Κυριακή, Ιουνίου 11, 2006

Τον σκότωνα


Να και μια αλήθεια που δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να μεταφράσω σε αμφιβολία: τον σκότωνα. Αλλά επειδή ο φόνος είναι κακό πράγμα, ίσως θα ήταν καλύτερο να πήγαινα εκεί που τραγουδάει και να του πέταγα μια μερίδα σκατά στα μούτρα. Και μετά μια μερίδα σκατά σε αυτούς που του αφιερώνουν εκπομπές στην τηλεόραση. Και μετά άλλη μια μερίδα σκατά στον Ηλία Ψινάκη. Κι άλλη μια σε όσους του δίνουν εκπομπές και ταυτόχρονα πουλάνε εγκυρότητα. Και μετά να φύλαγα την τελευταία μερίδα για τον εαυτό μου, να την πετούσα πάνω μου.
Σιχαίνομαι την αισθητική σας.
Την σιχαίνομαι.

27 Comments:

At 6/11/2006 03:28:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Πες τα να μη τα πω!
Με βγάζεις από τον κόπο και τον κίνδυνο να κακοχαρακτηριστώ!:-ΡΡ
..μερσί:-)

 
At 6/11/2006 03:43:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

poios einai autos?

 
At 6/11/2006 07:17:00 π.μ., Blogger raffinata said...

Σε σένα γιατί; (σε σχέση με το θέμα)

 
At 6/11/2006 08:38:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Aίμα Κιάμος

 
At 6/11/2006 09:59:00 π.μ., Blogger Περαστικός said...

Νομίζω ότι φταίνε κυρίως αυτοί που βλέπουν αυτές τις εκπομπές, αυτοί που γεμίζουν τα σκυλάδικα, ή όπως αλλιώς τα λένε τώρα, και γενικά όλοι όσοι συντηρούν αυτή την αισθητική με τον οβολό τους ή την προτίμησή τους. Πάντοτε ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι για την πορνεία δεν φταίει τόσο η πόρνη, όσο οι πελάτες της πόρνης. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες εύρεσης μιας βόμβας νετρονίου ή τόσων ποσοτήτων κοπράνων (η Ψιττάλεια θα ήτο μια λύσις, αλλά θα στερούσαμε τη χώρα από ένα βασικό της εξαγώγιμο είδος, τα σκατά)... Βέβαια, από την άλλη πλευρά, αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν τη γνώση και την εξουσία (θεσμική ή οικονομική) να κατευθύνουν την κοινωνία προ ένα ανώτερο επίπεδο καλλιέργειας ή προς τον εκφυλισμό, θα πρέπει να αναζητήσουμε αυτούς για να τους προσφέρουμε την εν λόγω μερίδα. Η άτιμη η πραγματικότητα είναι πολυεπίπεδη τελικά. Ομολογώ ότι δεν εγνώριζα ποίος ήτο ούτος ο νέος, αλλά είμαι βέβαιος ότι εις όποιο μοιράκιον και αν απευθυνόσουν, προσφέροντάς του τόσα πολλά ινά το μετατρέψεις εις εμπορεύσιμο είδος (βασικά ακόμη και για να του γ..ς το σόι), δεν θα ηρνείτο ή τέλος πάντων θα ήτο δύσκολο να βρεις μοιράκιον το οποίο θα ηρνείτο. Αυτά.

 
At 6/11/2006 11:02:00 π.μ., Blogger Πληρωμένη πένα said...

Δεν ξέρω τι σου έκανε ο τύπος αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :)

 
At 6/11/2006 03:04:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Raffinata, σε μένα όχι επειδή με θεωρώ κομμάτι του αισθητικού τους σύμπαν, αλλά έτσι, για λόγους ηθικής τάξης και δικαιοσύνης.
Ιχνηλάτη, δυστυχώς δεν έχουν ανάγκη τη διαφήμισή μου.
Μcfly και Περαστικέ, δεν μπορώ να πω ότι έχετε άδικο.

 
At 6/11/2006 06:49:00 μ.μ., Blogger Jason said...

Εγώ καθόλου δε συμφωνώ.
Μπορεί η αισθητική του κόσμου να είναι απαίσια, αλλά τέλος πάντων κάποιους εκφράζει αυτό το πράγμα.
Μπορεί να τους το επιβάλλουν, αλλά πάντως τους εκφράζει.
Μην το προσβάλλεις έτσι.

