Τρίτη, Μαρτίου 13, 2007

Η νέα Τροία, το εσωτερικό της πραγματικότητας, η υπερβολή στο δογματισμό και η μεγάλη ευθιξία των αρμοδίων

Έχω κλείσει τον υπολογιστή κι έχω πέσει. Ξεφυλλίζω το «Ε», έτοιμος να κοιμηθώ. Πετάγομαι. Ξαναανοίγω τον υπολογιστή. Καλώς ή κακώς έχουμε εκ των πραγμάτων και μια κοινωνική ευθύνη εδώ στα μπλογκ και αυτή η κοινωνική ευθύνη συνεπάγεται και τις υποχρεώσεις της. Αναβάλλω λοιπόν για λίγο τον ύπνο μου, προκειμένου να διαδώσω κι από τούτο το βήμα τις αποκαλύψεις που φέρνει στο φως ο συνεργάτης του έγκυρου περιοδικού Κώστας Λεφάκης. Οι αποκαλύψεις του Κώστα, οι υπογραμμίσεις δικές μου, η πτώση από τα σύννεφα για την πλάνη στην οποία ζούσες ως τώρα δική σου:
«Παρά τις εξαγγελίες και τις υποχρεώσεις των πολιτικών στα περισσότερα σημεία του πλανήτη, τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης εφαρμόζονται και ο κόσμος όλος εγκλωβίζεται στη συνωμοσία πολιτικών, εμπόρων και τραπεζών. Η εποχή του Υδροχόου εδραιώνεται σταδιακά και αυτό που βιώνουν οι περισσότεροι είναι οι συνέπειες της εφαρμογής ενός σχεδίου, το οποίο θα χαρακτήριζα Υδροχοϊκή Συνωμοσία. Στις μέρες μας οι ΗΠΑ δείχνουν να είναι η πιο ισχυρή στρατιωτική και βιομηχανική χώρα του πλανήτη, ωστόσο και αυτή -στο πλαίσιο της τακτικής του προαναφερθέντος σχεδίου- ελέγχεται από άλλους ιθύνοντες. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται χώρα της ελευθερίας, αν κανείς προσέξει σε βάθος θα δει ουσιαστικά πως αυτό δεν υφίσταται. Όλος ο κόσμος έχει στραμμένο το βλέμμα προς τη μεγάλη «κακιά» Αμερική, θεωρώντας την τον παγκόσμιο κακούργο, ενώ τα γεγονότα για τα οποία την κατηγορούν ενορχηστρώνονται (εκτός από τους συντελεστές του Λευκού Οίκου) και από άλλα επίλεκτα μέλη της αδελφότητας της Υδροχοϊκής Συνωμοσίας, τα οποία εδρεύουν στην Αγγλία αλλά και αλλού. Η βιτρίνα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής που παρουσιάζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απέχει πολύ από το εσωτερικό της πραγματικότητάς της. Αναμφίβολα, το σημαντικότερο κέντρο επιχειρήσεων του μυστικού αυτού σχεδίου έχει βάση και στο Λονδίνο (το οποίο αποτελεί τη νέα Τροία της εποχής), σε μεγάλο βαθμό, όπως επίσης στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες και στη Ρώμη. Έτσι, λοιπόν, το σύστημα ελέγχει το καθετί που συμβαίνει. Στο μεταξύ, η καθημερινότητα των περισσοτέρων συνεχίζει να διαταράσσεται από τη δυσκολία στη συνεννόηση, από την υπερβολή στο δογματισμό και από τη μεγάλη ευθιξία των αρμοδίων».
Σχετικό προφητικό βίντεο (όχι για την μεγάλη ευθιξία των αρμοδίων) εδώ.

12 Comments:

At 3/13/2007 11:21:00 π.μ., Blogger Helix Nebulae said...

O Tempora o mores!

Φτάσαμε στο απόλυτο παράλογο: Οι αστρολόγοι αρθρώνουν αιχμηρό πολιτικό λόγο (έστω και ενδεδυμένο το μανδύα της μεταφυσικής συνωμοσιολογίας), ενώ οι "καθαρόαιμοι" πολιτικοί αναλυτές γράφουν ανώδυνες γενικολογίες λες και μιλάνε για τα ζώδια.

