Κυριακή, Απριλίου 06, 2008

Φύγε

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο πιο αποτυχημένος ποδοσφαιρικός παράγοντας της σύγχρονης ιστορίας, δευτερευόντως επειδή επί των ετών του ως ιδιοκτήτη και ως διοικητή ο Παναθηναϊκός τρώει το ένα μετά το άλλο τα αγωνιστικά χαστούκια και πρωτίστως επειδή έχει με τις πράξεις και τις παραλείψεις του διαποτίσει με ένα εντελώς νοσηρό κλίμα ό,τι περιστρέφεται γύρω από την ομάδα.
Επί των ετών του ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει όραμα και υγεία, αλλά τρώει συνεχώς τις σάρκες του, με προεξάρχουσα μια αυλή επαγγελματιών κολάκων που έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα να κάνουν το άσπρο - μαύρο, να διασπείρουν ρουφιανιές, να ανακαλύπτουν εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.
Ο Παναθηναϊκός ζει εδώ και χρόνια εμφύλιο πόλεμο και σε περιβάλλον εμφυλίου πολέμου όλα τα αγωνιστικά αίτια κι εξηγήσεις περιττεύουν.
Η λύση είναι μία και μοναδική: να φύγει. Απέτυχε πέραν πάσης φαντασίας.
Φύγε, Τζίγγερ.

23 Comments:

At 4/06/2008 10:57:00 μ.μ., Blogger scarface said...

Να φύγει αν είναι δυνατόν τώρα ή χτες αν ήταν δυνατόν.

 
At 4/06/2008 10:59:00 μ.μ., Blogger Lily said...

Πεσ'τα ρε γαμώτο....!!!!!!!

 
At 4/06/2008 11:16:00 μ.μ., Blogger Jason said...

Εγώ ξέρω ότι χάρη στον ΠΑΟ έβγαλα 90 ευρώ σήμερα. Όλα τα άλλα με ενδιαφέρουν αρκετά λιγότερο αυτήν τη στιγμή... :)

Πάντως, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη έπρεπε να δώσει στο πιο αδικημένο από τη φύση παιδί της ευρύτερης οικογένειας κάτι για να παίζει. Σαφώς αυτό δε θα μπορούσε να είναι κάτι πιο σημαντικό από πλευράς επιχειρήσεων, οπότε του έδωσε τον πράσινο θεό. :)

 
At 4/07/2008 02:18:00 π.μ., Blogger fpboy said...

Έξω η χούντα του Τζίγγερ...

 
At 4/07/2008 04:20:00 π.μ., Blogger Don't tell mama said...

Προσωπικά το Τζίγγερ τον έχω γραμμένο. Πιστεύω όμως ότι το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ο κόσμος του και όχι η διοίκηση. Αυτή η μιζέρια, η γκρίνια και η διχόνοια μια ζωή. Εγώ είμαι ΠΑΟ είτε χάνω είτε κερδίζω, αρρωσταίνω μ' αυτή την ομάδα ανεξάρτητα απ' τα αποτελέσματά της. Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι παναθηναΙκοί του αποτελέσματος. Αυτοί που έκραζαν την ομάδα του 96 ότι δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, αυτοί που πλάκωσαν την ομάδα της Ριζούπολης, τώρα νοσταλγούν. Μαζί σου να πάει στο καλό ο Τζίγγερ. Το φύγε είναι εύκολο. Το έλα είναι το ζήτημα. Νομίζω ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος για να πιστεύεις ειλικρινά ότι ο Βγενόπουλος θέλει ν' αγοράσει την ομάδα. Σκάει μύτη απ' το πουθενά, τάζει σε όλους τα πάντα και ξαφνικά (τι έκπληξη αλήθεια ) εμφανίζεται το σκάνδαλο του ΟΤΕ. Αν πιστεύεις ότι αυτά τα 2 δεν συνδέονται μεταξύ τους σηκώνω τα χέρια ψηλά. Να σου πω τι προβλέπω; Συμφωνία κυρίων. Τζίγγερ μη με χτυπάς εσύ για το θέμα στα ΜΜΕ τα οποία ελέγχεις, διαφορετικά δεν θα σ' αφήσω σε χλωρό κλαρί. Μακάρι όλοι να ξαναθυμηθούμε ότι πάνω απ' όλα είναι η ομάδα, μετά η μπάλα που παίζει και τελευταίο το αποτέλεσμα, οι διοικήσεις και τα μικροσυμφέροντα ένθεν κακείθεν

