Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2009

Καζαμίας 2008

Ιανουάριος
Απολύεται από το Πρώτο Θέμα ο εκδότης του. Η ΕΣΗΕΑ αποφασίζει ότι ο Γιάννης Ανδριανός καλύπτεται από το δημοσιογραφικό απόρρητο. Σοκ στο πανελλήνιο: ο Δημήτρης Καμπουράκης λέει στον Στέφανο Χίο ότι η Τρέμη είδε το DVD της Τσέκου. Ο Κώστας Κουκοδήμος παύει να είναι ο βουλευτής 152. Η ΝΔ μένει με 151.
Φεβρουάριος
Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Κοσόβου. Απώτατος στόχος είναι μελλοντικά κάθε πολίτης της παλιάς Γιουγκοσλαβίας να αποτελεί και αυτοτελές κρατίδιο. Ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση για τον Βάλνερ. Ο Πέτρος Κόκκαλης την χαρακτηρίζει κατά λέξη ως «υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του Ολυμπιακού».
Μάρτιος
Αφή της ολυμπιακής φλόγας. Διαδηλωτής διαμαρτύρεται για το Θιβέτ. Ο Ηλίας του 16ου προσπαθεί να συλλάβει τον διαδηλωτή και ταυτόχρονα να μην του πέσει το καπέλο. Μεγάλη τιμή για την φλόγα το ότι μεταξύ των λαμπαδηδρόμων είναι και ο Νίκος Αλιάγας: η φλόγα χύνει. Ο Θέμος Αναστασιάδης αποτελειώνει τους νταβατζήδες πουλώντας το πρώτο Θέμα στον Γιώργο Μπόμπολα. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης ντύνεται Ζορό.
Απρίλιος
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού (7.999 άνθρωποι, συν τον Γκόντζο που είχε πάει για να τους μετρήσει, 8.000) κάνει συλλαλητήριο. Η Αθλητική Κυριακή δεν το αναφέρει καθόλου, ίσως λόγω περιορισμένης χρονικής διάρκειας. Σκάνδαλο ντόπινγκ συγκλονίζει την Άρση Βαρών, όταν από μαλακία κινέζικη εταιρία σκευασμάτων στέλνει λάθος παρτίδα. Τρίζουν τα κόκαλα του μακαριστού Χριστόδουλου: ο νέος Αρχιεπίσκος Ιερώνυμος, έχοντας ατύχημα στο πόδι, προτιμά να εξαφανιστεί από τις κάμερες και να μην κερδίσει έτσι ένα εκατομμύριο γκρο πλαν καθ’ όλη την Μεγάλη Εβδομάδα
Μάιος
Ρητή αναφορά σε έγγραφο για 2% μίζες της Siemens σε πολιτικούς, χάνεται στην μετάφραση ως δυσανάγνωστη. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη οικειοθελώς και χωρίς να την αναγκάσει κανείς παύει να είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παύλος και Θανάσης μπαίνουν στην ΠΑΕ και είναι στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο με τον Τζίγγερ. Γίνομαι φίλος του Γιώργου Παπανδρέου στο Facebook.
Ιούνιος
1.000.000 μάρκα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους του κινήματος για όσους έχουν σοβαρή εμπλοκή στην υπόθεση, εξαιρουμένου του ίδιου του κινήματος του οποίου η ιδιότητα παραμένει ενεργή. Δέλλας, Άντζας και Κυργιάκος αλλάζουν οριζόντιες πάσες κάνα τρίλεπτο, το οποίο περνά στην μνήμη ως το χειρότερο τρίλεπτο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Ιούλιος
Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος παθαίνει εγκεφαλικό βλέποντας στην Επίδαυρο το «ΒΑΤΡΑ-Χ». Αποφυλακίζεται ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ο οποίος τραγουδά το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου, κερδίζοντας τα μπράβο των Νίκου Μουρατίδη και Γιώργου Θεοφάνους, Το ΠΑΣΟΚ κυκλοφορεί αφίσες για την υπόθεση Siemens που γράφουν «Καμία Συγκάλυψη - Καμία Συναλλαγή».
Αύγουστος
Στη Σαντορίνη ένας κόβει βόλτες κρατώντας ένα ανθρώπινο κεφάλι, στη Μύκονο ένας τουρίστας γίνεται δωρητής οργάνων. Πλήγμα για την Ολυμπιακή εκεχειρία: στράκα στρούκες πάνω από τον Καύκασο παράλληλα με τα βεγγαλικά στον ουρανό του Πεκίνου. Ο Νίκος Πατέρας έχει κότερο. Βλέπω λάιβ τον Λέοναρντ Κοέν πριν πεθάνει και πριν πεθάνω.
Σεπτέμβριος
Ξεσπάει το σκάνδαλο Βατοπεδίου. Καθυστερημένη αλλά βαρυσήμαντη δήλωση Καραμανλή: «Ο κίνδυνος που φαινομενικά αναδεικνύεται για υποθέσεις, τη σοβαρότητα των οποίων ουδέποτε υποτίμησα, είναι υπαρκτός». Κραχ – κρατικοποίηση τραπεζών – η Ιστορία που είχε τελειώσει ξαναρχίζει. Ο Σταύρος Δαϊλάκης παύει να είναι ο βουλευτής 152. Η ΝΔ μένει με 151
Οκτώβριος
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση δίνει 28 δις στις τράπεζες, ο Γιώργος Αυτιάς ζει με γονική παροχή στο Κερατσίνι Ο Ευάγγελος Αντώναρος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Φαίνεται σαν αστείο: ο Μίλαν Κούντερα κατηγορείται ως χαφιές με έναν ολότελα Κουντερικό τρόπο.
Νοέμβριος
Οι τράπεζες τσινάνε και διαπραγματεύονται σκληρά τους όρους με τους οποίους θα καταδεχθούν να πουν οκ στο πακέτο των 28 δις. Ο Παναθηναϊκός νικάει την Ίντερ του Μουρίνιο εκτός. Με γκολ του Γιόσου Σαριέγκι. O Πέτρος Τατούλης παύει να είναι ο βουλευτής 152. Η ΝΔ μένει με 151
Δεκέμβριος
Ο Βοτανικός έχει κορμοράνους. Και Βωβούς. «Αιώνια πιστός – δεν γίνεται αλλιώς - μπες μπροστά ΠΑΟ να χτίσει ο Βωβός». Αστυνομικός πυροβολεί πιτσιρικά στα Εξάρχεια. Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξοργίζεται τηλεοπτικά με τον Αλέξη Κούγια. Σε μια ολότελα απροσδόκητη εξέλιξη όμως η βαλλιστική αποφαίνεται ότι η σφαίρα όντως εξοστρακίστηκε. Ο αστυνομικός έχει το ψευδώνυμο Ράμπο. Ράμπο είναι και το ψευδώνυμο ενός από τους αθωωθέντες της δίκης της Λαυρίου. Ευτυχές το 2009, όπου ψευδώνυμο της μόδας θα γίνει το Ρεμπό.
(Κείμενο γραμμένο για το «SMS» της «SportDay»)

