Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2011

Παλιγγενεσία

Από τον Μάιο ως σήμερα τις τρώγαμε. Υποφέραμε, πονούσαμε, αλλά βαστούσαμε για το καλό της πατρίδας.
Εννιά μήνες μετά μίλησε η καρδιά του σοσιαλιστή (πάνω αριστερά).
Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Κι εκεί που σταματά ο σταράτος λόγος του Πεταλωτή, ξεκινά η οργή του Καρχιμάκη, εκεί που σταματά το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, ξεκινά το ΠΑΣΟΚ ως κίνημα.

Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανέναν. Και από κανέναν, δεν δεχόμαστε να κουνά το δάκτυλο του στον ελληνικό λαό, μέσα στο σπίτι του. Να το κουνάνε στα δικά τους σπίτια.

ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ,

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΣ.

17 Comments:

At 2/13/2011 04:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

και το κατς στημενο ειναι, αλλά τουλάχιστον διασκέδαζει ο κόσμος...

 
At 2/13/2011 02:37:00 μ.μ., Blogger oneinchman said...

Έτσι μπράβο! Ήμουν έτοιμος ν' ανεβάσω στο προηγούμενο ποστ ένα σχόλιο του στιλ “εδώ έχει ξεσπάσει κοτζάμ αντάρτικο κι εσείς ασχολείστε με τα μπάχαλα των υπανάπτυκτων” αλλά το σώσατε.
Αυτή τη φορά οι τροϊκανοί το παράκαναν. Μπορεί να τους έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να διαμορφώνουν αυτοί την οικονομική πολιτική της χώρας, αλλά η καλλιέργεια εντυπώσεων και η διαμόρφωση συνειδήσεων είναι και θα παραμείνουν αποκλειστική αρμοδιότητα της - δημοκρατικάεκλεγμένηςαπότονκυρίαρχοελληνικόλαό - κυβέρνησης, καθώς βέβαια και των ανεξάρτητων λειτουργών της τέταρτης εξουσίας. Και αυτό είναι κόκκινη γραμμή!

 
At 2/13/2011 03:15:00 μ.μ., Blogger celin said...

xaxaxaxaxa!Ωραιο!

Παντως,ενταξει,το ΠΑΣΟΚ σα κινημα υπαρχει,απλα,ηθελε λιγο χρονο για να ανασυγκροτηθει.Απο τωρα και στο εξης,νομιζω οτι ο Ελληνας εργαζομενος δεν εχει να φοβαται τιποτα,
η για να το θεσω πιο ρεαλιστικα,εχει να φοβαται για λιγοτερα πραγματα απο οτι πριν.Ο ηλιος θα πρασινισει για μια ακομη φορα,ο σοσιαλιστικος πατριωτικος γιγαντας ξυπνησε,
τρεμετε κουφαλες τροικανοι,usa nazi banksters go home,πισω και σας φαγαμε motherfuckers!!!

 
At 2/13/2011 03:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ξέρω έναν περίεργο τύπο που είχε γράψει αυτο:

http://old-boy.blogspot.com/2005_03_01_archive.html

με τίτλο "αντώνης" κάποτε. επίκαιρο, δε βρίσκεις;

άσχετο (ίσως κ όχι πάλι) : δες κ αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=U66BEZIln8Q

έχεις δει τη ταινία;

γ. νέος κόσμος.

 
At 2/13/2011 04:01:00 μ.μ., Blogger squarelogic said...

Μια και είσαι σινεφίλ,

http://www.imdb.com/title/tt0053084/

Καλά,ο Παπακων/νου δεν τους έιχε πει τίποτε γισα την επικαιροποίηση του Μνημονίου?

oneichman 5 stars!

 
At 2/13/2011 05:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

μη γελάς ώ μηδενιστά, απο τις στάχτες του αναγεννιέται το Κίνημα , απο σκόνες και θρύψαλλα, απο βροντάτσηδες, φουρτουνάτσηδες και καρχιμάτσηδες

Κ.Κ.Μ.

 
At 2/13/2011 06:27:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

Ακαδημία Θεάτρου «Το Πασοκ».
Προλάβετε!
Οι εγγραφές κλείνουν!
Υποσχόμεθα λαμπρή καριέρα!
Απόδειξη οι αστέρες μας!

 
At 2/13/2011 06:41:00 μ.μ., Blogger Sraosha said...

Έτσι γίνεται στις ταινίες με πυγμαχία: τις τρώει, τις τρώει, τις τρώει, τις τρώει, τις τρώει, τις τρώει, τις τρώει, αλλά στο τέλος νικάει. Εκτός από αυτήν που χρησιμοποίησες για εικονογράφηση. Αλλά αυτή έχει κατς, όχι πυγμαχία. Κι όπως είπε κι ο Ανώνυμος, το κατς είναι στημένο.