 
At 4/07/2008 08:37:00 π.μ., Blogger Thrass said...

Don't tell mama,

Ακριβώς, μα ΑΚΡΙΒΩΣ, με τον ίδιο τρόπο που εσύ κάνεις τις υποθέσεις σου για το Βγενόπουλο, εγώ μπορώ να υποθέσω ότι είσαι μισθωτός τού Τζίγγερ για να λες αυτά που λες.

Βγενόπουλος ή μη, Νίκας, Πατέρας και άλλη μια ντουζίνα εφοπλιστές ή μη, τον Παναθηναϊκό τον ζητάνε εδώ και κάτι δεκαετίες οι Γιαννακόπουλοι, παράγοντες με αγάπη για την ομάδα και ικανότητα, όπως έχει αποδειχτεί από τη λαμπρή θητεία τους στο μπάσκετ, όπου έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό πρώτη δύναμη της Ευρώπης.

Οπότε, αντιστρέφω αυτό που λες. Το "έλα" είναι το εύκολο. Το "φύγε" είναι που περιμένουμε.

Αυτοί που έκραζαν την ομάδα στη Ριζούπολη (και, συμφωνώ, μερικώς είχαν άδικο, η διοίκηση έφταιγε και τότε), τώρα τούς "νοσταλγούν" γιατί ο μαστρο-Γιαννάκης μάς έχει κάνει μπουρδέλο φθίνουσας αξίας. Κάθε "νέος Τζιγγεριακός" μάς κάνει να αναπολούμε οποιαδήποτε από τις παλιότερες ομάδες μας, γιατί, πολύ απλά, είναι χειρότερος.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι Παναθηναϊκός αν δεν καίγεσαι για επιτυχίες, κούπες και ευρωπαϊκή δόξα. Ξέρω 'γω, θα μπορούσες να 'σαι κάτι άλλο, Δόξα Βύρωνα, ας πούμε. Τέλος πάντων, δικαίωμά σου να είσαι ό,τι θες. Οι Παναθηναϊκοί μικρής ηλικίας έχουν γνωρίσει μόνο την απαξίωση και την ξεφτίλα στο ποδόσφαιρο, αλλά οι παλιότεροι θυμόμαστε τι έχει υπάρξει αυτή ομάδα, ξέρουμε τι δυναμική και τι κόσμο έχει και, εν τέλει, όποιος δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί αυτά, ας πάει στο λούνα παρκ να παίζει με τα συγκρουόμενα.

Ο μικρός Γιαννάκης δοκιμάστηκε και απέτυχε. Απέτυχε να παρουσιάσει επιτυχίες, απέτυχε να παρουσιάσει μια καλή ομάδα και έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο με απώτερο όραμα να το γεμίσει με τούς τηλεθεατές τού Star. Ούτε αυτό το κατάφερε, το γήπεδο είναι άδειο. Δυο μέτρα ανίκανος. Στα τσακίδια.

 
At 4/07/2008 10:18:00 π.μ., Blogger Βάσκες said...

Όπως μου έλεγε και ο κουμπάρος μου, ιδίων συναισθημάτων και φρονιμάτων με σένα (κάποια στιγμή θα το διαβάσει και αυτό), κατάφερε π.χ. με τον ΟΦΗ και να τρώει τις τεσσάρες και να έχει μείνει η ρετσινιά πως του χαρίζει 2 παιχνίδια κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα.

