Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2008

Ο Διάβολος, ο Θεός κι η Καλομοίρα

Η εξαιρετική φωτογραφία είναι από δω. Μόνο που ο μουσάτος στο πίσω μέρος του κάδρου -είτε βρέθηκε εκεί από φωτογραφική άποψη είτε όχι- καταστρέφει στα μάτια μου την αρμονία της εικόνας, σπάζοντας την γυναικίλα με την αντρόφατσά του.
Σαν αποκλειστική φωτογραφία του παραδείσου, όπου την απολαμβάνεις, πλένεσαι μέσα της, μέχρι που διακρίνεις στο βάθος του κήπου τον οξαποδώ να κάνει τρεσπάσινγκ, γαμώντας αμετάκλητα το αισθητικό κάρμα με την υπενθύμιση της κακάσχημης παρουσίας του.
Το κακό είναι παρόν κι η ομορφιά θα κρύβει πάντα τους λεκέδες της.
Κι αφού ο λόγος πήγε στο μεταφυσικό, ο Πάπας Βενέδικτος και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμπροσευχήθηκαν στο παρεκκλήσιο του Ουρμπανού του 8ου, γεγονός που δημιουργεί την εικόνα ενός Μεγαλοδύναμου (που ως Πνεύμα, πνευματικές είναι αναπόφευκτα κι οι ανάγκες κι οι χαρές του) απευθείας συνδεδεμένου 24 ώρες την μέρα και 7 ημέρες την βδομάδα με την γη και τις προσευχές των πιστών, τις οποίες διαχρονικά λαμβάνει με τον ιδιότυπο αυτόν ον λάιν τρόπο της μεταξύ τους επικοινωνίας, μέχρι που εκπέμπεται ξαφνικά από το παρεκκλήσιο του Ουρμπανού του ογδόου ένα συγκλονιστικό σήμα, ένα ξεχώριστο δώρο, μια συμπροσευχή των Δύο Κορυφαίων, μια ένωση προσευχών των επικεφαλής Καθολικών και Ορθοδόξων, μια ένωση δύο ιεραρχικά ανώτατων προσευχών σε σώμα ένα, μια συμπροσευχή που στο πνευματικό επίπεδο πρέπει να είναι ό,τι εντονότερο μπορεί να εισπράξει ως αίσθηση από τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να φτάσει στα πρόθυρα ενός Θείου Οργασμού ή και πέρα απ΄ αυτά, μέχρι και τα θυρανοίξια Του. Κι αφού ο λόγος πήγε στο σεξουαλικό, λένε στην Καλομοίρα ότι ήταν πολύ σέξυ στην εμφάνισή της για τη γιουροβίζιον και ότι οι γυναίκες θα αρχίσουν να την βλέπουν ως αντίζηλο και να την φθονούν. Οπότε η Καλομοίρα απαντά στεναχωρημένη, πώς όχι, δεν έχουν κανένα τέτοιο λόγο, εκείνη δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση, εκείνη θέλει να είναι σέξυ για εκείνη την ίδια, σέξυ για να αισθάνεται όμορφα εκείνη. Η γυναικεία σεξουαλικότητα απαλλαγμένη από την οποιαδήποτε σκιά πειρασμού, απαλλαγμένη από το λάγνο βλέμμα των ανδρών, απαλλαγμένη από την πρόκληση, μια σεξουαλικότητα φωτεινότατη, αθωότατη του σκότους, μια φιλ γκουντ σεξουαλικότητα προκειμένου να αισθάνεσαι η ίδια ωραία, σαν να κάνεις τζόγκιν, σαν να τρως υγιεινές τροφές, σαν να κάνεις την προσευχή σου για να καθαρίζει η καρδούλα σου. Βαμμένη σαν εντεκάχρονο κορίτσι, η μεγαλόμικρη Καλομοίρα ζει σε ένα ψυχικό σύμπαν όπου το σεξ ήταν, είναι και θα είναι άγνωστη έννοια, αδιάφορο μέγεθος, ξένη ύλη. Αν η αστυνομία θέλει να κάνει στοιχειωδώς καλά τη δουλειά της, ας παρακολουθεί ποιός την πέφτει ή ποιός δηλώνει ότι τον φτιάχνει ερωτικά η Καλομοίρα, για να σχηματίσει μια λίστα υπόπτων για παιδοφιλία. Πεντοφίλια ιζ ε κράιμ. Τα φιλιά πρέπει να δίνονται πάντοτε ανά τετράδες. Ανά αγίες τετράδες.

18 Comments:

At 3/07/2008 08:57:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Υβριστή! Τι τον πέρασες τον Θεό; Κανέναν πουρόφιλο γκέοπα να φτάσει σε οργασμό με τις πεσμένες Κεφαλές του Χριστιανισμού;

 
At 3/07/2008 09:29:00 μ.μ., Blogger heba said...

Εξαιρετικό!:)

 
At 3/07/2008 11:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Why are you shooting Jane Fonda? ?

