Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2007

Σίριαλ Κίλερ

Εν αντιθέσει με τους άλλους σίριαλ κίλερς, εκείνος δεν βιαζόταν καθόλου να εξοντώσει τα θύματά του. Το σχέδιό του ήταν μακροπρόθεσμο· τόσο μακροπρόθεσμο που η μεγάλη πλειοψηφία των θανάτων που θα προκαλούσε θα επερχόταν μετά τον δικό του θάνατο. Το σχέδιό του ήταν αλάνθαστο· τόσο αλάνθαστο που κανείς δεν θα μπορούσε να αποτρέψει το τέλος των θυμάτων του, ό,τι μα ό,τι κι αν έκανε. Το σχέδιό του ήταν φιλόδοξο· τόσο φιλόδοξο που υπολόγιζε ότι ο αριθμός των εξαιτίας του νεκρών θα αυξανόταν από γενιά σε γενιά.
Εν αντιθέσει με τους άλλους σίριαλ κίλερς, εκείνος σκότωνε με το πουλί του: γοητευτικός, θρασύς, αχόρταγος, καρπερός, γυρνούσε δεξιά κι αριστερά τεκνοβολώντας ασύστολα, με τελικό αποτέλεσμα είκοσί τρία διαφορετικά παιδιά από είκοσι τρεις διαφορετικές μανάδες· παιδιά καταδικασμένα αργά ή γρήγορα να πεθάνουν· παιδιά που με τη σειρά τους θα έκαναν άλλα παιδιά και αυτά άλλα παιδιά και αυτά άλλα παιδιά, όλα τους καταδικασμένα αργά ή γρήγορα να πεθάνουν.
Όσοι προσπάθησαν να ρίξουν φως στη ζωή του και στα αίτια που τον οδήγησαν να σκορπίσει τόσο χαμό, κατέληξαν στο ότι πολλά εξηγούνται από τις αρρωστημένες συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε: προερχόταν από αιμομικτική οικογένεια μέσα στο πλαίσιο της οποίας ο ίδιος του ο πατέρας γαμούσε την ίδια του την μάνα.
Οι αιμομιξίες συνεπάγονται τερατογενέσεις και πράγματι κατά τους πρώτους εννέα μήνες που ακολούθησαν την σύλληψή του δεν ζούσε ως ξεχωριστή ύπαρξη, αλλά ως σώμα μέσα στο σώμα της μάνας του. Όταν τελικά αποκόλλησαν δια της βίας το σώμα του από το μητρικό (κόβοντας μια λωρίδα σάρκα με την οποία ήταν ενωμένα σαν σε ταινία του Κρόνεμπεργκ), διαπιστώθηκε επάνω του κι άλλη μετάλλαξη, αφού αδυνατούσε να τραφεί χωρίς να αποβάλει αργότερα από τον πρωκτό του τμήμα της τροφής, υπό την μορφή ύλης ανεξιχνίαστης χρησιμότητας και ανυπόφορης βρώμας.
Ίσως επειδή ακριβώς δεν άντεχε τόσο θάνατο και τόση βρώμα στο λαιμό της, η συνείδησή του τον εγκατέλειπε κάθε μα κάθε νύχτα: ξάπλωνε, ακινητοποιούταν και έκλεινε τα μάτια, παύοντας να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του και χάνοντας κάθε επαφή με το περιβάλλον.

21 Comments:

At 12/28/2007 09:39:00 μ.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Είναι από τα πλέον φαλλοκρατικά,σεξιστικά κείμενα που έχω διαβάσει!
Από σένα το περίμενα!

