Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2006

(σ.σ. χθες)

Όπως ακριβώς το έλεγε το παλιό διαφημιστικό σλόγκαν: από τις απολαύσεις που μπορείς να απολαύσεις. Μόνο με ένα ευρώ παίρνεις οποιαδήποτε αθλητική εφημερίδα και πας απευθείας στις δηλώσεις προπονητών και παικτών, ιδίως μετά από παιχνίδι.
«Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν παίξαμε καθόλου καλά, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως αυτόν τον αγώνα και να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο», διαβάζεις ότι δήλωσε ο ένας προπονητής, ενώ ο συνάδελφός του είπε με τη σειρά του:
«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα την πολλή μεγάλη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μας νίκη».
Πες το αν θέλεις βίτσιο, αλλά αναζητώ μανιωδώς αυτά τα (σ.σ χθες) κι όταν τα βρίσκω αγαλλιάζω, γιατί η ύπαρξή τους αποδεικνύει την επαγγελματικότητα και τη δεοντολογία του Έλληνα αθλητικογράφου, το ύψηλο αίσθημα ευθύνης του που του υπαγορεύει αφενός μεν να μεταφέρει εντελώς πιστά και με ιερό σεβασμό τα λόγια ενός Βασίλη Βούζα ή ενός «Δον Λορένσο» -λόγια άλλωστε που η παραμικρή αλλοίωση στην ακριβή διατύπωσή τους μπορεί να οδηγήσει σε ανεξακρίβωτες στο μέλλον συνέπειες· φαντάσου π.χ (αλλά και π.Χ. τώρα που το σκέφτομαι) να μην ήταν προσεκτικοί κατά την μεταφορά των λόγων του Κυρίου και να ξεχνούσαν το «Ου» πριν το «Μοιχεύσεις»-, αφετέρου δε να αποσαφηνίζει αμέσως για την αποτροπή παρεξηγήσεων, ότι, ναι, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να δήλωσε σήμερα, αλλά ο χρόνος γρήγορα κυλά και το δικό του σήμερα είναι το δικό σου χθες αναγνώστη, γιατί όλα είναι σχετικά, όλα είναι ρέοντα, όλα αλλάζουν, τίποτα δεν μένει το ίδιο, κάθε στιγμή είναι στιγμή μίλκο, γι΄αυτό άδραξε την μέρα, κάρπε την ντίεμ σου, τώρα, τώρα, αυτή τη στιγμή, κλείσε το κομπιούτερ, καλύτερα σπάστο το γαμημένο και πήγαινε πες στον άνθρωπο σου ότι τον λατρεύεις, πες στους φίλους σου ότι τους αγαπάς, πες στους γονείς σου πόσο ανάγκη τους έχεις τώρα και μην κάνεις το λάθος να το αφήσεις γι αύριο (σ.σ. σήμερα, για όσους τυχόν διαβάσουν το ποστ Κυριακή και χθες, για όσους τυχόν διαβάσουν το ποστ Δευτέρα).

11 Comments:

At 11/11/2006 10:44:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

psahnontas pas ke stin poli, lene, ala ego psahnontas ir8a apo stokholmi, opou zo mehri a8ina, se sena, ke gelasa...
to proi elega ki ego na to spaso to laptop! ohi akrivos na to spaso, ala na to kliso to gam... ke na vgo exo!
na mi skefto simera ke na mi grapso!
ala pali mou mpike o diaolos, ke pali to anixa, ke pali egrapsa.. na, grafo tora se sena!

psahnontas lipon katelixa se sena.
ime, opos ipa, elinida apo stokholmi, metaxi alon dimosiografo ke prosfata xekinisa ki ego diko mou blog (sta 50 + mou) opou grafo ke sta elinika ke sta souidika.

gia plaka xekinisa ke kolisa!
ma eho ke anagnostes pagkosmios! me diavazoun pantou ektos apo afstralia ke rosia!

