Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2008

Το σκυλάκι ο Ασπγούλης


Το σκυλάκι ο Ασπγούλης

είναι φύλακας πιστός. Να μας ζήσεις Μαριγώ.

Που μας φέρνεις το αυγό.

Η φωνή των κρίνων που τυγχάνουν διάφανα: ή πώς η έλλειψη μέτρου στην ερμηνεία μπορεί να καταστρέφει κάτι όμορφο και δυνατό, μετατρέποντας το σε σχεδόν κωμικό.

κρίμα ς.

Ας μαθαίνουμε τουλάχιστον από τα λάθη των άλλων αποφεύγοντάς τα στη δικιά μας φωνή: όσο το δυνατόν μακρύτερα από τον στόμφο (όχι τόσο δύσκολο) και την αυταρέσκεια (κάπως πιο δύσκολο).

Η σημερινή στήλη του Χρήστου Μιχαηλίδη. Σε μεγάλες φόρμες. Πιο καίριος και εύστοχος από ποτέ. Άκου να γράφουν ότι «Ο ΠΑΟ ταπείνωσε τον Μουρίνιο», άκου να λένε ότι ο Εφραίμ ανήκει στη φυλακή. Ντιου Πρόσες και τίτλοι μετριοπαθείς. Τίτλοι μετριοπαθείς και Ντιου Πρόσες. Το τεκμήριον της αθωότητος. Το τεκμήριον της ευγενούς άμιλλας. Το τεκμήριον της λογοκλοπής. Σεισμός - σεισμός - καθωσπρεπεισμός.

Σαν σε βιβλίο του Μπρυκνέρ με κατούρησαν χθες βράδυ στο κρεβάτι: ο λαβύρινθος της πάνας.

5 Comments:

At 11/28/2008 07:44:00 μ.μ., Blogger arcades said...

Ο κύριος Μιχαηλίδης είναι αρχιερεύς της κοινοτοπίας -και μέχρις εκεί έχει καλώς που λέει ο λόγος. Καθόλου καλώς ότι βρέθηκε παραγωγός εκπομπής κλασσικής μουσικής στο τρίτο πρόγραμμα (!), όταν έχουν απολυθεί απο εκεί άνθρωποι με πάθος και μεράκι για τη μουσική. Φαίνεται ασκεί ένα από τα χόμπυ του. Θού κύριε φυλακήν...

 
At 11/28/2008 08:39:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"αρχιερεύς της κοινοτοπίας" - ΑΨΟΓΟ!

Ενδιαφέρον είναι πάντως ότι ανέβασε σε 7.000 τον αριθμό των παναθηναϊκών οπαδών στο Μεάτσα, την ώρα που στα περισσότερα μμε γράφανε για 5.000 το πολύ 6.000. Κάθε σοβαρός ΑΕΚτζής κρύβει μέσα του ένα Βάζελο!

 
At 11/29/2008 12:30:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

Beware με απενεργοποιημένο το link δεν βγάζει νόημα ή αλλάξαμε στόχο με αυτόματη γραφή προϊόν κίτρινης βροχής;
Αγαπητοί σιγά που ισχύει αυτό για τους ΑΕΚτζήδες, ο προφήτης Ψαρ είπε στο ράδιο Πέμπτη πρωί, ''νίκησε χτες ο βάζελος στο Μιλάνο, ας βάλει και ο γάβρος τώρα 5 γκόλ (και τονίζω ΠΕΝΤΕ) και τι να την κάνω τη ζωή'' θα μείνω με το ''είδωλο'' Μπάγεβιτς. Τι να γίνει ας όψεται η βλακεία όσων δεν παίζουν on line στοίχημα...
Κάτω τα χέρια από τα Διάφανα Κρίνα, όχι ότι κατάλαβα ποιος λέει τι βέβαια όπως προείπα...

 
At 11/29/2008 09:28:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Δηλαδή gasireu ο προφήτης Ψαρ αυτοκτόνησε;

 
At 7/19/2009 03:12:00 μ.μ., Anonymous Ζαβαρακατρανέμια said...

Αν δεν το έχετε μάθει, o "αρχιερεύς της κοινοτοπίας" κ. Μιχαηλίδης, έστησε και blog για την εκπομπή του στο Τρίτο Πρόγραμμα. Επισκεφτείτε το για να δείτε πως τον στρίμωξαν και τον έκραξαν άγρια (και σοβαρά) και άρον-άρον το έκλεισε – το σφράγισε πιο σωστά – για να προλάβει τα χειρότερα.
Μια ανάγνωση των περιεχομένων του blog της εκπομπής και των σχολίων που έχουν απομείνει, τα υπόλοιπα τα λογόκρινε και τα έσβησε, επιβεβαιώνει περίτρανα όχι μόνο την ασχετοσύνη αλλά και την υπεροψία του. Όχι τιποτάλλο ρε γαμώτο. Αλλά τον πληρώνουμε όλοι μας, παχυλά μάλιστα, για να κάνει δήθεν πνευματική εργασία - κατ' άλλους ...χειρονακτική.
Η διεύθυνση του blog είναι http://www.manos-sebastian-floyd.blogspot.com

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home