παιδιών".

Επομένως η βαλλιστική καθιστά ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ισχυρισμούς του κατηγορούμενου: ότι πυροβόλησε προς τα κάτω και ότι πυροβόλησε προς τα πάνω. Δηλαδή καθιστά ανίσχυρους τους ισχυρισμούς ότι ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΤΑ του μικρού Αλέξανδρου!

Διότι, εφόσον δεν πυροβόλησε ούτε προς τα κάτω, ούτε προς τα πάνω, άρα πυροβόλησε ΠΡΟΣ το θύμα: είτε ευθέως καταπάνω του, είτε προς το πλάι του.

Ελάχιστα τον ελαφραίνει αυτό. Ειδικά μάλιστα αν σκεφτούμε ότι πυροβόλησε ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ και όχι σε άπλετο χώρο: εφόσον δεν πυροβόλησε ούτε προς τα κάτω, ούτε προς τα επάνω, τότε πυροβόλησε ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, είτε τον Αλέξη, είτε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο είχε στο οπτικό του πεδίο!

Σωστά; Ναι, σωστά.

 
At 12/19/2008 11:02:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σωστές οι παρατηρήσεις του Es muss sein.

Αφου η βαλιστική δείχνει ότι δεν πυροβόλησε ούτε πάνω ούτε κάτω, κι αφού δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χώρος για δίπλα στο δρομάκι, τότε πού πυροβόλησε;

Προφανώς καταπάνω στα παιδιά!

 
At 12/20/2008 01:08:00 π.μ., Blogger Μεγαλοκοπέλα said...

"Είμαι ο... είμαι ο... είμαι ο ΠιΒι, ο ΠιΒι..., ο ΠιΒι, ο ΠιΒι , ο ΠιΒι με τη..." οh... nevermind!

Με τη μαΜακία που μας δέρνει, θα σπάσουμε, θα ρημάξουμε και θα δικαιολογήσουμε τα ΠΑΝΤΑ... oh... yes!

 
At 12/20/2008 01:24:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Aν απαντήσω στα δύο πρώτα σχόλια θα αναγκαστώ να πω λόγια υπεράσπισης, ενώ παριστάνω τον μπλογκοεισαγγελέα :(
Δικάζω που δικάζω, ας μην μπερδέψω και τους ρόλους :(

 
At 12/20/2008 03:03:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

O μούργος ο Κεφαλογιάννης τώρα τι σχέση έχει;
"Εμείς έχουμε γκουλάγκ κι εσείς καταπιέζετε τους μαύρους";
Περιμένω λιγότερο φτηνό λαϊκισμό (ισοπεδωτική απόρριψη θεσμών και Πολιτείας δηλαδή) από τον Ολντ Μπόυ...
Τη μαφία της Κρήτης (Ζωνιανά πχ) που φέρει Ούζι(20 βολίδες το δευτερόλεπτο ταχυβολία) και τεθωρακισμένες λιμουζίνες (εις Αθήνας) ποιος είναι πιθανότερο να την πλήξει ποτέ ουσιαστικά;
Τα άξεστα και αγράμματα μαλακισμένα που πετούν πέτρες στους μπάτσους, ή οι φουκαράδες οι(εξ ίσου άξεστοι και αγράμματοι) μπάτσοι, υπό τις εντολές έντιμων (υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι) και εγγράματων Εισαγγελέων;

Τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, της βρωμερότερης μαφίας του νεότερου Ελληνισμού, ποιος είναι πιθανότερο να τα συλλάβει κάποτε, αν ποτέ; Το μαλακιστήρι με το καρέ που εισέβαλε στην ΕΡΤ και διέκοψε μία θεσμική λειτουργία γιατί έτσι του καύλωσε, ή ο πενόμενος και Θωδικός μπατσάκος, υπό (όμως) τον τυχόν αρχιδάτο Εισαγγελέα της Ελληνικής Δημοκρατίας, που έχει ορκισθεί να υπηρετεί την Ελλάδα;

 
At 12/20/2008 09:50:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο.Β.

