Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2008

Free

Free Tason Mandeli
Free free
Free free free Tason Mandeli

Free Tason Mandeli

21 years in captivity
Shoes too small to fit his feet
His body abused, but his mind is still free
You're so blind that you cannot see

Free Tason Mandeli

6 Comments:

At 7/11/2008 09:39:00 μ.μ., Blogger gerasimos said...

Τα μπάνια του λαού ξεκίνησαν τόσο επισήμως που άνοιξαν κι οι φυλακές - ΑΦΟΥ βεβαίως η σκουπίτσα της δικαιοσύνης έχωσε όλες τις υποθέσεις στις οποίες εμπλεκόταν ο Ζαχόπουλος κάτω από το χαλί, δηλαδή στο αρχείο - ώστε να ξεχυθούν στις παραλίες με τα καινούργια τους μαγιό και οι κρατούμενοι της πτέρυγας σκανδάλων. Ελεύθερη η τριανταπενταεξάχρονη, ελεύθερος και ο ποινικολόγος, ελεύθερα και τα σκάνδαλα αλλά πλέον κυκλοφορούν με δακτύλιο: Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή στα δελτία ειδήσεων τα της κυβέρνησης, Τρίτη και Πέμπτη του ΠΑΣΟΚ και τα σαββατοκύριακα αδιακρίτως.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα δε μου παίζουν τα ηχεία κι αυτό το ποστ μάλλον αντιπροσωπεύει την τιμωρία μου που βαρέθηκα να πάρω καινούργια, μια και υποψιάζομαι ότι όπως και να 'χει το τραγουδάκι θα 'ταν καλό.

 
At 7/11/2008 10:03:00 μ.μ., Blogger kukuzelis said...

Gimme hope Hosanna.

 
At 7/11/2008 10:11:00 μ.μ., Blogger kukuzelis said...

Αναφορά.

 
At 7/11/2008 10:11:00 μ.μ., Blogger gerasimos said...

Διόρθωση: όχι ποινικολόγος - να τι κάνει η καθημερινή κατανάλωση τηλεοπτικών προϊόντων όπως ο Κούγιας - αλλά εργατολόγος. Βλέπω μάλιστα στη σημερινή Καθημερινή ότι Ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος βγαίνοντας από τις φυλακές Κορυδαλλού ευχαρίστησε τους δικηγόρους του αλλά και τη μεγάλη δικηγορική οικογένεια, όπως είπε, που τον στήριξε θεσμικά και ανθρώπινα. Δήλωσε χαρούμενος για την αποφυλάκισή του, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους, όπως είπε, τον ξέχασαν. Είναι καιρός, συνέχισε, να αποδειχτεί εάν η Δικαιοσύνη είναι πραγματικά ανεξάρτητη.

Το να μιλάμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη μου μοιάζει τόσο αδιανόητο όσο το να μιλάμε για μια ηλεκτρική σκούπα που κήρυξε την ανεξαρτησία της από το νοικοκύρη που τη χρησιμοποιεί. Αλλά τι ξέρω εγώ.

 
At 7/11/2008 10:33:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Κουκουζέλη, υπάρχει ελπίς, υπάρχει.
Γεράσιμε, η μαύρη αλήθεια είναι ότι αυτό που φέρεται να έκανε ο Νικολουτσόπουλος θα το έκανε στη θέση του μεγάλο -αρκετά έως πολύ μεγάλο- ποσοστό δικηγόρων.

 
At 7/11/2008 11:03:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

περιοχή πειραμάτων. βομβαρδισμοί, παραμόρφωση, μετάλλαξη ό,τι απέμεινε σε ζωή. μια ερημωμένη κωμόπολη. οι επιζήσαντες λιγοστοί. επιβίωση στα βράχια. στα παιδιά η διάπλασις των ζώων. ευκίνητοι αναρχικοί κανίβαλοι. δεν είανι από την Κέρκυρα. μια οικογένεια καταφθάνει. δεν είναι Ιταλοί. δεν ψάχνουν λεφτά, αλλά πρωταγωνιστούν στα παιχνίδια τους. η τύχη τους στα χέρια εκείνων. η ντροπή άφαντη. η όμορφη και το κτήνος πιστά. τα μωρά είναι αθώα. where is justice? the hills have eyes |imdb.com/title/tt0454841.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home