Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Μεμονωμένο

---
Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ανόρθωσης από το «Ελ. Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο, δέχτηκε επίθεση από 25 μηχανάκια σε ενέδρα στην Αττική οδό! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ακινητοποίησαν το πούλμαν, βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες προς τα μέλη της αποστολής, ενώ κάποιοι προσπαθησαν να ανέβουν σε αυτό! Την αποστολή συνόδευε ένα περιπολικό και χρειάστηκε η επέμβαση άλλων εκατό αστυνομικών, προκειμένου να φύγει το πούλμαν από άλλο δρόμο!
Πράγματι το πούλμαν οδηγήθηκε στη Λεωφόρο Λαυρίου, όπου το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού Γιάννη Τσιρώνη ζήτησαν συγγνώμη από την κυπριακή αποστολή για το μεμονωμένο περιστατικό, διευκρινίζοντας πάντως ότι η Ολυμπιακή Εκεχειρία έχει λήξει από την Κυριακή και επικαλούμενοι παράλληλα το παράδειγμα του Ρίμπο, προκειμένου να δείξουν ότι όταν το διακυβευόμενο χρήμα είναι τόσο πολύ, κανείς όχι μόνο στην Αττική Οδό, που λέει ο λόγος, αλλά ακόμα και στο Ουζμπεκιστάν μπορεί να βρεθεί, Ουζμπεκιστάν, Ουζμπεκιστάν, η ώχρα των σπιτιών σου.

22 Comments:

At 8/26/2008 09:16:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γιατί...μήπως περίμενες κάτι άλλο από τα γαυράκια. Και από εμάς και από τους ΑΕΚτζήδες δηλαδή γιατί πιστεύω πως μαγάλη μάζα του ελληνικού οπαδικού αθλητισμού κατευθύνεται. Απλά είμαστε μια χώρα βόρεια της Αφρική και αυτό δεν αλλάζει ούτε με ευχολόγια ούτε με τίποτα. Είμαστε αυτό που είμαστε και έχουμε τον αθλητισμό που μας αξίζει: Ντόπα ρεμούλα ψευτομαγκιά και άγιος ο Θεός. Όχι ότι δεν πήγαινα σε φασαρίες μικρός(ώντας οργανωμένος στους Cockneys,,,τότε εκεί στην Μενάνδρου), δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω. Αλλά ξέφυγα, μεγάλωσα και είδα τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Καλησπέρα old boy

 
At 8/26/2008 09:32:00 μ.μ., Blogger Ars longa, vita brevis said...

ντοπα ναι, ρεμουλα αποκλειεται

εγω πιστευω ξεντοπαριστοι οι συγκεκριμενοι αθλητες ανετα θα βγαινανε 4,5,6η θεση, αυτο θα ηταν τρομερο επιτευγμα ,φαντασου 4η θεση στον κοσμο και ξεντοπαριστος, εδω που καταντησαμε ολοι οι χρυσοι και ασημενοι ειναι υποπτοι (στα αθληματα που σηκωνουν βελτιωση λογω ντοπας)

α.φ

 
At 8/26/2008 09:38:00 μ.μ., Blogger Ars longa, vita brevis said...

για το ποστ

λαος και πολιτεια μαζι αφηνουν το χουλιγκανισμο ατιμωρητο, και οταν κατι δεν κυνηγιεται, σημαινει οτι εξυπηρετει...

 
At 8/27/2008 01:19:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Είναι γνωστό ότι το Ουζμπεκιστάν είναι μια πάμπλουτη χώρα.

 
At 8/27/2008 01:31:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

νομίζω πως ο κύριος Κόκκαλης θα ήθελε κατά βάθος να ζει στο Ουζμπεκιστάν, με την προυπόθεση πως θα μπορούσε να μεταφέρει εκεί την νησο Μύκονο

