Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2007

Το μόνο πράγμα που 'χει μείνει όρθιο στον κόσμο είσαι συ

Έκλεινε τα σαράντα του σήμερα και συνειδητοποίησε ότι όταν έκλεινε τα τριάντα του όλα φαίνονταν να βρίσκονται στη σωστή τους θέση.
Μέσα στην τελευταία δεκαετία είδε τους γονείς του να χωρίζουν στα εξήντα πέντε τους αποκαλύπτοντας προς απόλυτο αιφνιδιασμό του μια ζωή αμοιβαία συσσωρευμένης απέχθειας, είδε τον αδελφικό του φίλο εκείνο το βράδυ της Πέμπτης να χαμουρεύεται στην κουζίνα με την γυναίκα του, είδε τον εαυτό του στο δικηγόρο για διαζύγιο και στο δικαστήριο να τσακώνεται για το ποιές μέρες θα παίρνει το παιδί του, είδε την μικρή ατομική του επιχείρηση με τα καυσόξυλα να πηγαίνει κατά διαόλου γιατί μετά από χιλιετίες ο χειμώνας έπαψε να είναι χειμώνας, είδε τον εαυτό του στο ταμείο ανεργίας και στο παπάκι να κάνει ντελίβερι κοτόπουλων, είδε το κόμμα του να αλλάζει χαρακτήρα και να μην του θυμίζει τίποτα απ' όσα του θύμιζε παλιά, είδε να παρατά εντελώς το χόμπι του (το ροκ γκρουπάκι όπου έπαιζε μπάσο), χόμπι που για πάμπολλα χρόνια το είχε παρεξηγήσει ως τον μόνο αληθινό προορισμό στη ζωή του, είδε τον εαυτό του μετά το χωρισμό να μην έχει καμία διάθεση να ξαναδοκιμάσει και να έχει καταντήσει ένας σαραντάρης μαλάκας που μαλακίζεται με τα τσοντοντιβιντί των εφημερίδων, είδε το πρόσωπο του να κάνει προγούλια και το βλέμμα του να χάνει το παιχνιδιάρικο σήμα κατατεθέν του, είδε τον παλιό ενοχικό εαυτό του που νόμιζε ότι τον είχε αφήσει πίσω να ξανάρχεται στο φως κατηγορώντας τον για ότι ο γιος του έχει έναν πατέρα που δεν είναι κάθε μέρα μαζί του και ο οποίος οικονομικά δεν μπορεί να του προσφέρει παρά ελάχιστα.
Μέσα στην τελευταία δεκαετία όλες οι σιγουριές του είχαν πάει περίπατο, ό,τι ήξερε το είχε ξεχάσει, δεν πίστευε τίποτα και κανέναν.
Σήμερα, στα γενέθλιά του, μίλησε με τον γιο του, επιβεβαίωσε το ρεπό του από το κοτοπουλάδικο, έκλεισε το κινητό του και έμεινε στο κλειδωμένο του σπίτι με τις παγωμένες του μπύρες περιμένοντας -ανυπόμονα έως απελπισμένα- να πάει η ώρα δέκα παρά τέταρτο για να ακουμπήσει στην τελευταία ακλόνητη σταθερά του.

46 Comments:

At 10/03/2007 07:06:00 μ.μ., Blogger spithas said...

Diego's blitzkrieg bop...

 
At 10/03/2007 08:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πολύ καλή η ιδέα, και πολύ ωραίο το τέλος...
Πως τα φέρνει έτσι η ζωή τελικά!

 
At 10/03/2007 08:33:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

σιγά μην υπάρχουν τέτοιοι σαραντάρηδες που μαλακίζονται με ντιβιντί εφημερίδων..

μα πού ζείτε όταν δεν γράφετε ; μέσα σε σεκάνς του Γιάνναρη ;

 
At 10/03/2007 08:36:00 μ.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Η μόνη σωτηρία του ανθρώπινου είδους είναι να πάει κόντρα στο ρεύμα!Όταν αφήνεται να παρασυρθεί,τότε αλλοτριώνεται και δεν έχει "πρόσωπο" να κοιτάξει στον καθρέφτη...Οι καταστάσεις γίνονται η ταυτότητά του, ο ορισμός του, η μοίρα του..

