Παρασκευή, Μαΐου 11, 2007

Τακόνες Αλεχάνος

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, με την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς, άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος στεκόταν έξω από μαγαζιά γυναικείων υποδυμάτων και ικανοποιούσε αρειμανίως τον εαυτό του, αφήνοντας πάνω στις βιτρίνες δαχτυλιές αριστερής χειρός και γενετικό υλικό. Ο δράστης επικαλέστηκε βρασμό ψυχικής ορμής, το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας όμως έχει συγκεντρώσει στοιχεία, που καταδεικνύουν ότι τα τελευταία χρόνια δεκάδες άλλες παρόμοιες βιτρίνες έχουν πέσει θύμα των διεστραμμένων του ορέξεων. Εκτιμάται πως, υπό το φως του αποδεικτικού αυτού υλικού, η μόνη αξιοπρεπής υπερασπιστική γραμμή που του απομένει είναι εκείνη που συνοψίζεται στις λέξεις «Μου κουνήθηκαν».

6 Comments:

At 5/11/2007 10:48:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Λογικό, με αυτές τις τιμές να τα κάνει όλα μαντάρα.
Σου λέει : Γιατί να τη σπάσω; Ας τη χύσω καλύτερα.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Πολύ λογικό...και αναμενόμενο στην Αλμούνια εποχή.

 
At 5/12/2007 12:10:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Κοχόνες με βάρδουλα!

 
At 5/12/2007 01:53:00 π.μ., Blogger οι σκιές μιλάν said...

Παλαιότερα, θυμάμαι, τούτο γινόταν συχνότατα με τα καταστήματα που πουλούσαν τα πακέτα του Φίλμνετ.

Μετά το κλείσιμο τους το απόγευμα, ορισμένα εξ αυτών άφηναν πίσω από τη βιτρίνα κάποιες τηλεοπτικές συσκευές συντονισμένες στο συνδρομητιό κανάλι για διαφήμιση. Ξεχνούσαν όμως τη "ζώνη ενηλικων" και τις διαθέσεις των περαστικλων που θα μάζευε.

LaL

Τη νύφη ως συνήθως την πλήρωνε ο άσφαρος πληθυσμός, οι καθαρίστριες που το επόμενο πρωί καλούνταν να καθαρίσουν από τη βιτρίνα τον χυμό
των πυρσέκαυλων ανδρών!

:PPP

 
At 5/12/2007 11:48:00 π.μ., Blogger vampiria said...

Μήπως πρόκειται για ένα δείγμα ανεξέλεγκτου φετιχισμού; Άλλοι τη βρίσκουν με φορεμένες γόβες, άλλοι με αφόρετες και μαζικά επιδεικνυόμενες! Ε,ρε, ταύλες!!!

 
At 5/12/2007 11:48:00 π.μ., Blogger vampiria said...

Εκτός αν τη βρίσκει με τη βιτρίνα!!
;-)))

 
At 5/12/2007 12:50:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

http://www.sergiorossi.com/defaultf.htm
για να ικανοποιήσουμε (και με πιο trendy chic επιλογές)τον ήρωα με ένα ποδολάγνο, δύο σε ένα, come and go! λείπει η βιτρίνα βέβαια και ο δημόσιος χώρος που είναι σημαντικό! ένα ταξίδι Ρώμη, πλατεία Ισπανίας γωνία...!
inspiring indeed!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home