τα άλλα που γράφετε δεν μπόρεσα να τα ερμηνεύσω

 
At 8/27/2008 12:02:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Περίμενες κάποια διαφορετική εξέλιξη όταν η διοίκηση της ομάδος προσδιορίζει το στίγμα της επίσημα ως εξής : "... Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και αναφερόμενος στην κατάκτηση του τίτλου υπογράμμισε: "Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αντιδρούν σε ό,τι κι αν κάνουμε. Ως σύλλογος προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι πρέπει μέσα και έξω από το γήπεδο. Παντού... Για να κερδίσουμε τίτλους και τα παιχνίδια".
http://www.sport24.gr/html/ent/031/ent.231031.asp

H όταν ο "αντικειμενικός" Κάρπετ δείχνει τον τρόπο πρόκρισης της ομάδας μερικές μέρες νωρίτερα (15/8) "....Για να έχει, λοιπόν, τύχη ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς και να προκριθεί χρειάζεται πρώτα απ' όλα να επιστρέψει στου Ρέντη ο Σάββας και να γυρίσει ο Κόκκαλης από τη Μύκονο. Ο πρώτος πρέπει να εξηγήσει στους παίκτες τη σημασία της αποστολής και να πωρώσει την ομάδα ως εκεί που δεν παίρνει. Ο δεύτερος πρέπει να κάνει σε χρόνο ρεκόρ δύο τουλάχιστον μεταγραφές για να ζεσταθεί ο κόσμος που έχει παγώσει. Μετά πρέπει να γίνει κινητοποίηση και συσπείρωση ώστε το Καραϊσκάκη να «καίει» στη ρεβάνς ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρωθεί το πάθος με κανα-δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. .......Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται παλιομοδίτικα, αλλά έτσι λειτουργεί ο Ολυμπιακός – μην το ξεχνάμε....."
http://www.sport-fm.gr/article/142482

Πάλι καλά που ο αγώνας γίνεται σήμερα και θα μπορούν να παρευρεθούν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Oλυμπιακός στην υποδοχή της Ανόρθωσης γιατί από την επόμενη εβδομάδα κάποιοι θα έχουν άλλες υποχρεώσεις
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7713&pubid=1306235

Αγαπητέ Old Boy keep walking.

 
At 8/27/2008 02:27:00 μ.μ., Blogger mao tse tung said...

ayto me tou karpet to diavasa ki go kai mou sikothike h trixa...

 
At 8/27/2008 03:04:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Τον Καρπετόπουλο τον αδικείτε στο θέμα αυτό νομίζω, καθώς είναι πολύ περισσότερο καταγγελτικός και δυσάρεστος από τον μέσο δημοσιογράφο. Αν και η γνώμη μου είναι (εξ όσων θυμάμαι βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος) ότι όταν συνέβαιναν οι παράγκες και οι Ριζουπόλεις δεν είχε τόση παρρησία όσο τα τελευταία χρόνια.
Αλλά το μεγάλο θέμα βέβαια είναι αυτό που γράφει σήμερα το goal:
Απειλούνται με ισόβια
Υπό την απειλή της ισόβιας κάθειρξης κάθονται στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 23 οπαδοί και ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού και δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού ως υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία, στις 29 Μαρτίου 2007. Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή των 26 συνολικά ατόμων και τους παραπέμπει σε δίκη την άλλη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008, κατηγορώντας τους για τέσσερα κακουργήματα, ενώ για πρώτη φορά στο 1301/2008 πόρισμα, με το οποίο οι 26 παραπέμπονται σε δίκη, κατονομάζονται οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι συνολικά εννέα!

