Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

Within the framework

Πόζα «αυστηρά εντός του πλαισίου».
H φώτο θα επισυναφθεί ως εξευτελιστικό ατάτσμεντ κάτω από την υπογραφή Σαμαρά.
Στην έβδομη δόση θα τον ξυρίσουν (ο Αντώνης ως ήδη ξυρισμένος θα την γλιτώσει).
Στην όγδοη θα του κάνουν ηλεκτροσόκ από τον ίδιο ηλεκτρισμό που καπηλεύτηκε μια ζωή.
Χορηγός επικοινωνίας του ηλεκτροσόκ το Protagon.
Την τάση θα ανεβοκατεβάζει ο Άρης Πορτοσάλτε.
Η ΓΕΝΟΠ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
Εκεί, εκεί, στη Νότια Αφρική,
εκεί πρωτονικήθηκε,
ΓΕΝΟΠ, η φυλακή.

10 Comments:

At 11/25/2011 09:34:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο λαϊκισμός του φωτόπουλου με παραπέμπει ευθέως στο λαϊκισμό της παπαρήγα. Κοινό τους στοιχείο η ανάληψη "επαναστατικής" δράσης απέναντι στην καθεστυκυία τάξη , για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού (sic) . Πάλι καλά που ο λαός δεν τσιμπάει ούτε από το μεν ουτε από το δε.

 
At 11/25/2011 04:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

hj

 
At 11/25/2011 05:19:00 μ.μ., Anonymous Σωτήρης said...

Άσχετο θα μου πεις, αλλά βλέποντας το ωραίο σου ποστ, σκέφτηκα πως αντιμετώπισε το θέμα το μέγκα και θυμήθηκα μια ερώτηση που θέλω να σου κάνω εδώ και καιρό. Και θέλω να ρωτήσω εσένα, γιατί πρωτοστάτησες στο ξεμπρόστιασμα της δουλειάς των δημοσιογράφων του δελτίου του μέγκα που τώρα ονομάζονται ντόμπερμαν της ενημέρωσης. Όσα έγραψες δε , αλλά και όσα έγραψαν άλλοι αργότερα , για την ενημερωτική εκπομπή “δελτίο του μέγκα”, εγώ, ο απλός τηλεθεατής τα εισέπραξα ως “πρόσεξε, να ξέρεις πως αυτή η ενημερωτική εκπομπή δεν τηρεί κανέναν κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας”. Σκέφτομαι λοιπόν- και εδώ αρχίζει η ερώτηση- πως αν η δουλειά των δημοσιογράφων του δελτίου του μέγκα χαρακτηρίζετε σωστά ως “Κακή”, δεν υπάρχει δουλειά άλλων δημοσιογράφων σε άλλη ενημερωτική εκπομπή που να μπορεί να χαρακτηριστεί σωστά ως “καλή”;
Και αν υπάρχει, δεν θα πρέπει όπως μου λες εσύ και άλλοι που δεν τηρούνται οι δημοσιογραφικοί κανόνες , να μου πείτε και που τηρούνται, αν τηρούνται; Το ερώτημα μου δημιουργήθηκε γιατί θέλω να “χαρακτηρίσω” τη δουλειά που κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης στην ενημερωτική εκπομπή της νετ “πρωινή ενημέρωση”.
Και θέλω να τη χαρακτηρίσω, όχι για να γράψω ένα σχόλιο αλλά για να ξέρω όπως και στο δελτίο του μέγκα, τι παρακολουθώ.

Ανώνυμε, οι Εντολές σου είναι για μας το λαό, Ευαγγέλιο.

 
At 11/25/2011 07:58:00 μ.μ., Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Χωρίς να μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια από τις φωτό, πρέπει να απαντήσω ότι ο λαϊκισμός προσβλέπει σε κέρδη και πατερναλισμό. Ο συνδικαλισμός εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι λαϊκιστικός. Και ειδικά δεν μπορούμε να προσωποποιήσουμε τον αγώνα ενός Προέδρου όταν αυτός αποτελεί μέλος ενός τόσο μεγάλου -νομίζω του μεγαλύτερου- επαγγελματικού και σχεδόν ιδιωτικού υπαλλήλου.

