Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2005

Ο Γραφάνθρωπος

Ο Γραφάνθρωπος γεννήθηκε κανονικός άνθρωπος όπως εσύ. Για κάποιον ανεξήγητο όμως λόγο, μεταλλάχθηκε σιγά - σιγά σε ένα ιδιότυπο έκτρωμα. Ο οργανισμός του παρήγαγε καθημερινά χιλιάδες λέξεις που τον κάλυπταν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Τις μέρες που δεν κατόρθωνε να ξεδιαλύνει τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να συνδυάσει τις λέξεις που κουβαλούσε, να τις αποτινάξει από πάνω του και να τις τακτοποιήσει κάπου γραπτώς, αυτές τον κατέπνιγαν και πέθαινε από ασφυξία. Υποστηρίζεται πάντως με σοβαρά επιχειρήματα και η άποψη ότι δεν πέθαινε ακριβώς, αλλά εξαφανιζόταν μαζί με το φορτίο του από προσώπου γης, καθώς ο Γραφάνθρωπος υπήρχε μόνον γράφοντας.

4 Comments:

At 9/30/2005 09:44:00 π.μ., Blogger πολυβιος said...

αυταπατάσθε, αγαπητέ μου. ειλικρινά, πόσους αξιόλογους γραφιάδες ξέρετε (εγώ ελάχιστους) ; μη συγχέετε τους λοιπούς φίλους που βγάζουν τα 'σωψυχά τους ή τη χωλή τους διαδικτυακώς με τους πραγματικούς λογοτέχνες. και εν τέλει, ζούμε στο 2005 (σχεδόν '06). η εποχή των κοσμοκαλόγερων έχει παρέλθει. μη γενικεύετε. καλημέρα.

 
At 9/30/2005 04:00:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν μίλησα για λογοτεχνική αξία των γραφομένων. Μίλησα για την ανάγκη γραφής. Έτερον εκάτερον. Ο Γραφάνθρωπος όντας εν τέλει κτήνος γράφει γιατί έτσι τον προστάζει ο μεταβολισμός του. Η αιτία που τον κάνει να γράφει είναι οργανική όχι λογοτεχνική.

 
At 9/30/2005 05:18:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ίσως επειδή είναι καινούριο. Θ'αρχίσει να εμφανίζεται σιγά σιγά. Καλορίζικος.

 
At 3/03/2007 10:14:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home