 
At 10/03/2007 09:54:00 μ.μ., Blogger Locus Publicus said...

Συναισθήματα απο μια ζωή κομματιασμένη...

Ομορφο κείμενο, συγκινητικό.
Εχω δεί ανθρώπους στην απόγνωση που περιγράφετε. Γεμάτος ο κόσμος μοναξιά και απαγοήτευση...

Και τώρα γράψτε κάτι εύθυμο, για την άλλη οψη.

 
At 10/03/2007 11:56:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Αχ,Κ.Κ.Μ. μου, δε μπορεις να φανταστεις τι σαρανταρηδες υπαρχουν,σε διαβεβαιω:-)
[σεκ(υνικ)ανς και ντεκα-dance γωνια.Καμμια σχεση με τον συμ-παθεστατο σκιαγραφημενο]

 
At 10/03/2007 11:56:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ωραίο κείμενο. Την ευλογία μου, παλαιό τέκνον μου.
Μία παρατήρηση μόνο θα μας επιτρέψετε, σήμερα Ημέρα των Αγίων Μπλογκεράδων, μεγάλη η χάρη τους.

Δέχεσθε και παραγγελίες για ευθυμογραφήματα εν είδει ονλάιν κοτοπουλάδικου;

 
At 10/04/2007 12:00:00 π.μ., Blogger switters said...

Στο sequel υποθετω πως θα αυτοκτονησει αυτος ο τυπος που δεν εχει πλεον σταθερα.

 
At 10/04/2007 12:26:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ.

Free Burma

 
At 10/04/2007 12:58:00 π.μ., Blogger squarelogic said...

..και του εκατσε σημερα να καταρρευσει και η τελευταια ακλονητη σταθερα στη Βρεμη...

Πολυ γκινια ο τυπος!

 
At 10/04/2007 01:10:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Δώδεκα παρά εικόσι πέντε έκλεισε την τηλεόραση, πήρε τα κουτάκια της μπύρας και τα έριξε στη σακούλα της ανακύκλωσης, πήρε ένα κομμάτι χαρτί, στυλό, έγραψε κάτι στο χαρτί, το τοποθέτησε σε εμφανές σημείο, ξεκλείδωσε, άφησε την πόρτα ανοιχτή, βγήκε έξω, άρχισε να περπατά μιλώντας φωναχτά στον εαυτό του, γελώντας φωναχτά στον εαυτό του, ανέβηκε σε μια λεμονιά που είχε ο κήπος μιας παρακείμενης πολυκατοικίας, σκέφτηκε να κρεμαστεί, αλλά δεν είχε πάρει σκοινί, κατέβηκε από τη λεμονιά και μπήκε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του βγαίνοντας παράλληλα οριστικά από τη δική σου, αγαπητέ αναγνώστη.
Όταν η πρώην γυναίκα του ανησύχησε την επόμενη που δεν ήρθε να πάρει τον γιο του (ήταν εκείνη η μέρα της εβδομάδας), πήγε σπίτι του, βρήκε την πόρτα ξεκλείδωτη και πήρε στα χέρια της το σημείωμα που έλεγε «Oκτώβριος 1997 - Οκτώβριος 2007, Thank you for the memories».

 
At 10/04/2007 01:22:00 π.μ., Blogger philos said...

Έπρεπε να γράψεις ένα τέτοιο ποστ για να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να σπάσει και αυτή η ακλόνητη σταθερά...

Να υποθέσω ότι ήταν άρρωστος βάζελος ο τύπος.

Δεν θα σε πείραζε αν σου ζητούσα να μην γράψεις κάτι παρόμοιο για το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος ...

Ένας άρρωστος ΑΕΚτζής.

;-)

 
At 10/04/2007 08:38:00 π.μ., Blogger gatti said...

Αμα γράψει κάτι παρόμοιο θα πάω και θα τον ...πλακώσω!