8a i8ela na mou pis pos na kano gia na to proo8iso ke ston eliniko blog-kosmo!

osi diavasete afto tora elate ke se mena sto: simelas.blogspot.com

grafo genika ki aorista perisotero kous-kous gia business ke politiki die8nous horou, genika gi afta pou me enohloun i me haropioun...

lipon? 8a perimeno apantisi ke apo sena ke apo aftous pou tihi na diavasoun afto!
ime ki edo: www.simela.com
ki edo: sumelaki@hotmail.com

 
At 11/12/2006 02:56:00 π.μ., Blogger οι σκιές μιλάν said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 11/12/2006 11:08:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

kala eimaste sovaroi? arxisame tora na xrisimoupoioume ta comments kai gia prosopiki diafimisi, horis malista tin adeia tou blogger? Kai malista se ena toso teleio post?

Old boy, you made my day! Kalimera kai se sena. k.

 
At 11/12/2006 11:26:00 π.μ., Blogger Lex_Luthor06 said...

Αυτό το κείμενο μου άλλαξε την ζωή.

oh old boy,my old boy thank you

Τρέχω να αγοράσω τον πρωταθλητή.

 
At 11/12/2006 01:17:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ανώνυμη κ. μην το παίρνεις τόσο προσωπικά..μπορεί και μόνος του να απαντήσει ή να μην απαντήσει ο old boy.

 
At 11/12/2006 07:58:00 μ.μ., Blogger Jason said...

Ζήσε τη ζωή όπως αυτό το είδος πεταλούδας, που ζει μονάχα μια μέρα, αλλά τι μέρα.
Επίσης ένα χειροκρότημα για το Μάριο που τα άφησε όλα και άνοιξε μπαράκι. Ένα χειροκρότημα και για όλους εσάς.
Γιατί η ζωή είναι refresh.

Ένα χειροκτρότημα τώρα και για την Ξάνθη που σήμερα (χωρίς σ.σ., το βράδυ θα το διαβάσεις ρε) πήρε άλλη μια νίκη και μας ξεαγχώνει σιγά-σιγά.

 
At 11/13/2006 12:35:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Simela, καλή επιτυχία στο μπλογκ σου αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρω πώς μπορείς να το «προωθήσεις». Γράψου στο monitor, είναι φαντάζομαι μια αρχή.
«k», Πιστικούλια και Αndrea Writer, ειρήνη υμίν :)
Lex Luthor και Jason, σοβαρευτείτε ;)

 
At 11/14/2006 09:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κατω τα χερια απο τον ελληνα αθλητικογραφο. παλευει για την ενημερωση σας. Αυτα για την αρχη .για το ολοκληρο, να σαι καλα ρε old.

χ-averel

 
At 11/14/2006 09:25:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ρε συ Αverel, άσε τα έξ και τις μαλακίες, και συνέχισε να γράφεις. Κι αν τον Averel τον τεμάχισες, μπορείς να γεννήσεις τον Averel 13 ή κάτι τέτοιο. Θέλω να πω, αν είναι καιρός για αλλαγές, είναι καιρός να παραδεχτείς ότι δεν μπορεί παρά να είσαι Παναθηναϊκός.
ΥΓ Όντως τώρα, το να κλείσεις το μπλογκ σου θα είναι ακόμη μεγαλύτερο ξενέρωμα από το θάνατο του dribble.

 
At 11/15/2006 06:40:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ευχαριστω τον αντιπαλο και φιλο προπονητη για τα καλα του λογια, όταν προερχονται απο αυτον εχουν αλλη αξια, αλλα η αποφαση της διοικησης ειναι αμετακλητη.
Πλεον ειμαι ελευθερος και θα ξεκουραστω στο Αγιον Ορος. Αν ερθουν προτασεις θα το συζητησω με την οικογενεια μου και θα απαντησω στο μελλον.

 
At 11/16/2006 03:45:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν θα ανταπαντήσω, αφού πλέον το μυαλό όλων μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Οι πιο συγκεντρωμένοι δε από μας έχουν το μυαλό τους μόνο στην επόμενη προπόνηση.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home