αυτό που λέω, είναι ότι δεν θα 'ναι και τόσο εύκολο να θεωρηθεί ανθρωποκτονία εξ αμελείας, όταν η βαλλιστική:

1. "αποδυναμώνει την εκδοχή του ειδικού φρουρού πως πυροβόλησε προς κάτω", και
2. "δεν δικαιολογεί την εκδοχή του εξοστρακισμού (βολής προς τα πάνω)μίας εκ των δύο σφαιρών που υποστηρίζει ο Κορκονέας πως έριξε ως προειδοποιητικές βολές εναντίον των παιδιών".

Και δεν θα είναι εύκολο όχι μόνο επειδή η βαλιστική αποδυναμώνει τους δυο ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, όσο διότι όταν μια βολή δεν έχει γίνει ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω (αλλά ούτε και προς τα ... πίσω), τότε δε μπορεί να έγινε παρά ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ των παιδιών` είτε ευθεία καταπάνω τους, είτε πλάγια.

Εφόσον λοιπόν η βαλλιστική, αποδυναμώνοντας τους δυο ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, ισχυροποιεί την άποψη ότι έβαλε καταπάνω στα παιδιά, τότε βλέπω δύσκολο να θεωρηθεί ότι δεν είχε πρόθεση.

Το επιχείρημα δε του "εν θερμώ" έχει καταριφθεί εν τη γενέση του και από το βίντεο, που δείχνει να φεύγουν χαλαροί, και από μόνο το γεγονός ότι άφησε το περιπολικό και πήγε με τα πόδια 150μ. προς τα παιδιά.

 
At 12/20/2008 10:20:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

από τα λίγα τα οποία έχω διαβάσει στα ιστολόγια και σε links προς άρθρα εφημερίδων, αυτό το οποίο δεν έχω κατανοήσει είναι η αιτία χρήσης του περίστροφου και ποιός ο λόγος εκπυρσοκρότησης αυτού. Υπήρξε ανάγκη άμυνας του κατηγορούμενου στις συγκεκριμένες συνθήκες του μοιραίου συμβάντος; Παρότι οι μονάδες καταστολής έχουν στη διάθεσή τους εξοπλισμό αναχαίτισης (δακρυγόνα, γκλόμπς, κ.λπ.) επιτρέπεται να φέρουν & να χρησιμοποιούν θανατηφόρα όπλα; Εν θερμώ δύναται ένας αστυνομικός δίχως λόγο να ενεργήσει απερίσκεπτα κάνοντας χρήση περίστροφου το οποίο απαιτεί ένα μικρό αλλά σημαντικό χρονικό χρονικό διάστημα να βγει από τη θήκη και να απασφαλιστεί(π.χ. clip ασφαλείας); Καλημέρα.

 
At 12/20/2008 10:58:00 π.μ., Blogger ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ said...

Αγαπητέ oldboy
Καλό το πυρίτιο και οι βαλιστικές μελέτες και οι γωνίες βολής σε συνδυασμό με το βεληνεκές και την ταχύτητα εξόδου του βλήματος και την ταχύτητα του ανέμου σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική υγρασία, χωρίς βεβαίως να υποτιμούμε σε όλα αυτά το οικογενειακό ιστορικό ψυχικής νόσου και την ανάγκη εξορκισμού του συναδέλφου.
Εκτός όμως από το γράμμα υπάρχει και το πνεύμα του νόμου. Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει.

 
At 12/20/2008 01:21:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

Το πρόβλημα ξεκινά από τη "φραστική βία", που άκουσα να επικαλούνται. Ετσι αντιμετωπίζεται;
Να πάρουμε τότε όλοι κουμπούρια και να βαράμε στο ψαχνό.