Ρε συ old πες μου 43 νούμερα στο Λόττο για να παίξω τα υπόλοιπα!

 
At 10/04/2007 10:13:00 π.μ., Blogger mao tse tung said...

παγωμένος υπέροχος ιδρώτας.

 
At 10/04/2007 10:29:00 π.μ., Blogger Unknown said...

πιό πολύ με προβλημάτισαν τα σχόλια.Το κείμενο στο "ρεύμα του αυτονόητου" όπως θα έλεγε ο Μελλοντικός Ηγέτης, και πολύ καλογραμμένο.

 
At 10/04/2007 10:38:00 π.μ., Blogger houli_v said...

Τόσο καιρό άκουγα το Λιακόπουλο που έλεγε ότι θα πάρουμε (δεν ξέρω στον πρώτο πληθυντικό του αν βάζει και μένα, όχι τίποτε άλλο άλλα αυτό το διάστημα έχω και κάτι άλλες δουλειές) την Κωνσταντινούπολη και γέλαγα ....
Πια τίποτα δεν αποκλείω …

 
At 10/04/2007 11:28:00 π.μ., Blogger costinho said...

χεχεχε... αν και πρόκειται για προσπάθεια υφαρπαγής ψήφου εμπιστοσύνης, οφείλω να αναγνωρίσω πως το κρυφοβαζελικό post σου συγκινεί και αυτούς που περίμεναν την ανατροπή της τελευταίας αυτής σταθεράς ως την αποκάλυψη μιας Δευτέρας Παρουσίας, δηλ. την εσχατιά των εσχάτων. Αν και για να πω την αλήθεια, εγώ είχα σταματήσει να την περιμένω ή να πιστεύω ότι έχει πλέον σημασία. Γι αυτό πήγα σε κάτι γενέθλια...

[Αλήθεια, τι μπορεί να σημαίνει μια νίκη του Τάκη Λεμονή στη Γερμανία, πέρα από 2-3 μήνες παράταση στο βιοπορισμό του σε ποδοσφαιρική εταιρεία του Δημοσίου; Ναι, ναι, του Δημοσίου...]

 
At 10/04/2007 11:54:00 π.μ., Blogger ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ said...

ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ...ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ...ΚΡΥΦΟΓΑΥΡΕ OLD BOY!!! HMAΡΤΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. Χθές το βράδυ που σε πήρα, δεν είχα διαβάσει την προφητεία σου. Σήμερα όμως που την είδα...ΒΓΗΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ!!!

 
At 10/04/2007 12:17:00 μ.μ., Blogger Kiki said...

Όλο στο ποδόσφαιρο το γυρνάς...Αλλά αυτοαναιρείσαι ονομάζοντας το ποδόσφαιρο ως τελευταία σταθερά..(εκτός αν κατάλαβα λάθος).
Ήρθε ήρθε το '07 η αεκ πάει να βγει μπροστά
θα ρθει θα ρθει το '08 θα πάρουμε το πρωτάθλημα αυτό!!

 
At 10/04/2007 12:28:00 μ.μ., Blogger Filboid Studge said...

old boy,
διαπιστώνω ότι οι περίοδοι στα posts σου εμφανίζουν σταθερή τάση γιγαντισμού.
Στο παρόν post περιλαμβάνεται μία πρόταση με 239 λέξεις. Στο προηγούμενο, με 228 λέξεις. Σε κάποιο παλαιότερο, με 166 λέξεις.
(Οι μετρήσεις διεξήχθησαν με χρήση του Word Count και είναι αξιόπιστες.)

