Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2007

Πράσινο το κακαδάκι - κίτρινο το χορταράκι

Ήρθαν, που λες, τα γαλαζοαίματα τα ισπανάκια με τα ευαίσθητα τα ποδαράκια να δώσουν ένα φιλικό προς τιμή του Ζαγοράκη και χαλάστηκαν με το χορτάρι της Τούμπας κι έκαναν προπόνηση στο ξενοδοχείο και απείλησαν ότι δεν θα παίξουν με αυτές τις συνθήκες. Φοβήθηκαν μην κάνουν κανένα τάκλιν και πονέσει το πωπουλίνι τους. Αλλά δεν φταίει κανείς. Εμείς με τον αιώνιο ραγιαδισμό μας φταίμε, που δεν τους διώξαμε με το πρώτο αεροπλάνο. Κι όχι μόνον δεν τους διώξαμε, αλλά κάναμε και ολονύκτιες εργασίες μπαλώματος του αγωνιστικού χώρου, λες και οι παλαιότεροι που έπαιζαν σε ξερά είχαν κατουρήσει σε πηγάδι.
Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι:
1) Αντί για χλοοτάπητας τοποθετήθηκε χαρτί από τις εκατόν είκοσι οκτώ αθλητικές εφημερίδες που κυκλοφορούν σήμερα στη χώρα, καθώς ούτως ή άλλως αυτός (και όχι ο αγωνιστικός) είναι ο ζωτικός χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου: η πάρλα. Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς χορτάρι μπορεί κάλλιστα να υπάρξει, ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς ποδοσφαιρολογία ποτέ. Τα όσα συμβαίνουν, άλλωστε, στην πραγματικότητα εντός γηπέδων τελικά ελάχιστα αφορούν. Κατεβλήθη προσπάθεια ώστε οι μεγάλες περιοχές να καλυφθούν αποκλειστικά από σελίδες που δεν θα περιέχουν ρεπορτάζ, αλλά τις μόνιμες στήλες - αναλύσεις των τριών χιλιάδων εξακοσίων σαράντα οκτώ Ελλήνων αρθρογράφων - γκουρού του ποδοσφαίρου.
2) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης -αφού σκάλισε την μύτη του και απαλλάχθηκε από μακρόστενο κακάδι που τον ενοχλούσε για ώρα, καθώς είχε κολλήσει στα τοιχώματα του αριστερού ρουθουνιού του- απείλησε να καταγγείλει άμεσα σε Φίφα, Ουέφα και Κουίν Λατίφα κάθε απόπειρα κρατικής παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, είτε άμεσης είτε συγκεκαλυμμένης (με την χρησιμοποίηση στις εργασίες γεωπόνων και εργατών, που ως φορολογούμενοι πολίτες τελούν σε σχέση εξάρτησης με το Ελληνικό Κράτος), ενώ την ύστατη πραγματικά ώρα δεν κατήγγειλε σε Φίφα, Ουέφα και Φαλάφελ την προώρη διάλυση της Βουλής για λόγο ελεγχόμενης συνταγματικότητας.
3) Το τιμώμενο πρόσωπο του φιλικού, Θοδωρής Ζαγοράκης, αγανακτισμένος από την ξεφτίλα για το καμένο χόρτο του γηπέδου του ΠΑΟΚ, επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια ήρθε στα χέρια με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Υπεβλήθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης απείλησε ότι αν οι μηνύσεις εκδικαστούν από τα ποινικά δικαστήρια, οι ομάδες μας θα αποβληθούν από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις άπαξ διά παντός και επιπρόσθετα η χώρα θα πληγεί από την ενδέκατη πληγή του Φαραώ, ήτοι ο ουρανός θα αρχίσει να βρέχει κακάδια.

3 Comments:

At 8/23/2007 08:44:00 π.μ., Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ said...

128???????
:O

 
At 8/23/2007 10:05:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

το μεγαλυτερο αγχος εν τω μεταξυ ειναι μη γινουμε "ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ" και μη χασουμε την ευκαιρια να επισημανουμε την "ξεφτιλα" του ποδοσφαιρου μας.
σχετικη ποδοσφαιρολογια και στο δεξί μπακ

 
At 8/23/2007 01:51:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γεια σου old boy!
Αν εχεις χρονο και σε ενδιαφερει περνα απο το μπλογκ μου να δεις το τελευταιο μου ποστ και να μου πεις και τη δικη σου αποψη.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home