 
At 12/20/2008 07:10:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Aνιών, η σχέση που έχει ο Κεφαλογιάννης είναι η εξής: ότι είναι ακριβώς τα πρόσωπα τα οποία έχουν εξουσιάσει επί δεκαετίες και έχουν διαδραματίσει θεσμικούς ρόλους, που όταν μία στο εκατομμύριο διωχθούν ή καταδικασθούν παύουν «να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» και κατουράνε με τον πλέον προκλητικό τρόπο τις αποφάσεις της. Τον Κεφαλογιάννη δηλαδή δεν τον έβαλα ξεκάρφωτα αλλά για να δείξω ότι οι θεσμοί και η επίκλησή τους είναι καλοί μόνο όταν τους βολεύουν.
Από εκεί και πέρα καλώς περιμένεις «λιγότερο φτηνό λαϊκισμό (ισοπεδωτική απόρριψη θεσμών και Πολιτείας δηλαδή)», ωστόσο έχω την εντύπωση ότι ούτε ισοπέδωσα τίποτα ούτε απέρριψα συλλήβδην τους θεσμούς και την Πολιτεία ούτε πρότεινα την κατάργηση του Κράτους.
Τώρα όμως λύσε μου κι εσύ την απορία. Εσύ που τάσσεσαι τόσο μαχητικά υπέρ του σεβασμού των θεσμών, αποκαλείς ανώνυμα την οικογένεια Μητσοτάκη την «βρωμερότερη μαφία του νεότερου ελληνισμού» και αναρωτιέσαι ποιός θα τη συλλάβει.
Σε επίπεδο ποινικού δικαίου είναι λίαν αμφίβολο αν περισσότερο υπόλογος είναι «το μαλακιστήρι» με το καρέ μαλλί που κατακεραυνώνεις ή εσύ με τις παραπάνω φράσεις για τους Μητσοτάκηδες.
Οπότε ο σεβασμός για τους νόμους της Πολιτείας είναι επιλεκτικός;

 
At 12/20/2008 08:22:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Old boy:
1.το ποιος είναι ο Κεφαλογιάννης (και ποιο το Μητσοτακέικο) είναι γνωστό γενικώς. Η ένστασή μου έγκειται στο ότι τους εμπλέκεις στην υπόθεση του φόνου (και επομένως και σε όσα, ακόμη χειρότερα, ακολούθησαν), με τη λαϊκίστικη λογική "υπάρχουν και κακούργοι με γραβάτα" (βεβαίως υπάρχουν, αλλά δεν θα παύσουν να υπάρχουν με την οχλοκρατία, που φαίνεται να απολαμβάνεις).
Ή (όπως ήδη έγραψα) με τη σταλινική λογική "εμείς έχουμε γκουλάγκ, κι εσείς καταπιέζετε τους μαύρους στην Αλαμπάμα".

2. Αν δεν σου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί μου για το μητσοτακέικο, μπορείς και να τους σβήσεις. Η είσοδος σε μπλογκ έιναι εξ ορισμού κατ' επιλογήν, δεν είναι αυτόματη και προς όλους, δεν είναι παρεχομενο δημόσιο αγαθό, ούτε εσύ ως μπλόγκερ πληρώνεσαι από, και είσαι υπόλογος προς, τον ελληνικό λαό, όπως η ΕΡΤ.
Ίσως υπό προϋποθέσεις να έλεγα τα ίδια για το μητσοτακέικο και στην τηλεόραση επωνύμως, - αλλά σίγουρα ποτέ δεν θα έπαιρνα το μικρόφωνο και την κάμερα διά της βίας. Κι εδώ μέσα δεν μπήκα διά της βίας. Αν θεωρείς οτι παραβίασα τους εδώ κανόνες, που εσύ δικαιούσαι εδώ να θέτεις, διώξε με.
Μπορείς πάλι -αν βέβαια θέλεις- να συνεχίσεις να ανέχεσαι διάφορες ασχήμιες, με πρώτη τη δική μου. :)

 
At 12/21/2008 12:12:00 π.μ., Blogger costinho said...

Τα δύο πρώτα σχόλια, καθώς και τα άπειρα σχετικά posts ή comments, δυστυχώς προσπαθούν να υπερασπιστούν και να καταδέιξουν κάτι που υπό άλλες συνθήκες -ή σε άλλη πιθανώς χώρα- θα χαρακτηρίζαμε αυτονόητο. Τόσος κόπος για να κατοχυρωθεί η κοινή λογική και να λογιστεί στον ήδη σκεπτόμενο κόσμο ως κατάκτηση. Δεν είναι δύσκολο φυσικά. (Μάταιο ίσως -όπως όλα δείχνουν). Όποιος κάνει μια βόλτα στη συμβολή Ζωοδόχου Πηγής και Τζαβέλλα, εκεί δηλαδή που στεκόταν ο Κορκονέας και το άλλο κρέας δίπλα του, θα διαπιστώσει άνετα ότι δύο κατευθύνσεις υπάρχουν για κάποιον που κρατάει όπλο (εξαιρώντας φυσικά τις: δεξιά, αριστερά και πίσω -αν και ποτέ δεν ξέρεις...): ή πυροβολεί στον αέρα και έτσι προκύπτει ένα σπάνιο ενδεχόμενο να πετύχει κάποιο περιστέρι ή πυροβολεί ευθεία -σημαδεύοντας κάπου- οπότε καμία θεωρία εποστρακισμού ή άλλη χημική ανάλυση δεν μπορεί να αλλάξει κίνητρο στο σημάδι. Ή, καλύτερα, δεν μπορεί να παρακάμψει το γεγονός ότι μιλάμε για σημάδι, για στόχο. Ή αέρας ή στόχος λοιπόν. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποδωθεί ικανότητες εποστρακισμού αντικειμένων στον αέρα ή σε άλλα επουράνια σώματα, οπότε;...