Τέτοια μεγέθη θα αποσβόλωναν τον Μαρκ Τουαίν, ο οποίος είχε εντυπωσιασθεί από μια (σύντομη, σε σύγκριση με τις ανωτέρω) πρόταση, σε άρθρο γερμανικής εφημερίδας, που περιελάμβανε 112 λέξεις. [Mark Twain’s Speeches: “The Horrors of the German Language”, Address to the Vienna Press Club, November 21, 1897]

Ο Μαρκ Τουαίν αναφέρει στην ομιλία του και ότι ο Σίλλερ κατόρθωσε να στριμώξει ολόκληρη την Ιστορία του Τριακονταετούς Πολέμου μεταξύ των δύο μερών ενός διαχωριζομένου εμπρόθετου ρήματος. Το επίτευγμα όμως αυτό εξόργισε σύμπασα την Γερμανία σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τού απαγορεύσουν να επιχειρήσει την συγγραφή της Ιστορίας του Εκατονταετούς Πολέμου!

Κατά πληροφορίες, old boy, το (εκτός νόμου) «Κίνημα των Λακωνικών Bloggers» (Κ.Λ.Β. ε-ν) εξετάζει την επιβολή αντίστοιχων περιορισμών στα γραπτά σου!

:))

 
At 10/04/2007 12:34:00 μ.μ., Blogger fevis said...

Απαισιόδοξο αλλά τόσο αληθινό... Και τόσο ζωντάνο που σχεδόν με έπιασε πλάκωμα... Μπράβο...

 
At 10/04/2007 01:59:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

old-boy den se xalase katholou i 3ara pou erixe o gauros e?Gia thymise mou pote i omadoula sou evale 3 goal se paixnidi ektos edras epipedou CL...?



My Heroes Are Dead...
They Died In My Head

 
At 10/04/2007 02:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Old boy,
σε παρακαλώ να προσέχεις, στο εξής, τον εαυτό σου. Φοβούμαι δε πως μετά τη Μαδρίτη θα αναθεωρήσεις και το σενάριο. Η γραφή θα γίνει πλέον πιο ακραία. Ο ήρωας σου θα αυτοπυρπολείται και το απανθρακωμένο πτώμα θα παραπέμπει στον Λούα Λούα που πανηγυρίζει ξαπλωμένος στο χορτάρι. Ναι, old boy, έρχεται η δευτέρα παρουσία, κερδίσαμε στην Ευρώπη. Και σας φαντάζομαι στον καναπέ σας στο 1-0, να κλωσάτε την ελπίδα μήπως και αυγατίσει. Αλήθεια, τι είδατε στην τηλεόραση μετά τα μεσάνυχτα; Μήπως κάποιο αγώνα μπάσκετ σε βίντεο; Γράψε τώρα ένα ποστ για τον κόσμο που δεν πάει στη Λεωφόρο. Θα είναι κρίμα, βέβαια, γιατί θα πάει πάνω από αυτό, ένα εκ των καλύτερων που έχεις γράψει ποτέ. Αλλά θα έρθουν και άλλα. Εχετε κλονιστεί τόσο πολύ συναισθηματικά...

 
At 10/04/2007 02:20:00 μ.μ., Blogger Thrass said...

old-boy den se xalase katholou i 3ara pou erixe o gauros e?Gia thymise mou pote i omadoula sou evale 3 goal se paixnidi ektos edras epipedou CL...?

1-3 στη Γλασκώβη με την γκολάρα τού Μπασινά από το κέντρο.

 
At 10/04/2007 02:43:00 μ.μ., Blogger ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ said...

Και γω ανώνυμε σε φαντάζομαι 11 χρόνια να σε γαμάνε στα τέσσερα πανευρωπαϊκά, αλλά δεν το κάνω θέμα. Έχεις κλονιστεί τόσο πολυ πεινασμένε αυνάνα απο την δίαιτα τόσων ετών που σε συμπονώ.

 
At 10/04/2007 02:48:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

«δεν τρώμε κουτόχορτο» νομίζω ότι το ύφος σου προσβάλλει το επίπεδο του ιστολόγου που μας φιλοξενεί. Ακόμα και να συμφωνεί μαζί σου, δεν θα υιοθετούσε αυτή τη φρασεολογία. Σε κατανοώ, πάντως, πλήρως, όπως θα καταλάβαινα την εταίρα που μετά από δέκα χρόνια παθητικής υποταγής αποφασίζει να βγάλει γλώσσα.

 
At 10/04/2007 02:53:00 μ.μ., Blogger ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ said...

