Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2006

H PUMA ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

Aν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, χαλάρωσε κι απόλαυσέ τον. Αφού εστέφθη με αποτυχία η φασίζουσα απόπειρα διακοπής της μεταμεσονύχτιας εκπομπής της ΝΕΤ, χαλαρώνω και συμμετέχω εθελοντικά στη δωρεάν διαφήμιση της PUMA. O Τάκης ο Γκώνιας ένα θώρακα έχει όλον κι όλον και δεν μπορεί το παιδί να φοράει παραπάνω από ένα PUMA ανά εκπομπή. Βλέποντας πάντως δίπλα του χθες τον Πάπα Τσάκαλο, σκέφτηκα ότι είναι καιρός να μπει και η εκκλησία στο παιχνίδι, να κάνει ο Χριστόδουλος μεγάλο ντιλ και να μπουν επιτέλους διαφημίσεις πάνω στα ράσα, τα οποία άλλωστε δεν κάνουν τον παπά.

12 Comments:

At 6/15/2006 06:01:00 μ.μ., Blogger panagios said...

xa xa xa xa
Σταυρος ΝΙΚΕ με ειδικη επιστροση απο την πισω πλευρα για πιο μεγαλη σταθεροτητα
Ρασο adidas κατασκευασμενο απο ινες υψηλης αντοχης

 
At 6/15/2006 06:04:00 μ.μ., Blogger candyblue said...

xa xa xa xa Τέλειο. Τέ-λει-ο
θα έχει και νούμερο το ράσο από πίσω?

 
At 6/15/2006 06:39:00 μ.μ., Blogger oistros said...

Το σκέφτομαι και .. ενθουσιάζομαι. Αλλά όχι ό,τι διαφήμιση να 'ναι. Να 'χει μία συνάφεια. Assos Odeon για ξεκίνημα και Κώδικας Da Vinci. Κανένα βιβλίο του Ανδρουλάκη από τα Μ στην ν, στη συνέχεια. Τη νέα μακέτα του Nasional Geografic με το Χαμένο Ευαγγέλιο. Κάτι "χρηστικό" και "χριστιανικό" τέλος πάντων. Καλή ιδέα πάντως. Γιατί εδώ που τα λέμε το εκκλησιαστικό ταμείο περνά κρίση τελευταία. Κι άντε να περιμένει πάλι τον Δεκαπενταύγουστο για να δει .. Θεού πρόσωπο. :-)

 
At 6/15/2006 06:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μεγάλε....έγραψες πάλι!
Σημαίνει κάτι το μπορντώ ράσο που φοράει ?
Απόψε θα εξαντλήσω κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιβεβαιώσω ότι παίζει και υπόδημα της αθλητικής αυτής φίρμας που φορά αυτός ο δεν θυμάμαι ποτέ να έχει παίξει μπάλα τύπος

 
At 6/15/2006 07:10:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Σημαίνει κάτι το μπορντώ ράσο που φοράει ?»

Ίσως είναι οπαδός της Μπορντώ.
Ίσως όμως προλειαίνει το έδαφος για να στηρίξει τη νέα καμπάνια των Silc Cut

 
At 6/16/2006 12:08:00 π.μ., Blogger Τζιτζίκος said...

Παρέμβαση: αν η εκπομπή είναι τόσο σκατά όσο λέτε (εχω την ευτυχία να μην την έχω δει)δεν λειτουργεί ανάποδα οιαδήποτε διαφήμιση κατά την διαρκειά της; (όπως τον καιρό της 'Υπόθεσης Κορκολή' που ενώ ο Μάκης χτύπαγε απίστευτες τηλεθεάσεις δεν έβρισκαν διαφημιζόμενους για τα σλότς διαφημίσεων;)

 
At 6/16/2006 12:14:00 μ.μ., Blogger heba said...

Στο πάνελ συμμετέχει ένας διαφημιστής της Puma κάθε φορά!

Τι γελοιότητα να γίνονται προβλέψεις ΖΩΔΙΑΚΕΣ(!) για τους αγώνες,και όλοι να είναι μέσα στο "δήθεν" χαχαχου,αλλά πες μας και άλλα.
Καμιά συνταγή μαγειρικής;

ΥΓ.: Διαφήμιση στα ράσα!άσπρος ο λογότυπος και μαύρο το ράσο,νομίζω θα κάνει ωραία αντίθεση.

 
At 6/16/2006 02:36:00 μ.μ., Blogger Ladychill said...

Γέλασα με το κείμενο αν και δεν έχω παρατηρήσει την εμμονή στη μάρκα των ρούχων... :))

 
At 6/16/2006 06:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Φίλες και φίλοι, για να απολαύσετε πραγματικά αυτή την πανδαισία αθλητικής ενημέρωσης που μας προσφέρει η κρατική τηλεόραση, πρέπει εκτός από την μεταμεσονύκτια εκπομπή, να έχετε νωρίτερα παρακαλουθήσει τις μεταδόσεις. Απαραίτητα, όμως, πρέπει να έχετε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις απολαυστικές περιγραφές. Είναι τραγικό, αλλά ώρες-ώρες έχουμε την αίσθηση ότι άλλον αγώνα "βλέπουν τα μάτια μας" και άλλον αγώνα "ακούνε τα αυτιά μας".

 
At 6/16/2006 07:04:00 μ.μ., Blogger Dimitris Athanasiadis said...

http://www.devoted1.com/

 
At 6/17/2006 03:51:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Στο πάνελ συμμετέχει ένας διαφημιστής της Puma κάθε φορά!»
Πόσο πίσω είσαι, Heba. Xθες επειδή ο Τάκης δεν αρκούσε, μεταδόθηκαν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μαραντόνα σε ΑΛΛΟ κανάλι (στον Alpha). Ο Ντιέγκο φορούσε την μπλούζα με τα δύο τεράστια PUMA επάνω προς τιμήν του Γιώργου του Γλου. Σύμπτωση θα είναι όμως κι εγώ κακοήθης.

 
At 2/07/2007 04:10:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Best regards from NY! widescreen lcd tv's Lexus commercials Custom+fit+car+seat+cover Levitrabetween difference levitra viagra Fanshaw lake and boating product key nortons antispam Search engine optimization addis ababa custom stocks for savage striker kiki model cpu benchmark comparison Brew coffee maker vacuum http://www.botox-injections-in-canada.info/Freeware-spam-filter-for-mail-server.html Credit cards rebate fat girls hardcore Free anti spam blocker for Girl with long kneck sucking cock Call centers in india http www.daksh.com

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home