Αλλά ακριβώς εκείνο που ίσως καταδείκνυε το αυτονόητο -δηλαδή η βλητική έρευνα- είναι και το μόνο που για κάποιον ανεξιχνίαστο λόγο δεν έχει γίνει ακόμα και συζητείται μήπως γίνει μετά τις γιορτές κιόλας. Μια βόλτα στην οδό Τζαβέλλα ώστε να διαπιστώσουν -έστω οι κάμερες- ποιες πιθανότητες εποστρακισμού υπάρχουν -και δη φονικές- δεν έχει γίνει. Και, φυσικά, όταν γίνει, θα είναι βέβαιο ότι ο συνήγορος υπεράσπισης θα έχει κάθε λόγο να προσβάλλει την αξιοπιστία της έρευνας, καθ'ότι η καθυστέρησή της μπορεί να οδηγήσει σε στρεβλά συμπεράσματα. Ήδη αμφισβητεί την παρουσία των αυτοπτών μαρτύρων. Όλα γίνονται λες και λειτουργούν υπέρ του Κούγια, ώστε να έχει και το δικαίωμα -ή το θράσος- να εκφράζει πολύ προτού γίνει η δίκη, την πλήρη δικαίωσή του. Εκείνος που κατά τ'αλλα, δεν θέλει να αποκαλύπτει υλικό της δικογραφίας...

Και αν με αηδιάζει κάτι στον καθημερινό συρφετό είναι ότι ο σκεπτόμενος κόσμος αντιδρά αποσπασματικά όντας περιχαρακωμένος ή αναλώνεται σε δικηγορίστικες αναλύσεις και προεκτάσεις του κατά τ'αλλα προφανούς. Όπως επίσης είναι αηδιαστικό το ότι υπάρχουν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι οποίοι δεν πρόκειται ποτέ να σκίσουν κανένα καλσόν για τα λεγόμενα και τις πράξεις του Κούγια, αλλά είναι ικανοί να σου διαλύσουν το μπλογκ και να σε καρφώσουν μέχρι και στη Google ίσως, αμά βγεις και πεις ότι ο Κούγιας είναι αδερφή.

 
At 12/21/2008 12:25:00 π.μ., Blogger glam said...

Γνωρίζοντας λίγο την περιοχή , και διαβάζοντας ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός είπε την φράση: “ βαρέθηκα πιά να με φτύνουν....” ( ή κάπως έτσι , νομίζω γράφτηκε την 2η μέρα , αν δεν κάνω λάθος) ξέρω από τώρα γιατί θα σκοτωθεί και ο επόμενος νεαρός στα Εξάρχεια, αν δεν αλλάξει κάτι.......και μετά θα ρωτάμε έκπληκτοι όλοι μας την σφαίρα να μας πει.......

 
At 12/21/2008 02:07:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Costinho, βλέπω ότι έχεις χάσει επεισόδια. Τα ρούχα έχουν σκιστεί για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως προς τα λεγόμενα και τις πράξεις του Κούγια, αλλά υπερασπιζόμενά τα.
Γιατί ενώ εγώ εδώ λαϊκίζω και πάω με τον όχλο, ο υπερασπιστής βάζει τα στήθια του μπροστά και φυλάττει τις δικαιϊκές μας Θερμοπύλες από τον όχλο των βαρβάρων.