 
At 6/12/2006 12:41:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Jason, όταν γράφω «σιχαίνομαι την αισθητική σας» εννοώ την αισθητική που προβάλλουν και εμπορεύονται οι άνθρωποι που αναφέρω στο ποστ (και οι όμοιοι τους). Δεν εννοώ ότι σιχαίνομαι τον κόσμο που εκφράζεται μέσα από αυτή την αισθητική των lifestyle σκυλάδων ή της trash τηλεόρασης.

 
At 6/12/2006 01:30:00 π.μ., Blogger divebomb djingle said...

sick!

 
At 6/12/2006 02:41:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ειναι στιγμες που θελω να παρω μια καραμπινα να πηδηξω μεσα στην τηλεοραση και να πυροβολω,να πυροβολω προσπαθωντας να σκοτωσω ολους αυτους που με γεμιζουν οργη και απο την αλλη τον ιδιο μου τον εαυτο,γιατι τους επιτρεπω να εισχωρουν στη ζωη μου γεμιζοντας την ξερατα και σκουπιδια.κι ομως ...το ολο σκηνικο δεν ειναι παρα μια δευτερης διαλογης σπλατερια με αχαρα ζομπι.μπορει να τους "σκοτωνω" καθημερινα ,μα αυτοι ξαναζωντανευουν,πολλαπλασιαζονται.ειναι μερος της ζωης μου,της ζωης μας...οσο και να κλεινω τα αυτια μου οι φωνες τους χορευουν μες στο κεφαλι μου.και πιστεψε με ο κιαμος ειναι το λιγοτερο!"θα θελα να ημουν γλαρος να πεταγα απο πανω μου ολου του κοσμου σας το βαρος..."Κ.Βητα

 
At 6/12/2006 08:06:00 π.μ., Blogger paragrafos said...

Paragrafos ID 19306342
-------------------------

Αγαπητέ κύριε, καλημέρα σας.

Πρώτη φορά έρχομαι από το μπλόγκ σας - είναι τόσες οι οικογενειακές μου περιπέτειες που δεν μου αφήνουν πλέον χρονο...

Προηγήθηκε, βέβαια, το ιμέλ σας από το οποίο κατάλαβα ότι κάποιος με πλαστογραφεί.

Με χαρά μου όμως βλέπω ότι εδώ, ανάμεσα στους επισκέπτες σας, υπαρχουν άνθρωπου που εκτιμώ και που με εκτιμούν.

Δεν έχετε παρά να τους ρωτήσετε για μένα.

Σας εκλιπαρώ μην ξεχνάτε: ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μου δεν βρίζω και δεν αισχρολογώ, πάντα έχω ένα καλό λόγο για όλους, ακόμα και για τους πλαστογράφους μου.

Να θυμάστε, όταν βλέπετε κάτω από το νικ μου αγένεια και παλιανθρωπιά, δεν είμαι εγώ αλλά ο πλαστογράφος μου. (Μπορείτε να μας ξεχωρίσετε από το ID)

Με αγάπη

Παράγραφος


--------------------------
Paragrafos ID 19306342

 
At 6/12/2006 11:33:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

O ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ...ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... . Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

(ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ POSTS ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ...)

 
At 6/12/2006 12:06:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. ΑΙΣΧΟΣ ΦΩΝΗ . ΑΙΣΧΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ. ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ 16ΧΡΟΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ Κ ΚΟΒΟΥΝ ΦΛΕΒΑ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 18 ΚΑΙ 19 ΣΤΟΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΑ ΑΞΕΣΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΑ'Ι'ΚΟ ΤΡΑΓΟΥΥΔΙ. ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΜΑ, ΦΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.......

 
At 6/12/2006 03:39:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Παράγραφε, σας ζητώ δημόσια συγγνώμη, αλλά δυστυχώς ένα τουλάχιστον αρρωστημένο άτομο έχει γεμίσει από χθες με απίστευτες αισχρότητες το μπλογκ και έδινε ως e-mail το δικό σας.
Να πω μόνο στον θρασύδειλο αυτό τύπο να μην τολμήσει να ξανακάνει τέτοιου είδους σχόλια εδώ. 1 1/2 χρόνο τώρα δεν είχα σβήσει ποτέ σχόλια και αναγκάστηκα να σβήσω τα δικά του.
Αν μη τι άλλο, ας σεβαστεί λίγο τον ίδιο του τον εαυτό.
Παράγραφε, επισκέφτηκα κι εγώ τώρα πρώτη φορά το μπλογκ σας και σας ζητώ ξανά συγγνώμη.

