Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2005

"Δεν δέχομαι άντρες αγόρι μου"

Όντας εκ φύσεως καχύποπτος , ομολογώ ότι είμαι αρκετά επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία των καφεμαντισσών. Ας μου συγχωρεθεί ο κυνισμός, αλλά έχω την υπόνοια ότι μερικές από αυτές μπορεί και να μην έχουν όντως το Χάρισμα. Η δυσπιστία μου επεκτείνεται και στους τηλεοπτικούς ταρορίχτες - αριθμομάντες - αστρολόγους. Σπανίως τους τηλεφωνώ κι όταν το κάνω δεν είναι τόσο γιατί παίρνω κατά λέξη τις συμβουλές τους, όσο γιατί θέλω να ακούω την φωνή μου στην τηλεόραση. Βγαίνω συνήθως τις μικρές ώρες των σοφτ πορνό του Αlter. Kάνω ζάπιγκ και μια ακούω την φωνή μου, μια βλέπω ένα κοριτσούδι να βογγάει, ζαπάρω αλληλοδιαδοχικά και ταχύτατα συνδυάζοντας στο μυαλό μου τις δύο εικόνες μέχρι που όλα στο μυαλό μου γίνονται ένα και κλείνω το ακουστικό στον εμβρόντητο Χορταρέα. Επειδή όμως οι γενικεύσεις μυρίζουν φασισμό, πρέπει να πω ότι υπάρχουν και πολλοί τηλεμάντεις που διακονούν με μεράκι και γνώσεις την εν ευρεία εννοία οιωνοσκοπική, η οποία έχει άλλωστε λαμπρή -αν και υποτιμημένη- παράδοση στα αγιασμένα χώματα της λατρεμένης μας πατρίδας. Λέω υποτιμημένη γιατί δεν έχω δει πουθενά ούτε κάποιον ανδριάντα, ούτε καν μια οδό Κάλχα ή μια λεωφόρο Τειρεσία, προς τιμήν των σκαπανέων εκείνων. Βλέποντας λοιπόν προχθές κολλημένη σε μια κολώνα την σεμνή διαφήμιση της φωτογραφίας κάτι μέσα μου σκίρτησε. Δεν είχα επισκεφθεί ποτέ Μικρασιάτισσα καφεμάντισσα. Ζουν δύσκολες ώρες τα εκ Μικράς Ασίας αδέλφια μας, επισκέπτομαι συχνά τους καταυλισμούς τους, η καταστροφή που πάθαμε ήταν μεγάλη και η εκτέλεση των εξ μικρή μόνο παρηγοριά μου προσέφερε. Αποφάσισα λοιπόν να της τηλεφωνήσω και για να την βοηθήσω αλλά και για να βοηθηθώ, αφού και η τιμή θα ήταν έκπληξη και οι αποφάνσεις της για το ριζικό μου θα είχαν έντονη οσμή Ανατολής. Σχημάτισα το νούμερο αποφασισμένος να το παζαρέψω, ζητώντας της την άδεια να φέρω δικό μου καφέ, καθώς αν χρέωνε πέραν της μαντείας και τον καφέ, μπορεί να ξεφεύγαμε πολύ στην τελική τιμολόγηση. Δεν πρόλαβα. Μόλις της είπα ότι είδα το τηλέφωνό της στην κολώνα με άδειασε λέγοντας μου "Δεν δέχομαι άντρες, αγόρι μου". Στο εύλογο "γιατί" μου εισέπραξα ένα αποστομωτικό "γιατί έτσι". Βρισκόμαστε στο 2005, κυρία μου, όμως και έχω ιστολόγιο, έχω ένα χώρο ελεύθερης προσωπικής έκφρασης, ένα βήμα από το οποίο μπορώ να στηλιτεύσω την σεξιστική και αντισυνταγματική σου στάση. Ρώτησα δικηγόρο εγώ και μου είπε ότι το σχετικό ατομικό μου δικαίωμα δεν με προστατεύει μόνο έναντι του κράτους αλλά τριτενεργεί και απέναντί σου, συνεπώς δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις βάσει του φύλου. Για να συνέλθουν λίγο οι καφεμάντισσες και να καταλάβουν σε ποιά εποχή ζούμε. Τα κορόιδα πέθαναν (από την ίδια νόσο που κατέληξε πλήρης ημερών και ο Τσάμπας).

