Κυριακή, Ιουλίου 20, 2008

Λίγα ψίχουλα αγάπης

Eννέα Βρετανίδες συνελήφθησαν στον Λαγανά της Ζακύνθου επειδή συμμετείχαν σε δημόσιο διαγωνισμό στοματικού έρωτα. Οι δικηγόροι τους επικαλέστηκαν το δεδικασμένο από το γνωστό σκετς των Μόντι Πάιθον με το πειραγμένο ουγγροαγγλικό λεξικό: Ούγγρος μπαίνει σε καπνοπωλείο του Λονδίνου για να αγοράσει τσιγάρα και συμβουλευόμενος το λεξικό κάνει ανήθικες προτάσεις στον καπνοπώλη, που εξοργισμένος φωνάζει έναν αστυνομικό. Ο Ούγγρος προσπαθώντας να εξηγήσει στον αστυνομικό τι συμβαίνει του επισημαίνει ότι «οι ρώγες του εκρήγνυνται από την ηδονή», ο εκδότης του λεξικού συλλαμβάνεται και μετά γίνεται κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο, όπως είναι λογικό να συμβαίνει σε κάθε ιπτάμενο τσίρκο που σέβεται στοιχειωδώς την τρέλα του.
Κατά αντίστοιχο τρόπο κι εδώ οι τουρίστριες χάθηκαν στην μετάφραση, καθώς πλανήθηκαν θεωρώντας ότι θα συμμετείχαν σε διαγωνισμό λαγάνας στο γραφικό Τσιμπούκι της Ζακύνθου. Για την ακρίβεια, ενώ περίμεναν γονυπετείς να βρεθούν ενώπιον αυτού του ξεχωριστού είδους ψωμιού (για το μέγεθος του οποίου είχαν ακούσει τόσα και τόσα στην διψασμένη για μεσογειακό φοκλκόρ χώρα τους), ώστε να επιδοθούν στη συνέχεια στις λαγανοδρομίες, με τελική νικήτρια εκείνη που θα καταπιεί πρώτη και το τελευταίο ψίχουλο, βρέθηκαν προ απροόπτου και ενώπιον ανδρών που τους γύρεψαν λίγα ψίχουλα αγάπης και τι ψυχούλα θα παρέδιδαν αν αρνιόντουσαν, αφού all we need is love, love is all we need, love is all we need.
Αλλά αν αυτά τα δικολαβίστικα τερτίπια πιάνουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, υπάρχει πάντοτε μια ανώτερη ανακριτική αρχή, μια αρχή η οποία ξέρει να φέρει εις πέρας τις ανακρίσεις της γρήγορα και μεθοδικά. Kαταφτάνει λοιπόν αυτές τις μέρες στην Αθήνα κλιμάκιο της αμερικανικής δικηγορικής εταιρείας Debevoise and Plimpton LLP. Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο πράκτορας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Ελ Έι, Τζακ Μπάουερ, ο οποίος όταν ο συνεργαζόμενος με την εταιρία Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν μπορεί να βγάζει τις απαντήσεις των ανακρινόμενων με το καλό, θα του ζητά με τον εμβληματικό ψιθυριστό του τρόπο να απομακρυνθεί από την αίθουσα: «Δεν έχουμε καιρό για καθυστερήσεις, Αλέξανδρε. Τα αδικήματα θα παραγραφούν από στιγμή σε στιγμή. Άσε με να κάνω τη δουλειά μου».
Ανεξάρτητα απ΄ όλα αυτά, το γεγονός ότι ο θρύλος των γηπέδων Ολυμπιάκος διαφήμιζε τα τελευταία χρόνια στην πολυφιλημένη ένδοξη φανέλα του την Vodafone και τη Siemens, δηλαδή τις δυο εταιρίες που ενέχονται στα δύο μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων, δημιούργησε δυσμενείς εντυπώσεις που έπρεπε να διασκεδαστούν. Ακριβώς την μέρα λοιπόν που η χώρα γέμισε πράσινες αφίσες με λεζάντα: «Ποιούς καλύπτει ο Παναθηναϊκός και οι Εισαγγελείς του; Όλα στο Φως. Καμία Συγκάλυψη. Καμία Συναλλαγή», γάβροι εισαγγελείς άσκησαν διωξεις για την υπόθεση της εξαγοράς του Γερμανού από την Cosmote, φέρνοντας τις διοικήσεις ΟΤΕ και Cosmote αντιμέτωπες με κακουργήματα, με αποτέλεσμα οι αιώνιοι αντίπαλοι να είναι αυτή τη στιγμή 2-2 στα επονομαζόμενα «σκάνδαλα χορηγών φάνελας», ενώ ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν και στο επονομαζόμενο «ντέρμπυ τραγικών εντός κωμωδίας» και συγκεκριμένα στο ντέρμπυ Αισχύλου – Ευρυπίδη που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Επίδαυρο με διαιτητή τον Γιώργο Μαρίνο. Αν το αποτέλεσμα παραμείνει ισόπαλο σε όλα τα επίπεδα, τον τελικό νικητή θα κρίνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης με στρίψιμο νομίσματος. Κορώνα κερδίζει ο Πελεκάνος, γράμματα χάνει ο Περπέρογλου.
(Kείμενο γραμμένο για το «SMS» της «SportDay»)

