Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2005

Καλό εναντίον Κακού.

Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός κι εκεί που σταματάει η πολιτική αρχίζει ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος με άρθρο - τομή στο χθεσινό "ΒΗΜΑ" γράφει κατά λέξη: "Το Δημόσιο σήμερα αποδιαρθρώνεται όχι επειδή έφυγαν οι πράσινοι και ήλθαν οι γαλάζιοι, αλλά επειδή έφυγαν οι καλύτεροι και ήλθαν οι χειρότεροι".
Αυτό πάει να πει πολιτική ανάλυση, αυτό πάει να πει πολιτική σκέψη, αυτό πάει να πει πολιτική αρθρογραφία. Το κόμμα των καλών και το κόμμα των κακών. Οι καλύτεροι εναντίον των χειρότερων. Γιάννη, απόψε το βράδυ, στην αντικειμενική σου την εκπομπή, έχε καλού - κακού μαζί σου και κανένα πλαστικό μπουκαλάκι για να το πετάξεις στον εκπρόσωπο του κόμματος των κακών. Κακοί είναι άλλωστε, καλό θα κάνεις. Και να το πετάξεις δεν πρόκειται να υποστείς καμία συνέπεια, γιατί δεν θα το έχεις πετάξει εσύ αλλά το ατίθασο το χέρι σου, με μια ανακλαστική ενστικτώδη κίνησή του.

3 Comments:

At 10/17/2005 04:11:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Petyxes kai sy ton anQrwpo (na mh pw thn efhmerida)... O Kos Pretenterhs ekane prin liga xronia thn megalh dhmosiografikh epityxia diafhmizwntas thn ws 'Anoigoume ton Fakelo Alikh' (Bougioyklakh).

Polles fores anarrwtiemai 'why do we bother?' alla erxontai kati tetoies wres kai ms syneferoun...

 
At 10/17/2005 04:24:00 μ.μ., Blogger nonplayer said...

Ναι, και τώρα έρχεται σαν άλλος δημοσιογραφικός Ζορό να μας ανοίξει τα μάτια με ευθυκρισία και καθόλου προκατάληψη...

 
At 11/18/2006 03:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

APO TIS PIO APERISKEPTES DHLOSEIS POU MPORI NA KANEI ENAS DHMOSIOG POS DIAKRINETE APORAFOS POY YPOTITHETE APO ANTIKEIMENIKOTHTA KAI EKSYGRONISMO

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home