10 Comments:

At 8/24/2005 03:35:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ταρριχευμένη την έχουν..

 
At 8/24/2005 06:12:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καλά σου έκανε γιατί ενώ κόπτεσαι για τους φτωχούς, τις αντισεξουαλικές κινέζες και δεν ξερω πια άλλη μειονότητα, έτοιμος ήσουν να καννιβαλίσεις μια γριούλα που προσπαθεί να επιβιώσει. Ντροπή.

 
At 8/24/2005 06:27:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Mπγιόρκ μου, είναι τιμή μου που με διαβάζεις. Πολλά συγχαρητήρια για το έργο σου και σε παρακαλώ να μεταφέρεις την αγάπη μου στον φίλο Ισλανδικό λαό με τον οποίο τόσα πολλά συνδέουν την Ελλάδα μας και όλους εμάς τους Έλληνες (που ζούμε και δημιουργούμε στην κατά το κοινώς λεγόμενο "Καθ' ημάς Αρκτική").

 
At 8/24/2005 10:42:00 μ.μ., Blogger το θείο τραγί said...

Και από μένα. Και από μένα συγχαρητήρια στην κούκλα. Και από μένα. Παρακαλώ να διαβιβαστούν.

 
At 8/25/2005 03:42:00 μ.μ., Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός said...

Ολντ Μπόι,
Μην στεναχωριέσαι, μεγάλη πόρτα βλέπω,
Λόγια σου λένε,
άλλες φορές καλά άλλες κακά.
Εσύ θέλεις και δεν θέλεις μερικές φορές.
Μελαχροινό πρόσωπο που φέρνει πρός γουρούνι σε συμπαθεί.
Γυναίκα βλέπω επίσης.Λεφτά θα πάρεις απο
δυό μεριές.
Με πολύ κόσμο συναντιέσαι μπροστά σ' ένα κουτί,
τηλεόραση είναι,οθόνη είναι, θα σε γελάσω.
Πάντως κουτί είναι.
Κατι γράφετε όλοι σας άλλα δεν ξέρω τι,
βλέπεις αγόρι μου με την Καταστροφή της Σμύρνης
δεν μάθαμε γράμματα.

Αυτά μου είπε να σου πώ η θεία η Καφετζού.

 
At 8/25/2005 04:28:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

- Bλέπω ότι έχεις ταλέντο για τον χώρο, Γεώργιε. Μήπως τελικά είσαι μέντιουμ στην κανονική σου ζωή;
- Τραγί μου, μίλησα τηλεφωνικά με την Μπγιορκ και της τα διαβίβασα. Θα σου στείλει αυτόγραφο σύντομα.

 
At 8/25/2005 09:10:00 μ.μ., Blogger το θείο τραγί said...

Ευχαριστούμε. Τα σέβη μας.

 
At 8/30/2005 12:20:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γλυκειά μου Μπγιορκ, ντροπή αρμόζει μόνον στους τσαρλατάνους που ευτελίζουν τον ανθρώπινο νου και διαδίδουν την ανοησία, όπως η κυνική μέγαιρα στην οποία απευθύνθηκε μάλλον τρυφερά ο Ολντ Μπόης.
Αν δεν είχε άλλα μέσα, θα μπορούσε να επιβιώσει με αξιοπρέπεια διά της πορνείας, δραστηριότητας ψυχικώς επώδυνης για τους ασκούντες αυτήν (όλους μας δηλαδή τρόπον τινά)αλλά όχι ολέθριας για την κοινωνία, όπως ο τσαρλατανισμός. Και μην ακούσω αηδίες για το γηραιόν της ηλικίας της, υπήρχε ανέκαθεν κοινό για όλες τις ηλικίες. Η αείμνηστη Γαβριέλλα απόθανε εργαζόμενη με ευγένεια, στην οδό Μάρκου Ευγενικού, υπερογδοντηκοντούτις.

 
At 8/30/2005 01:31:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Πάντως απ' τη φωνή της δεν ακούγεται γρια.

 
At 2/06/2007 11:27:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Keep up the good work porn movies for free Clarion hotel on the ocean Health tuft plan html canadian health insurance reviews http://www.business-insurance-bahama.info/Health-insurance-quote-nc.html State of ohio department of insurance plan individual dental insurance california health insurance indivudual quote february 2006 george bush medicare

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home