Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2005

Λάπτοπ και Λαπάς

Το πολυήμερο κρεβάτωμα από ιό έχει επιπτώσεις ψυχολογικές, οικονομικοτεχνικές και πνευματικές. Ας τις δούμε εν συντομία:
- Ψυχολογικά το πιθανότερο είναι να εμφανίσεις συμπτώματα "του συνδρόμου της αφαίρεσης του αρχικού πι". Δηλαδή εκεί που ένιωθες πανίσχυρος, συνειδητοποιείς ξαφνικά ότι είσαι ανίσχυρος και έρμαιο των διαθέσεων του κορμιού σου. Το σώμα σου κάνει κουμάντο. Όχι εσύ.
- Οικονομικοτεχνικά, εάν και εφόσον διατηρείς μπλογκ, οι συνέπειες της εισβολής της νόσου στον οργανισμό σου είναι αντίστοιχες με τις συνέπειες της πυρκαγιάς στα στούντιο του "Alpha". Ως γνωστόν, τα μπλογκ είναι οικονομικά βιώσιμα επειδή δεν πάσχουν από τον γιγαντισμό των παραδοσιακών ΜΜΕ: Λιγότεροι συνεργάτες, λιγότερος εξοπλισμός, λιγότερα έξοδα. Κάπως έτσι είναι και ψιλοϊσοσκελισμένοι οι ισολογισμοί που παραδίδουμε οι περισσότεροι στην Β' ΔΟΥ Ιστολόγων. Αυτή η υπερσυγκέντρωση όμως όλων των τομέων ενός παραδοσιακού ΜΜΕ (ειδησεογραφικού, ψυχαγωγικού, αθλητικού, πολιτιστικού κ.ο.κ.) πολλές φορές σε έναν και μόνο συνεργάτη ενέχει, σε περίπτωση ασθενείας του, τον κίνδυνο της κατάρρευσης ολόκληρου του ιστολογικού μηχανισμού. Όπως και να 'χει και 'μεις από αυτό εδώ το μετερίζι, όπως οι συνάδελφοι του Alpha, δεν θα το βάλουμε κάτω, δεν θα φοβηθούμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας. Και μια προειδοποίηση προς την ρωσική μαφία: ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ - ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ - ΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΛΕΟΝΕ.
- Πνευματικά, όντας καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και με το κεφάλι σου να βρίσκεται μονίμως στο νέφος, καταφεύγεις αναγκαστικά στον υπέροχο κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης. Βλέπεις τον Παπακαλιάτη να χρησιμοποιεί την μουσική του Φίλιπ Γκλας από τις "Ώρες" (νομίμως;) και η ίδια μουσική που χάιδευε πρόσωπα σαν της Στριπ, της Κίντμαν και της Μουρ, προσκρούει τώρα αντιστικτικά στην πανηλίθια αυτάρεσκη φάτσα του Χριστόφορου, βλέπεις τον Παύλο Τσίμα να αναλύει την πολιτική επικαιρότητα και το κεφάλι του να κουνιέται σαν του Στίβι Γουώντερ, μια δεξιά - μια αριστερά, βλέπεις - βλέπεις και το μυαλό σου γίνεται σαν το λαπά δίπλα στο λάπτοπ σου.

3 Comments:

At 10/13/2005 08:07:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ρε συ Μacmanus, τι έπαθες ξαφνικά μαζί μου; Ξεκόλλα - ξεκόλλα, πληζ, είσαι αντιτουριστικός με τα 145 κιλά σου και θα καταστραφεί το life style άρωμα του μπλογκ :)

 
At 10/13/2005 08:22:00 μ.μ., Blogger Loucretia said...

Θες να πεις οτι εμεινες στο κρεβατι και δεν ειδες Τατιανα;;; Δεν ειναι ειδες εκπομπες του τυπου "Εχω ενα χρονο δεσμο με τον γκομενο της αδερφης μου και θα παντρευτουμε";;
Α-πα-ρα-δε-κτος!!
Και μετα περιμενεις να γινεις καλα!! :-ΡΡΡ

 
At 2/06/2007 08:55:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Where did you find it? Interesting read » » »

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home