 
At 12/21/2008 02:22:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Aνιών, γενικά μιλώντας και ανεξάρτητα από συγκεκριμένα πρόσωπα προφανώς και δεν θα πάψουν να υπάρχουν οι κακούργοι με γραβάτα μέσω της οχλοκρατίας.
Ωστόσο, αν δέχεσαι ότι υπάρχουν κακούργοι με γραβάτα και αν δίνεις αυτούς τους χαρακτηρισμούς σε μια από τις τρις οικογένειες που έχουν κυριαρχήσει στη δημοκρατική Ελλάδα, δέχεσαι κι εσύ ότι αν αφήσουμε στην άκρη τους τύπους, υπάρχει ένα πρόβλημα ουσίας σοβαρότατο, στον τρόπο που λειτουργούν και επανδρώνονται οι θεσμοί.
Χωρίς λοιπόν να λέω ότι αυτό το πρόβλημα είναι επαρκής εξήγηση των όσων διαδραματίζονται τις τελευταίες δύο εβδομάδες, λέω ότι τουλάχιστον το επιχείρημα «μα γιατί διαμαρτύρονται, όλα πάνε καλά, κι ό,τι δεν πάει καλά υπάρχουν θεσμικοί τρόποι να επιλυθεί» αποδεικνύεται μη πειστικό.
Στην ΕΡΤ κανείς δεν μπήκε με την βία. Ο Παναγόπουλος τους εγκάλεσε γιατί μπήκαν λίγοι λίγοι και χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Οπότε το επιχείρημα της βίας ως προς την ΕΡΤ δεν στέκει.
Όσο για τα σχόλια σου ασφαλώς και δεν μπήκες δια της βίας και ακόμη ασφαλέστερα δεν πρόκειται να σβήσω κάτι από αυτά που έγραψες.
Για να πω κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου, στο μισό δράμι εξουσίας που μου αναλογεί σε αυτόν τον κόσμο μέσω της δυνατότητας να βάζω όρια, κανόνες και φραγμούς στα σχόλια, έχω αποδειχθεί αντιεξουσιαστής ;)

 
At 12/21/2008 03:09:00 π.μ., Blogger e-Lawyer said...

και μισάνθρωπος. ;)

 
At 12/21/2008 04:42:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ολντ σου διαφεύγει ότι δεν πρόκειται για διαμαρτυρία, αλλά για κατάλυση της Πολιτείας από αστοιχείωτα ανθρωπάκια σε πλήρη σύγχυση, χωρίς στόχους και προτάσεις, με απόλυτα φασιστική, αντικοινωνική νοοτροπία και πρακτική.
Στην ΕΡΤ βεβαίως και μπήκαν με τη βία. Δηλαδή όταν ο κλέφτης μπει σπίτι σου από την πόρτα που εσύ βλακωδώς και ασυγνώστως έχεις αφήσει θεάνοιχτη, δεν ασκεί βία;
Καλώς βρίσκεται εκεί;
Οι δυνάμεις εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο δεν χτυπήθηκαν έως τις 09:50, επί περισσότερες από 3 ώρες δηλαδή. Η απόβαση και αεραπόβασή τους άνευ πυρών δεν ήταν πράξη βίας;
Ο βιασμός πνευματικά καθυστερημένης και άβουλης κοπέλας (όπως καλή ώρα η σημερινή Ελλάδα, που τη βρίζουν κι από πάνω τα ζώα ως αυταρχική), χωρίς physical μπουνοκλωτσιές, δεν είναι βιασμός;

 
At 12/21/2008 04:01:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Κατάλυση της Πολιτείας»: αυτήν την βαρύγδουπη συλλογιστική παύλα ορολογία δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή αν είναι αυτό κατάλυση, αυτό που επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας 8/12 τι ήταν; Ο Αρμαγεδδών;
Αντικοινωνική νοοτροπία και πρακτική για πάρα πάρα πολύ κόσμο επιδεικνύει η τηλεόραση, με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται - παρουσιάζει και συχνά διαστρεβλώνει την πραγαμτικότητα.
Ο κλέφτης διαπράττει ποινικό αδίκημα και τιμωρείται. Βία όμως δεν ασκεί. Αν ασκεί βία από κλέφτης μετατρέπεται σε ληστή και είναι πολύ πιο σκληρή η ποινική του αντιμετώπιση.
Οι δυνάμεις εισβολής του Αττίλα το τρίωρο που δεν χτυπήθηκαν ήταν φουλ αρματωμένες, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή τους αντιστέκονταν θα ασκούσαν βία.
Οι δυνάμεις εισβολής στην ΕΡΤ δεν είχαν μαζί τους όπλα, μολότωφ, λοστάρια, νυχοκόπτες, πλαστικά ρόπαλα, ώστε οποιοσδήποτε τους αντιστεκόταν τους είχε βγάλει έξω, όπως και πράγματι συνέβη μόλις τους πήραν χαμπάρι.
Ο Οδυσσέας δεν έχει μείνει στην μνήμη ως «ο ηγέτης του ντου» αλλά ως «πολυμήχανος» και ο Δούρειος Ίππος δεν έχει μείνει στην μνήμη ως βίαιη εισβολή αλλά ως στρατηγικό κόλπο.