32 Comments:

At 7/20/2008 06:19:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ουφ, πιτσιρικίζεις. Μπορείς πολύ καλύτερα.

 
At 7/20/2008 06:45:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εγώ τι να προσθέσω; στο ζώδιο του αστερισμού της παρθένου, κατά Πανόπουλο, μ'αρέσει να ξύνω τ'αρχίδια μου και θέλω να με παρακολουθούν, οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς σε μια τέτοια εξουσία. Παραδίδω τον επόμενο χρησμό στους αναγνώστες από το στίχο τραγουδιού στον bestFM, "σε ικανοποιούν". Φίλτατοι σχολιαστές, old-boy, ικανοποιηθείτε όπως τάζει ο χρησμός. Καλησπέρα.

 
At 7/20/2008 09:16:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Α μπράβο, ρε Anasthe, ξύστ' τ' αρχίδια σου. Έεετσι!...

 
At 7/20/2008 10:32:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

τον "κινέζο" κάνω, ωστόσο ειλικρινά δίχως συνειδητότητα ψεύδους, καθώς δεν ξέρω αν συνέβη κάτι μεγαλεπήβολο το οποίο με αφορά και στο οποίο θα έπρεπε να δώσω σημασία. Επιπροσθέτως, είναι πάρα πολλοί όσοι, ενώ τους δίνεται κατά τη διάρκεια της ζωής τους η "ευκαιρία", να μην επιλέξουν να παντρευτούν, να συμβιώσουν κ.λπ. Εγώ κατανοώ τη ρήση "έμεινε στο ράφι" πως αναφέρεται σε όποιον θέλησε να παντρευτεί αλλά δεν μπόρεσε για οποιοδήποτε λόγο. Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα δια της πλαγίας οδού(συνήθεια δημοσιογράφων, εξ ου και είθισται να τείνουν, μεταφορικά, στο "πούστηδες"). Ανώνυμε σε θέλω πολύ και μην - ώπα το σεξουαλικό "ν" δια της στατιστικής - ξεχνάς πως είμαι ρεπλίκα, σαν εσάς.

 
At 7/20/2008 10:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

διορθ.: είναι πάρα πολλοί όσοι, ενώ τους δίνεται κατά τη διάρκεια της ζωής τους η "ευκαιρία", δεν επιλέγουν να παντρευτούν, να συμβιώσουν κ.λπ. [..]