Ο Χορταρέας γιατί σιωπά;

 
At 3/13/2007 11:33:00 π.μ., Blogger lazopolis said...

+αστρολόγησον+

εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί, αν πουλάει τόσο το να γράφεις μαλ^&$κίες, εμείς δεν είμαστε ήδη πλούσιοι.

 
At 3/13/2007 11:46:00 π.μ., Blogger οι σκιές μιλάν said...

O "Παπούλης" τί λέει γι' όλ' αυτά;

Ο Παπούλιας;

Ο Παπάζογλου με τον "Υδροχόο", τί ήξερε για την συνωμοσία τότε;

Μήπως το Λεφάκης βγαίνει από το ΕΛ-εφάκης;

Κι ο Ολντ Μπόυ; Μήπως δεν ήταν τελικά έυρημα της στιγμής "Η Αβάσταχτη ΕΛ-αφότητα του Είναι";

Τί; Δεν είναι "ερωτηματάρες" όλα τούτα;

 
At 3/13/2007 01:09:00 μ.μ., Blogger houli_v said...

Μιας και το σύστημα ελέγχει το καθετί που συμβαίνει σε ποιο σχέδιο εντάσσεται η καταχώρηση απόψεων σαν αυτή του κ. Λεφάκη, σε ποιο σχέδιο η αναδημοσίευση του από τον old-boy και άραγε ποιο μέρος του σχεδίου εξυπηρετεί αυτό εδώ το σχόλιο από μένα ?
Και μια ερώτηση δώρο : οι άλλοι ιθύνοντες , μήπως είναι κι αυτοί ετερόφωτοι ?

 
At 3/13/2007 01:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πάρτο αβγό και κούρευτω...
Τι έχουμε να δούμε ακόμη.
Ο οποίος κ. Λεφάκης, να σας ενημερώσω, λόγο εντοπιότητας, ότι τις Κυριακές τα πρωινά κατεβαίνει στη Καστέλα και κάνει τη βόλτα του με τη ρόμπα του, σαμπό, και απαραιτήτος φουλάρι.
Άλλες φορές συνοδεύεται απο τη σκυλίτσα του και άλλες όχι. Συνήθως τις ημέρες που κάνει πολύ κρύο η σκυλίτσα μένει σπίτι με τη φιλιππινέζα.
Ή οποία φιλιππινέζα ενίοτε τον ακολουθεί με ένα θερμός στο οποίο υποθέτουμε - όλη η παρέα - ότι έχει τσάι, διότι για καφέ δεν τον κόβουμε.
Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει ψωμί απο πίσω και δεν έφτασε τυχαία ο κυρ Κώστας να το παίζει ειδήμων, επι παντός επιστητού.
gs

 
At 3/13/2007 05:34:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Helix Nebulae, o Xoρταρέας μελετά τα ματς του επόμενου μουντιάλ. Ξέρει ήδη ποιές ομάδες έχουν προκριθεί και το πρόγραμμα των αγώνων.
Lazopolis, δεν είναι μαλακίες. Είναι κάτι σαν αυτόματη γραφή μετά από πάρτι με LSD. Πρόταση σαν αυτή: «Στο μεταξύ, η καθημερινότητα των περισσοτέρων συνεχίζει να διαταράσσεται από τη δυσκολία στη συνεννόηση, από την υπερβολή στο δογματισμό και από τη μεγάλη ευθιξία των αρμοδίων» θα την ζήλευαν από τους Μόντι Πάιθον μέχρι τον Μπόρχες. Αυτή η αυτόματη, ρέουσα, φυσικότατη μετάβαση από την Αδελφότητα της Υδροχοϊκής Συνωμοσίας στην καθημερινότητα των περισσοτέρων, από το γενικό στο ειδικό, δεν γίνεται έτσι απλά. Αυτό το σχεδόν ανεπαίσθητο «Στο μεταξύ» που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος, ως γέφυρα ανάμεσα σε δύο κόσμους, λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά επειδή ο Λεφάκης ξέρει ΠΟΥ να το βάλει και ΠΩΣ να το βάλει μέσα στον λόγο του. Βάλτο κι εσύ αν νομίζεις ότι μπορείς. Καταγέλαστος θα γίνεις.
Σκιές, το μείζον ερώτημα είναι ο Evris τι λέει για όλα αυτά. Μόνο για τους Μορμόνους ξέρει να πει; Είδε Υδροχοϊκή Συνωμοσία και κώλωσε;
Houli V, το Σχέδιο λειτουργεί ερήμην μας. Είμαστε όργανά του τη στιγμή ακριβώς που νομίζουμε ότι το αντιμαχόμαστε. Το Σχέδιο τρέφεται από μας.
GS, κι εγώ βολτάρω με ρόμπα, σαμπό, φουλάρι, σκυλίτσα και Φιλιππινέζα. Δεν αντιλαμβάνομαι που κολλάει η ειρωνεία.