 
At 6/12/2006 06:50:00 μ.μ., Blogger paragrafos said...

Old Boy said...
Παράγραφε, σας ζητώ δημόσια συγγνώμη, αλλά δυστυχώς ένα τουλάχιστον αρρωστημένο άτομο έχει γεμίσει από χθες με απίστευτες αισχρότητες το μπλογκ και έδινε ως e-mail το δικό σας
---------------------------
Αγαπητέ φίλε,

Δυστυχώς αυτή η απόπειρα δυσφήμισης κρατάει αρκετόν καιρό τώρα. Τι να πω κι εγώ...

Στην αρχή έκλαιγα από θυμό και οργή. Τώρα λυπάμαι τα θύματα και τρέχω από εδώ και από εκεί να δίνω εξηγήσεις...


Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

Με αγάπη

Παράγραφος

 
At 6/12/2006 08:46:00 μ.μ., Blogger candyblue said...

Και αν σου τελειώσει το δικό σου"καφέ όπλο" θα σου δώσω και λίγο απο το δικό μου να του τρίψεις στη μούρη αν και θα προτιμούσα αεροβόλο στον κρόταφο.

 
At 6/13/2006 12:05:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Σαλτάρω στο κενό said
«πόσο αγάμητος και ψυχικώς δηλαδή είναι τελικά αυτός ο Oldboy...να θεωρεί αισθητικό ζήτημα έναν άνθρωπο και να τον υποτιμά...μόνο αγάμητος; και ηλίθιος. ενώ εμείς καλημέρα Πάνο, τι πίνουν οι κοπέλες που σε συνοδεύουν...άνθρωποι είμαστε. ευγένεια, καλοσύνη, προσφορά. άλλος ένας χτυπημένος από τη ζωή βρήκε στο net να συγγράφει τα απομνημονεύματα της ακηδείας του, ενώ, εμφανώς, οι κοπέλες είναι συζητήσιμες...»

Λοιπόν «Σαλτάρω στο Κενό», γράφε ό,τι θέλεις, τα ξεράσματά σου όμως θα τα λογοκρίνω, όπως έκανα εδώ. Κι αν συνεχίσεις να στέλνεις ξεράσματα, υπάρχουν νομικοί τρόποι να αντιμετωπιστείς πολύ αποτελεσματικοί. Δοκίμασέ με αν νομίζεις ότι αστειεύομαι.

 
At 6/13/2006 12:17:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ποτέ του δεν αστειεύεται ένας βλάκας.

 
At 6/13/2006 03:46:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Old Boy η λύση είναι απλή. Moderation.

 
At 6/13/2006 06:04:00 π.μ., Blogger des said...

Δεν σας βρίσκω καθόλου λάθος, και πάω πάσο με τον mcfly.
Και δεν φτάνει που είναι σιχαμερή, μας κατέστρεψε κιόλας. Αλλά είπαμε "οτι θέλει ο λαός", οτι πρέπει να θέλει ο λαός.

Και δεν μπορώ, συγνώμη, παρα να λυπούμαι όσους κατηγορούν βρίζοντας.

 
At 6/13/2006 10:12:00 π.μ., Blogger Dastardly Kinkajou said...

Θα διαφωνήσω με την άποψη περί αισθητικής της πλέμπας, περί της γνωστής καραμέλας ότι ο κόσμος χάφτει αυτά που του πλασάρουν κ.λπ. κ.λπ. Είναι τόσο διαφορετικά τα βιώματα του καθενός και τόσες πολλές οι πιθανές επιλογές του που δεν μπορούμε εμείς οι δήθεν πολιτισμένοι να απαιτούμε από τους υπόλοιπους να προαχθούν πνευματικά, επειδή εμείς δεν αντέχουμε να συμβιώνουμε με εκείνους. Ούτε αποδίδω ευθύνες σε εκείνους που τα "πλασάρουν" όλα αυτά. Λες και έχουν το ηθικό χρέος να ανοίξουν τα μάτια του κόσμου. Όχι, αγαπητοί, κανείς δεν ευθύνεται για την παιδεία του καθενός, μόνο ο καθένας για τον εαυτό του.
Μερικές φορές αυτή η άποψη είναι και λίγο "εμμέσως βλογάω τα γένια μου", διότι αυτομάτως κατατάσσουμε τον εαυτό μας στους πολιτισμένους και αισθητικά ανώτερους. Ποιος όμως το ορίζει αυτό; Υπάρχει μήπως κανένα τεστάκι που σου βγάζει σχετική βαθμολογία, να δούμε δηλαδή πού βρισκόμαστε.
Όπως είπε κι ο Μάλαμας σε μια συνέντευξή του, τον εαυτό μας θα έπρεπε να ανταγωνιζόμαστε, χώρος υπάρχει για όλους.
Συμφωνώ όμως απόλυτα με το delivery στον κύριο που πουλάει εγκυρότητα, διάφανο γυαλί και ατσαλάκωτο κοστούμι και υποστηρίζει τη συγκεκριμένη εκπομπή του Ψινάκη, διότι εκεί πλέον μιλάμε για κοροϊδία τουλάχιστον.