 
At 7/20/2008 11:00:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

anasthe, από πότε έχεις να κάνεις σεξ;

 
At 7/20/2008 11:03:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

τα link αναφοράς των καλλιτεχνών, τους οποίους παίζουν στον bestFM: http://www.medicalfuckers.info, http://medicalfuckers.com, των οποίων τα άσματα προτάσσουν "είναι τρελοί", "σε ξεφτίλισαν", "είναι γιατροί", "είσαι γονέας" κ.λ.π. Ο εν λόγω χρησμός όσο αφορά την ταυτολογία, ελήθη.

 
At 7/20/2008 11:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

έφαγα σήμερα το πρωί all bran με γεύση σοκολάτας λολίτα. Σε θέλω.

 
At 7/20/2008 11:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

της Kellogg's (μόλις έγραψα "Kellogg's", έγινα άθελά μου διαφημιστής).

 
At 7/20/2008 11:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"ανώνυμε-λολίτα" πιο σωστά

 
At 7/20/2008 11:10:00 μ.μ., Blogger Βάσκες said...

Χωρίς anastheτικό προτείνω να ονομάσουμε την εκπομπή!

Πια η διαφορά του πιτσιρίκου από τον Old Boy ανώνυμε;

 
At 7/20/2008 11:12:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

αυτό το link εμπνέει τους καλλιτέχνες στον bestFm οι οποίοι τραγουδούν "κοιμάσαι", "ονειρεύεσαι" : http://tour.sleepassault.com

 
At 7/20/2008 11:16:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

http://crazydoctors.in/. Κι αυτό είναι ένα link το οποίο εξίσου αναφέρεται σε τρελούς γιατρούς. θα αρέσει πολύ στην greek-gay lolita.

 
At 7/21/2008 12:38:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

μάλιστα. και αγάμητος και καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος. σε ζηλεύω.

 
At 7/21/2008 04:56:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

χαριτωμένε ανώνυμε, δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο, εάν αναφέρεσαι σε εμένα. Αφού μου έγραψε και τι δε θα έδινα για να έχω ένα τέτοιο(χτενισμένο και περιποιημένο ..αιδοίο) ..πιθανά ένθετος του "Ε", πώς να μη ζηλεύεις; Δεν ήξερα πως τα αιδοία γυναικείου φύλου είναι προς ..leasing, αλλά δε ρώταγα να μάθω; υποθέτω πως δεν είναι κακό να 'χω ένα γεννετήσιο spare, προστάτης είν' αυτός, αν δυσλειτουργήσει στο μέλλον, να 'χω ένα καβάτζα τουλάχιστο να μπορώ να κατουράω και να 'χω την υγειά μου, ας είναι και του αντίθετου φύλου. Όσο περνάνε τα χρόνια μαθαίνω κι εγώ (δεν έχεις, δεν έχεις, ζήλια, ψώρα..).

 
At 7/21/2008 10:04:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

anasthe, άσε τα πληκτρολόγια γι' αυτούς που μπορούν να τα χειρίζονται. γιατί το παιδεύεις;

 
At 7/21/2008 10:22:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

anasthe, πότε θα πάμε διακοπές?? σε θέλω, εχω να κανω σεξ αρκετο καιρο, επιπλεόν εχω αιδείο (ναι) προστάτη οχι ακόμη, και θελω να βάψω και τα μαλλιά μου σημερα το απόγευμα. δε λέω τη μάρκα γιατι κορόιδο δε πιάνομαι!!

 
At 7/21/2008 12:04:00 μ.μ., Blogger 2000man said...

Old boy, είσαι σίγουρος οτι οι αναγνώστες του SportDay έμειναν περισσότερο στις αναφορές σου στους Monty Pythons (αν τους ξέρουν) απ'ότι στην γαργαλιστική εικόνα της δημόσιας πεολειχίας;
Ή μήπως έβαλες στόχο να τους μορφώσεις;

 
At 7/21/2008 02:19:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"ΤΟΥ Sportday";;; "Monty PythonS";;; "γαργαλιστική εικόνα δημόσιας πεολειχίας";;;

2000man, να 'σαι καλά ρε συ, κάνουμε καινούρια νεφρά με τις παρατηρήσεις σου.