 
At 3/13/2007 05:38:00 μ.μ., Blogger basik-ly said...

Μήπως γνωρίζει κανείς τα ζώδια των πόλεων που αναφέρει;
Το Λονδίνο (η νέα Τροία!!!); Το Παρίσι; οι Βρυξέλλες (Δίδυμοι;) η Ρώμη;
Μόνο τότε θα μπορέσουμε να δούμε τι κρύβει η κάθε μία και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον της (και το δικό μας)!

Νομίζω πως τη σαρακοστή βγαίνει και το φλιτζάνι!

 
At 3/13/2007 08:04:00 μ.μ., Blogger talos said...

Εγώ έχω την χαρά να με επισκέπτονται άνθρωποι υπό την επήρεια πολύ ισχυρότερων φαρμάκων. Δυσλεξικοί οπαδοί του ΟΑΚΚΕ που τριπάρουν με κοκτέιλ από ληγμένα ψυχοτρόπα: Να σας συστήσω με ανώνυμο σχολιαστή που εξηγεί πως οι ατμομπανιαρισταί ελαφοβοσκοί και μοχθηροί Ρώσοι του Γωγ και του Μαγώγ, μέσω των κουμουνιστών Ζηλοτών της Θεσ/νίκης, έφτασαν κατα πρόσκλυσην Λένινως να θέλουν να μεταφέρουν το Πατριαρχείο στην Μόσχα...

Και ο δικός μου δεν παίρνει μία για να τα γράφει όλα αυτά, τα γράφει αυτοβούλως...

 
At 3/14/2007 02:57:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

ΟΑΚΚΕ RULES
Ελαφοβοσκοί και Χοιροβοσκοί μήπως συνδέονται υπογείως;

 
At 3/14/2007 08:17:00 π.μ., Blogger lazopolis said...

Miα χαρά τον κόβω τον ανώνυμό σου, Τάλω. Σε κάθε περίπτωση, ο προηγειθής επώνυμος με τις αξίες των αμερικάνων μου φαίνεται πιο ληγμένος.

@χοστ: το παραδέχομαι οτι έχει ανέλθει σε αριστοτεχνικά επίπεδα ο Λεφάκης, αλλά είναι και είκοσι χρόνια στο κουρμπέτι. Δως μου κι εμένα την ευκαιρία να γράφω μαλακίες επί είκοσι χρόνια, κάθε βδομάδα (τουλάχιστον μία φορά), να δείς τί ποίηση θα προκύψει...
Στο μεταξύ [!], το σεντόνι απομακρύνεται με ρυθμούς γοργούς, ενώ ο Ατρόμητας καίγεται για βαθμούς. Κι η Κέρκυρα, βέβαια.

 
At 3/14/2007 01:37:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

Πότε ξεκινάν τα καράβια μας για Τροία; Φυσάει κιόλας και δεν υπάρχει δικαιολογία να μη ξεκινήσουμε.

Γ Ι Ο Υ Ρ Γ Ι Α Α Α Α

..ΑνγγΛΕτέρα σού'ρχομαι..
(και ΒρυξΕΛλα, άμα λάχει)

 
At 3/14/2007 04:33:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Έχεις δίκηο. Άσκηση ειρωνίας ήταν, για να δω αν δουλεύουν τα ανακλαστικά όπως παλιά.
gs

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home