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους οπαδούς, μεταξύ των οποίων πρωτοκλασάτοι συνδεσμίτες των «ερυθρόλευκων» και το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών είναι βαρύτατες και επισύρουν ποινές από 10 χρόνια φυλακή μέχρι και ισόβια κάθειρξη. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και προμήθεια εκρηκτικών βομβών. Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ακόμη και τις αιτήσεις αποφυλάκισης των δύο προφυλακισμένων οπαδών του Ολυμπιακού για την υπόθεση αυτή, ενώ ζητά από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας περαιτέρω έρευνα για το ρόλο και άλλων οπαδών του Παναθηναϊκού στην υπόθεση και συγκεκριμένα ζητά να διερευνηθεί ο ρόλος οπαδών των «πράσινων» σε σύσταση από μέρους τους εγκληματικής οργάνωσης. Κατά ορισμένων κατηγορουμένων υπάρχουν και επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ υπάρχει και 27ος που παραπέμπεται σε δίκη, ο οποίος όμως κατηγορείται μόνο για αμέλεια.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Στο πόρισμα περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η σκηνή της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου από τους εννέα οπαδούς του Ολυμπιακού, για τους οποίους λέει ότι «σκότωσαν από πρόθεση και ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, αρχικά πέντε οπαδοί χτύπησαν τον Μιχάλη Φιλόπουλο «με βέργες, πέτρες, ρόπαλα και μαχαίρι στο κεφάλι, την κοιλιακή χώρα και τους μηρούς» και στη συνέχεια άλλοι δύο «κάνοντας χρήση σιδηρόβεργας, τον χτύπησαν επανειλημμένα στο κεφάλι και προκαλώντας βαριά εγκεφαλική κάκωση». Ο όγδοος από αυτούς «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς» και ο ένατος «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς». Το πόρισμα καταλήγει στο σημείο αυτό, αναφέροντας: «Από τις κακώσεις αυτές ως μόνης ενεργούς αιτίας, επήλθε ο θάνατος του Μιχαήλ Φιλόπουλου».
Κι επειδή το θέμα δεν είναι ακριβώς τωρινό: http://old-boy.blogspot.com/2007/06/blog-post_15.html

 
At 8/27/2008 03:57:00 μ.μ., Blogger Ars longa, vita brevis said...

να τη βρασω αυτη τη 'δικαιοσυνη'

σε τετοια φαινομενα δεν απαντας μονο με τιμωρια 23 ατομων και 'τελος'

σε τετοια κοινωνιοΛΟΓΙΚΗΣ προελευσης αρρωστημενα φαινομενα απαντας με προληψη να μην ξανασυμβει

για την προληψη τι κανουν οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ και οι ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΕΣ;

 
At 8/27/2008 07:50:00 μ.μ., Blogger coachp said...

Κατι μου λεει οτι το μέλος του Δ.Σ. δεν θα φυλακιστεί φίλε. Και καλό θα ήταν να προσεχεις τι γράφεις για κάποιους απο αυτούς, διοτι τα πράγματα αγριεύουν άσχημα...

 
At 8/27/2008 07:59:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Μπα, είμαι σε φάση που σκέφτομαι να τα γράψω και σε άλλο βήμα, με μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.
Όσο για το αν θα φυλακιστεί, ειλικρινά δεν έχω ιδέα και δεν θα μπορούσα να έχω ιδέα αν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο ή αν είναι αθώος.
Μπορεί κάλλιστα να είναι, γεγονός που ωστόσο καθόλου δεν επηρεάζει αυτό που έχει ήδη συμβεί, αυτό το εκπληκτικό, το απίστευτο, το επιστημονικής φαντασίας, το οποίο είναι η παραμονή του στο ΔΣ όλο αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει.

 
At 8/27/2008 08:18:00 μ.μ., Blogger fpboy said...

Μπράβο old boy.
Δεν είναι χουλιγκανισμός
οι υπάλληλοι του Κόκκαλη που τα κάνουν αυτά,
παρακράτος είναι και οργανωμένο έγκλημα.

 
At 8/27/2008 11:44:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΤΟ ΦΕΝΓΚ-ΣΟΥΙ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ

υπέρ των λεσβιών κυοφορήθηκα
τη νύχτα π' άστραφτε ο πλους της τηλεθέασης
τόσοι αγελαδάρηδες τόσα ξερόχορτα
μία φωτιά καίει τους καβαλάρηδες
δύο φωτιές καίνε στο διαδίχτυο
δίπλα στο χόρτο το ξερό της αλήθειας
ώς το κέντρο της Γης γαλέτες
στρωμένος δρόμος του θεού και τον πατούνε πυροσβέστες
λεσβίες πυροσβέστριες και φασιστάκια με μούρες ωραίες
άψογες ηλιοκαμένες από κλιματισμένη ώθηση
γλυκέ πυροσβέστη που κυοφορείς δυστύχημα
στους πιο σατανικούς αιθέρες η πληγή
κι ο άγγελος τη γλείφει
μαζί με μάγκνουμ σοκολάτα
και γεύσεις άλλες του ύψους

 
At 8/28/2008 12:51:00 π.μ., Blogger Ars longa, vita brevis said...