Και τα δύο

Εμείς παρά ένα λεπτό είμασταν πρωταθλητές. Καταφέραμε να νικάμε 3-1, να ανεβαίνουμε μια θέση, να έχουμε την καλύτερη επίθεση και άμυνα και τις περισσότερες νίκες και να κλαίμε.

 
At 4/07/2008 10:27:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πρόσφατο παρελθόν: Μετά τον αποκλεισμό από την Ρέϊντζερς και την τεσσάρα από τον γαύρο, όταν έσκαγαν τα γιούχα, όλοι έλεγαν πως είναι στημένη η γκρίνια, αδιανόηταν πράγματα όταν η ομάδα είναι πρώτη, αδικία μεγάλη, ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει και να δούμε τι θα λένε (λέμε) όταν πάρουμε το πρωτάθλημα και τέτοια.

Ο κόσμος γκρινιάζει για το πώς παίζει η ομάδα. Όχι για το θέαμα αυτό καθαυτό αλλά γιατί παίζει σαν τυχάρπαστη μικρομεσαία ομαδούλα και τίποτα παραπάνω. Ως εκεί βλέπουν, ως εκεί μπορούν.

Ο Τζίγγερ θα ήθελε μια ομάδα που δεν γκρινιάζουν οι οπάδοί, αλλά ούτε και οι παίκτες (γιαυτό και έχουν φύγει Κυργιάκος, Γκέκας, κ.α., γιαυτό ετοιμάζεται το έδαφος για να φύγει ο Γκονζάλες). Θα ήθελε μια ομάδα που κανείς να μην εκφράζει άποψη διαφορετική από την δική του.

Κατά κάποιο τρόπο, ο Τζίγγερ έχει το τέλειο μοντέλο διοίκησης ενός ποδοσφαιρικού σωματείου - αρκεί αυτό το τελευταίο να είναι χωρίς παίκτες και χωρίς οπαδούς...

 
At 4/07/2008 02:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καταλαβαίνει κανείς σε αυτή την ομάδα σε τι μαρτύρια επιβάλουν τους φιλάθλους και πελάτες τους στο κάτω κάτω; Έλεος δηλαδή. Να μας χαλάνε έτσι το Σαββατοκύριακο. Όχι πως δεν δεχόμαστε την ήττα. Αλλά όχι και έτσι.

 
At 4/07/2008 05:40:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Don΄t tell mama, συμφωνώ στο ότι η γκρίνια των παναθηναϊκών είναι γνώρισμα ανεξάρτητο και προγενέστερο του Τζίγγερ. Από εκεί και πέρα όμως ο Βάσκες δίνει το καλύτερο παράδειγμα του τι σημαίνει διοίκηση Τζίγγερ: «κατάφερε με τον ΟΦΗ και να τρώει τις τεσσάρες και να έχει μείνει η ρετσινιά πως του χαρίζει 2 παιχνίδια κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα. Και τα δύο».
Χειρότερο από τις άθλιες αγωνιστικές χρονιές είναι η άδεια Λεωφόρος. Είναι το να κάνει έδρα εκεί η Λάρισα, ο Πανιώνιος, αλλά και ο Ηρακλής με 40 ημίγυμνους πιτσιρικάδες. Ακούγονταν 40 άτομα στο γήπεδο και μόνο.
Χειρότερο είναι να έχεις τσακωθεί με τους οργανωμένους και ΟΧΙ για τη Λαυρίου. Αν είχες όραμα κατά της βίας θα το είχες περάσει και στον υπόλοιπο τον μη οργανωμένο κόσμο.
Χειρότερο είναι να έχουν φύγει από τον Παναθηναϊκό τσακωμένοι, σιχτιρισμένοι και εχθροί σου ο Σεϊταρίδης, ο Μπασινάς, ο Κυργιάκος, ο Νικοπολίδης, ο Γκέκας και δεν ξέρω γω ποιός άλλος.
Αλλά ήταν όλοι κωλόπαιδα.
Συστηματικά το ακούγαμε αυτό. Από την αυλή των συμβούλων παύλα κολάκων παύλα εντός πολλών εισαγωγικών δημοσιογράφων.
Χειρότερο είναι ότι αντί ο ίδιος να μάθει από τα λάθη του και να προσπαθήσει να τα διορθώνει, απομονωμένος στον κόσμο του αριστοκράτης, εξακολουθεί να θεωρεί ότι εκείνος τα κάνει όλα καλά και πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι μέσα και έξω από την ομάδα.
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να δεις ότι ομάδα που την έχει εγκαταλείψει ο κόσμος της, που δεν μπορεί να γεμίσει ένα γήπεδο 15.000 θέσεων, που οι οργανωμένοι της τραγουδάνε «Πουτάνα ΠΑΕ μας φέρνεις αηδία» είναι ομάδα άρρωστη.
Και μια άρρωστη ομάδα λογικό είναι να καταρρέει κάθε χρόνο και μπάλα καλά να μην παίζει και να διασύρεται.
Άνθρωπος που αντί να μαθαίνει από τα λάθη του και να γίνεται καλύτερος χειροτερεύει, μόνο ελπίδα δεν μπορεί να προσφέρει.

