Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2005

Cazzo !

Μια λέξη - μια ομάδα. Αντί για calcio - cazzo.

6 Comments:

At 12/12/2005 02:08:00 π.μ., Blogger lefty said...

Τον λατρεύω. Ουδέποτε έχω συμπαθήσει με τόσο πάθος οιοδήποτε στοιχείο του απεχθούς ΠΑΟ.

Ακόμα κι αν ο άνθρωπος είναι κακός στη δουλειά του, τέτοιοι άθλιοι είστε (όσοι είστε, κι οι άλλοι οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι). Πρέπει να χτυπήσει ο άλλος χέρι στο τραπέζι και να αρχίσει να βρίζει για να δεχθεί λίγη αξιοπρέπεια και σοβαρότητα.

 
At 12/12/2005 02:09:00 π.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Ήταν σε ταξίδι η αδεφλή μου με το γαμπρό μου στην Ιταλία. Μπαίνουν στο λεοφωρείο και υπήρχε μια άδεια θέση. Θα κάτσεις ρε συ Μαρία; Όχι κάτσε εσύ Μίλτο. Μα δεν θέλω να κάτσω, κάτσε εσύ. Όχι ρε Μίλτο, δεν θα κάτσω. Ούτε εγώ θέλω να κάτσω, κάτσε εσύ. Μιλτο άντε παράτα μας, δεν θα κάτσω.

Οι ιταλοί είχαν κουφαθεί εντελώς. Όχι δεν γνώριζαν ελληνικά. Απλά cazzo σημαίνει πέος στη γλώσσα τους.

(ευγενική προσφορά προς όσους συνβλογίστες δεν πιάσανε το νόημα στο post του Old Boy)

 
At 12/12/2005 04:18:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Justeranothergoneoff, το "cazzo" το είπε γύρω στις τριάντα φορές στη συνέντευξη τύπου ο Μαλεζάνι και νομίζω μεταφορικά πρέπει να σημαίνει "γαμώτο, διάολε".
Lefty, κι εγώ τον συμπαθώ ως άνθρωπο και συμφωνώ για όσα λες για τους αθλητικογράφους (αν και υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις). Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό και με την αντίδρασή του. Δεν είδα ιδιαίτερη αυτοκριτική όμως, ούτε συναίσθηση των ξεφτιλών τις οποίες έχουμε υποστεί. Και πέραν του δικαιολογημένου της αντίδρασης, η χθεσινή συνέντευξη τύπου να είναι αρνητικό - οριακό σημείο αναφοράς για τον Παναθηναϊκό.

 
At 12/12/2005 04:20:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Oπως έλεγε και μία φίλη: ωραίο το cazzo, να κάτσω?

Γεια σου παλιό-παιδο λιφοδιάσημο!

 
At 12/12/2005 04:49:00 μ.μ., Blogger kosmopolitis said...

Τράβα ρε μαλάκα Μαλεζάνι
Στο λιμάνι, στο λιμάνι !

Old Boy, μετά την..όπερα της πεντάρας πρότεινα στον Μιχάλη Μητσό στις " Διαστάσεις " ( όπου σχολιάζω τακτικά - και ελπίζω να μη θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση ) να πείσει ΤΑ ΝΕΑ να βάλουν τίτλο το σύνθημα που σκαρφίστηκα.

Επειδή μάλλον το απέρριψαν ( ! ) μπορείς σε παρακαλώ να πεις τίποτα στον Τσαγκαρουσιάνο που αναγνωρίζει ένα ταλέντο when he sees one ? !

( Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το χιούμορ μου από κανέναν involved ! )

 
At 2/05/2007 02:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Enjoyed a lot! john z miller farmer &aposs insurance Provigil prescription online doctors dell a720 inkjet printers http://www.dental-x-ray-technician-salary.info/Radar_detectors_comparison_reports.html Erotic picture sex story Mp3 player case patterns crown jeep chrysler Gorgio armani eyeglasses lamborghini kit car plans Online ordering tramadol buy tramadol now Keyword neurontin for bipolar disorde parts for 1968 pontiac catalina in south carolina Recreational vehicle dealers rv rental

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home