Garine

 
At 3/08/2008 12:11:00 π.μ., Blogger Μυαλά με Θέα said...

Μια έκτακτη εμφάνιση των άμωμων μπουτακιών της Καλομοίρας κατά την προσευχή των δυο υπερπαπάδων θα αποδείκνυε πόσο μεγάλη κοροιδία είναι η αθωώτητα της σεξουαλικότητας της και η αγιοσύνη τους!

 
At 3/08/2008 02:39:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 3/08/2008 02:41:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Σαν αποκλειστική φωτογραφία του παραδείσου, όπου την απολαμβάνεις, πλένεσαι μέσα της, μέχρι που διακρίνεις στο βάθος του κήπου τον οξαποδώ να κάνει τρεσπάσινγκ, γαμώντας αμετάκλητα το αισθητικό κάρμα με την υπενθύμιση της κακάσχημης παρουσίας του.

Εμμ, αν θυμάμαι καλά ο oξαπoδώ είναι ωραίος ως άγγελος.

Εκτός αν έκανε πλαστική για να προσθέσει ουλές και μπιμπίκια μετά την εκδίωξη του...

Α. Σορ

 
At 3/08/2008 10:53:00 π.μ., Blogger KourtGeo said...

my Secret combination...xa

 
At 3/08/2008 11:44:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ολα μου δείχνουν ότι η ιστορία της Καλομοίρας δεν θα έχει happy ending για την ίδια.

Αι κουλτ μπι ρονκ οφ κορς.

 
At 3/08/2008 12:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

666 ιούδα είσαι σέξυ. Παλιά ατάκα γραμμένη σε τοίχο στο εξάρχειο.

:)

 
At 3/08/2008 02:11:00 μ.μ., Blogger sergios said...

Δεν κατάλαβα. Δηλαδή τι έχουν οι μουσάτοι;

 
At 3/08/2008 02:32:00 μ.μ., Blogger Suspect said...

οταν η αθωοτητα συναντησε το εμποριο..

 
At 3/08/2008 06:46:00 μ.μ., Blogger Θυμήσου πως με λένε… said...

βάφονται τα 11χρονα??????????

 
At 3/08/2008 07:06:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Άλαν Σορ, θα μπορούσα να πετάξω ένα «Μad Cow» και να καθαρίσω ;) Αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τον οξαποδώ τον ήξερα με κέρατα, ουρά και τα συναφή. Εξέπεσε και παρέμεινε αγγελόμορφος; Γκρεμίζεται ο κόσμος μου. Το κακό είναι καλό κι ο οπίσω υπάγων κουκλί :(
Σέργιε, τίποτα δεν έχουν οι μουσάτοι (εξαιρουμένου εμού ίσως). Όπως δεν θα είχε τίποτα κι ο συγκεκριμένος σε ένα άλλο, μικτό σκηνικό.

 
At 3/09/2008 01:44:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Άλαν Σορ, θα μπορούσα να πετάξω ένα «Μad Cow» και να καθαρίσω ;) Αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τον οξαποδώ τον ήξερα με κέρατα, ουρά και τα συναφή.

Αυτά είναι φολκλορικά για τους τουρίστες.

 
At 3/09/2008 01:44:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 3/09/2008 06:54:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μικρή, άχρηστη πληροφορία: ο μουσάτος δουλεύει χρόνια στο Κόσμο. Κι από κοντά είναι εμφανισιμότατος (sic)!
;-)

 
At 3/10/2008 07:42:00 π.μ., Blogger Unknown said...

πολύ καλή συνδυαστική μαντάρα η εδώ τριλογία. συνδυαστικά έξυπνη, ηχητικά παραπέμπουσα αλλού, και θηλυκά ενθυμίζουσα το γυναικείο ζήτημα.
άσπιλη πόρτα η εμφάνιση του ενός ανάμεσα στις μοναδικές στην πρώτη φωτό, η προσευχή των δύο και η παγκοσμιότητα της ανθρώπινης ψυχής (ναι το παραδέχομαι δεν το έχω συλλάβει σωστά και γι'αυτό δεν το λέω καλά)για τη δεύτερη φωτό, και το εκφράζον την κενωνία ως κάλπικο θηλυκό και κάλπικο ουδέτερο στο τρίτο (φυσικά και δεν έχω τίποτε το αρνητικό προς την καλομοίρα, είναι άνθρωπος κι αυτή σαν όλους μας), στην τρίτη...
μα τι λέω τώρα,
και μάλιστα σε ξένο σπίτι!
σόρυ, καλημερίζω και ζητώ συγγνώμη για το θράσος μου. και τις σαχλαμπούχλες μου.

 
At 3/10/2008 02:17:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

KALA AGORI MOU...OTAN KATALAVEIS TI AKRIVWS EGRAPSES KAI TI ASXETA ZHTHMATA SXOLIASES TOTE ELA NA TA POUME...EXRI TOTE O THEOS MAZI SOY!!!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home