Μα αγαπητέ μου υπήρξες, και συνεχίζεις να είσαι, η κορυφαία ποδοσφαιρική εταίρα, αλλοίμονο αν δεν κατανοούσες την φύση σου. Όσο για το ύφος μου και το αν προσβάλλει τον δημιουργό του παρόντος διαδικτυακού τόπου, είναι προσωπικός μου φίλος και θα μου συγχωρέσει την αθυροστομία. Ιδιαίτερα δε απέναντι σε έναν ανώνυμο και άγνωστο απόγονο του στόλου.

 
At 10/04/2007 04:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους;

Δεν θα γράψεις τίποτα για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ουέφα.

Οι εταίρες δεν είχαν σχέση με ποδόσφαιρο, αλλά με χειροσφαίριση.

Έπρεπε να βρει ομάδα που να φοράει πράσινα για να κερδίσει.

Το 2017 η επόμενη φορά.

Garine

 
At 10/04/2007 04:22:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Gatti, γράφε: 1,3,4,5,6,7,8,10,11,12,13,14,16,17,18,19,20,22,24,25,26,27,28,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,44,45,46,47,48,49

 
At 10/04/2007 04:29:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Κiki, όχι η τελευταία σταθερά δεν ήταν το ποδόσφαιρο. Ήταν μια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα που επί 10 χρόνια και 31 παιχνίδια δεν μπορούσε να κερδίσει εκτός έδρας δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν ανυπέρβλητο θρύλο στην Ευρώπη.
Fliboid Studge, Μark Twain can kiss my bloggin' ass ;)
Ανώνυμε των 2:48, το επίπεδο του οικοδεσπότη έχει υποστεί τα πάνδεινα τόσα χρόνια με τέτοιους φίλους που έχει. Αλλά ο στρατός είναι μυστήριο πράγμα και δημιουργεί αναγκαστικές φιλίες και με τελειωμένους :)

 
At 10/04/2007 04:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ήμαρτον και έλεος!
Θρύλε για σένα ζούμε και τα λυπά (sic)? Γι'αυτό έγραψες αυτό το θαυμάσιο post?

 
At 10/04/2007 04:52:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Παράρτημα, είσαι υπέρ των καθαρών λύσεων; Εγώ είμαι υπέρ της αμφισημίας.

 
At 10/04/2007 06:30:00 μ.μ., Blogger heba said...

Καλά δεν σου είπα να μην δώσεις πρόβλεψη για το Λοττο δημόσια;!!

 
At 10/05/2007 09:12:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ολα τα λεφτα η αυτοκτονια του πρωαταγωνιστη της ιστοριας στο σχολιο του ολντ μπόι.
Γμτ... σε τι κοσμο ζουμε? Τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο.
1 - 7 - 24.

 
At 10/05/2007 09:13:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

τελος παντων... η "αυτοκτονια"

 
At 10/05/2007 11:27:00 π.μ., Blogger mao tse tung said...

είναι δυνατόν να σχολιάζεται το ποίημα αυτό ποδοσφαιρικά? κλείστο ρε ολντ μπόυ το μαγαζί και άνοιξε πίτα-γύρο-στοίχημα.

 
At 10/05/2007 12:49:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Anyparkte podosfairika "thrass" epeidi profanws tosi mpala katalavaineis kai tosi mpala vlepeis einai diaforetiko na kerdizeis mia germnaniki omada ektos edras kai eidika tin Verder Vremis pou prin kana 2 xronakia sas erixe 4 mpalakia an thymamai kala,ki alliws mia skwtzeziki omada,vlepe Rangers...


My Heroes Are Dead..
They Died In My Head

 
At 10/05/2007 03:52:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κι εμάς τα αμφί μας αρέσουν γενικά, και τα θαλασσινά, αλλά προς στιγμήν νομίσαμε πως μπήκαμε σε λάθος δωμάτιο. Αν βρείτε κόπρανα στην κουζίνα, δε θα καταφύγετε στις καθαρές...λύσεις;
Μεγάλος είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου.