 
At 11/25/2011 09:55:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

Κι όμως αυτό το υποκείμενο για να κάνει αυτά τα καραγκιοζιλίκια και να το παίζει θύμα του συστήματος και της ξενοκίνητης χούντας, από κάπου αντλεί την "ηθική" νομιμοποπίηση. Η οποία δεν είναι άλλη από τα αριστερίζοντα προπαγανδιστικά σκατά που ο λαός τρώει στη μούρη για δεκαετίες.
Αρκεί να δηλώσεις αριστερός, επαναστάτης, και κάνεις ότι θέλεις. Κάνεις καταλήψεις δημοσίων υπηρεσιών με το έτσι θέλω, γράφεις στα παπάρια σου τους νόμους της πολιτείας, μιλάς εξ΄ονόματος ολόκληρου του λαού (ποιος... ο εκπρόσωπος αυτών που μέχρι τώρα βγαίναν με σύνταξη 60.000 ετησίως), αντιδράς στα σχέδια μιας επιχειρησης για πωλήσεις μονάδων λες και είναι τσιφλίκι σου.

Δε πα να εκπροσωπείς τη ποιο αχόρταγη κοινωνική συντεχνία. Και μόνο που θα έρθει ο "εθνάρχης" υποστολέας της ναζιστικής σημαίας να σε δικαιώσει και να σε υπερασπιστεί τελείωσε... Αυτομάτως δικαιώθηκες ότι και να κάνεις.

Ο τύπος αυτός είναι η αντιπροσωπευτική φιγούρα του "μαζί τα φάγαμε"... Είναι αυτός που με περισσό θράσος ζητάει και τα ρέστα. Η ροή των εξελίξεων έχει αρχίζει και τον ξερνά. Αυτόν και του ομοίους του. Ας ελπισουμε ότι και η κοινωνία θα τους τοποθετήσει στη θέση που τους αξίζει μια ώρα αρχίτερα.

 
At 11/26/2011 01:22:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Σωτήρη, εμένα μου αρέσει πολύ ο Αρβανίτης το πρωί.

 
At 11/26/2011 01:24:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Ανώνυμε Πολίτη, δεν το λέω προσβλητικά (και το εννοώ), απλά ενημερωτικά. Μου έχει φύγει εδώ και καιρό η διάθεση να σου απαντάω. Δεν βλέπω να υπάρχουν και πολλά σημεία επαφής, ώστε να έχει νόημα να προσπαθώ να αντικρούσω όσα λες.

 
At 11/26/2011 10:31:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Για φαντάσου!!!!
Ανακάλυψα επιτέλους το πιο εμπαθές και μικρόψυχο μπλόγκ.
Τι έγινε ρε λεβέντες και δεν σας άρεσε απ όσα έκανε ο τύπος, ή η γενοπ;
Σε τι σας χάλασε; Τι θα χάνατε εσείς αν πετύχαινε κάτι και δεν εκδίδονταν οι εντολές διακοπής;
Εκτός κι αν το ότι δουλεύει στη δεη και έχει ακόμα δουλειά, είναι έγκλημα καθοσιώσεως για όσους έμειναν στην απέξω και πήγαν χαμένοι οι διάφοροι τεμενάδες εδώ κι εκεί.
Ποιός κάνει κάτι σήμερα χωρίς πολιτική φιλοδοξία;
Σας χαλάει αν αυτή έχει και θετικό αντίκτυπο στον πολίτη;
Σας χαλάει αν αποβεί σε έναυσμα για παρόμοιες ενέργειες και από άλλους κι ίσως φρενάρει κάτι;
Ανθρωπάκια!!!!!

 
At 11/26/2011 12:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος Πολίτης said...

Δε πειράζει ΟΒ. Δεν προσβάλλομαι. Προφανώς και δεν έχουμε πολλά κοινά σημεία επαφής.
Απλά γράφω την γνώμη μου με αφορμή κάποια σχόλιά σου. Το αν έχεις τη διάθεση να μου απαντήσεις δε με πειραζει και δε νιόθω ότι μειώνει αυτά που γράφω.

 
At 11/26/2011 01:22:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Aνώνυμε, συγχαρητήρια για την ανακάλυψή σου. Πουλιά στον αέρα πιάνεις.
Ανώνυμε Πολίτη, χαίρομαι.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home