Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2006

Στο γνώριμό τους κορακί

Μεγαλώσαμε με την πεποίθηση ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα μας θάψει όλους. Εκείνο που δεν υπολογίζαμε, ήταν το ενδεχόμενο να θάψει τους μισούς και να κάψει τους άλλους μισούς. Σοκαρισμένος προφανώς και ο ίδιος από το ότι έζησε αρκετά ώστε να θάψει ακόμα και τον θεσμό της ταφής, αποφάσισε να αφεθεί και να το παίξει μεγάλος με άσπρα μαλλιά. Μητσοτάκη ξαναβάψε αμέσως τα μαλλιά σου στο γνώριμό τους κορακί. Μην μας ξενερώνεις έτσι. Κάνε πάλι τα γνωστά σου μακροβούτια. Έλα στα συγκαλά σου αναλογιζόμενος ότι την ίδια ώρα που εσύ προσποιείσαι τον παππού, κυκλοφόρησε στην αγορά το νέο μοντέλο της Βάσως Παπανδρέου που θυμίζει αμυδρά το παλιό (στην στάνταρ έκδοσή του).
Aυτά που λες, et praeterea censeo Samaras delendus est.

2 Comments:

At 3/18/2006 02:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πάει κι αυτός. Σε λίγο θα φύγει. Γι' αυτό δεν τα βάφει πλέον. Αλλά μας άφησε μαγιά. Να αναπαράγουμε ένα και δύο και τρία μητσοτακάκια. Γιο, κόρη, εγγόνια.

 
At 4/26/2007 04:02:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP The palazzo apartments san marcos diet pills didrex 3 month supply cheap rhinoplasty party poker Digital online photo printing Acura 25 tl tail lights car alarm systems2c car security system2c enforcer Peugeot instrukcje fibromyalgia topamax swimsuit supermodels What time of day to take zoloft viagra shirt Protonix drugs florida Compactflash type i 1gb 40x

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home