Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2005

Ιστολογικός Δικαστής

Διαβάζω ότι ο Μαλεζάνι κλήθηκε σε απολογία από τον "Αθλητικό Δικαστή" λόγω του ξεσπάσματός του στη συνέντευξη τύπου την Κυριακή και σκέφτομαι μήπως, στα πλαίσια της οργάνωσης της μικρής μας κοινότητας (αν όχι και αδελφότητας), είναι καιρός να θεσμοθετήσουμε "Ιστολογικό Δικαστή", ο οποίος θα επιλαμβάνεται των περιπτώσεων όπου μπλόγκερς υπερβαίνουν τα εσκαμμένα (είτε υβρίζοντας, είτε λοιδωρώντας, είτε γενικότερα φερόμενοι απρεπώς και ερχόμενοι σε αντίθεση με τις επιταγές της πολιτικής ορθότητας) και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα κυμαίνονται -αναλόγως της βαρύτητας του αδικήματος και της τυχόν υποτροπής- από απλή έγγραφη επίπληξη (η οποία θα δημοσιεύεται ταυτόχρονα τόσο στο http://istologikosdikastis.blogspot.com όσο και στο μπλογκ του παραβάτη), μέχρι ποινή απαγόρευσης ποσταρίσματος μίας εβδομάδας ή ποινή ποσταρίσματος κεκλεισμένων των σχολίων για τρεις ιστολογικές.
(Υ.Γ. Το παρόν ποστ συνετάχθη σε μία και μόνον πρόταση, όχι τυχαίως, αλλά εσκεμμένα, σε μία προσπάθεια εξοικονόμησης τελειών, οι οποίες αντί να σπαταλώνται αλόγιστα εδώ, είναι προτιμότερο να συγκεντρώνονται και να αποστέλλονται εκεί, δηλαδή στον Τρίτο Κόσμο, προκειμένου να μπει επιτέλους μία τελεία σε προβλήματα όπως ο λιμός, το ΑIDS και οι αιματηροί εμφύλιοι).
ΑΜΕΣΟ UPDATE: Όπως ο Φρανκεστάιν τα έβαλε με τον δημιουργό του, έτσι και ο Ιστολογικός Δικαστής με κάλεσε ήδη σε απολογία (ήταν η πρώτη κλήση που συνέταξε ο αχάριστος), για ανάρμοστο και άκομψο χιούμορ εις βάρος των παιδιών που πεθαίνουν από την πείνα. Τα πράγματα προχωρούν με ιλιγγιώδεις πια ρυθμούς στο διαδίκτυο, δεν προλαβαίνεις να πεις μια μαλακία και αυτή αποκτά ζωή και εξουσία πάνω σου. Δεν πτοούμαι όμως, γιατί γνωρίζω κάτι e-αρχιμανδρίτες που μου λεν ότι έχουν άκρες και ελπίζω να τη βγάλω καθαρή.

5 Comments:

At 12/14/2005 07:39:00 μ.μ., Blogger 0comments said...

Κάντε ότι θέτε με τσι κόσμοι, αλλά μην πειράξετε το Νέο Κόσμο (Μίνωος 10 - 16)

 
At 12/14/2005 08:07:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ερχομαι να δικασω

 
At 12/14/2005 09:10:00 μ.μ., Blogger thalis said...

Κι αν μας κατηγορήσει η Ελευθεροτυπία για μπλογκοδίκες ;

 
At 12/15/2005 12:52:00 π.μ., Blogger penguin_witch said...

@Καλούσης: Να σας φέρω και δυο δίμετρες Ουκρανές μόλις με καλέσετε;

 
At 2/08/2007 03:25:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

That's a great story. Waiting for more. »

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home