Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2008

Η σκιά στο νερό

Μόλις είχαν κάνει έρωτα. Είχε ξαπλώσει δίπλα της λαχανιασμένος και ιδρωμένος στο φουλ. Γύρισε και του μίλησε για αγάπη:
«Ξέρεις, εμείς στην Ταϊλάνδη αγαπάμε πολύ τον βασιλιά μας».
Φυσικά και το ήξερε, απλά δεν του το είχαν ξαναπεί σε μια τέτοια περίσταση. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Πετάχτηκε από το κρεβάτι και έφερε το λάπτοπ. «'Ελα να σου δείξω την αγαπημένη μου φωτογραφία», της είπε και το άνοιξε ανάμεσα στα γυμνά τους σώματα, που φωτίζονταν πλέον μόνο από την αγαπημένη του φωτογραφία.
Ήταν η σκιά της Αυτού Εξοχότητος. Δείχνοντάς της την, της διηγήθηκε ότι μια ηλιόλουστη ημέρα στο παλάτι του Klai Kang won, στο Hua Hin, στην επαρχία Prachuap Khiri Khan, ο βασιλιάς είδε την αντανάκλαση του μέσα στην πισίνα και τον ερέθισε δημιουργικά το φωτογραφικό γεγονός ενώπιον του. Κρατώντας τον λεπτό κορμό ενός φοίνικα για να μην πέσει, ο βασιλιάς έγειρε πάνω από την πισίνα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να έχουμε εμείς τη δυνατότητα να απολαύσουμε την μελέτη της Αυτού Εξοχότητος πάνω στην αυτοπροσοπωγραφία της σκιάς του.
Όσο της τα περιέγραφε τον άκουγε μαγεμένη. Του ζήτησε το λάπτοπ. Την φίλησε και γύρισε να κοιμηθεί. Ξύπνησε από την ένταση δίπλα του. Είχε το λάπτοπ μπροστά από τα ανοικτά της πόδια και η βρεγμένη σκιά του βασιλιά την είχε φέρει σε έναν οργασμό διαφορετικής τάξης από εκείνους που είχε πριν μαζί του, σε έναν οργασμό σχεδόν ανίερο και αιμομικτικό.
Το υγρό μυστήριο της σκιάς του, το υγρό μυστήριο του κορμιού της, ο βασιλιάς ήταν εκεί κι όμως δεν ήταν, ήταν πίσω από τη σκιά, δημιουργός της και αντανάκλασή της, εκείνη ήταν εκεί κι όμως δεν ήταν, ήταν πίσω από τον οργασμό, δημιουργός του και αντανάκλασή του, τον βασιλιά τον κοίταξε ο ήλιος και γέννησε σκιά, την σκιά την κοίταξε ο βασιλιάς και γέννησε φωτογραφία, το βλέμμα του ήλιου πάνω στο σώμα του βασιλιά, το βλέμμα του βασιλιά πάνω στο βλέμμα του ήλιου πάνω στο σώμα του, το σώμα του πάνω στο σώμα της, το βλέμμα της πάνω στο βλέμμα του, τα βλέμματα ταχυδακτυλουργικά πολλαπλασιάζονται, τα σώματα ταχυδακτυλουργικά πολλαπλασιάζονται, το σώμα της δέχεται τη σκοτεινή πλευρά του σώματός του, τα γεννητικά της όργανα τα φωτίζει η σκιά του, τη ζωή της τη φωτίζει το φως του, παντού είναι νύχτα και εκείνος βλέμμα, σώμα, αγάπη, ήλιος και νερό.

2 Comments:

At 7/25/2008 11:03:00 μ.μ., Blogger Univers said...

Επειδή βασιλιάδες ανακατεύονται εδώ με γεννητικά όργανα και οργασμούς, να και μία τολμηρή μεταφορά που επιστράτευσε προ 50ετίας ευφάνταστος νομικός για να ελαφρύνει την θέση πελάτη του, ο οποίος είχε... "ατιμάσει" κάποια κοπέλα (ανήλικη ή ενήλικη δεν ξέρω):

"Όταν, κύριε Πρόεδρε, ο βασιλεύς των σκελών ανυψούται, ο νους καταπίπτει!"

 
At 7/26/2008 11:01:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

πολυ ομορφα , και το ποστ και το σχόλιο του univers.
επειδή μας κοιτάζει ο ήλιος να γεννιέται η σκιά, ποτέ δεν θα το σκεφτόμουν με αυτές τις λέξεις.
τι ωραία πράγματα γράφεις με τις λέξεις ολντ μπόι, σε ζηλεύω , για τις εικονες που θα έχεις στο μυαλό σου.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home