Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Δύο σε Ένα

Σε βαρυσήμαντη αποκάλυψη προέβη χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς κατήγγειλε ότι μετακλήθηκαν από τους Έλληνες ομοϊδεάτές τους προκειμένου να προβοκάρουν την ΔΕΘ
Σκοπιανοί Αναρχικοί.
Όπως ήταν αναμενόμενο πανικός εξαπλώθηκε στην συμπρωτεύουσα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρχει στην πραγματικότητα τόσο δύο σε ένα τέρας όσο
ο Σκοπιανός Αναρχικός.
Ωστόσο κατά πως φαίνεται ο Σκοπιανός Αναρχικός όχι μόνο υπάρχει, αλλά όπως ακριβώς οι Σκοπιανοί παραχάραξαν το όνομα της Μακεδονίας μας, έτσι και οι Αναρχικοί παραχάραξαν το όνομα του Αναρχισμού μας, όντας Αναρχικοί με τόσο βαθύ αίσθημα αφοσίωσης στην πατρίδα και τον εθνικό σκοπό, που δεν διστάζουν να μεταβαίνουν στο εξωτερικό προκειμένου να σαμποτάρουν τον ισχυρό τους γείτονα.

5 Comments:

At 9/02/2008 12:36:00 μ.μ., Blogger Κ.Υ.Π. WALKING said...

Αυτό το σχόλιο, βγάζει όντως μια φοβερή είδηση για τους γεννημένους παραχαράκτες γείτονες.Πάω να πάρω δύο υπνοπρουντόν να ηρεμήσω.

 
At 9/02/2008 01:53:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Η εικόνα από που είναι;

 
At 9/02/2008 02:59:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Από το google images την βρήκα.

 
At 9/02/2008 07:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Στην αρχή, βλέποντας την εικόνα, σκέφθηκα αμέσως την εικόνα που είχε η Καθημερινή την προηγούμενη Πέμπτη για ένα μωρό που γεννήθηκε με δυο κεφάλια, κάπου προς Ταϊλάνδη μεριά.
Στην συνέχεια, διαβάζοντας το κείμενο σου, συλλογίστηκα ότι στη περίπτωση θα ταίριαζε είτε ένα "ακέφαλο ανθρώπινο" είτε τέτοιο με πολύ περισσότερα κεφάλια - μάλλον αυτό δεν γίνεται, ίσως όμως τεχνηέντως να φτιάχνεται.
Αναδομιστής

 
At 9/02/2008 10:42:00 μ.μ., Blogger Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. said...

Αν έλθουν διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι των Σκοπίων και δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα, το πιθανότερο είναι να έχουν προσκληθεί από το Υδροκυάνιο Τόξο ή από το Επισκοπιανό Ευρετήριο των Συμπαθητικών του Ηinky-Dinky.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home