 
At 7/21/2008 03:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

μόλις κάναμε, εγκεφαλικό, κι άλλο θες; τόσοι σχολιαστές, συνέχισε με άλλον.

 
At 7/21/2008 06:39:00 μ.μ., Blogger fpboy said...

γουστάρω το κείμενο,
αλλά πιο πολύ γουστάρω τα κόμεντς!
τι σουρεάλ χαός είναι αυτό !

 
At 7/21/2008 07:04:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

κύριοι, σας παραδίδω τον επόμενο χρησμό από καλλιτέχνες που επιλέγουν στον bestFm, μεταφέροντας τον στην ελληνική από τα αγγλικά: "είναι η Τάνια", "έχει ωραία πλάτη", "να είσαι Γιάννης". Καλή έμπνευση και δύναμη στην επίλυσή του.

 
At 7/21/2008 10:34:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Α,μαλιστα.
Βλεπω το τρελο αγορι ο anasthe με ποθει κωλασμενα.
Αλλο λογο δε βρισκω.
Δηλωνω υπευθυνα λοιπον τρελο αγορι, πως ο ανωνυμος με τον οποιον συνομιλουσες και παραμιλουσες, ενιοτε, δεν ειμαι εγω.Ναι,ναι.
Πρεπει να με πιστεψεις.
Κατα τ'αλλα, μπορεις να με φωναζεις Τανια, να μου επαναλαμβανεις παραληρηματικως πως εχω ωραια πλατη και πως θα ηθελεςς να ειμαι Γιαννης.
Και εγω θα το θελα.
Πολυ.
Κια αδιαλλειπτως;-)

(και εχουν σφιξει και οι ζεστες για τα καλα Ολδ μου;-)

 
At 7/22/2008 02:49:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 7/22/2008 01:59:00 μ.μ., Blogger gremiii said...

Conclusion:
τον John Cleese για καταλληλότερο.

 
At 7/22/2008 06:02:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

greek-gaylolita εγώ να σε γαμήσω όσο κι αν το θες, το αποκλείω. Οι χρησμοί των "djs" κάμποσες φορές βρίθουν συγκεκριμένων αναφορών κατόπιν συνωμοσιολογίας. Σύμφωνα με τις δικές μου αναφορές, δεν αναφέρονται σε εσένα. Μπορείς όμως να βρεις κανά αγόρι να βολευτείς τον Αύγουστο και να καταλάβεις "ξεκωλασμένα" τον πόθο σου, και πως δε χαλαρώνουν μόνο οι ζέστες.

 
At 7/22/2008 08:03:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Μονο τον Αυγουστο?
Πλανασαι πλανην οικτραν cheri
(αγορια οσα θελεις, anastheος μονο ενας;-)
Και που σαι.
Μην αναφερεσαι και πολυ.
Θα σου χαλαρωσει και σενα;-)

 
At 7/22/2008 08:57:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το ζήλεια-ζήλεια (με το δάκτυλο στο χέρι να στο δείχνουν) το μαθαίνουν από νωρίς τα παιδάκια, να' ναι καλά!

 
At 7/29/2008 01:01:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

αυτό το γνώριμο εδώ δεν διαφέρει από αυτό εδώ το άλλο γνώριμο εδώ

ο ένας μας λέει ότι "καλό και άγιο το περιοδικό, έχω ανάγκη να, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, κάτι κάνεις, κάτι έγραψες" και ο άλλος ο αδελφικός μας λέει τα ίδια της ίδιας ψυχολογικής κατάστασης με άλλο θέμα να πούμε.

 
At 8/11/2008 03:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 8/11/2008 03:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 7/17/2009 09:28:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

καλησπερα θεοσακις που χαθηκες βρε μλκ?

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home