Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2005

Ψήφος Εμπιστοσύνης

Σχεδόν αλώβητη βρήκε την "Ελευθεροτυπία" το τέλος του τυφώνα "Μάκη". Ενώ προς στιγμήν φάνηκε ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει το μένος του δίχως σοβαρές απώλειες αξιοπιστίας, ήρθε σήμερα τα χαράματα το τηλεφώνημα που απέδειξε ότι η Ελληνική Τρομοκρατία (Ε.Τ.) εξακολουθεί και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην εφημερίδα, επιλέγοντας εκείνη για τις προειδοποιήσεις των χτυπημάτων της. Αντίθετα, έντονος προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο του Συνεσταλμένου Δημοσιογράφου Μάκη (ΣΔΜ), για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη κατορθώσει να πείσει την Ε.Τ. να τον προτιμά. Ο ΣουΔουΜου εκτιμά ότι πληρώνει ακόμη την πατάτα με τα τηλέφωνα στον Σάββα που καταδίκασε τον Γιωτόπουλο (και) στα μάτια της κοινής γνώμης. Αφού πάντως η Ε.Τ. απέδειξε ότι δεν φοβάται (τον συγχρωτισμό με) την Βιρτζίνια Βεντουράκη - Γουλφ, είναι τουλάχιστον υπερβολικό και άκομψο παλιοί αναγνώστες της εφημερίδας (τύπου ΜcManus) να εξακολουθούν να το παίζουν πειραγμένοι και απογοητευμένοι, χώρις μάλιστα να έχουν να μας επιδείξουν αντίστοιχα επαναστατικά εύσημα.

3 Comments:

At 12/12/2005 06:15:00 μ.μ., Blogger macmanus said...

Προβάρω τον εαυτόν μου στον καθρέπτη με την "Καθημερινή"... καθημερινά στο χέρι!

Πως θα μ΄έκοβε κάποιος επιβάτης στο Μετρό αν μ'έβλεπε για παράδειγμα!

Καλά με την "Ε" ανά χείρας, είμαι κώλος-βρακί, φούστα-μπλούζα! Ταιριάζουμε ρε παιδί μου!

Αλλά ένας ατσούμπαλος κακοντυμένος μακρυμάλλης μ'αλογοουρά και σκουλαρίκια, με ...."Καθημερινή" στο χέρι...δε λέει! Δεν στέκει ρε αδερφέ!

Από την άλλη, να φορέσω κουστούμι για ν' αγοράζω εφημερίδα, τότες είναι που δεν λέει! Και "δεν βγαίνει" κι όλας (οικονομικά ομιλώ)

Θα περιοριζόμουνα στο Δίκτυο, αλλά ανήκω στην γεννιά που θέλω να μυρίζω και να ψηλαφίζω ακόμα το Δημοσιογραφικό Χαρτί! Έξις και ναρκωτικό συνάμα! Θα σας ενημερώσω για τας εξελίξεις!

Με αγάπη,
φιλιά,
ο πιό αποτυχημένος blogger της Οικουμένης!

 
At 3/07/2007 03:07:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Where did you find it? Interesting read »

 
At 4/26/2007 01:10:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Where did you find it? Interesting read Abington internet marketing Incorporating in wy State farm insurance in texas http://www.ip-based-surveillance-cameras.info

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home