 
At 4/07/2008 06:40:00 μ.μ., Blogger Don't tell mama said...

Να σου θυμήσω μόνο ότι ο υπέροχος κόσμος μας, που δεν μπορεί να γεμίσει τη Λεωφόρο, μετά το 0-1 με τον Άγιαξ το 96 είχε προτιμήσει τον καναπέ. 2500 κόσμο είχε το ΟΑΚΑ. Επιπλέον,νομίζω ότι και εγώ και εσύ, είμαστε σε μια ηλικία που μπορούμε να ξεχωρίσουμε πόσο κακό κάνουν οι τσάτσοι στην ομάδα. Για 'μένα μηδαμινό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μπορεί να επηρεαστεί απ' αυτούς. Όταν έχει νύχτα και ο άλλος σου λέει μέρα, αν τον πιστέψεις, ενώ τα μάτια σου και η λογική σου σου λένε άλλα, τότε sorry αλλά είσαι μαλάκας. Και ο μαλάκας θα επηρεαστεί, είτε υπάρχουν αυτοί, είτε δεν υπάρχουν. Οι ίδιοι έχουν αποκτήσει τη δύναμη που έχουν επειδή ακριβώς κάποιοι νομίζουν ότι είναι σημαντικοί. Να σου πω επίσης ότι συμφωνώ για όσα λες για τα "κωλόπαιδα τα ατίθασα " που έφυγαν κακήν κακώς απ' την ομάδα, μου είναι όμως απίστευτα ενοχλητικό, να ακούω τον κάθε κωλοτούμπα του κερατά να τους επικαλείται και να τους νοσταλγεί τώρα, ενώ τότε έλεγε: Έλα μωρέ που να πάμε τώρα με τους Γκουμομπασινάδες. Το μόνο που αναγνωρίζω του Τζίγγερ, είναι ότι δεν έγινε ποτέ "θείος" με τους οργανωμένους. Δεν πιστεύω ότι θα του ήταν δύσκολο, να τους πάρει με το μέρος του, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του άλλου, με τους 7άδες. Ο Γαύρος με την παράγκα, πέτυχε να γαλουχήσει μια ολόκληρη γενιά ποδοσφαιριστών με τη νοοτροπία του νικητή. Την οποία την αποκτάς όταν παίρνεις τίτλους. Εμείς δεν το είχαμε αυτό και είναι κάτι που βαραίνει τους παίχτες ακόμη και σήμερα. Μ' αυτούς ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί, δεν αξίζουν τέτοιο κράξιμο. Αυτό που λέω, είναι ότι πριν τα χώσουμε στον οποιοδήποτε, πρέπει πρώτα να δούμε τι έχουμε κάνει εμείς γι' αυτή την ομάδα. Πόσο τη στηρίξαμε και πόσο την απαξιώσαμε. Και κατά πόσο αγαπάμε, τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα, το τριφύλλι ή τον Παναθηναϊκό των τίτλων.