και αυτο καρουζος ειναι:)

 
At 8/28/2008 02:05:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 8/30/2008 02:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το σχόλιο του Κάρπετ είναι απαράδεκτο και ευτυχώς που δεν είχαμε Κύπριο Φιλόπουλο, διότι μετά ο Κάρπετ θα παρίστατο στο εδώλιο ως ηθικός αυτουργός.

Το ζήτημα είναι ευρύτερο και ξεφεύγει από τα όρια του αθλητισμού. Στην Ελλάδα υπάρχει κουλτούρα ατιμωρησίας. Όλοι, από τον φουκαρά που χτίζει το αυθαίρετό του πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να του το γκρεμίσει κανείς, έως τον επιχειρηματία που στήνει παιγχνίδι στο χρηματιστήριο, γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να πάνε φυλακή. Ίσως να καταδικασθούν αλλά η καταδίκη δεν αρκεί. Έχουμε δει ανθρώπους να διαπρέπουν με "λερωμένα" ποινικά μητρώα. Κι όπως λέει και ο οικοδεσπότης στο ποστ περί του γλοιώδους Αναστασιάδη, η απλή δίωξη δεν είναι επαρκής.

Μόνο η φυλακή, μέτρο εξαιρετικό σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να αλλάξει συμπεριφορές. Και στον αθλητισμό και στον δημόσιο βίο εν γένει.

Μην αναστείλετε, λοιπόν, αξιότιμοι κύριοι δικαστές, την όποια ποινή επιβάλετε στον κύριο Κουντούρη και στους συν αυτώ. Αρθείτε στο ύψος του λειτουργήματός σας, παρά τις όποιες πιέσεις, από φίλους του κόκκινου Προέδρου.

Εις μνήμην του πιτσιρικά. Στην ψειρού ο Κουντούρης. Σας παρακαλώ.

soldier of fortune

 
At 8/31/2008 01:03:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Eπιμένω ότι ο Καρπετόπουλος τα έγραφε αυτά ως μάντης κακών και όχι επειδή τα επικροτούσε.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν πρέπει να μπει στην ψειρού ο οποιοσδήποτε. Ας το αποφασίσει αυτό η δικαιοσύνη. Ξέρω ότι είναι σκάνδαλο η παραμονή του στο ΔΣ όσο η υπόθεση εκκρεμεί και δεν ξεκαθαρίζει.

 
At 12/02/2008 05:20:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κανείς δεν διαφωνεί ότι είναι κρίμα κάποιοι να σκοτώνονται για κάτι που μόνο διασκέδαση θα έπρεπε να προσφέρει.

Όχι όμως και να γράφετε λες και ο φιλόπουλος και η παρέα του χάθηκαν στο δρόμο για το κατηχητικό και τους πέτυχαν οι γαύροι δολοφόνοι..Όταν πας σε προκαθορισμένο ραντευού για να πλακωθείς-τουλάχιστον-τότε δεν φταίει κανείς για το αποτέλεσμα αλλά εσύ ο ίδιος όπως και κάποιοι δημοσιο-κάφρ-οι που συχνά πυροδοτούν το κλίμα.

Βαριέμαι να αρχίσω να μιλάω για τα αμέτρητα εγκλήματα του παο και δεν θα άντεχα κιόλας να χαρακτηριστώ γραφική από τους γραφικούς.

Καλή συνέχεια...

 
At 12/02/2008 05:29:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Όχι όμως και να γράφετε λες και ο φιλόπουλος και η παρέα του χάθηκαν στο δρόμο για το κατηχητικό»
Ούτε αυτό γράφω ούτε αυτό λέω ούτε αυτό πιστεύω.