 
At 12/21/2008 07:49:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μάθανε πως γαμιόμαστε πλατωνικά πλακώσανε και οι γύφτοι οι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω αρκεί να κινείται η αγορά να πλουτίζει μέχρι ξεχειλώσεως ο κοιλιόδουλος και να φτωχαίνει το 95% του πληθυσμού, πλακώσανε οι νεοφιλελεύθεροι οι ανιόντες στην κρισιμότερη κατιούσα του οικονομικού μοντέλλου που προσκυνούν οι προσκυνημένοι στο ελεεινότερο πτώμα σε αποφορά την Αγορά, την Αγορά.

 
At 12/21/2008 08:42:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ φασιστάκο "Ανιόντα",

μπλέκοντας τώρα ξεδιάντροπα την εισβολή του Τούρκου Αττίλα στη μαρτυρική Κύπρο με την ευγενική παρέμβαση Ελλήνων πολιτών στα σαλόνια των καρεκλοκένταυρων της ΝΕΤ, αποδεικνύεις αυτό που ήταν ήδη γνωστό: ότι είσαι ένα σούργελο αδωνίστικης κοπής με ολίγον από ανδριανοπούλειο εμετικό.

Με άλλο ψευδώνυμο συκοφάντησες τους νέους που αγωνίζονται ... και τώρα συκοφαντείς τους πεσόντες Κύπριους, παλιοψοφίμι.

Ουστ χολεριασμένε παλιοφασίστα!

 
At 12/21/2008 11:35:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ευχαριστώ τη χολέρα για το πρόθυμο αυτο-ξεσκέπασμά της. Με κακούργους δεν συνομιλώ. Μόνο με τη βία αντιμετωπίζονται...
Οι άνθρωποι που αγαπούμε την Ελλάδα είμαστε περισσότεροι από τους προδότες κακούργους, γι' αυτό και εν τέλει αυτοί θα αφανισθούν.

 
At 12/22/2008 10:43:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ που υπογράφει "Ανιών" έγραψε:

"Με κακούργους δεν συνομιλώ. Μόνο με τη βία αντιμετωπίζονται...
Οι άνθρωποι που αγαπούμε την Ελλάδα είμαστε περισσότεροι από τους προδότες κακούργους, γι' αυτό και εν τέλει αυτοί θα αφανισθούν."

Σιγά μην αγαπάς την Ελλάδα ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ!

Ή μάλλον την αγαπάς ακριβώς όπως αυτά τα δυο κουμάσια, όταν από τη μια μεριά έκλαιγαν σαν κροκόδειλοι με το "μυθικό μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδος" και από την άλλη ΕΠΕΦΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, αφανίζοντας κόσμο με τα όπλα και την πείνα!

Το "αδωνίσκε" σε αδικεί.

ΠΛΕΥΡΙΣΚΟΣ είσαι ψοφίμι.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙΟΝΑΖΙΣΤΗ!

 
At 12/22/2008 03:30:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μπράβο ρε Αντιχολέρα!
Χώσε κι άλλα στο φασισταριό τον Ανιόντα που έχει μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα και εκμεταλλευόμενος την υψηλή επισκεψιμότητα αλλά και την τρισμέγιστη ανεκτικότητα του Όλντ Μπόη επιδιώκει να προπαγανδίσει τις ελεεινές ιδέες του, να κάνει και άλλων ανθρώπων τα μυαλά έναν απέραντο βόθρο όπως το αδειανό από εγκέφαλο κρανίο του.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home