 
At 4/07/2008 06:53:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Να σου θυμήσω μόνο ότι ο υπέροχος κόσμος μας, που δεν μπορεί να γεμίσει τη Λεωφόρο, μετά το 0-1 με τον Άγιαξ το 96 είχε προτιμήσει τον καναπέ. 2500 κόσμο είχε το ΟΑΚΑ»
Για ποιό ματς μιλάς; Για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ; Κατάμεστο ήταν το ΟΑΚΑ.
«μπορούμε να ξεχωρίσουμε πόσο κακό κάνουν οι τσάτσοι στην ομάδα. Για 'μένα μηδαμινό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μπορεί να επηρεαστεί απ' αυτούς. Όταν έχει νύχτα και ο άλλος σου λέει μέρα, αν τον πιστέψεις, ενώ τα μάτια σου και η λογική σου σου λένε άλλα, τότε sorry αλλά είσαι μαλάκας. Και ο μαλάκας θα επηρεαστεί, είτε υπάρχουν αυτοί, είτε δεν υπάρχουν».
Οι τσάτσοι δεν με ενοχλούν ως τσάτσοι και προπαγανδιστές. Με ενοχλούν γιατί είναι στον άμεσο κύκλο επιρροής του Τζίγγερ. Με ενοχλούν γιατί επηρεάζουν τις αποφάσεις και τον τρόπο σκέψης του.
Για τους Γκουμομπασινάδες δίκιο έχεις.
Για το ότι δεν έγινε Θείος με τους οργανωμένους επαναλαμβάνω: αν τα είχε τσουγκρίσει για θέμα βίας θα ήταν άλλης τάξης ζήτημα. Αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Και δεν έχουν απηυδίσει μαζί του πλέον μόνο οι οργανωμένοι αλλά και οι ανοργάνωτοι.
Τέλος για την στήριξη, την απαξίωση και την ευθύνη του κόσμου, έρχεται κάποια στιγμή, περνάνε μάλλον κάποια πολλά χρόνια που πρέπει επιτέλους να σταματάνε οι δικαιολογίες οπουδήποτε αλλού και να αναλαμβάνει την ευθύνη ο επικεφαλής της ομάδας, που είναι ο μόνος που δεν την αναλαμβάνει.
Όλα τα άλλα τα αλλάξαμε: και προπονητές και παίκτες και με φιλάθλους κακούς παίζαμε και χωρίς αυτούς.
Και τέλος επαναλαμβάνω το θέμα ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός των τίτλων. Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός του μηδενικού οράματος, σχεδίου, λογικής, ηρεμίας.
Kι οι Γιαννακόπουλοι στην αρχή δεν έπαιρναν τίτλους.
Μετά έμαθαν όμως.

 
At 4/07/2008 07:19:00 μ.μ., Blogger Don't tell mama said...

Μιλάω για το παιχνίδι, νομίζω με τον Ιωνικό ήταν, στο ελληνικό πρωτάθλημα, ακριβώς μετά το 0-1 με τον Άγιαξ.Το Θανάση, όχι τον Παύλο, τον λατρεύω. Μακάρι αυτός να έπαιρνε και το ποδόσφαιρο. Μακάρι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και οι Γιαννακόπουλοι δεν έχουν στο στενό περιβάλλον τους Μουτζαχεντίν του Τύπου και όχι μόνο. Γι' αυτούς τους τσάτσους έχεις ακούσει κουβέντα; Ή μήπως η σχέση τους με τους οργανωμένους είναι αγνή και αμόλυντη; Θυμάσαι όταν έκαναν τις επενδύσεις, αλλά τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε ο υφιστάμενος του Λιάπη; Και τότε μουρμούρα υπήρχε. Γιατί όλα τα καλύπτει το αποτέλεσμα. Μια τελευταία ερώτηση έχω να σου κάνω και θλελω να μου αιτιολογήσεις την απάντησή σου. Ο φετινός ΠΑΟ, με τον ίδιο προπονητή, με τους ίδιους παίχτες, αλλά με πρόεδρο τον Παύλο, πιστεύεις ότι θα ήταν στη θέση που είναι σήμερα;Γιατί εγώ νομίζω ότι θα ήταν ήδη πρωταθλητής.

