Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2007

Έξω τα Τζάμια του Θανάτου

Άθενς, Μιντλ Ιστ, του τρομοκρατικού ανταποκριτή μας:
Συγκλονίστηκε η Αθήνα σήμερα στις 5:58 προ μεσημβρίας από ισχυρότατη έκρηξη, η οποία έγινε αισθητή σε όλο το νόμο Αττικής, καθώς και στο μεγαλύτερο τμήμα των γειτονικών νομών Βοιωτίας τε και Κορινθίας. Αττικαίοι, Βοιωτοί και Κορίνθιοι πετάχτηκαν αλαφιασμένοι από τον ύπνο τους, φοβούμενοι ένεκα του αποκόσμου μπουμ ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Η έκρηξη έγινε κάπου εντός του τριγώνου που σχηματίζεται μεταξύ Λυκαβηττού, κλινικής «Λευκού Σταυρού», πλατείας Μαβίλη και Πύργου Αθηνών, προξενώντας σοβαρότατες υλικές ζημιές, που σύμφωνα με εκτιμήσεις τζαμάδων ανέρχονται στο ποσό των 200 ευρώ ή 150 χωρίς τιμολόγιο. Επειδή όμως τώρα με την αποστολή από τον Πρόεδρο Λίντον Τζόνσον νέων τρουπς στο Ιράκ τα κονδύλια δεν περισσεύουν, μελετάται εναλλακτικά η ανέγερση Τζαμιού στη θέση του τζαμιού, Τζαμιού που έχει λάβει άλλωστε το οκέι από την αρμόδια πολεοδομική διεύθυνση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Στο άκουσμα του στόχου που επλήχθη, το 99,9 % του ελληνικού λαού, από τον Άδωνι Γεωργιάδη έως τους άγνωστους γνωστούς που καίνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το μπούκσοπ του, ένιωσε αισθήματα βαθύτατης ευφορίας, γιατί πρόκειται για χαρακτηριστικό παράδειγμα της αντιστασιακοσυμβολικής τσάμπα μαγκιάς που διαποτίζει κάθε κύτταρο του νεοέλληνος. Εν συνεχεία η ευφορία διπλασιάστηκε, δια της αναμίξεώς της με λατρεμένα συνωμοσιολογικά σενάρια περί προβοκάτσιας. Τι από τα δύο ισχύει, αναρωτιέται ο πολίτης; Μπορούν τελικά να παρακολουθούν τα πάντα ή όχι; Αν ναι, πώς σκάνε στρακαστρούκες στην Πρεσβεία τους και πώς τους ξεφεύγει διαρκώς ο Λάντεν; Συνένοχοι ή Βλάκες, το μόνιμο, πάγιο και διαχρονικό ερώτημα. Και οι δύο εκδοχές μια χαρά είναι, αφού η πρώτη καθιστά τους Γιουσαίους ακόμη πανουργότερους και απεχθέστερους στον ελληνικό οφθαλμό, ενώ η δεύτερη τους καθιστά τρωτούς, τρωτότατους και με την αποφυλάκιση του Αλέκου του Γιωτόπουλου το 2020, θα αρχίσει η αντίστροφη αυτών μέτρησις.
Γενικότερα το εφτά μπήκε πολύ αισιόδοξα για τον μέσο Έλληνα, γιατί πέραν της μόνιμης ανοιξιάτικης αιθρίας που οπωσδήποτε αναζωογονεί τη διάθεση, προ ολίγων μόλις ημερών σύσσωμο το πανελλήνιο, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, γαλήνευσε και ήλπισε τα καλύτερα για το μέλλον, βλέποντας τον δεκαεξάχρονο στα δεκαεπτά Σωτήρη Νίνη να βγάζει μάτια.
Έλα μωρή Πανάθα.