 
At 2/13/2011 07:10:00 μ.μ., Blogger Auslaender said...

Στο The Wrestler πάντως το παιχνίδι μπορεί να είναι στημένο αλλά ο Randy δίνει και την ψυχή του με πάθος για να το παίξει. Old, είσαι μήπως κρυφός φιλοΓΑΠικός; :))

 
At 2/13/2011 10:04:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

http://www.youtube.com/watch?v=90ELleCQvew

Ο Μονόλογος

 
At 2/13/2011 10:13:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

βαλε και το καρχιμακοβιδεον να ρθει να δεσει το εικαστικο του ποστ;-)

 
At 2/14/2011 08:29:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Γιώργο, κατ' αρχάς με τιμάει που μνημονεύεις ποστ από τόσο παλιά. Αν τώρα θες να πεις πως ξεκίνησα όντας με την καλή έννοια περίεργος και αυτοκριτικός και αφανάτιστος και κατέληξα να μπω σε ένα καλούπι ιδεολογικό έχοντας πια μόνο απαντήσεις αντί για ερωτήσεις, δεν ξέρω αν έχεις δίκιο. Μπορεί και να 'χεις. Αλλά μπορεί και όχι. Είδες, ο σχετικιστής είναι ακόμη εδώ ;)
Όσο για τη σύνδεση με το "Ιn the mood for love" ομολογώ πως μου διαφεύγει, αν και την έχω δει την ταινία.

 
At 2/14/2011 08:32:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Οneichman, οι τροϊκανοί ξεπουλάνε, το ΠΑΣΟΚ αξιοποιεί.
Αuslaender, και οι συνδέσεις δεν σταματάνε εκεί. Ο Ράντι σερβίριζε έτοιμο φαγητό για να τα βγάλει πέρα, όπως κι ο ΓΑΠ ως φοιτητής έκανε ευτελείς δουλειές για να τα βγάλει πέρα.
Ανώνυμε, ταινιάρα το Δίκτυο από τις λίγες.

 
At 2/15/2011 01:20:00 π.μ., Blogger chien andalou said...

Μήπως ο τίτλος έπρεπε να είναι Παληγγενεσία; :)

 
At 2/15/2011 11:27:00 π.μ., Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Η διγλωσσία του ΠΑΣΟΚ -τη μια να κυβερνά όπως θέλει και την άλλη να έχει γραμματέα και Κίνημα- ήταν πάντα η δυνατή του πλευρά. ήταν κι ένας τρόπος να ελέγχει τις δικές του τουλάχιστον μάζες και μέλη.

 
At 2/15/2011 06:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

H κυβέρνηση πανικοβλημένη από τις αντιδράσεις και τη πατριωτική αριστεροδεξιά πλειοδοσία, έσπευσε να κάνει αυστηρές συστάσεις ...και καλά... στους εκπροσώπους της ΕΕ.

Επί της ουσία του θέματος, δε καταλαβαίνω γιατί είναι προτιμότερο δημόσιος πλούτος να ρημάζει αναξιοποίητος και να μη δίνεται προς εκμετάλευση σε επενδυτές (ακόμα και να πωληθεί). Δε λέω ότι αυτό από μόνο του λύνει το πρόβλημα.

Δε μας τρόμαζε και δε μας ξεσήκωνε όλα αυτά τα χρόνια το μπάχαλο και το φαγοπότι που γινόταν γύρω μας. Και μας ενόχλησε ο (άκομψος η αλήθεια είναι) τρόπος που η τρόικα διατύπωσε κάτι που είναι και προφανές. Κι άρχισε η κλάψα...

Αυτή είναι η υποκρισία των ΜΜΕ και τα φοβικά σύνδρομα που έχει επιβάλλει η ιδεολογική κυριρχία της αριστεράς. Αλληλοδιαπλέκονται αυτά τα δύο. Ο αριστερός κοινωνικοπατριωτισμός είναι πολύ εύπεπτος και εύηχος. Τι ωραίο πράγμα να σου λένε ότι δε φταις σε τίποτα... Τα κανάλια από την άλλη γουστάρουν να είναι αρεστά και να φορτίζουν το κόσμο συναισθηματικά και έτοιμο το σκηνικό της κλάψας και της υστερίας.

 
At 2/15/2011 08:42:00 μ.μ., Blogger ΑΦ said...

Ανώνυμε Πολίτη, τρέχει ο άλλος να "προστατέψει" την Ελληνική Δημόσια Περιουσία. Μην τολμήσει και κάποιος πουλήσει στα κτηνώδη αντεθνικά ιδιωτικά συμφέροντα κανά ακίνητο που καταρρέει ή καταπατείται κοινωνικά, δημοκρατικά και εθνικά. Αυτή η γη είναι δική μας, όποιοι και αν είμαστε εμείς.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home