 
At 6/13/2006 02:41:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όλα καλά ρε παιδιά, αλλά έχω κάποιες απορίες:
1. Μήπως του δίνεις πολύ βαρύτητα του τύπου, φίλε old-boy; Για να το θέσω αλλιώς, αν δεν έμπαινα στα σχόλια δεν θα ήξερα ποιος είναι.
2. Γιατί φωνάζετε ρε παιδιά; (πολύ κεφαλαία) Πιθανή απάντηση: παίζουν το playback του Κιάμου σε ένταση μπουζουκζίδικου και πρέπει να ουρλιάζουμε για συννενοήσεις επιπέδου "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ" "ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΣ;" "ΛΕΩ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ..." "ΝΑΙ" "...ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..." "ΝΑΙ" "...ΤΕΛΙΚΑ!" "Αααααααα!"
3. Δεν ξέρω αν ο old-boy είναι αγάμητος ή όχι (ο κοριός που του έβαλα είναι κινέζικος και δεν δουλεύει όποτε βρέχει!) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλάει αυτό με την αποκήρυξη της τηλεοπτικής αισθητικής. Πρέπει να είσαι σεξουαλικά ενεργός για να μπορείς να εκτιμήσεις την ελληνική τηλεόραση; (το χάνω εδώ). Ανεξαρτήτως, έχω δεδηλωμένη άποψη για το πώς σχολιάζουμε ο ένας τον άλλο στο διαδίκτυο και πιστεύω ότι καλό είναι να μην ακολουθούμε κάτι διαφορετικό από ό,τι θα κάναμε στο δρόμο ή σε ένα καφενείο. Όσο κι αν διαφωνούμε με κάτι.

 
At 6/13/2006 05:44:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Μερικές φορές αυτή η άποψη είναι και λίγο "εμμέσως βλογάω τα γένια μου", διότι αυτομάτως κατατάσσουμε τον εαυτό μας στους πολιτισμένους και αισθητικά ανώτερους. Ποιος όμως το ορίζει αυτό; Υπάρχει μήπως κανένα τεστάκι που σου βγάζει σχετική βαθμολογία, να δούμε δηλαδή πού βρισκόμαστε».
Dastardly Kinkajou, δεν έχεις άδικο. Από την άλλη όμως, θεωρώ εξίσου λάθος να μην πω ότι σιχαίνομαι ένα συγκεκριμένο τύπο αισθητικής, προκειμένου να μην θεωρηθεί ότι ελιτίζω ή ότι πουλάω αισθητική ανωτερότητα. Σιχαίνομαι λοιπόν αυτόν τον τύπο της αισθητικής, όπως και αυτός που εκφράζεται μέσα από αυτή την αισθητική, μπορεί κάλλιστα να σιχαίνεται τη δική μου.
Μπαμπάκη, ως προς την πρώτη παρατήρησή σου, ο Κιάμος δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δέκα αντίτυπά του, η φωτογραφία των οποίων θα μπορούσε να είναι στη θέση της δικής του.

 
At 7/06/2006 11:40:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Θα τον στραγκάλιζα!

 
At 9/10/2006 03:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

KATI TETOIOI ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΗΣΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ Η Ο,ΤΙΔΙΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΡΑΤΣΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΡΑ-ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ-ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.ΠΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ?ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ-ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ-ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ" ΤΟΥ ΗΛΗΘΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ Κ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΦΙΛΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

 
At 4/24/2007 01:23:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Keep up the good work http://www.constructionaccountingsoftware.info Visa card application bad credit didrex telephone headsets Retail viagra pharmacy site http://www.dodge-intrepid-parts.info nutritional supplements Largest call center Cheap calls to pakistan Bank callcenter online forex trading camping equipment free christmas card graphics Personal financial planning kaplan book Seacoast sport cycle derry nh cellular phone plans Annuity insurance life variable

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home