 
At 12/03/2008 03:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γραφεις:

"Αλλά το μεγάλο θέμα βέβαια είναι αυτό που γράφει σήμερα το goal:
Απειλούνται με ισόβια
Υπό την απειλή της ισόβιας κάθειρξης κάθονται στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 23 οπαδοί και ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού και δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού ως υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία, στις 29 Μαρτίου 2007. Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή των 26 συνολικά ατόμων και τους παραπέμπει σε δίκη την άλλη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008, κατηγορώντας τους για τέσσερα κακουργήματα, ενώ για πρώτη φορά στο 1301/2008 πόρισμα, με το οποίο οι 26 παραπέμπονται σε δίκη, κατονομάζονται οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι συνολικά εννέα!

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους οπαδούς, μεταξύ των οποίων πρωτοκλασάτοι συνδεσμίτες των «ερυθρόλευκων» και το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών είναι βαρύτατες και επισύρουν ποινές από 10 χρόνια φυλακή μέχρι και ισόβια κάθειρξη. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και προμήθεια εκρηκτικών βομβών. Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ακόμη και τις αιτήσεις αποφυλάκισης των δύο προφυλακισμένων οπαδών του Ολυμπιακού για την υπόθεση αυτή, ενώ ζητά από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας περαιτέρω έρευνα για το ρόλο και άλλων οπαδών του Παναθηναϊκού στην υπόθεση και συγκεκριμένα ζητά να διερευνηθεί ο ρόλος οπαδών των «πράσινων» σε σύσταση από μέρους τους εγκληματικής οργάνωσης. Κατά ορισμένων κατηγορουμένων υπάρχουν και επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ υπάρχει και 27ος που παραπέμπεται σε δίκη, ο οποίος όμως κατηγορείται μόνο για αμέλεια.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Στο πόρισμα περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η σκηνή της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου από τους εννέα οπαδούς του Ολυμπιακού, για τους οποίους λέει ότι «σκότωσαν από πρόθεση και ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, αρχικά πέντε οπαδοί χτύπησαν τον Μιχάλη Φιλόπουλο «με βέργες, πέτρες, ρόπαλα και μαχαίρι στο κεφάλι, την κοιλιακή χώρα και τους μηρούς» και στη συνέχεια άλλοι δύο «κάνοντας χρήση σιδηρόβεργας, τον χτύπησαν επανειλημμένα στο κεφάλι και προκαλώντας βαριά εγκεφαλική κάκωση». Ο όγδοος από αυτούς «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς» και ο ένατος «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς». Το πόρισμα καταλήγει στο σημείο αυτό, αναφέροντας: «Από τις κακώσεις αυτές ως μόνης ενεργούς αιτίας, επήλθε ο θάνατος του Μιχαήλ Φιλόπουλου».
Κι επειδή το θέμα δεν είναι ακριβώς τωρινό: http://old-boy.blogspot.com/2007/06/blog-post_15.html"

και στο άλλο σου κείμενο γράφεις αυτά:
"---
Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ανόρθωσης από το «Ελ. Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο, δέχτηκε επίθεση από 25 μηχανάκια σε ενέδρα στην Αττική οδό! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ακινητοποίησαν το πούλμαν, βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες προς τα μέλη της αποστολής, ενώ κάποιοι προσπαθησαν να ανέβουν σε αυτό! Την αποστολή συνόδευε ένα περιπολικό και χρειάστηκε η επέμβαση άλλων εκατό αστυνομικών, προκειμένου να φύγει το πούλμαν από άλλο δρόμο! "

υπογραμμισμένα κιόλας, έτσι για να τονίσεις πόσο χούλιγκαν είναι τελικά οι γαύροι και πόσο πρωτάκουστο ας πούμε είναι αυτό που συνέβη με την αποστολή της ανόρθωσης και τα μηχανάκια που -άκουσον άκουσον-ακουλουθούσανε το πούλμαν της αποστολής και βρίζανε!

Και δώστου τα 'μπράβο' και τα 'keep walking' old boy..

Δόξα και τιμή σ'αυτούς που σάπισαν στο ξύλο τον Συρίγο και τον κάθε άλλο ηθικό αυτουργό και γκεμπελιστή.

...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

 
At 12/03/2008 05:39:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Έχει κι η γελοιότητα τα όρια της.

 
At 12/03/2008 06:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κοίτα ποιός μιλάει..

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home