 
At 4/07/2008 07:27:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Κι εγώ το ίδιο νομίζω:
α) Το γήπεδο θα ήταν γεμάτο και έδρα.
β) Όταν τα πράγματα στράβωναν θα μπορούσαν να δοθούν εμψυχωτικές ενέσεις, όπως γίνεται και στο μπάσκετ.
γ) Παραγοντικά θα υπήρχε άλλο κουμάντο. Για παράδειγμα δεν θα έκανε ένα μήνα και να βγει το σκεπτικό της έφεσης για τον Βάλνερ με αποτέλεσμα να καθυστερεί η εκδίκαση στο CAS.
δ) Οι Γιαννακόπουλοι έχουν στην ομάδα τον ίδιο φροντιστή και τον ίδιο γυμναστή και γενικό αρχηγό χρόνια: η ομάδα είναι οικογένεια.
ε) Δεν είναι απόμακροι, κοιτάζουν και ασχολούνται με τα μικροπροβλήματα των παικτών, πάνε στις προπονήσεις.
στ) Διαιτητικά παρότι η ομάδα είναι ούτως ή άλλως πανίσχυρη δεν αδικείται σχεδόν ποτέ.

 
At 4/07/2008 08:15:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"Είσαι αρρώστεια μοναδική,
οτι έχω σ'αυτή τη ζωή,
διακρίσεις ταξίδια πολλά,
χαραγμένα βαθιά στην καρδιά,
κι αν δεν έχω καθόλου μυαλοοοοοό,
Τριφυλλάρα το πήρες κι'αυτοοοοοό,
κι αν δεν έχω καθόλου λεφτααααααά,
πουστη Τζίγγερ τα πήρες κι'αυταά."

 
At 4/07/2008 08:15:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, ο ΠΑΟ δεν είναι του Τζίγκερ εταιρία..."
"Τζίγκερ ο ΠΑΟ δεν είναι μετοχές, είναι εκατομυρια πράσινες καρδιές..."
"Ενα αιώνα πράσινη ιστορία, 30 χρόνια μας φέρνεις αηδία..."
"Τζίγκερ πούλα και πήγαινε στο διάολο, π....α ΠΑΕ μην μας δουλεύεις άλλο..."
"Φύγε απο `δώ και πούλα στον Ανδρέα τον Παναθηναϊκό..."
"Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στα Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη..."

 
At 4/07/2008 08:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εγω ενα ξερω, πως φετος οσες φορες εχω παει στο γηπεδο εχω αντικρισει το δυσαρεστο θεαμα της απουσιας των αληθηνων φιλαθλων της 13 αλλα και της σιωπης ολων των αλλων στις κερκιδων εκτος των φιλοξενουμενων. Τελευταιο παιχνιδι που πηγα ηταν με τον πανιωνιο και οχι μονο εκλεισε η φωνη μου να προσπαθουμε να απαντησουμε στα συνθηματα των πανθηρων αλλα επρεπε επι 90 λεπτα να "υπομεινω" στην λεωφορο να ακουγονται για αλλη μια φορα συνθηματα αλλης ομαδας εκτοσ απο τη δικη μας.
εγω γηπεδο θα συνεχισω να πηγαινω γατι αγαπω την ομαδα μου οτι και ν γινει ακομα και αν την κυριακη χρηατει να "υποστω" για αλλη μια φορα τα συνθηματα των αριανων!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ!!

 
At 4/07/2008 10:31:00 μ.μ., Blogger squarelogic said...