9 Comments:

At 1/12/2007 07:41:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Συνένοχοι από βλακεία. Λογος ικανος να τους απαλλάξει ακόμη κι σ' ένα δικαστήριο ευθυκρισίας ανάλογης του δικαστηρίου των εφετών που δίκασε την 17 Ν. Και εις ανώτερα. Ελπίζω την επόμενη φορά να χρησιμοποιηθεί σφεντόνα κλασική, σαν αυτη που παιδιά κυνηγούσαμε σπουργίτια ή ακόμη καλύτερα η άλλη του Δαυίδ, κίνησης περιστροφικής, που απαιτεί ασύγκριτα ικανότερο χειριστή, ωστε τα αποτελέσματα για την υπερδύναμη να αποβούν καταστροφικά, η εθνική μας περηφάνια να ξεπεράσει το δείκτη του Χρηματιστηρίου και το σπόρ της σφεντόνας να γίνει ολυμπιακό.
Αμην

 
At 1/12/2007 09:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

τσάμπα αναρχοαπλυτοαντεξουσιαστές του κώλου
να αγιάσει το στόμα σου, oldboy.

o Νίνης είναι τόσο καλός όσο γράφει ο Πανούτσος στο sportfm.gr; Toν συγκρίνει με το Μητσάρα, το απόλυτο ίνδαλμα μας.

 
At 1/12/2007 10:33:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όλα καλά αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...

 
At 1/13/2007 03:50:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Φίλε μου OldBoy, επειδή μας έπρηξες με το Σωτηράκη, δες εδώ τι γράφει ο Χελάκης.

ΥΓ. Δεν σε κατακρίνω από διάθεση ρατσισμού, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.

 
At 1/13/2007 03:55:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Και συγγνώμη δηλαδή, ο άλλος του ταε κβο ντο, ο Ηλιάκης, πόοοοοσο Ελληναρά θα τον κάναμε αν δεν είχε πάρει μετάλλιο;

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους....

 
At 1/13/2007 02:28:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Είσαι άπαιχτος!

χαχα

 
At 1/13/2007 06:17:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Aμάν πια με τους αδυσώπητα ηλίθιους ψηφοφόρους του Συνασπισμού της Αγράμπελης & της Μουχρίτσας γωνία...

Ο πιτσιρικάς είναι προιόν της παραγωγικής διαδικασίας (λέμε τώρα...) του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Κατά την ΟΥΕΦΑ, θα θεωρείται Έλληνας. Αυτό μας αρκεί...Άντε τώρα να βγεις με το Χελάκη να διαδηλώσετε για την Αλβανικότητα
του Νίνη με μολότοφ στην Αμερικανική Πρεσβεία...

Ο Χελάκης είναι ο μέγας αριστερός που χρωστά 5 μηνιάτικα στους non-star εργαζόμενους, όπως βοά η πιάτσα; E, ρε νούμερα...

 
At 1/13/2007 06:47:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Τυχάρπαστε, το συνένοχοι ή βλάκες πήγαινε για τα θύματα και όχι για τους θύτες, αλλά και για τους θύτες έχει μια βάση. Αν θες τη γνώμη μου πάντως για τους συλληφθέντες δεκαεπτανοεμβρίτες, συνένοχους δεν τους θεωρώ σε καμία περίπτωση, αλλά ούτε και βλάκες (τουλάχιστον έτσι αφοριστικά, απλά και μονοδιάστατα).
Βρε συ Jago, το άρθρο του Χελάκη πού αναιρεί όσα έγραψα; Άσε, που το να μιλούν διευθυντές αθλητικών εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών περί υποκρισίας είναι λίγο σόλοικο.
Αnonymous, έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός, φοβάμαι ότι ούτε 11 κούκοι δεν είναι ικανοί να φέρουν την άνοιξη.

 
At 1/15/2007 01:59:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο Νίνης είναι μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι του ΠΑΟ. Μας έδωσε κάτι που έχει πολύ καιρό να μας προσφέρει η Πανάθα: ΕΛΠΙΔΑ για κάτι καλύτερο στο μέλλον... Παίζει κάποιο ρόλο αν είναι Έλληνας ή Αλβανός;

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home