 
At 12/28/2007 10:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πολυ καλη κινηση να αλλαξεις τη φωτο στο προφιλ.Οσον αφορα το κειμενο,αν καθισουμε και το σκεφτουμε,υποθετω πως θα καταληξουμε στο συμπερασμα πως ολοι ειμαστε κατα μια εννοια serial killers,εφοσον επαναλαμβανουμε(εκουσια η ακουσια)πραξεις-λεξεις που αποβαινουν εις βαρος αλλων.Η ιστορια της ζωης μας ειναι λιγο πολυ αυτο:εναλλαγη ρολων.Απο θυμα θυτης και το αντιστροφο,μεχρι τελους...(αμαν!τι επαθα σημερα και μιλαω με αποφθεγματα? Θα φταιει ο πυρετος...)

 
At 12/29/2007 12:48:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Φαλλοκρατικό και σεξιστικό;

 
At 12/29/2007 01:55:00 π.μ., Blogger gaidara said...

το σώμα της μάνας ως ξενιστής... φοβερό!

... η φωτό του προφίλ από την εισαγωγική σκηνή του αριστουργήματος... τέλειο το προφίλ!!!

 
At 12/29/2007 02:14:00 π.μ., Blogger Aphrodite said...

Tουλάχιστον είχε μια αρχή: σεβασμό στη μητρότητα, δλδ άπαξ και η γυναίκα του συνελάμβανε, δεν την ξαναπηδούσε, καθότι μάνα του παιδιού του.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
:)))))

Λοιπόν, μπήκα για ευχές, οπότε here goes:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'Ό,ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ

ΥΓΕΙΑ

ΤΥΧΗ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΓΑΠΗ!
;))))

 
At 12/29/2007 04:05:00 π.μ., Blogger Unknown said...

8a mporouse na 8eori8ei se3istiko to keimeno sou. I gynaika xrisimopoihtai mono gia thn genna kai to gamisi. Alla pisteyo den einai o skopos kai den prepei na kolisoume s'ayto.

@nelly, nai isos eimaste oloi sirial killers. An kai pisteyo pos oxi...
Ayto pou kanei ton killer, killer, einai i dia8esi toy na skotosei. Ego an kano paidia 8a exo dia8esi na doso zoi ki oxi na paro.

 
At 12/29/2007 11:18:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ασύλληπτο το πως το σκέφτηκες κι έτσι.

 
At 12/29/2007 11:43:00 π.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Ένας γοητευτικός,θρασύς,καρπερός που γυρίζει δεξιά κι αριστερά τεκνοβολώντας και φυσικά,χωρίς να τον απασχολεί πώς θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά,χρησιμοποιώντας τις γυναίκες μόνο ως "μέσα" του εγκλήματός του,τι μπορεί να είναι,εκτος από τα προφανή;

 
At 12/29/2007 12:10:00 μ.μ., Blogger George Le Nonce said...

Ἐξαιρετικὸ κείμενο, φίλτατε!

 
At 12/29/2007 12:27:00 μ.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Κι από ό,τι καταλαβαίνω,απάντησή σου θα ξαναδώ...μετά τα μεσάνυχτα!!!!

Την καλημέρα μου,την καλησπέρα μου και ίσως και την καληνύχτα μου :))

 
At 12/29/2007 12:51:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Απίθανος!

Καλά βρε old boy έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο από το να απαντάς στην ψυχή την ώρα που θέλει;!

 
At 12/29/2007 01:17:00 μ.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Κι εσύ,Ανώνυμε,τι είσαι;Η φωνή της συνείδησής του;

 
At 12/29/2007 05:02:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Ένας γοητευτικός,θρασύς,καρπερός που γυρίζει δεξιά κι αριστερά τεκνοβολώντας και φυσικά,χωρίς να τον απασχολεί πώς θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά,χρησιμοποιώντας τις γυναίκες μόνο ως "μέσα" του εγκλήματός του,τι μπορεί να είναι,εκτος από τα προφανή;».
Σύμφωνοι. Αλλά παραβλέπεις τα ελαφρυντικά του. Το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκε. Αν δοκιμάσουμε να μπούμε λίγο στην θέση του, αν φανταστούμε ότι γεννιόμαστε κι εσύ και εγώ υπό τέτοιες συνθήκες, τότε ίσως και εμείς να γεννούσαμε παιδιά που κάποια στιγμή θα πέθαιναν, τότε ίσως και εμείς θα παίρναμε μέρος της τροφής μας και θα το κάναμε σκατά, τότε ίσως και εμείς κάθε βράδυ θα χάναμε επαφή με το περιβάλλον.