Ο Old Boy σωστά εστιάζει πρωτίστως στο θεμα της νοσηρής ατμόσφαιρας.
Δεν ειναι τόσο θέμα αν δίνονται χρήματα,αλλά πως δίνονται,σε ποιούς δίνονται και γιατί δίνονται.
Και ο Ροναλντίνιο να ερχόταν στον σημερινό ΠΑΟ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είχε βγεί 'αχρηστος","τελειωμένος" και όχι μόνο λόγω της γκρίνιας του κόσμου.
Μέγας αλχημιστής ο Τζίγγερ:
χρυσάφι πιάνει,σκατά γίνεται!
Και αντί ο ιδιοκτητης να προβληματιστεί να δει τι κάνει τόσα χρόνια λάθος,πως μπορεί να κάνει τον κοσμο να σταματησει την γκρίνια,ξοδεύει το μεγαλύτερο τμημα του χρόνου ενασχόλησης του με την ομάδα για να κάνει τη μέρα νύχτα,να βγάλει όλο τον κόσμο τρελλό.

Παρ'οτι είναι μάλλον ασυνηθιστο να απαιτεί ο κόσμος απ τον ιδιοκτήτη μιας Α.Ε. να πουλήσει την εταιρεία του,ο Τζίγγερ κατάφερε κι αυτό να φαίνεται αυτονόητο!

Not bad Τζιγγερομοναρχίξ!

 
At 4/08/2008 01:46:00 μ.μ., Blogger Jason said...

Και μιας και πιάσαμε για την ομάδα σας.

Χτες είχα βγει για κρασάκια εδώ στην Πάτρα και στο διπλανό μου τραπέζι ποιος καθόταν...; Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Άλλοι παίζουν μπουνιές στην προπόνηση, άλλοι κάνουν ταξιδάκια δευτεριάτικα... Καφενείο...

 
At 4/08/2008 05:15:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Jason, δεν βρίσκω κάτι μεμπτό. Δεν με ενδιαφέρει οι παίκτες να κλείνονται σπίτια τους και να κλαίνε, με ενδιαφέρει να παίζουν καλά στο γήπεδο. Το να μην βγαίνεις να πας σε ταβέρνα δεν μου αποδεικνύει τίποτα. Αυτά ως γενική αρχή. Ειδικά για τον Σαλπιγγίδη, όχι ότι δεν έχει και αυτός ευθύνες, έχει και παραέχει, αλλά μου φαίνεται ότι έχει λιγότερες από σχεδόν όλους: από τα μόλις 40 γκολ που έχει βάλει η ομάδα έχει βάλει 15 και 2 αυτογκόλ που μπήκαν εξαιτίας του = 17. 17 στα 40. Συν κάτι κερδισμένες αποβολές αντιπάλων του.

 
At 4/08/2008 06:58:00 μ.μ., Blogger Niemandsrose said...

Φύγε Τζίγγερ και άφησέ μας μόνους εδώ να τα πούμε λίγο. Θέλουμε να συζητήσουμε τις έννοιες του οράματος και της υγείας, κι εσύ δε ξέρεις απ' αυτά. Φύγε κι άσε μας μόνους εδώ.
Για πες βρε Ολντ Μπόυ, τι εστί όραμα; Τι υγεία;
Τι'ναι Θεός, τι μη Θεός και τι τ'ανάμεσό τους;

 
At 4/08/2008 10:21:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ρεεεεεε! πάρτε τον Ντούσκο, μόνο έτσι θα σωθήτε και γρήγορα μάλιστα γιατί παραμονεύει ο Σωκράτης!!!

 
At 4/08/2008 11:20:00 μ.μ., Blogger Jason said...

Μεμπτό δεν είναι ρε παιδί μου να βγαίνει σε ταβέρνα, αλλά το να είναι σε μια τέτοια καμπή του πρωταθλήματος ο καλύτερός σας παίκτης στην Πάτρα μεσοβδόμαδα φαίνεται λίγο κάπως. Για την ομάδα, όχι για τον παίκτη, που ξαναλέω είναι ο καλύτερός σας.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home