 
At 10/05/2007 04:04:00 μ.μ., Blogger ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ said...

Ανώνυμε πανίβλακα 12:49...Είναι άλλο να χάνεις απο μία πλήρη Βέρντερ με τον Κλόζε και άλλο απο μια Βέρντερ χωρίς 7 βασικούς, κάποιους ανέτοιμους απο πολύμηνη αποχή και βέβαια χωρίς Κλόζε. Πως προσπαθείτε βρε στερημένοι να αναστρέψετε με ένα ματς τις ταπεινώσεις ετών που κόστισαν βαθμούς στην Ελλάδα. Σαν κάτι πεινασμένους μπακούρηδες είστε που βγάζουν γκόμενα τον κλώνο της Βασιλειάδου-και δη με χρόνια τύφλωση- και μετά πιστεύουν οτι θα βγάλουν την Μπελούτσι.
τσκ τσκ τσκ...

 
At 10/05/2007 04:09:00 μ.μ., Blogger Thrass said...

Ανώνυμε, με αυτήν τη λογική που χρησιμοποιείς, θέλεις μήπως να συγκρίνουμε τα τρία που ρίξατε στη Βέρντερ (και μπράβο σας) με το ένα που έριξε ο Βαζέχα στο Άμστερνταμ;

 
At 10/05/2007 06:46:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"Den trwme koutoxorto" xwris na xerw ti skata trws,pantws kati trws gia na se epireazei toso ston tropo skepsis alla kai ston tropo grafis...Prwton siga ton paikti ton Kloze,ton ampalo pou kanei tria control gia na katevasei ti mpala ki auta me to kalami.Ki an epaize tha mas eklane mia mantra...(grafw me auton ton tropo apantwntas ston diko sou...)
Oson afora to ena goal pou evale o Vazexa sto Amsterdam pali de mporei na sigrithei me ta 3 goal tou Olympiakou stin Vremi opws kai fysika de mporei na sigrithei me ta 6 enanti sti Leverkuzen stin Rizoupoli...eipa twra Rizoupoli kai mallon sas anoixa pliges...



My Heroes Are Dead...
They Died In My Head

 
At 10/05/2007 06:56:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

X.Π.Α.Π, αν βρω κόπρανα στην κουζίνα θα φωνάξω τον Πασκάλ να γράψει κάτι που είναι η θεματική του :)
Ανώνυμε, καλό είναι να έχουμε και μια αίσθηση του μέτρου. Όπως αυτοσαρκαστήκαμε εμείς που σπάσατε την παράδοση, έτσι κόψε και συ την συγκριτική συζήτηση για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι εντελώς άνισα τα αποτελέσματα των δυο ομάδων στην Ευρώπη;

 
At 10/05/2007 11:18:00 μ.μ., Blogger lemon said...

άει στο καλό σου Oldboy, κι εγω είπα, μα τι χαζή είμαι, γιατί δεν καταλαβαίνω τι έγινε στο τέλος?....
Ούτε και τώρα κατάλαβα ακριβώς δηλαδή, πάντως με ποδόσφαιρο έχει να κάνει, ως εκεί κατάλαβα!!

Θαυμάσιο κείμενο. Εννοώ, τρομακτικό, γιατί είναι εντελώς αληθινό, δεν είναι λογοτεχνία...

 
At 10/06/2007 01:54:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

«γιατί είναι εντελώς αληθινό, δεν είναι λογοτεχνία...»
Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς ;)

 
At 10/06/2007 09:02:00 μ.μ., Blogger mao tse tung said...

εγώ στο είπα εσύ με γράφεις....

 
At 10/09/2007 01:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ela Aleko poso eipes oti irthe Asteras Tripolis - Panathinaikos?Poso?xa xa xa xa...

Eixe dikio o Old-Boy afou de me symferei i sigritiki sizitisi twn eurwpaikwn nikwn olympiakou kai panathinaikou as milisoume gia tis nikes entos ellados...xo xo xo!!!


My Heroes Are Dead...
They Died In My Head

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home