 
At 12/29/2007 05:16:00 μ.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

old boy,πόσα θέλεις να με τρελάνεις;;;
Ποιες αιμομιξίες;Μ'αυτή τη λογική είμαστε όλοι αιμομίκτες!Και κυρίως,είστε όλοι σεξιστές και εμείς θύματά σας,χωρίς ελαφρυντικά,δυστυχώς!
Θέλω πολύ να έρθεις από το μπλογκ μου,γιατί θέλω ειλικρινά το σχόλιό σου στο συγκεκριμένο μου ποστ.
Μέρες που είναι μη μου το αρνηθείς!!!
Κάνε μια εξαίρεση:))

 
At 12/29/2007 05:19:00 μ.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Α,και αν αποφασίσεις να μου κάνεις αυτή τη χάρη και χρησιμοποιήσεις ψευδώνυμο,δε με πειράζει,αρκεί να μπορέσω να σε καταλάβω...κάπως!

 
At 12/29/2007 05:23:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Λέω συχνά, πόσο πιο αιρετικός; Κάθε φορά με εκπλήσσεις. Ο πρωτόπλαστος κατά old boy?

Ωραίο το νέο αβατάρ.

 
At 12/29/2007 05:48:00 μ.μ., Blogger bidibis said...

Καλά μα τί πουλί ήταν αυτό Που σκόρπισε τόσο θάνατο, γυπαετός;

Εδώ που τα λέμε πάντως, ο δικός μας ο Οιδιπουλας είχε πιο θανατηφόρο πουλί

Ο/Η η ψυχη μου το ξερει είπε..."old boy,πόσα θέλεις να με τρελάνεις;;;
Ποιες αιμομιξίες;Μ'αυτή τη λογική είμαστε όλοι αιμομίκτες"

Αν ακολουθήσεις τη θεωρία του Αδάμ και της Εύας τότε είμαστε αιμομίκτες καθως όλοι προερχόμαστε από δύο κοινούς προγόνους. Δηλαδή όλοι πηδιόμαστε με θείους, ξαδέρφια και ανήψια μας.

Αλλά και με την επιστημονική θεωρία είμαστε αιμομίκτες καθώς αυτή αναγνωρίζει ότι αμα τη εξαφανίσει του νεάδερδαλ υπάρχει πλέον μονο ένα ανθρώπινο είδος το οποίο παρά της φυλετικές του διαφορές λιαν ευκόλως μπορεί να διασταυρωθεί και να παράξει υβρίδια. Όσοι δεν το πιστεύουν αυτό σίγουρα είνα ρατσιστές και συνεπώς πολλές φορές πιο αιμομίκτες.

 
At 12/30/2007 03:00:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τσκ, τσκ, τσκ...
Τι άθλιοι τύποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

 
At 12/31/2007 09:51:00 π.μ., Blogger edison said...

Όλοι είμαστε προϊόντα αιμομιξίας αν δεχτούμε ότι στην αρχή υπήρχαν μόνο ό Αδάμ και η Ευα. (Αλλά ούτως ή άλλος ο πληθυσμός πριν από διακόσιες χιλιάδες χρόνια ήταν τόσο μικρός που είναι στατιστικά σίγουρο ότι όλοι έχουμε κοινούς προγόνους, αδέρφια μου!)

 
At 1/28/2008 05:07:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

pws to legane afto to ergo tis claire?
8imise mou, please
i pio omorfi seira...

(feeling.minnesota)

 
At 1/28/2008 05:16:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

http://www.hbo.com/sixfeetunder/artwork/

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home