Τρίτη, Αυγούστου 02, 2005

Ζουν ανάμεσά μας

H κοπέλα λέγεται Alexis Bledel κι η φωτογραφία είναι απ΄το "SIN CITY". Επειδή αντίτυπα της φάτσας αυτής κυκλοφορούν κι αλλαχού και μπορεί κάποια στιγμή να τα συναντήσετε, μια φιλική προειδοποίηση: Μακριά. This face is bad news. Really bad news. Μην αφεθείτε ούτε δευτερόλεπτο. Μπορεί να είναι πια αργά. Μην παρασυρθείτε απ' το αθώο κουκλίστικο μουτράκι της. Επίτηδες είναι φτιαγμένο έτσι. Θα σας παγιδεύσει και δεν θα σας αφήσει μέχρι τον οριστικό εξευτελισμό σας. Θα το παίξει εύθραυστη, πληγωμένη, ευαίσθητη, διστακτική. Όταν χάσετε και το τελευταίο ίχνος αυτοσεβασμού (ή και πριν απ' αυτό ακόμη, όταν βαρεθεί να παίζει μαζί σας), θα σας πετάξει σαν χαλασμένο αναπτήρα. Δίχως δεύτερη σκέψη ή πρώτη τύψη. Γιατί δεν πρόκειται για άνθρωπο, αλλά για μηχάνημα. Καλοσχεδιασμένο, αναμφίβολα. Αλλά μηχάνημα. Φορτίζει την μπαταρία του στεκόμενο μπροστά στον καθρέφτη κι έχοντας διάφορους σαχλαμάρηδες δίπλα του. Μην γίνετε ένας απ΄ αυτούς. Δεν είστε φορτιστής, όχι, εσείς δεν είστε μηχάνημα. Αξίζετε καλύτερης τύχης. Κάθε τύχη είναι καλύτερη απ΄αυτή. Καείτε χίλιες φορές, ρισκάρετε χίλιες φορές, χαθείτε άλλες τόσες. Αλλά όχι με τέτοια πρόσωπα. Με άλλα που θα αστράφτουν και τα δυο τους μάτια. Με άλλα που τα μάτια τους θα μπορούν να εισπράξουν και να νιώσουν το βλέμμα σας. Κι ας μην το ανταποδώσουν ποτέ.

7 Comments:

At 8/02/2005 07:58:00 μ.μ., Blogger schottkey said...

Ουδεμία αντίρρηση. Μοιάζει με android. I get your point. Το θύμα της θα είναι κάτι σαν την κοπέλα του Bad Guy.. (για να θυμηθώ ένα προηγούμενο ποστ σου)

 
At 8/02/2005 08:13:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Γυναικοειδές για την ακρίβεια, αγαπητέ Schottkey.

 
At 8/02/2005 09:35:00 μ.μ., Blogger Sofia said...

Σοβαρώς; Δηλαδή είναι διαπιστωμένο το θέμα; Καρατσεκαρισμένο;

 
At 8/02/2005 10:21:00 μ.μ., Blogger schottkey said...

Δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα αγαπητέ Ο-Ντε-Σου.

 
At 8/03/2005 01:43:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Eντελώς σοβαρώς, Σοφία. Γιατί; Ξέρεις κι εσύ τη γυναίκα του καφετζή;

 
At 8/07/2005 05:45:00 μ.μ., Blogger Sofia said...

Βρε παιδί μου δεν γνωρίζω. Απλά λέω ότι από τη μούρη δεν καταλαβαίνω πολλά. Είμαι του πεζού λόγου.

 
At 8/08/2005 04:37:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Απλώε, Σοφία, μερικά πρόσωπα τυχαίνει καμιά φορά και μας τραυματίζουν, γι' αυτό όταν τα βλέπουμε τοποθετημένα πάνω σε άλλα σώματα, καλό είναι να προειδοποιούμε τους ανυποψίαστους, για να μην την πατήσουν κι αυτοί.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home