11 Comments:

At 1/05/2009 03:17:00 π.μ., Blogger e-Lawyer said...

Ο pitsirikos είναι η Βουγιουκλάκη των bloggers και ο old boy η Καρέζη.

 
At 1/05/2009 03:25:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κι εσύ μια σκέτη κατίνα..

 
At 1/05/2009 03:45:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Kai o lolitas i Roula Pateraki.

 
At 1/05/2009 01:30:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μεγάλη τιμή μου φαίνεται αυτό το σχόλιο Ολντμπόη. Χαίρομαι που είμαι φαν μιας εκ των μεγαλυτέρων ηθοποιών του μπλογκοστερεώματος. Συνειρμικά μου έρχεται και στο νου εκείνη η ταινία όπου η Καρέζη έπαιζε δύο ρόλους -και καλά τη δίδυμη αδερφή της. Σούρεαλ. Δύο Ολντμπόηδες όμως ίσως πέσει βαρύ σε λαπούτες, τρολς και ηδικηγόρους. Θα πλακώσει πολλή δουλειά. Πρέπει πάραυτα να ψηφιστεί νόμος αντίστοιχος του 4000, νόμος περί ολντμποησμού.

Τελικά διαβλέπω μια υφέρπουσα εκτίμηση και όχι φθόνο, όπως αρχικώς είχαμε εκτιμήσει. Και μετά από αυτό, είναι η σειρά μου να δεχτώ σχόλια και να ακούσω υπέροχες λέξεις όπως "καριόλα", "αγορέλο", "τσιμπούκι", "ανεμογκάστρι" κελιπά κελιπά. Ή θα κάνεις την έκπληξη;...

 
At 1/05/2009 02:36:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο ηλώηερ είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη των μπλογκς, κρίνοντας από τη φωτογραφία που έχει κοτσάρει για άβαταρ και που είναι τουλάχιστον δεκαετίας. Η ψωνάρα, χαχαχα..

 
At 1/05/2009 06:28:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εμένα δεν με είχε εντυπωσιάσει το πόσο ψωνάρα είναι - παρά μόνο όταν είδα ένα βίντεο του. Καμία σχέση με αυτή τη φωτογραφία. Δείτε το, θα πεθάνετε στο γέλιο... :-)

 
At 1/05/2009 10:45:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο e-lawyer είναι υπερατομικός και ωραίος.

 
At 1/05/2009 11:13:00 μ.μ., Blogger costinho said...

Α, πολύ ωραία φάση. Μπαίνει και κάποιος άλλος costinho μάλλον. Συνωνυμία; Προβοκάτσια; Ηδικηγόρε εσύ; Τρολ; Βρε κουτά...

 
At 1/06/2009 12:13:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Costinho, κι εγώ θεώρησα ότι ήσουν κι ο πιο πάνω Costinho. Περίεργα πράγματα.

 
At 1/07/2009 02:29:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

θερμή παράκληση, ικεσία:

μην απαντάτε πια σ' αυτό το συφοριασμένο κουγιάκι

μη δίνετε νόημα στη μίζερη ζωή του

 
At 1/07/2009 03:16:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

http://antiparos-blog.blogspot.com/2008/12/2009_29.html

Τσεκάρετε κι αυτό, για να δούμε όλοι πως κάποιες φορές υπάρχουν ανώνυμοι μπλόγκερς που γράφουν καλύτερα από επώνυμους γραφιάδες...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home